2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ne demek canım ya
insan bilmeyince
2 sata bencede uzun çünkü malum devlet hastanesi
doktor 9 da geliyor
sonra ordaki bürokrasik işlemler
oraya imza buraya imza
hepside ayrı katlardaydı bizim hastanede
iş yerine teslim ediyorsun
onlar sgkya iletiyor
belge falan istemedi gerek te yok sanırsam
nebileyim? :44:

bende bugün aldım çok şükür çalışabilir raporumu. ama 3 4 gündür o kadar çok uykum geliyo ki sırf bu uyku sorunu yüzünden erkenmi ayrılsam diye düşünmüyo değilim

doktorum bugün bana 2 tane belge verdi biri bende kalıcakmış ayrılmak istediğin zaman bununla gel dedi çok önemliymiş.diğeride iş yerine vermek için sgk ya bidaha gidilmiyo. iş yeri halledicek o işleri

bende bugün aldım çok şükür çalışabilir raporumu. ama 3 4 gündür o kadar çok uykum geliyo ki sırf bu uyku sorunu yüzünden erkenmi ayrılsam diye düşünmüyo değilim

:44: :44: :44:
valla canım bende de bir başağrısı
hem hastaneye rapor almaya gidiyorum sabah hemde başağrısından duramıyorum
diyorum kendi kendime çalışabilir raporu alıyorum ama çalışabilecekmiyim : ))
böyle belli periyotlarda migren ataklarım oluyor
boyun damarları genişledği için oluyormuş
uyku halide geri döndü
ama ne yazıkki gece uykularımızın tadı kaçtı
saatte 1 kalkıyoruz sizlerde nasıl

merhaba güzel anneler.. bizde şimdi doktordan geldik
minik bebeğim tunam cok iyimiş şükür 1,5 hafta öndeymişiz
30+4 deyız 42 cm 1860gr olmuş yavrum...
bazen o kadar şiddetli vuruyor ki canım acıyor valla ana o sağlıklı olsun vursun

yıne 1 ay sonraya çağırdı doktorumuz paylaşmak istedım sizlerle..
sizi okumaka bana cok morel veriyor.

ay evet devlet hastanelerinde malasef öyle ilk oğlumda bende öyle koşturudm imza falan birde rapor o gün çıkmadı heyete giriyomuş öyle alıyodun bir hafta sonra falan yanlış hatılamıyosam raporu şimdi özel hastane olduğu için orda hazırladılar imza işlerinide kendileri halletti yarım saat sonra hazır olur gelir alırısn dedi dr gittim aldım işim bitti

çok geçmiş olsun baş ağrısı da çok felaket bişeydir. eşimden biliyorum onunda migreni var .ben uzuuuuuuuuuuuuun bir süre uykusuzluk çektim karnım büyüyüpte tekmeler başlayınca ama su son 1 aydır bazen uyanıyorum karnımın üstünde yatıyorum tuvalet molalarımız hariç bi problemimiz yok bacak krampları dışında şükür. Ya benim birde geriden gidiyomuşuz 5 gün verdi doktorum ama sonradan az kullanmak istemiyorum iznimi

henüz hiç kramp yaşamadık çok şükür
gıcık başağrılarımız feciii
5 gün ne verdi doktorunuz
geriden geldiğiniz için geçmi alıcaksın raporu anlamadım been :44: :44:

32 haftalık çalışabilir raporumuzu verdi ama verirken gerçi senin 5 gün geriden geliyosun dedi. erkenden verdi raporumuzu yani 5 gün. izne çıktıktan sonra hesap yapıyorum verdiği tarihe göre 4 hafta kalıyo doğuma o süreyi doğumdan sonra kullanmak istiyorum bende işte. karışıkmı oldu ne

Canim acibademin cocuk doktoru omobaby icin 6aydan sonra kullanabilirsiniz demisti.
Hatta bakim urunleri icin de johnsons ve dalini de hic tavsiye etmemisti.
Yine de sen bilirsin...

aslında gayet anlaşılır da
başağrısı nedeniyle geçici süreyle hizmet dışıyım sanırım : ))))))))))

merhabalar kızlar,,herkes iyi sükür ben akıntılardan bıktım sulu çok ama sarı çarsamba doktora gidecem inşallah bişey çıkmaz

Canim acibademin cocuk doktoru omobaby icin 6aydan sonra kullanabilirsiniz demisti.
Hatta bakim urunleri icin de johnsons ve dalini de hic tavsiye etmemisti.
Yine de sen bilirsin...
canım omo ve dalinin sıvı deterjanının içindekiler kısmını incelersen aynı bileşimler kullanılmış bende bakmadan almadım karşılaştırma yaptım.
bakım ürünüde sebamed aldım hepsini.
kızlar merhaba umarım herkes iyidir. şu bebek detarjanı olayı kafamı karıştırdı ya hangi marka aldınız?
merhaba canım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın , burdaki kızların çoğu dalin sıvı ve hacişakir granül sabun aldı canım , ben omo baby kullanıyorum..

merhabalar kızlar,,herkes iyi sükür ben akıntılardan bıktım sulu çok ama sarı çarsamba doktora gidecem inşallah bişey çıkmaz

geçmiş olsun canım ama ihmal etme o olayı bazısının o şekilde suyu geliyomuş anlamıyomuş. hele de ilk bebeğinse tecrübe de yok allah korusun susuz falan kalmasın bebiş....

geçmiş olsun canım ama ihmal etme o olayı bazısının o şekilde suyu geliyomuş anlamıyomuş. hele de ilk bebeğinse tecrübe de yok allah korusun susuz falan kalmasın bebiş....

ilk bebek canım korkuyorum,gitmem lazım tek rahatladığım konu o akıntı gelince kasıntı oluyor enfeksyon herhalde diyorum hareketlide maşallah ,,bellide olmaz tabigideyim uzatmadan:18:

kızlar merhaba umarım herkes iyidir. şu bebek detarjanı olayı kafamı karıştırdı ya hangi marka aldınız?

canım ben dalin yumuşatıcı ve dalin graniül toz aldım hepsini yıkadım pamuk gibi oldular
bakım ürünlerini de bu sefer nıvea aldım gerçi diğer oğlumda hepsi jhanson dı heleki pişik kremi çok iyi eğer menun kalmazsamm yine jhanson alıcam

Son düzenleme:

merhaba;
valla canım ben hacışakir sabuntozu kullanıyorum
yıkadım ütüledim
ohh mis gibiler
açıp açıp kokluyorum çekmecelerini : )))
başka bişide kullanmayı düşünmüyorum

ben de dalin düşünüyorum ama yine de emin olamadım bir de benimki erken olacak ya sanırım daha hassas olur o yüzden fikir alayım dedim. bakım ürünlerini de nivea düşünüyorum hatta dün migrosta nivea atta çantası vardı 48 lira içinde her şey var çantası da hediyeymiş....

ben nıvea kullanmadım hiç bakalım ilk defa kullancam o atta çantasından ben de aldım özdilekten 37 tl ye aldım çantası da bayağı güzel kullanışlı bişey ben beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…