- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- 173
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.261
mrb arkadaşlar..kontrolden geldil 32 haftalık olduk oğluş 2350 gr olmuş.boyuda 44 cm.ve doğum pozisyonundaymış..sizlerden ne var ne yok sık giremiyorum..
biz bu gece yine uyuyamayanlardanız topik de kimsecikler yok 4 den beri ayaktayız başıma ağrı girdi artık bu dengesizlikten neyse bende geçmişi okudum
olur canım bana uyar herkesizn bildiği ortada bi yer olsun yeter sen hangi semtdesin
canım 32 ve 33 haftalarda amniyon sıvısının en fazla olduğu haftalarmış bundan dolayı bebişler fazla hareket edermiş kasılma gb çok fazla hareket vardı bende o haftalarda
ooo biz çoktan unutduk valla benim kociş çok pimpirik bebişe bişi olur diye nerdeyse 2 aydır ara verdik kesinlikle istemiyor kendi zevkimiz için bebişi riske atamam diyor yapcak bişey yok sabır sabırhamile olduğumu duyduğu andan itibaren zaten çok temkinli 3 haftada 1 e düşürmüştü şimdi son 3 ay tehlikeli diye okumuş çok kararlı
canım bizim haftamız aynı bende de durum aynı altan altan sancılar giriyor akıntıyı farkettim biraz var gb :18:
ama daha önce evde düşük yaptım onun sancılarıyla kıyasladığımda bu bence yalancı sancı
sanırım bizim artık fazla dinlenmemiz gerekiyor ama nerdeee....
Günaydın annişler. herkes iydir umarım. geçmişi okuycEki Görüntüle 393185 Eki Görüntüle 393186 am şimdi. bakalım neler konuşulmuş. bu arada bi resim paylaşcam. güzelmi diye yorumlarını alayım dedim. tabi resimleri ekleyebildimmi o da muamma:)) bu işi beceremiyorum ya
Günaydın annişler. herkes iydir umarım. geçmişi okuycEki Görüntüle 393185 Eki Görüntüle 393186 am şimdi. bakalım neler konuşulmuş. bu arada bi resim paylaşcam. güzelmi diye yorumlarını alayım dedim. tabi resimleri ekleyebildimmi o da muamma:)) bu işi beceremiyorum ya
Yeni öğrendiğim birşeyi paylaşayım dedim sizlerle.(Belki haberiniz vardır ama bnm yoktu.duyunca çok şaşırdım ve daha da heyecanlandım).
4-5 haftadır günde 2-3 defa yaklaşık 5dk süren ritmik pıt pıt sesler oluyordu.Hatta biz eşimle takıldı yine aynı yere vurup duruyor diyorduk :) Ama geçen gün öğrendimki bunlar bebişimin hıçkırığıymış. Çok şaşrıdım. Artık hıçkırığını bile duyabiliyor olmak daha da yakınımda olduğunu hissetmeme neden oldu. çok sevindim. şimdi o anları kolluyorum:) Sizde hissediyor musunuz?
Yeni öğrendiğim birşeyi paylaşayım dedim sizlerle.(Belki haberiniz vardır ama bnm yoktu.duyunca çok şaşırdım ve daha da heyecanlandım).
4-5 haftadır günde 2-3 defa yaklaşık 5dk süren ritmik pıt pıt sesler oluyordu.Hatta biz eşimle takıldı yine aynı yere vurup duruyor diyorduk :) Ama geçen gün öğrendimki bunlar bebişimin hıçkırığıymış. Çok şaşrıdım. Artık hıçkırığını bile duyabiliyor olmak daha da yakınımda olduğunu hissetmeme neden oldu. çok sevindim. şimdi o anları kolluyorum:) Sizde hissediyor musunuz?
günaydın hanımlarsizde de oluyor mu bilmem ama bebişim hareket ederken çıt çıt diye ses geliyhor.henüz iki kez duydum bu sesi,her hareketinde duymuyorum.geçenlerde inanmadım dedim başka bir yerden geldi herhalde ama az önce yine öyle ses geldi:44:
günayydııınnnnnn
uykuyu unuttum ben uzun süredir
yatıyoruz güya ama zırt pırt kalkıyoruz
oturma odası yatak odası mutfak tuvalet gezisi bizde de mevcut
Aranizda dogum iznine ayrilan varmi?
Skldim evde
Aranizda dogum iznine ayrilan varmi?
Skldim evde
ayrılmamak için dua ediyorum
son 3 haftaya kadar çalışayım istiyoruummmm
evde patlarım ben
: ))))))))
ala ve
canım bu haftalarda bebek sürekli doğum pozisyonuna geçtiği oluyormuş bu sebeplede ağrılar olabiliomuş. gelen akıntının su olduğuna eminsen yakınlarına haber ver emin değilsen doğum yapıomuş gibi bacaklarını arala ve bebeğin yer değiştirmesi için uzan.
aman inşallah değildir doktorun söylediğini yap hemen ay çok üzüldüm yadikkat et canım artık fazla yorma kendini çok geçmiş olsun.
yalancı sancılar bu kadar erken mi başlıyor ya. korktum şimdi.dinlendikten sonra geçer inşallah. daha çok erken. dursunlar durdukları yerde.
geçmiş olsun canım. gerçeği daha zordur ama ömür boyu sürmicekya geçicek sonuçta katlanılır.
geçmiş olsun canım ya, allah bebişine de sana da sağlık versin.
kızlar iyi geceler, uyuyanlara da tatlı rüyalar... yarın sabah görürler artık
ben bugün annemdeydim, o yüzden ilgilenemedim topicle.
ama ara ara geçmişi okudum takip ettim.
bebeişlerini görenlerin hepsine maşaallah
çok şükür çok büyük sorunlarımız yok topiccek, sonunda kadar da böyle gidelim inşş..
yanlız ilk_ i merak ettim ya, yarın sabah hemen girse de durumunu hbr verse.
biz de ilişki durumunu sormuşsunuz. son bi aydır bizde ara verdik o işlere.
konsantre mi olamıyorum, yoksa ağrı mı oluyo anlamadım ama olmuyo o işler artık eskisi gibi
kociş de anlayışlı sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?