2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

iyiyim canım şimdi yemekten geldim çok sıcak birde ateş basıyor beni hormonlar tavan yaptı artık..maşallah canım bebişine şuan tersse dönebilir sezeryan için erken bence son zamanlara belli olur ancak , benimkininde kafası aşağıda dr kesin konuşamam dönebilirde dedi.

saol canım.bide İ&D'den almak istiyorum ordada çok güzel pijamalar var

kızlar emzirme südyeni aldınız mı aldıysanız hangi marka ve ben düz penyeden ziyade farklı model arayışı içindeyim önerebileceğiniz var mı?

çok sıvı tükettiğim zaman bende lavabodan çıkamıyorum malesef birde karnımı tuta tuta gidiyorum sıkışınca göbeğimin altı sancı yapıyo :) canım bende kaç gündür ağırlık var üstümde uyku halim hiç gitmiyor..benim yerimede yat canım..
öznurcum o geceliği nerden aldın banada yerini söler misin canım güselmiş
burdan aldım canım.
Güzel Bir Fırsat
a.s canım maşallah bebişine kocaman olmuş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

merhaba haziran anneleriii
merhaba
kızlar emzirme südyeni aldınız mı aldıysanız hangi marka ve ben düz penyeden ziyade farklı model arayışı içindeyim önerebileceğiniz var mı?
canım ya ben sanırım almıycam çünkü hiç sempatik göükmüyor o sütyenler bana :)) emzirme atleti almayı düşünüyorum ben..

ne saatte bir mi??? ben neredeyse 20 dk da bir gidiyorum su içince..

offff yaa benim de öyle :18::18::18::18: dünden beri bebişin çamaşırları için deterjan yapıyorum evde.. yalnız balkonları falan yıkayıp ip asmam lazım, güneş görmesi için.. şimdiye kdr hep ev içinde kuruttuk çamaşırları... offf of ben de efkarlandım şimdi...

çok sevindim canım,darısı bizim başımıza..

canım ben pek önermiyorum, aldım denedim hem de atletini de.. yalnız çok acıdılar gece boyunca da.. uçlarını kapatmak için çok zorlandım.. bi de bebiş emince hem uçlar büyüyecek hem de yara olucak muhtemelen yahut daha hassas... onun yerine bebişin bana da dokunabilmesi için önden kopçalılardan aldım, miss claireden aldığımdan özellikle memnunum yani.. şimdi daha uygun farklı marka arayışı içerisindeyim..

merhaba haziran anneleriii

merhaba canım hoş geldin.

annişlerr
uyuyan annişler benim içinde uyuyuunnn
çok uykum geldi masaya yığılıcaaammmm
karnımızı doyurduk ammaaa uyku uyuyabileceğimiz bir yer yok bu iş yerinde hıııhhh

canım demekki benim şuanki halim çok normal.. bizle oğluşla öğle yemeğimizi yedik geldik ve öyle uyku bastırdıki masaya başımı koydum göbeğim çıkıştırdı oğlum tekmeleye başladı. ama şuan öle uyku varki anlatamam gözlerim iyice küçüldü. uymak istiyorummmmmmmmmmm..

penye olmayanlardan aldın dimi canım? normal süngerli südyen eğer öyleyse bizim mağazada var emzirme atleti südyenide var ama emzirme südyeni nbb markasının var ve ben onu beğenmiyorum o yüzden farklı marka ve model arayışına girmiştim o zaman önden kopçalı penye olmayan bir südyen alırım bizim mağazadan.

kızlar sölemessi ayıp dolma yapcam da kabak biber patlıcan bunları aynı yerde pişirsem olar mı sizce
olur canım olur dün pişirdim ben de ne güzel oldu :)

kızlarr yaaa bu lansinoh un içinde %100 saf lanolin var diyo. ben geçende buranın çok ünlü bi aktar marketi var orada gittim lanolin i açtım kokladım, çok kötüydü. o şeyi çocuğumun yalamasına müsaade etmek istemiyorum, lansinoh parfüm mü katmış yoksa o da iğrenç mi kokuyor? bilen var mı acaba????
onun yerine bitkisel birşeyler bakıyorum da şimdilik, kararımı ona göre vereceğim...

canım kac dk pişirem işlk defa yapıom da ondan:18:

muhtemel doğum "günümüz" bile aynı ama benimkinden büyük senin göbeğin...
niyee yaa neden benim çok kişiden küçük bu haftada olmamıza rağmen:44::18:

bnm içim çok darmış cnm doktorum daha 3 aylıkken şok oldu buyuklune burda küçük çıkmış yıne sen bıde bnı dırek gorsen şaşırırsın

merhaba kızlar doktordan geldik çok mutluyumm akıntım sıvı geliyordu bebek suyu degılmıs cok rahatladım bebeciğim donmus 2070 gr olmus 43 cm aynı babasına benzettim ben ,rabbim hepimizin bebeciğini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…