2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bende bu gecelik takımından almak istedim fakat lohusa bölümünde değil normal gecelik tarafında yazıyor ya kafam karıştı... alsam sorun olur mu ki ???

benim aldıkalrımda hiçbirisi lohusalık değil sadece önü düğmeli olmasına dikkat ettim o yeterli ben ce

kızlarrr
kpss başvurumu yaptım geldim artık sınavada çocuklu bir anne olarak girecemmm hehe :37 hayırlısı bakalımmm

canım kac dk pişirem işlk defa yapıom da ondan:18:
canım ksra bakma aşağıya inmiştim de öğretmenlere takıldık.. ben kurusundan yaptım, içine kettledan su koydum,kaynadıktan 30 dk sonra da kapattım.. gayet iyi pişmişti.. kısık ateşte 40 dk ortalama süre ama.. şimdiden ellerine sağlık, afiyet olsun...

kızlarrr
kpss başvurumu yaptım geldim artık sınavada çocuklu bir anne olarak girecemmm hehe :37 hayırlısı bakalımmm
hayırlı olsun canım..
kızlar lansinoh on kokusu hk hala cevap bekliyorum bu arada yeni birşey öğrendim. emekli sandığına bağlı öğretmenler olarak izne ayrıldığımızda raporla birlikte milli eğitime dilekçe verecekmişiz.. belki daha önce bahseden olmuştur, geçmişi okumayı halşa bitiremedim de

kızlar emzirme südyeni aldınız mı aldıysanız hangi marka ve ben düz penyeden ziyade farklı model arayışı içindeyim önerebileceğiniz var mı?
canım ben de penyeleri sevmiyorum tipsiz geliyor
ben chez-elleden aldım
dolgulu değil ama penye de değil
model olarak da güzel duruyor
bunun siyah ve beyazından aldım birer tane

Kızlar otri bebe burun aspiratörü alan var mı? Aldıysanız nerden aldınız?
henüz almadım ama büyük eczanelerde var
mesela antaresin eczanesinde vardı
bi ara çıktığımda alıcam işte

lansinoh hakkında bi fikrim yok
ama aktarda kokladığın lanolinden değildir belki de bilemiyorum

izne ayrılırken de zaten gerekli işlemleri okul idaresi yapmak zorunda
raporunu idarecine vereceksin, dilekçe yazılıyorsa yazar ona bırakırsın
o iletecek milli eğitime

saolasın canım önemli dil bende kısık ateşte yaptım kaynamadı gibi geldi biraz actım şimdi 30 dk da pişiririm o zamn saol canım

benim ayaklar bacaklar şişti iyice ya
ödem oldu resmen belden aşağısı
sürekli ayakta olmaya bağlıyorum
izne ayrıldığımda geçer inşallah çünkü puf puf ayaklarıma gıcık oluyorum
neyseki converseler dar gelmiyor da okula da dışarda da giyebiliyorum hala
bir de benim tansiyonum çok düşük olduğundan tuzu kesemiyorum zaten
normal tuzlu yemeye devam etmem gerekiyormuş
sizlerde de ödem var mı?
ellerimde falan bişey yok gibi ama bacaklar fena

bu arada bnmege çook tatlı çıkmışsınız
20 kilo kimin umrunda
ben de 1 günde yarım kilo almış olabilirsem eğer 13,5 kilo almış görünüyorum

canım mağazalarda falanda baktım bu tarzlar hep fiyatlar aynı 60'dan başlıyor buda 35 tl fiyatıda iyi kaçırmıyayım dedim :)
Güzel Bir Fırsat

inceledim ürünü öznurcumda benimki baya kalıteli bide uzun sabahlık yarıya kadar yani dize kadar olanlardan ondan fiyat bendeki pahalı sanırım olsun buda güzel gece yatarken giymelik üstü çıkıyosa tabi benimki gündüz ev içinde giymek için özeniyorum ben başımada bandımı takcam tacımı ay inş o günleride güzel güzel geçiririrzzz lohusalık tadını çıkaralım demi ama inşşşşşşşşşşşşşşş

slm canım nbr ne var ne yok bn derya hatrladın mı canım nsl gidiyoı hammilelik

tuzu dr kes diyoda ama dediğin gibi benimde düşük tansiyonum ama çokda tuzlu abartmıyorum hafif ellerim kılo aldığım için şiş ama ben zaten çok sağlıklı bir kılo aldım 53 ile başladım ilk 4 uncu ayda kusmalardan 50 ye düştüm şimdi 58 kılodayım bebek kılo alıyo dr ilk başladığım kıloyu sayıyo 5 kılo almışın bebek alıyo ve sen sağlıklı ilerledin afferin dedi bana kı iştahım nasıl açık geceleri bile yiyorum

canım ben evde olduğum çok ayakta durmadığım halde ayak ve bacaklarım şişmişti benim tansiyonda hep biraz yüksek çıkıyodu 13e 8, doktorum tuzu ıesmemi söyledi ve her hafta idrar testi yaaptırıyorum Allah korusun gebelik zehirlenmesine karşı protein kaçağı var mı yok mu diye? ve günde 2 tane magnezyum içmemi söyledi doktorumun dediklerinde uyduğumda şişlerim geçti ama son 1 haftadır yine koyverdim şişmeye başladılar yine

canım ben de penyeleri sevmiyorum tipsiz geliyor
ben chez-elleden aldım
dolgulu değil ama penye de değil
model olarak da güzel duruyor
bunun siyah ve beyazından aldım birer tane
Eki Görüntüle 392623

süpersin işte aradığım südyen, internetten mi aldın canım?

ben emzirme sütyeni aldım önden açılan lardan rahat olsun diye 85 oldu göğüslerim ama 90 aldım acaba büyük mü aldım diyorum sütle vs daha büyür dediler ama :26:

düşük tansiyonda kesme diyorlar tuzu
ben de az atıyorum ama atıyorum yani herbişeye
kessem belki gider ödemler ama bayılıyorum zaten dengem iyi değil
kansızlık da var

kilo olayını da görmezden gelmek istiyorum
zira aynı kilo ile hamile kalmışız ve ben nerdeyse senin 3 katın kilo aldım bile

allah korusun canım gebelik zehirlenmesinde falan çok yükseliyor
seninki hafif yükseklik ki gebelikte yükselirmiş zaten genelde
aklına kötü şeyler getirme
doktorun dediklerini uygulamaya çalış

sütyeni limangoda indirime girmişti ordan aldım
daha hoş dantelli modeller falan da vardı ama dantel dışardan belli olur diye bu düz modelden aldım
bundan istiyorsan hepsiburadada var mesela
chezelle lingerie diye aratırsan bikaç yerde satılıyor, bulabilirsin sanırım

ilk_ sütyenden almayı düşünoyrsan sana bir uyarıda bulunayım
ben 85 beden aldım, şimdi hafif büyük sanırım sonrasında olur sıkıntı olmaz
85c aldım ama c küçük geldi bel kısmından
kopça kısmı darmış biraz haberin olsun
ki çok geniş bir insan da değilim
neyseki bir de agraf almıştım (sütyen kopçasına takılan kopça)
şimdi onunla uzatarak rahatlıkla kullanabilirim
bedeni kestiremiyorsan mutlaka agraf da al derim

ewt bende tuzu kesmedim azalttım sadece kılo olayında ebru şallı gibi oldum bebeklerimiz kılo alsın zaten önemli olan onlar sağlıklı olsunlarda
maşallah kan değerlerimizde ii dr sana kan hapı yazmadımı :26:

merhaba kızlar doktordan geldik çok mutluyumm akıntım sıvı geliyordu bebek suyu degılmıs cok rahatladım bebeciğim donmus 2070 gr olmus 43 cm aynı babasına benzettim ben ,rabbim hepimizin bebeciğini korusun

canım çok sewindim gözün aydın:))

Eki Görüntüle 392558

kızlarrrrrrrrrrrrr 20 kilo olmuş halım şimdi çekıldım
canım çok tatlı çıkmışsın o göbek değil bebek :)

:) bende çok çıkarıyorum genelde yemekten sonraları sanırım bebek midemi sıkıştrıyor iyice...
son dönemlerde bu tür şikayetler sıklaşıyormuşş
göbüşümü seviyorum okşuyorum h ep kızımı şimdilik öyle sewiyorum ay yüzlü güzel bakışlım minik prensesim körfezin incisi birtanecik kızım .....
ona hep en güzel şeylrei yakıştrıyorum
allahım hepimize onları sevip büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…