2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ilk bebek canım korkuyorum,gitmem lazım tek rahatladığım konu o akıntı gelince kasıntı oluyor enfeksyon herhalde diyorum hareketlide maşallah ,,bellide olmaz tabigideyim uzatmadan:18:

valla canım endişelendirmek istemem ama suyun nasıl geldiğini falan da bilmiyorum geçenlerde bizim bir tanıdığın suyu geliyomuş işte tuvaletini yaparken ya da akıntı şeklinde hiç anlayamamış. bir de daha doğuma var diye sallamadı heralde. sonra bir gidiyor bebek ölmek üzere hiç suyun kalmamış diye kızmış doktor. hemen sezeryana almışlar bebek 7-8 gündür küvözde... seninki böyle bişey değildir muhtemelen ama yine de tecrübesiz olduğumuz için ya annene falan sor ya da her tedirginliğimizde doktora malesef...

merhaba;
valla canım ben hacışakir sabuntozu kullanıyorum
yıkadım ütüledim
ohh mis gibiler
açıp açıp kokluyorum çekmecelerini : )))
başka bişide kullanmayı düşünmüyorum

valla ilkinde bende hep hacışakir kullandım mis gibiydi hiçbişeycik de olmadı eskiden zaten bi hacışakir vardı hep o kullanılırıd şimdi çeşitler çıktı çeşit oldukça kafa karışıyo

ben nıvea kullanmadım hiç bakalım ilk defa kullancam o atta çantasından ben de aldım özdilekten 37 tl ye aldım çantası da bayağı güzel kullanışlı bişey ben beğendim

aaa 37 ye çok iyi almışsın ben de 48 iyiymiş diyorum. çünkü orda tek tek hesapladım içindeki ürünler 50 lira tutuyodu ayrı ayrı alırsan çantası da hediye... hemen almayım bi araştırayım bakalım arada yine de epeyce fark var. migros kazık bi yer zaten tahmin etmeliydim

ilk bebek canım korkuyorum,gitmem lazım tek rahatladığım konu o akıntı gelince kasıntı oluyor enfeksyon herhalde diyorum hareketlide maşallah ,,bellide olmaz tabigideyim uzatmadan:18:

ben de de aynı sorun var çok koyu sarı ve bazen de su gibi geliyor ama çok şükür dr cumaretsi baktı suyun falan iyi dedi ama havalar ısındığı için 3lt den aşağıya düşürme su imeni bol biol suiç dedi

normalde öyledir fiyatı canım çarşıda da 49 tl idi ancak özdilekde şuan bebek günleri var tüm bebek ürünlerinde indirim var o yüzden öyle fiyatı bulunduğun şehirde özdilek varsa oraya bak derim

bende dim downda indirimdeydi hacışakir granüllü aldım marketteki kız. abla buna bu kadar para verene kadar normal kalıp sabununu al rendele dedi, doğrumudur ki annemde ilk yıkamalarını kısa programda yapıcam diye erimez dedi o kadar kısa sürede. ay kafam çok karıştı

bsende suya vurdum kendimi zaten,,benimkide sarı canım bugun geçti yarın kesin gidecem ama

bsende suya vurdum kendimi zaten,,benimkide sarı canım bugun geçti yarın kesin gidecem ama

canım bende de aynı problem vardı gittim suyu normaldi enfeksiyonmuş tek kullanımlık antibiyotik ve fitil verdi geçer umarım, inşallah senin de su deği,ldir gerçi enfeksiyonda kötü ama suyun gelmesinden iyidir.

evet makinede erimez canım doğru söylüyo ama yeni aldığın eşyaları bence makine de yıkamayın yıkayacak kişi varsa elde yıkasın ilk önce ben yeni aldıkalrı mı hepsini elimde sudan geçirdim makinaya atmadım mis gibide ütülendi yeni alınmış gibi hiç tahribat olmadı ama ilkinden kalanları makinada yıkadım hepsini

kızlar ya ben bakım ürünü olarak chicco aldım çantasıyla birlikteydi o da ama sanırım kimse almamış chiccoyu kötü müdür acaba bak şimdi içime kurt düştü.

Canim sakin oyle birsey yapma. Otomatik makinelerde matik deterjan kullaniyoruz. Sabun rendesi makineni bozar.
Ayrca durulanmaz. Haci sakir granul sabunu kullanabilirsin. Dgerlerini alti aydan sonra.

Selam anneler ve onların şirin bebişleri :)

Uzun zamandır takip edemiyorum forumu. Haftasonu yeğenim bizdeydi ay halası yer onu ya çok tatlı. Sabahları gülücükler atıyor saatlerce izleyebilir insan.
Kızımı kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum sanırım babasıyla ben kızımızı doğunca evden çıkmayıp kimseyle görüşmeyip sadece kızımızla ilgileneceğiz :))

Bu arada abimin eşiyle konuştum kızlar bebek arabasını Chicco'dan almışlar hem bebek arabası hem otu koltuğu hem elde taşıma aparatı artı bebek malz. çantası hepsini birlikte almışlar. Araba kendi etrafında 360 derece dönebiliyor çok kaliteli çok beğendim ben bizde ondan alacağız. Şampuan,pişik kremi vs. Sebamed'in ürünlerini kullanıyorlar çokta memnunlar. Islak mendilde Uni Baby kullanıyorlar çok memnunlar 3'lü sü Çağrı marketlerde 13 TL ye satılıyormuş. Normalde adedi 6,5 TL civarındaymış. Ayrıca 3 günde 1 paket bebek bezi 2-3 günde de bir ıslak mendil tüketiyorlarmış bebişler ekonomimizi çok etkileyecek :)

Bu arada çamaşır detarjanı olarak Friendly organik sıvı deterjanı kullanmayı düşünüyorum. Havuzluhan 'a gittiğimde önermişlerdi internette araştırdım aranızda kullanan var mı bilmiyorum ama granüldense sıvı kullanmak daha iyi düşünüyorum...

uuuuuuu o kadar şeyi eldeee yıkamaya zamanım olmuyo ki. en güzeli kaynatym ben cezvede toz deterjanı gözüne döküymde makınaya atym. elde bide sırt ağrısından duramıyorum çok ağrıyo yıkayamam ki

merhaba kızlar :) dr kntrolümüz vardı şimdi geldim :) benim oğlan 10 gün önden gidiyormuş iri bir bebek olacak dedi,innohep iğne kullanmama rağmen normal doğum yapabilirsin dedi,ama bebek böyle giderse önden serzeryanle alırız dedi :) 2 kilo olmuş oğluşumuz ben de 64 kilo olmuşum :) haftaya coraspirin bırakıyorum 6 hafta sonra iğneyi :) doğum geliyor kızlarrr çok heyecanlıyımmmm :)

dolandım dolandım geldim. çok yoruldum valla.

kızlar merhaba umarım herkes iyidir. şu bebek detarjanı olayı kafamı karıştırdı ya hangi marka aldınız?

ben hacışakir granüllü aldım, uzun bi süre de onla yıkarım sanırım çamaşırlarını bebişin.
elde yıkamak için de aldım hacışakir ama daha küçük boyda, olur ya hemen yıkayıp kurutmam bişey gerekir diye.
bi de zaten ben deri koltuklarımı hem hacışakirin elde granüllü sabunuyla silerim, aldığım zaman öyle demişlerdi. ( bu konuyla alakasız ama olsun)

bu arada sabunu rendeleyene kadar o kadar para vermeyi tercih ederim.
onla uğraşılır mı ya, hem makineyi bozar

kızlar ya ben bakım ürünü olarak chicco aldım çantasıyla birlikteydi o da ama sanırım kimse almamış chiccoyu kötü müdür acaba bak şimdi içime kurt düştü.

bende de aynı çantadan var cnm, içinde güneş kremi de var, kullanışlı da gözüküyor...

kızlar bu arada dışarı çıktım geldim diyorum ya, loya dan bi tane gecelik-sabahlık aldım.
bakın bakalım beğenicek misiniz??

ortadakinde sabahlığı da var, öyle lacivertlisini aldım ben de

Cnm ben makinada yıkadım 30 derecede hiçbirşey olmadı!!! elde uğraşmana hiç gerek yok bence. ayrıca hacışakiri de eritmedim direk deterjan gözüne koydum kendisi eridi durulanması da kontrol ettim hiç sabunlu kalmadı, kısa programda yıkamıştım, çok ta güzel kokuyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…