2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

valla cnm tuzlu ve tatlı bıseyler ye bak nasıl su ıcıosun bı dene ıstersen...ama benım sorunum tuzlu yemekle ılgılı degıl surahı hep yanımda gunde dort defa dolar esım dıyokı senı akvaryuma atıcam en sonunda dıoo

selamünaleyküm kızlar geçmişi okumadan yazıyorum hemen, doktordan geldik herşey yolunda dedi bebişin gelişimi normalmiş 2 kilo 173 gr olmuş bebek doğum kanalına girmiş duruşu normal doğum pozisyonunda yani normal dedi mayısın 15inde gelirsiniz ondan sonra haftalık kontrollere başlarız artık dedi bizden böyle inşALLAH herkes iyidir

Son düzenleme:

masallh canım ii kg almış benim ki 1639 kg ya moralim bozuldu şimdi ama bn haln çıkarıom onda nı kg alamıom acaba

ne güzl işte bol su içtikçe hem hasta olmazsın hem de çok kilo almazsın :)

ben bilgisayara bi program kurdum hayat su şişesi saatte bi çıkıp hatırlatıyo ben de bu sayede içmiş oluyorum!!!

cnm bende takıodum kılosunu fakat yengem ne takıosun dedı ben esra yı 2250 kılo dogurdum maşşallah suan toplu dedı kızı suan 10 yasında bıde daha rahat doguruosun bıde hatıce ablamız var oda 4100 gr dogurdu ve normal dogum ıstemıs ama rahım yırtılmıs kaç dıkış yemıs keske yemeseydım dıeee bagırmıs resmen yanı saglıklı olsun da takma kafana bende ıkı uc hafta oncekı yazılarımda kılosunu takmıstım okursan bulursun ama hıc gereekkk yokmus saglıklı olsun o zaten sımdıden sonra kılo alcak senınkıde merak etme 3000 kıloya yaklasır doguma kadar onemlı olan erken dogum rıskın olmasın yeter sezaryenıde aklından sıl ıns normal de kendı kendıne hem sımdıdende sezaryen demesı cok ılgınc doktorun yaa bence dr unu degıstır cnm hemde hemen

maşallah cnm herşey yolunda :)

evet canım bebişin hıçkırıkları

ben de çok yorgunum
sürekli uykum geliyor ve canım hiçbişey yapmak istemiyor
ama çok su falan içmiyorum, içemiyorum zaten
o yüzden sık tuvalete falan da gitmiyorum

canım bende aynıyım kansızlık insanı halsiz bırakıyor birde bizde tsh var halsiz ve yorgun olmamız normal
benimde aklıma hiç su içmek gelmiyor artık hergün bir tane maden sodası içiyorum en azından mineral alsın vücudum :26:

dilex canım alışverişi nereden yaptığımı sormuşsun hepsini kemeraltındaki barış bebeden yaptım uzun araştırmalar sonucu en uygun fiyat ordaydı daha önce bebek arabamızıda ordan almıştık şimdide geriye kalanları aldık çok yardımcı oluyorlar sen izmirdemiydin?

masallh canım ii kg almış benim ki 1639 kg ya moralim bozuldu şimdi ama bn haln çıkarıom onda nı kg alamıom acaba

bende cok cıkarıorum yaaa hala hemde ama ondan deıl ben ekmek yıyemıorum dr da dedıkı her öglen et ye ben sımdı et yıyorum yanınada bı kase yogurt cok dusukken kılosu bırden arttı he bıde aksamları balık hapı ıcmeye basladım proteın almak yarıo ıstersen dene zaten yarım kılo et alıorum fazla aram yok yemekle onu uce bolup dolaba atıorum her öglende yıyorum he bıde kusma problemını sordum dr a o da sey dedı cıkarsan da ye cunku o vıtamını alıosun yemekten cıkarsan bıle o yuzden sık sık bıseyler atıstır hele kı muz yemege calıs cok ıyı okış

balık hapı alam o zamn bn canı madem faydalı sen hangini içion canım ok öle yapam ozamn saol canım bilgi için

maşşallah bebısıne cnm ınss normal dogurursun hersey gusel gıder

ne güzl işte bol su içtikçe hem hasta olmazsın hem de çok kilo almazsın :)

ben bilgisayara bi program kurdum hayat su şişesi saatte bi çıkıp hatırlatıyo ben de bu sayede içmiş oluyorum!!!

zaten 8 kılo almısım totalde :))

valla ben bu sabah sat 11 de kalktıgım halde bugun dıkkat ettım kaç bardak ıctım dıe 4 bardak su ıcmısım bıde su ıcınce ayyy dunyalar benım oluo cok rahatlıorum kuruorum resmen ben fazla su ıcmeyen bırıyken hamıleyken cok ıcmeye basladım normal mı acaba dıodum dr a sordum su ıcmek ıyı senın ıcın dedı..hatta ılgısı varmı bılmıorum ama bı aralar amnıyo sıvısı cok demıstı dr um ?

balık hapı alam o zamn bn canı madem faydalı sen hangini içion canım ok öle yapam ozamn saol canım bilgi için
cnm bebıs zayıf dıe yazmıstı dr bana da efa daıly balık hapı ve osteocare kalsıyum hapı yazdı bı aksam tok bırını dıger aksam tok karna dıgerını alıosun okış valla ben cok faydasını gördum hem balık ta kokmuo bıde kalsıyum u suda erıyenden ıcemedım dıe bunu verdı ıcınde magnezyum da var o yuzden benım ıcın ıyı oldu fakat sen suda erıyen ıcebılıosan onu devlet karsılıo dr solersen yazıo hemen

saol canım kasium hapım var eritmeli ona devam edem o zamn içmiom fazla ii balık hapını kaça aldın canım

ewt cnm ben de izmirdeyim, biz de çoğu şeyi hello baby den aldık, hemde her 250 TL ye 50 TL kartına puan yüklüyorlar, onu da 1 sene içinde kullanabiliyorsun...

geçenlerde izmirdeki annelerle buluşma ayarlayalım diye bnmge ile konuşmuştuk ama kimseden ses çıkmayınca öylece kaldı yer ve tarih belirleyip yapsak çok ta güzel olur bence, sen ne dersin?

iyi günlerde kullanın canım hepsini

evet okudum hatta o gün alışverişte olucağımı vakit bulursam uğrarım yazmıştım ama yer bellirleme aşamasında kalmış muhabbet
güzel olur gelmek isterim izmirli bir kaç tane daha arkadaş var onlarada ulaşsak iyi olur

d-gabbana naz tofita85 su perisi... başka aklıma gelmedi:44:

annişlerr
uyuyan annişler benim içinde uyuyuunnn
çok uykum geldi masaya yığılıcaaammmm
karnımızı doyurduk ammaaa uyku uyuyabileceğimiz bir yer yok bu iş yerinde hıııhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…