2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

burdada çok kötü fena
kapalı kasvetli
ama bir okadar bunaltıcı sıcak bir hava var
yağmur yağsa süpper bir rahatlama olacak ama

hastanelerin e-bebek kısmındaki bebiş resimlerine takıldım yahuu
müthişler
Allahım herkese bizlerede o güzel yüzlerini görmeyi nasip kısmet etsin
iş yerinde bir arkadaşım ptesi doğum yaptı da
prensesini göreyim diye girdim hala çıkamadım siteden : ))))))))))

Yeni öğrendiğim birşeyi paylaşayım dedim sizlerle.(Belki haberiniz vardır ama bnm yoktu.duyunca çok şaşırdım ve daha da heyecanlandım).
4-5 haftadır günde 2-3 defa yaklaşık 5dk süren ritmik pıt pıt sesler oluyordu.Hatta biz eşimle takıldı yine aynı yere vurup duruyor diyorduk :) Ama geçen gün öğrendimki bunlar bebişimin hıçkırığıymış. Çok şaşrıdım. Artık hıçkırığını bile duyabiliyor olmak daha da yakınımda olduğunu hissetmeme neden oldu. çok sevindim. şimdi o anları kolluyorum:) Sizde hissediyor musunuz?

Alsancak herkes için merkez olurdu fakat orda uzun süre durabileceğimiz AVM yok bu yüzden Agora diyelim mi?

Günaydın annişler. herkes iydir umarım. geçmişi okuyc am şimdi. bakalım neler konuşulmuş. bu arada bi resim paylaşcam. güzelmi diye yorumlarını alayım dedim. tabi resimleri ekleyebildimmi o da muamma:)) bu işi beceremiyorum ya

evet canım hissediyoruz. bir çok hamilelik rehberinde yazar zaten. ben 2 aydır hissediyorum çok keyifli

ben daha hissetmedim canım ama senin anlattığın gibi anlatıldı banada. 29. haftamdayım. daha varmı acaba hissetmeme onuda bilmiyorum. çok güzel bişe dimi ayy bıdıkımı çok seviyorum ya

hıçkırık olabilir mi?

günayydııınnnnnn
uykuyu unuttum ben uzun süredir
yatıyoruz güya ama zırt pırt kalkıyoruz
oturma odası yatak odası mutfak tuvalet gezisi bizde de mevcut

benim bıdık sizinkilerden biraz daha küçük olduğundan henüz rahat uyuyoruz nezaman başlar uykusuz geceler bilemiyorum. geçen kocama söledim kimse uyuyamıyor artık bu söylenene göre Allahın annelere özellikle yaşattığı şeymiş ki bebiş geldiğinde anne uykusuzluğa alışsın diye. ben kötü annemi olcam hep uyuyorum dedimD adam kocaman kahkaha patlattı bana, deliriyorum sanırım.

dilex, mine sağolun kızlar. bende penbişi daha çok beğendim de kızımın hastane çıkışı yeşil puantiyeli ana kız yeşilmi giysek diye düşünmüştüm de içime de pek sinmemişti:)

ayrılmamak için dua ediyorum
son 3 haftaya kadar çalışayım istiyoruummmm
evde patlarım ben
: ))))))))

aynen bende:) geçen hafta çalışabilir raporumu verdim. sabredelim inş. 37. haftaya kadar çalışabileyimki hem evde cnm sıkılmaz hem de bebişimle daha sonra biraz daha fazla zamn geçirebileyim.

günaydın kızlarrr...
minnaklara da günaydın.

bnm bu oğluşum geçen hafta zıp zıp zıplıyordu, ama bu hafta daha az hareketli.
sanırım yeri daraldı ama endişelenicek bi durum olduğunu sanmıyorum çünkü yine de belirli hareketlerle oynuyo kuzucum.

bn de hala geceleri rahat uyuyabiliyorum, bu gece sadece bi kez uyandım. onda da gıcık tuttu. eşim su verdi, hiç yataktan kalkmadan içtim ve geri yattım. hemen uyumuşum

hava burda da çok kapalı bugün, çok sıkıcı

aman inşallah değildir doktorun söylediğini yap hemen ay çok üzüldüm ya dikkat et canım artık fazla yorma kendini çok geçmiş olsun.

yalancı sancılar bu kadar erken mi başlıyor ya. korktum şimdi. dinlendikten sonra geçer inşallah. daha çok erken. dursunlar durdukları yerde.

geçmiş olsun canım. gerçeği daha zordur ama ömür boyu sürmicekya geçicek sonuçta katlanılır.

geçmiş olsun canım ya, allah bebişine de sana da sağlık versin.

t.u.a.n.a

kızlar hepinize tek tek teşekkürler dünkü sancılardan sonra bugün iyiyim doktorum bebiş için doğum kanalına giriyodur dedi, pazartesi günü muayenem var zaten bakalım nstde gerçek sancı falan çıkacak mı? sanırım gercek doğum sancısının hafif şeklini dün görmüş oldum 1 saat sonra bıçak gibi kesildi ağrılar şuanda bebişim yine yaramazlık yapıyo ama arada yine sancı giriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…