- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.761
coznur
anladım teşekkür ederim.sonra o raporu iş yerimize veriyoruz
sgk ya götürmüyoruz değil mi
2 saat baya uzun bi zaman aslında
bi de şeyi merak ediyorum sadece son adet tarihini söylemek yeterli mi
bunu ispatlıycak bi belge isteniyor mu
bende önümüzdeki haftalarda alacağım
dr.un özel muayenesine gidiyorum
z.kamile gidince sorun yaşamak istemiyorum o yüzden çok soru sordum kusura bakmayın
ne demek canım ya
insan bilmeyince
2 sata bencede uzun çünkü malum devlet hastanesi
doktor 9 da geliyor
sonra ordaki bürokrasik işlemler
oraya imza buraya imza
hepside ayrı katlardaydı bizim hastanede
iş yerine teslim ediyorsun
onlar sgkya iletiyor
belge falan istemedi gerek te yok sanırsam
nebileyim? :44:
bende bugün aldım çok şükür çalışabilir raporumu. ama 3 4 gündür o kadar çok uykum geliyo ki sırf bu uyku sorunu yüzünden erkenmi ayrılsam diye düşünmüyo değilim
ne demek canım ya
insan bilmeyince
2 sata bencede uzun çünkü malum devlet hastanesi
doktor 9 da geliyor
sonra ordaki bürokrasik işlemler
oraya imza buraya imza
hepside ayrı katlardaydı bizim hastanede
iş yerine teslim ediyorsun
onlar sgkya iletiyor
belge falan istemedi gerek te yok sanırsam
nebileyim? :44:
çok geçmiş olsun baş ağrısı da çok felaket bişeydir. eşimden biliyorum onunda migreni var.ben uzuuuuuuuuuuuuun bir süre uykusuzluk çektim karnım büyüyüpte tekmeler başlayınca ama su son 1 aydır bazen uyanıyorum karnımın üstünde yatıyorum tuvalet molalarımız hariç bi problemimiz yok bacak krampları dışında şükür. Ya benim birde geriden gidiyomuşuz 5 gün verdi doktorum ama sonradan az kullanmak istemiyorum iznimi
kızlar cuma günü tecrübeli bir arkadaşım kızının bebeklik kıyafetlerini falan omo baby kullandığını çokta memnun kaldığını söyledi kızı şuan 4 yaşında ve hiç bir problem yaşamamış , bende ne alsam dalin sıvımı alayım hacı şakir granülmü alayım derken omo baby aldım bide dalin yumuşatıcı mis gibi oldular.
arkadaşım şimdi 2. bebeğine hamile onun çamaşırları içinde omo baby almış vede çok titiz bi arkadaştır bu konularda..
32 haftalık çalışabilir raporumuzu verdi ama verirken gerçi senin 5 gün geriden geliyosun dedi. erkenden verdi raporumuzu yani 5 gün. izne çıktıktan sonra hesap yapıyorum verdiği tarihe göre 4 hafta kalıyo doğuma o süreyi doğumdan sonra kullanmak istiyorum bende işte. karışıkmı oldu ne
canım omo ve dalinin sıvı deterjanının içindekiler kısmını incelersen aynı bileşimler kullanılmış bende bakmadan almadım karşılaştırma yaptım.Canim acibademin cocuk doktoru omobaby icin 6aydan sonra kullanabilirsiniz demisti.
Hatta bakim urunleri icin de johnsons ve dalini de hic tavsiye etmemisti.
Yine de sen bilirsin...
merhaba canım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın , burdaki kızların çoğu dalin sıvı ve hacişakir granül sabun aldı canım , ben omo baby kullanıyorum..kızlar merhaba umarım herkes iyidir. şu bebek detarjanı olayı kafamı karıştırdı ya hangi marka aldınız?
merhabalar kızlar,,herkes iyi sükür ben akıntılardan bıktım sulu çok ama sarı çarsamba doktora gidecem inşallah bişey çıkmaz
geçmiş olsun canım ama ihmal etme o olayı bazısının o şekilde suyu geliyomuş anlamıyomuş. hele de ilk bebeğinse tecrübe de yok allah korusun susuz falan kalmasın bebiş....
kızlar merhaba umarım herkes iyidir. şu bebek detarjanı olayı kafamı karıştırdı ya hangi marka aldınız?
kızlar merhaba umarım herkes iyidir. şu bebek detarjanı olayı kafamı karıştırdı ya hangi marka aldınız?
canım ben dalin yumuşatıcı ve dalin graniül toz aldım hepsini yıkadım pamuk gibi oldular
bakım ürünlerini de bu sefer nıvea aldım gerçi diğer oğlumda hepsi jhanson dı heleki pişik kremi çok iyi eğer menun kalmazsamm yine jhanson alıcam
ben de dalin düşünüyorum ama yine de emin olamadım bir de benimki erken olacak ya sanırım daha hassas olur o yüzden fikir alayım dedim. bakım ürünlerini de nivea düşünüyorum hatta dün migrosta nivea atta çantası vardı 48 lira içinde her şey var çantası da hediyeymiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?