- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.981
azıcık bana ver şu su içme isteğinden ya
bende hiç içemiyorum
zorla içiyorum resmen suyu
benim de yapılacak bir dünya işim var
ama artık izne ayrılmayı bekliyorum
haftayadan itibaren bebiş çamaşırları yıka ütüle, çantaları hazırla, bebek şekeri vs. işlerine girişicem
selamünaleyküm kızlar geçmişi okumadan yazıyorum hemen, doktordan geldik herşey yolunda dedi bebişin gelişimi normalmiş 2 kilo 173 gr olmuşmayısın 15inde gelirsiniz ondan sonra haftalık kontrollere başlarız artık dedi bizden böyle inşALLAH herkes iyidir
valla cnm tuzlu ve tatlı bıseyler ye bak nasıl su ıcıosun bı dene ıstersen...ama benım sorunum tuzlu yemekle ılgılı degıl surahı hep yanımda gunde dort defa dolar esım dıyokı senı akvaryuma atıcam en sonunda dıoo
canım bnmde hererşrey norml de kg işte onu takıldım bide sezeryan dedi oda ters olduğundan anlamadım ki şuan 33 hafatdayız daha kg alırız sanırım dr görmedi yarın görcek radyolojideki bakn kadın dedi ne bilim orası içime sinmedi ama mecburum yakın bi ora diğer yer uzak bakalım dr ne diycek nts diolardı olmadı hrerhalde 9 ay içinde senin dediğin gibi olur canım
selamünaleyküm kızlar geçmişi okumadan yazıyorum hemen, doktordan geldik herşey yolunda dedi bebişin gelişimi normalmiş 2 kilo 173 gr olmuşmayısın 15inde gelirsiniz ondan sonra haftalık kontrollere başlarız artık dedi bizden böyle inşALLAH herkes iyidir
ne güzl işte bol su içtikçe hem hasta olmazsın hem de çok kilo almazsın :)
ben bilgisayara bi program kurdum hayat su şişesi saatte bi çıkıp hatırlatıyo ben de bu sayede içmiş oluyorum!!!
herkese iyi akşamlar
bugün çok uyuşuktum
akşama kadar uzandım uykum vardı ama hiç
uyuyamadım
1 saat öncede ütümü yaptım
yarında temizlik yapacağım
kızlar bebişin hıçkırığı
hissedilir mi göbüşümün alt kısmında
pıt pıt bişey atıyordu ama tekme değildi
5 dk falan durmadan devam etti
bana hıçkırık gibi geldi ama tam olarak bilemiyorum
ben de çok yorgunum
sürekli uykum geliyor ve canım hiçbişey yapmak istemiyor
ama çok su falan içmiyorum, içemiyorum zaten
o yüzden sık tuvalete falan da gitmiyorum
masallh canım ii kg almış benim ki 1639 kg ya moralim bozuldu şimdi ama bn haln çıkarıom onda nı kg alamıom acaba
bende cok cıkarıorum yaaa hala hemde ama ondan deıl ben ekmek yıyemıorum dr da dedıkı her öglen et ye ben sımdı et yıyorum yanınada bı kase yogurt cok dusukken kılosu bırden arttı he bıde aksamları balık hapı ıcmeye basladım proteın almak yarıo ıstersen dene zaten yarım kılo et alıorum fazla aram yok yemekle onu uce bolup dolaba atıorum her öglende yıyorum he bıde kusma problemını sordum dr a o da sey dedı cıkarsan da ye cunku o vıtamını alıosun yemekten cıkarsan bıle o yuzden sık sık bıseyler atıstır hele kı muz yemege calıs cok ıyı okış
selamünaleyküm kızlar geçmişi okumadan yazıyorum hemen, doktordan geldik herşey yolunda dedi bebişin gelişimi normalmiş 2 kilo 173 gr olmuşbebek doğum kanalına girmiş duruşu normal doğum pozisyonunda yani normal dedi mayısın 15inde gelirsiniz ondan sonra haftalık kontrollere başlarız artık dedi bizden böyle inşALLAH herkes iyidir
ne güzl işte bol su içtikçe hem hasta olmazsın hem de çok kilo almazsın :)
ben bilgisayara bi program kurdum hayat su şişesi saatte bi çıkıp hatırlatıyo ben de bu sayede içmiş oluyorum!!!
cnm bebıs zayıf dıe yazmıstı dr bana da efa daıly balık hapı ve osteocare kalsıyum hapı yazdı bı aksam tok bırını dıger aksam tok karna dıgerını alıosun okış valla ben cok faydasını gördum hem balık ta kokmuo bıde kalsıyum u suda erıyenden ıcemedım dıe bunu verdı ıcınde magnezyum da var o yuzden benım ıcın ıyı oldu fakat sen suda erıyen ıcebılıosan onu devlet karsılıo dr solersen yazıo hemenbalık hapı alam o zamn bn canı madem faydalı sen hangini içion canım ok öle yapam ozamn saol canım bilgi için
cnm bebıs zayıf dıe yazmıstı dr bana da efa daıly balık hapı ve osteocare kalsıyum hapı yazdı bı aksam tok bırını dıger aksam tok karna dıgerını alıosun okış valla ben cok faydasını gördum hem balık ta kokmuo bıde kalsıyum u suda erıyenden ıcemedım dıe bunu verdı ıcınde magnezyum da var o yuzden benım ıcın ıyı oldu fakat sen suda erıyen ıcebılıosan onu devlet karsılıo dr solersen yazıo hemen
evet canım bebişin hıçkırıkları
canım bende aynıyım kansızlık insanı halsiz bırakıyor birde bizde tsh var halsiz ve yorgun olmamız normal
benimde aklıma hiç su içmek gelmiyor artık hergün bir tane maden sodası içiyorum en azından mineral alsın vücudum :26:
dilex canım alışverişi nereden yaptığımı sormuşsun hepsini kemeraltındaki barış bebeden yaptım uzun araştırmalar sonucu en uygun fiyat ordaydı daha önce bebek arabamızıda ordan almıştık şimdide geriye kalanları aldık çok yardımcı oluyorlar sen izmirdemiydin?
saol canım kasium hapım var eritmeli ona devam edem o zamn içmiom fazla ii balık hapını kaça aldın canım
arkasına baktım sımdı 25 tl yazıo cnm
ewt cnm ben de izmirdeyim, biz de çoğu şeyi hello baby den aldık, hemde her 250 TL ye 50 TL kartına puan yüklüyorlar, onu da 1 sene içinde kullanabiliyorsun...
geçenlerde izmirdeki annelerle buluşma ayarlayalım diye bnmge ile konuşmuştuk ama kimseden ses çıkmayınca öylece kaldı yer ve tarih belirleyip yapsak çok ta güzel olur bence, sen ne dersin?
ok canım ya çok saol senide sorulrımla sıktım biraz olsun içim rahtladı saolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?