- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.241
28 Nisan ct günü diyelim istersen herkes o tarihe kadar görür ama yer olarak neresi diycez? AVM lerden birisi olsun bence, hangisi diyelim?
kızlar midemin altında ara ara hiç dakika yada saat tutmadım ama sürekli oluyor bebeğin hareketimi kasılmamı bilmiyorum bu şekilde bişi yaşayan varmı rahim kasılması o kadar yukarıda olmaz sanırım bebeğin hareketidir diye düşündüm ama bilemedim..size sorayım dedim..
Kizlar facebooktaki haziran anneciklerinden biri erken dogum sancilariyla hastanelik olmus, ama dogumu durdurmuslar.
Sebebi kizin evde buyuk temizlik yapmasi ve cinsel iliskiymis galiba.
Aranizda iliskiye ara veren, vermeyi dusunen var mi? Kocama soylesem simdi kesin bunalima girer
kizlar benim ciddi anlamda sancilarim var bikini bolgem bacaklarimin ic kismi belimde agrimaya basladi ve sanki biraz biraz su gibi bi akintim geliyo korkuyorum
ya ben bısey sorcaktım . benım bebegım 27 haftalık oldu . 22-23 -24 haftada daha cok ve daha sıddetlı tekmelıyordu . artık cok az tekmelıyor . zamanla tekmelerı azalıyor mu? offcok kotuyummbiz bu gece yine uyuyamayanlardanız topik de kimsecikler yok 4 den beri ayaktayız başıma ağrı girdi artık bu dengesizlikten neyse bende geçmişi okudum
olur canım bana uyar herkesizn bildiği ortada bi yer olsun yeter sen hangi semtdesin
canım 32 ve 33 haftalarda amniyon sıvısının en fazla olduğu haftalarmış bundan dolayı bebişler fazla hareket edermiş kasılma gb çok fazla hareket vardı bende o haftalarda
ooo biz çoktan unutduk valla benim kociş çok pimpirik bebişe bişi olur diye nerdeyse 2 aydır ara verdik kesinlikle istemiyor kendi zevkimiz için bebişi riske atamam diyor yapcak bişey yok sabır sabırhamile olduğumu duyduğu andan itibaren zaten çok temkinli 3 haftada 1 e düşürmüştü şimdi son 3 ay tehlikeli diye okumuş çok kararlı
canım bizim haftamız aynı bende de durum aynı altan altan sancılar giriyor akıntıyı farkettim biraz var gb :18:
ama daha önce evde düşük yaptım onun sancılarıyla kıyasladığımda bu bence yalancı sancı
sanırım bizim artık fazla dinlenmemiz gerekiyor ama nerdeee....
ya ben bısey sorcaktım . benım bebegım 27 haftalık oldu . 22-23 -24 haftada daha cok ve daha sıddetlı tekmelıyordu . artık cok az tekmelıyor . zamanla tekmelerı azalıyor mu? offcok kotuyumm
eskıden sırt ustu yatardım hop hop uyutmazdı benı . sımdı yatıyorum ıkı mınık hareket o kadar baska bısey yok bıde cok kafanı utuledım kusura bakma . karın en fazla hangı haftalardan sora buyuyor ?:126::126::126::126::126: benımde oğlum olacakevet canım her zaman aynı şekilde tekmelemiyorlar
pozisyonlarından da kaynaklanıyor
hiç kıpırdamazsa endişelen bazen az hissetmemiz normalmiş
tatlıya süte çikolataya güzel tepki veriyor benim paşa
eskıden sırt ustu yatardım hop hop uyutmazdı benı . sımdı yatıyorum ıkı mınık hareket o kadar baska bısey yok bıde cok kafanı utuledım kusura bakma . karın en fazla hangı haftalardan sora buyuyor ?:126::126::126::126::126: benımde oğlum olacak
Gunaydin kizlar.
Sizinkiler nasil bilemicem ama benim icime alien kacmis gibi. Karnim sekilden sekile giriyor ve disardan da belli oluyor hareketleri.
Hic durmuyor desem yeridir. Zaten gecevde cok zor uyudum. Koltukta uzanir gibi yatiyorum artik, omuzlar falan hep yukarda. 60derece egimli yaptik yastiklari, oturuyor muyum yatiyor muyum belli degil.
olipps, coznur, t.u.a.n.a, nursenaa size de günaydın. bu gece herkes uykusuz kalmış sanırım.
kızlar akıllıbıdık nerede:26:
olipps, coznur, t.u.a.n.a, nursenaa size de günaydın. bu gece herkes uykusuz kalmış sanırım.
hissediliyor birde insan merak ediyor burda sürekli aktif birinin yokluğu dikkat çekiyor
günaydın anneler
ama ben hala uyuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?