- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.781
ilk bebek canım korkuyorum,gitmem lazım tek rahatladığım konu o akıntı gelince kasıntı oluyor enfeksyon herhalde diyorum hareketlide maşallah ,,bellide olmaz tabigideyim uzatmadan:18:
merhaba;
valla canım ben hacışakir sabuntozu kullanıyorum
yıkadım ütüledim
ohh mis gibiler
açıp açıp kokluyorum çekmecelerini : )))
başka bişide kullanmayı düşünmüyorum
ben nıvea kullanmadım hiç bakalım ilk defa kullancam o atta çantasından ben de aldım özdilekten 37 tl ye aldım çantası da bayağı güzel kullanışlı bişey ben beğendim
ilk bebek canım korkuyorum,gitmem lazım tek rahatladığım konu o akıntı gelince kasıntı oluyor enfeksyon herhalde diyorum hareketlide maşallah ,,bellide olmaz tabigideyim uzatmadan:18:
normalde öyledir fiyatı canım çarşıda da 49 tl idi ancak özdilekde şuan bebek günleri var tüm bebek ürünlerinde indirim var o yüzden öyle fiyatı bulunduğun şehirde özdilek varsa oraya bak derimaaa 37 ye çok iyi almışsın ben de 48 iyiymiş diyorum. çünkü orda tek tek hesapladım içindeki ürünler 50 lira tutuyodu ayrı ayrı alırsan çantası da hediye... hemen almayım bi araştırayım bakalım arada yine de epeyce fark var. migros kazık bi yer zaten tahmin etmeliydim
ben de de aynı sorun var çok koyu sarı ve bazen de su gibi geliyor ama çok şükür dr cumaretsi baktı suyun falan iyi dedi ama havalar ısındığı için 3lt den aşağıya düşürme su imeni bol biol suiç dedi
kızlar merhaba umarım herkes iyidir. şu bebek detarjanı olayı kafamı karıştırdı ya hangi marka aldınız?
bsende suya vurdum kendimi zaten,,benimkide sarı canım bugun geçti yarın kesin gidecem ama
bende dim downda indirimdeydi hacışakir granüllü aldım marketteki kız. abla buna bu kadar para verene kadar normal kalıp sabununu al rendele dedi, doğrumudur ki annemde ilk yıkamalarını kısa programda yapıcam diye erimez dedi o kadar kısa sürede. ay kafam çok karıştı
bende dim downda indirimdeydi hacışakir granüllü aldım marketteki kız. abla buna bu kadar para verene kadar normal kalıp sabununu al rendele dedi, doğrumudur ki annemde ilk yıkamalarını kısa programda yapıcam diye erimez dedi o kadar kısa sürede. ay kafam çok karıştı
evet makinede erimez canım doğru söylüyo ama yeni aldığın eşyaları bence makine de yıkamayın yıkayacak kişi varsa elde yıkasın ilk önce ben yeni aldıkalrı mı hepsini elimde sudan geçirdim makinaya atmadım mis gibide ütülendi yeni alınmış gibi hiç tahribat olmadı ama ilkinden kalanları makinada yıkadım hepsini
kızlar merhaba umarım herkes iyidir. şu bebek detarjanı olayı kafamı karıştırdı ya hangi marka aldınız?
kızlar ya ben bakım ürünü olarak chicco aldım çantasıyla birlikteydi o da ama sanırım kimse almamış chiccoyu kötü müdür acaba bak şimdi içime kurt düştü.
kızlar ya ben bakım ürünü olarak chicco aldım çantasıyla birlikteydi o da ama sanırım kimse almamış chiccoyu kötü müdür acaba bak şimdi içime kurt düştü.
uuuuuuu o kadar şeyi eldeee yıkamaya zamanım olmuyo ki. en güzeli kaynatym ben cezvede toz deterjanı gözüne döküymde makınaya atym. elde bide sırt ağrısından duramıyorum çok ağrıyo yıkayamam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?