- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- 173
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.601
canım benim eşim çok romantiktir hatta bebeğin cinsiyetini öğrendiğimiz gün gidip bana altın bir bileklik almıştı, birde onu pijamalarının altına saklamış pijamalarımı getirir misin dedi gittim yatak odasına aldım pijamaları bir baktım ki altında altın kutusu nasıl ssevindim anlatamam, canım kocam benim bu tarz şeyleri hiç atlamaz. ama doğumda da ayrıca alır mı bilemedim.
Selam millet. yaa ben bebişimin kıyafetlerini, battaniyesini havlusunu felan yıkadım ütüledim çantayı hazırlicam ama tam olarak ne alıca ne kadar alcam bilemedim. Aranızda çantası hazır olan varmıı??
Eki Görüntüle 394868
bak işte bnde kırıldım senn gıbi anlıyomusun bnı bıde onlar yuzunden zor durumdyım takılrım olsaydı gerı verselerdı bebegımın eksık olanlarını alırdım dogum param olurdu bı ıkı takımı bozdurupta ama şimdi kara kara dusunuorum eşimin 1100 lıralık maaşı ve 400 lıra kırala ne bırıktıre bılırımkı sen hesapla bı gecen sıkıştık kndı annemden 200 lıra aldım vercegmde almadı annem ama onun annesınden 50 lıra aldık yuzkere nezman vercn dııp durdu ne varsa ınsann kendı annesınde var oğlan annelerı genelı tuhaf oluo demkkı
nese allah buyuk dedıgın gıbı kndı rızkıyla gelıck ınş. bu işler sırayla zaten değinde hklısın gun olur devran döner
canım Allah yardımcınız olsun zor bir durum gerçekten, bizde de durum aynı durumumuz çok şükür iyi herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz bütün eksikleirni tamamladım ama kayınvalideler 1 tllik çorap bile alıp gelmediler, durumlarıda var ve benim eşim tek erkek evlat, ihtiyacım olmadığı halde annem bambu beşiğini aldı birsürü giysi aldılar, abim park yatağını almış. Ama herkes hakettiği değeri görüyor, eşimle de konuştum bu konuyu boşver getirmesinler gerek yok gelip aldıklarımızı bile görmesinler gözlerinden kendimize gelemeyiz diyo düşün kendi ailesini nasıl tanıyor, bende hiçbişey beklemiyorum zaten onlardan kendileri bilirler bugünün yarınıda var.
Ne güzel ya.Benimkide keske romantik olsa birazcik
Sevgililer gununde de bisey almadi gicik,ben aldim onaBazen tribe giriyorum beni sevmiyorsun ,hediye almiyor,supriz yapmiyorsun diye Evin her isine yardim ediyorum bende öyle gösteriyorum sevgimi diyor
Gerci bu sabah tam gozumu actim yanagima opucuk kondurmak icin egilmisO bile yetiyor insana
Anlasilan herkes dertli kaynanadan.:26:
Bende de durum tam tersi.Kaynanam,gorumcelerim sagolsun aradiklarinda hep sorarlar nasilsin bi istegin varmi diye.Yok desemde ordan buraya kargo ile yolluyorlar.Gecende hamis üstü yollamis görümce.Bebisimiz icinde baya birsey aldilar
Annemle aramizda 15dk var araba ile daha evime 3 defa gelmistir 2sene icinde
Arar ama hep buraya gelmiyormusun,gel der.Giderim bende ama icim icimi yiyor.Hamileyim bide gelmiyor,yardima ihtiyacin varmi demiyor.
Aradigin is yapiyorum,yemek yapiyorum dedigimdede firca atmayi biliyor
slm annişler nslnz bakalım bn ii sayılırım sabhtan burnum kanadı şuan iiyiz biraz daha ve halszlik var nedenini bilmiom ama esim bakmış normal yazıomuş
Senin adına sevindim canım.. Benimde annem pek gelmiyor
canım benim eşim çok romantiktir hatta bebeğin cinsiyetini öğrendiğimiz gün gidip bana altın bir bileklik almıştı, birde onu pijamalarının altına saklamış pijamalarımı getirir misin dedi gittim yatak odasına aldım pijamaları bir baktım ki altında altın kutusu nasıl ssevindim anlatamam, canım kocam benim bu tarz şeyleri hiç atlamaz. ama doğumda da ayrıca alır mı bilemedim.
Selam millet. yaa ben bebişimin kıyafetlerini, battaniyesini havlusunu felan yıkadım ütüledim çantayı hazırlicam ama tam olarak ne alıca ne kadar alcam bilemedim. Aranızda çantası hazır olan varmıı??
Eki Görüntüle 394868
herkee merhaba. ancak gelebildim işlerden.
yemeğimizi yedik oğluşumla. çok şiştik.
kayınvaldelerden dertliyiz bakıyorum da. valla insanın kendi ailesi gibi olmuyor. ne varsa kendi ailemizde. benim de annemler uzakta olmasına rağmen 2 hafta da bi gelip işleri halletmeye çalışıyor. hem de çalıştığı halde haftasonu 2 güne sıkıştırıp alışverişimizi yaptık. yıkama ütüleme işini yaptık. bu hafta sonu yine gelecek. aldıkları da cabası. bebeği geçtim benim nevresimimi, geceliğimi bile düşünüyor kadın. diğer tarafa gelince ne soran var ne eden. biz de bi ara para verdik. hala ses yok. bi de ev alacaklar haftasonu gelin de bakalım diyor eşime. ben de annem gelecek işlerimiz var dedim. ben bu halimde kendi işimi bırakıp onlara koşcam. valla insan hamile olunca annesinin kıymetini daha iyi anlıyor. o yüzden boşverin takmayın hiçbişeyi. ben saygımı gösteririm daha fazlasını da beklemesinler benden.
benimde annem gelmiuo görüşemiom çnkü ama onu çok özledim pamuk helvamı
canım zaten ben sana anlam veremiyorum ya insan annesiyle nasıl görüşemez, hazır kayınvalidende yok git görüş nedir yani böyle küslük mü olur yazık o anneye ne kadar üzgündür kimbilir hep bi tarafını eksik hissediyodur aklı hep sendedir bence ona bunu yaşatmaya hakkınız yok. yaşıyorken kıymetini bilelim derim.
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...n-anneleri-amp-bebekleri-ihtiyac-listesi.html
burdan bakabilirsin canım.
canım zaten ben sana anlam veremiyorum ya insan annesiyle nasıl görüşemez, hazır kayınvalidende yok git görüş nedir yani böyle küslük mü olur yazık o anneye ne kadar üzgündür kimbilir hep bi tarafını eksik hissediyodur aklı hep sendedir bence ona bunu yaşatmaya hakkınız yok. yaşıyorken kıymetini bilelim derim.
selam kızlar
bugün dertler dökülmüş, kayınvalidelerden yakınılmış
boşverin ya bi de bunları düşünüp kendinize dert etmeyin
bana da kimse bişey sormadı, zaten almasınlar bişey ben aldım herbişeyini, altın takarlar işte onlar da
babam da bu işleri bilmiyor, sana para ayırdım diyor sürekli, sen al ne eksiği varsa diyor
gerek yok diyorum ama olmaz öyle şey, anlasam kendim alıcam diyor, sağolsun düşünmesi yeter
kayınvalidem, kayınpederim de doğumdan sonra yaparlar mutlaka bişeyler
yapmazlarsa da umrumda değil yaa
yarın benim de okulda izin öncesi son günüm olacak
öğrencilerim süpriz yapmış çiçek falan almışlar, kapımda beklediler, bisürü tezahuratlar falan
duygulandım hoşuma gitti
benim eşim de romantik bir adam değil ama şimdiden soruyor doğum hediyesi ne alayım sana diye
yarın da doğumgünüm, onun stresne girdi
gel alalım ne istiyorsan diyor (her sene ben beğendim hediyemi)
dedim bu sene kendin alıp geliceksin ben beğenmicem
düşünüp duruyor ne alıcam diye
selam kızlar
bugün dertler dökülmüş, kayınvalidelerden yakınılmış
boşverin ya bi de bunları düşünüp kendinize dert etmeyin
bana da kimse bişey sormadı, zaten almasınlar bişey ben aldım herbişeyini, altın takarlar işte onlar da
babam da bu işleri bilmiyor, sana para ayırdım diyor sürekli, sen al ne eksiği varsa diyor
gerek yok diyorum ama olmaz öyle şey, anlasam kendim alıcam diyor, sağolsun düşünmesi yeter
kayınvalidem, kayınpederim de doğumdan sonra yaparlar mutlaka bişeyler
yapmazlarsa da umrumda değil yaa
yarın benim de okulda izin öncesi son günüm olacak
öğrencilerim süpriz yapmış çiçek falan almışlar, kapımda beklediler, bisürü tezahuratlar falan
duygulandım hoşuma gitti
benim eşim de romantik bir adam değil ama şimdiden soruyor doğum hediyesi ne alayım sana diye
yarın da doğumgünüm, onun stresne girdi
gel alalım ne istiyorsan diyor (her sene ben beğendim hediyemi)
dedim bu sene kendin alıp geliceksin ben beğenmicem
düşünüp duruyor ne alıcam diye
canım ben annemi arıom ama tel na babam çıkıo annemi vermio ve saolsun mikser bi ablam var o karıştrdı zate ortalığı gidemiom zate uzaklar benim oturduğum yerden bende dşk tansion old için eşimde yollamıo netcem bilmiom zate
canım ben annemi arıom ama tel na babam çıkıo annemi vermio ve saolsun mikser bi ablam var o karıştrdı zate ortalığı gidemiom zate uzaklar benim oturduğum yerden bende dşk tansion old için eşimde yollamıo netcem bilmiom zate
amaann canım dediğin gibi bende takmıyorum zaten almasınlar bişey bende istemiyorum. öğrencilerin ne kadar güzel veda hazırlamışlar ne kadar duygulanmışsındır kimbilir çok güzel bir duygu olsa gerek. kocişinede yazık beğen bir hediye alsın uğraştırma adamıben doğum sonrasında çeyreklerle yapılmış kılçık bilezik varya ondan istedim bakalım alacak mı? sende böyle bişey isteyebilirsin
Eki Görüntüle 394916
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?