2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Ne güzel ya.Benimkide keske romantik olsa birazcik
Sevgililer gununde de bisey almadi gicik,ben aldim ona Bazen tribe giriyorum beni sevmiyorsun ,hediye almiyor,supriz yapmiyorsun diye Evin her isine yardim ediyorum bende öyle gösteriyorum sevgimi diyor
Gerci bu sabah tam gozumu actim yanagima opucuk kondurmak icin egilmisO bile yetiyor insana

canım Allah yardımcınız olsun zor bir durum gerçekten, bizde de durum aynı durumumuz çok şükür iyi herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz bütün eksikleirni tamamladım ama kayınvalideler 1 tllik çorap bile alıp gelmediler, durumlarıda var ve benim eşim tek erkek evlat, ihtiyacım olmadığı halde annem bambu beşiğini aldı birsürü giysi aldılar, abim park yatağını almış. Ama herkes hakettiği değeri görüyor, eşimle de konuştum bu konuyu boşver getirmesinler gerek yok gelip aldıklarımızı bile görmesinler gözlerinden kendimize gelemeyiz diyo düşün kendi ailesini nasıl tanıyor, bende hiçbişey beklemiyorum zaten onlardan kendileri bilirler bugünün yarınıda var.

slm annişler nslnz bakalım bn ii sayılırım sabhtan burnum kanadı şuan iiyiz biraz daha ve halszlik var nedenini bilmiom ama esim bakmış normal yazıomuş

olsun canım herkesin yapısı farklı benimki sürpriz yapmayı falan çok seviyor ev işlerinde hiçbir desteği yok ama benim yardımcı kadın var haftada 1 gelir her işi yapar gider o yüzden eşimden bişey beklemiyorum, beklesemde yapmaz zaten ancak çok hasta olucam o şekilde yapar.

Senin adına sevindim canım.. Benimde annem pek gelmiyor

slm annişler nslnz bakalım bn ii sayılırım sabhtan burnum kanadı şuan iiyiz biraz daha ve halszlik var nedenini bilmiom ama esim bakmış normal yazıomuş

hoşgeldin canım, halsizlik normal bende öyleyim 11 de uyandım koltukta tv izledim 1 saat uzandım sonra kahvaltı yaptım sofrayı bile toplamadım geldim pc başına çok pasaklı hissediyorum kendimi

kızlar lütfen kendizi üzmeyin kaynanaymış eltiymiş görümceymiş boşverin herkes kendine yakışanı yapar herkesin şerefi bilir kısacası siz yüreğinizi hiç yıpratmayın içinizde yaşayan minik umudunuzu düşünün meleğinizi eşinizi ve kendinizi düşünün herşeyden önce kendinizi düşünün ama siz kendinizi düşünmezseniz kimse sizi düşünmez hayır bencillik değil bu
siz iyi olunki bebeğiniz o zaman zaten iyi olur siz iyi olun ki eşinize daha güzel hizmet edin herşeyin merkezi sizsiniz önce kendinize dikkat edin lütfen.....

wuuuuuwww
çok hoş olmuş buuuu
maaşallah kocişine canım inş. hep böyle mutlu mesut olursunuz...
benim eşim romantiklikten biraz uzaktır ya da ben aşırı romantik oldğm içinde öyle geliyor olabilir yapacağı şeyleri sürprizle falan yapamaz hiç çünkü öyle şeyler aklına gelmez :) bir saat alacak mesela onu alayım sürpriz yapayım diye düşünemez beni alır saatciye götürürr hadi saat beğen kendine der öyle yani :)) ama beni düşündğünü ve sewdğini kendince göstermeye çalışıyor iştee kocişimi çok sewiyom ben

bennn
ben hazırladım ama bazı eksikler mevcut sanki :18:
hatta geçen ay hazırladım aceleciyim ben ya çok heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum heppp o yüzden erken oldu biraz

canım sana kesinlikle katılıyorum anne yerini kimse tutmaz eşim bile beni çok düşünür ama hiç kimse anne gibi olmaz onun düşündğü gibi olmaz bunu en iyi bebeklerimizi kucağmza aldğmzda anlayacağız sanırım...

Son düzenleme:
benimde annem gelmiuo görüşemiom çnkü ama onu çok özledim pamuk helvamı

canım zaten ben sana anlam veremiyorum ya insan annesiyle nasıl görüşemez, hazır kayınvalidende yok git görüş nedir yani böyle küslük mü olur yazık o anneye ne kadar üzgündür kimbilir hep bi tarafını eksik hissediyodur aklı hep sendedir bence ona bunu yaşatmaya hakkınız yok. yaşıyorken kıymetini bilelim derim.

selam kızlar
bugün dertler dökülmüş, kayınvalidelerden yakınılmış
boşverin ya bi de bunları düşünüp kendinize dert etmeyin
bana da kimse bişey sormadı, zaten almasınlar bişey ben aldım herbişeyini, altın takarlar işte onlar da
babam da bu işleri bilmiyor, sana para ayırdım diyor sürekli, sen al ne eksiği varsa diyor
gerek yok diyorum ama olmaz öyle şey, anlasam kendim alıcam diyor, sağolsun düşünmesi yeter
kayınvalidem, kayınpederim de doğumdan sonra yaparlar mutlaka bişeyler
yapmazlarsa da umrumda değil yaa

yarın benim de okulda izin öncesi son günüm olacak
öğrencilerim süpriz yapmış çiçek falan almışlar, kapımda beklediler, bisürü tezahuratlar falan
duygulandım hoşuma gitti

benim eşim de romantik bir adam değil ama şimdiden soruyor doğum hediyesi ne alayım sana diye
yarın da doğumgünüm, onun stresne girdi
gel alalım ne istiyorsan diyor (her sene ben beğendim hediyemi)
dedim bu sene kendin alıp geliceksin ben beğenmicem
düşünüp duruyor ne alıcam diye

canım ben aradım annemi kaç defa ama tel.na babam çıkıo ve annemi vermio tel.na ablam cazgırı da daha doğrusu mikseri yuzunden de oldu olan ya neyse bide beni arayıp halen konuşuyo bana

canım ben annemi arıom ama tel na babam çıkıo annemi vermio ve saolsun mikser bi ablam var o karıştrdı zate ortalığı gidemiom zate uzaklar benim oturduğum yerden bende dşk tansion old için eşimde yollamıo netcem bilmiom zate

amaann canım dediğin gibi bende takmıyorum zaten almasınlar bişey bende istemiyorum. öğrencilerin ne kadar güzel veda hazırlamışlar ne kadar duygulanmışsındır kimbilir çok güzel bir duygu olsa gerek. kocişinede yazık beğen bir hediye alsın uğraştırma adamı ben doğum sonrasında çeyreklerle yapılmış kılçık bilezik varya ondan istedim bakalım alacak mı? sende böyle bişey isteyebilirsin

ferdacım nice yıllara bebişin ve sevdiklerinle beraber bi ömr boyu mutluluklar ne gsel ya öğrtemnsin bende ingilizce öğr olmak istedim yetmemmişti puanım sonra muhasebeci olduk işte nerden nereye kaç yaşına giriyon canım

Bende bu haftasonu oglumun herseyini yikacagim,utulicem
Haftayada son eksikler alinip hastane cantamizi hazirlicemDüsündükce heycanlaniyorum

Zaten anlamadim nisan ay i nasil gecti diye. Mayis a ne kaldi surda ,10 gün diyelim

canım eğer annemle küsersem o da çıkmaz tlfna bi kere öyle olmuştu bende gizli nodan aramıştım oda açtıktıktan sonra konuşuverdi gönlünü almıştım öyle sende yani pes etme bence açmıyorsa tlfnunu farklı yollar dene ewe kocaman bir buket çiçek yolla duygusal bir şiir ekle( anne ve kızları hakkında..) yanına
sonra bebişin birtane ultrasn resmini ekle
uuu çok şey var
ne biliyim bir sürü gönül alma yolu var anneler dayanamaz affeder zaten
kocişlerden romantizim beklemeyi biliyoruz birazda biz annemize romantizim yapalım
dimi ama...

bilemedim valla karışık sanırım sizin olaylar, hangi şehirde yaşıyosunuz?

canım gsel bişeymiş onlar gerçek altın mı öle nsl bişi bana kimse altın filan almaz sanmıoyorum eşim yaş gnm de maaşı alamadığı için bişi alamadı dio kızımız gelsin onla bir bişiler yaparım diyoda bilmiom o da kafayı yiycek zate bütün herşey ona kaldı ben işten çıkınca saolsun kaynanam bebişin herşeyini yaptı da ne bilim sevemiom bi trlü işte ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…