2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın ve hayırlı cumalar güzel anneler...
biz dün dr amcamıza gittik herbişeyimiz normal sıkıntı yok çok şükür..
haftasına göre uyumlu bebişim kafa 34 boy 33 haftaya göreymiş..
dr amcamızla uzun uzun konuştuk 2 hafta artı - eksiler olabilirmiş..
dr amcamız bize foto da verdi babamızın tıpkısının aynısı bi kız olucak
tabi bu durumdan babamız son derece memnun kaldı babasının kızı dedi tüm gece..
Allah hepimize sağsalim kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inş..
geçmişe bakıyoruz..

sağol canım sanada h ayırlı cumalar bebeğinede maşallah allahım ikinizede sağlık sıhat wersin

bizim babamızda kız babası olmaya alışmay abaşladı

arabada prenses var diye cama yapışan bir şey sipariş verdik hattaa :)

amin canım , maşallah bebeğine Allah bağışlasın, bizim oğlumuzu da eşime benzetti dr hem eşim hem de kayınvalidem pek bi mutlu oldular

canım bu site güvenilirmiki? uygun şeyler var
şunu alayım dedim yanlış anlamadım dimi 6 paket var her birinin içinde 40 tane
Kiraz Bebe >> Bebek Bakım >> Islak Mendiller - Kolonya
öznurcum nasılsın? ya geçen aldığın geceliği gönderdiler mi? beni arayıp gönderemiyceklerini ellerinde bulunmadığını söylediler

iyiyim canım sen nasılsın..aynen tatlım benide arayıp aynı şeyi söylediler az öncede siteden kargo geldi teselli için hediye çeki özür mesajı ve 10 tl hediye çeki göndermişler :))

herkese merabaaa..
biz dün kontrole gittik, ilk kez nst'ye bağlandım.. yemeğin üstüne iki çikolata bir de meyve suyu hüpletip girdiğim için kızım kıpır kıpırdı, çok güzel dinlediler kalp atışlarını ve hareketlerini.. bende de sancı veya ağrı çıkmadı.. ultrasona geçtik, henüz dönmemiş yavrucuğum, doktor ohhk keyfi yerinde niye dönsün ki diyo doktor bir de dönmemiş olması için bu senin için büyük bi avantaj bu haftalarda, aksi takdirde rahime baskı yapmaya başlayacağından çok rahatsız olurdun ve yalancı sancıların da çok olurdu. çünkü 34-35. haftalar yalancı ağrıların en sık görüldüğü ve annenin en rahatsız olduğu haftalardır dedi. erken doğum riskim de hiç görünmüyormuş, su yeterliymiş.. bebeğin de her an dönme ihtimali var hala dedi. kızım 2440 gr. olmuş, gayet normal dedi önümüzdeki 20 gün daha doğurma benim için yeter dedi. bol bol su içip, her fırsatta dinlenecekmişim. bir de bu aya kadar hep babasına benzetirdik, bu hafta bana benzetti doktorcum ben hala babasına daha çok benzemesini istiyorum, sanırım onu çok seviyorum
çalışamaz raporu vereceği gün çağırdı kontole, daha erken gelmene gerek yok her şey yolunda dedi..
7 mayısta hala dönmemiş olursa veya benim tercihim sezeryandan yana olursa tarih verecek doğum için
kızımı koklamama çok çok az kaldı yaaa, çok heyecanlanıyorum..

memleket hasreti zordurr canım bilirim ben vanlıyım memleketimden baya bi uzak kalıcam bu yıl deprem korkusundan eşim gidemeyiz bebekle diyo, neyseki bi geceliğine de olsa bugün annemler geliyo da biraz hasret gidericem, sen de sorunsuz kavgasız gider dönersin inşallah eltin neden böyle yapıyoki anlamıyorum bu insanları.

maşallah canım kızına baya bi yaklaşmış doğumun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.

ben de iyiyim sağol canım,çok güzeldi gecelikler üzüldüm valla en azından teselli hediyesi vermişler o da iyi :)bana da isterseniz 50 tl lik alışveriş yapın dediler ben iptal ettirdim başka yerden alcam artık.

kızlar merhaba hyrlı cumalar herkese ılk defa bukadar uyudum yenı kalktım
dun kızım okadar az hareket ettıkı eşimle çok korktuk yerınde duramayan çoçuk hafıf hafıf ıktırıp bıraktı bugun bıraz daha güçlü ama ıkıgun öncekı gıbı deıl neden acaba hala çok korkuorum

kızlar herkese slmlar ve hayırlı cumalar olsun.

minilya, umaygulay, beste ve smilemasal geçmiş olsun sizlere...dikkat edin kendinize yaaa..valla 33. haftaya girmekten korkmaya başladım.

crazymom sana da geçmiş olsun ama bnm öle başağrım falan olmuyor, inşşs senin de en yakın zamanda geçer

bebişlerini görenlere hayırlı olsun diyelim, maşaallah diyelim. sonunda kadar böyle sorunsuz gidersiniz kızlar inşşş

bu arada utopyacım senin de doğum günün kutlu olsun, hediyeni topiccek heyecanla bekliyoruzz

kızlar size geçen sormuştum ya, afedersiniz ama orası ağrıyan var mı diye.
bnm o ağrı hala devam ediyo, göbeğe yakın kısmı. sanki bi yere çarpmışım da morarmış gibi bi ağrı ya. gerçekten çok ilgincime gidiyo.
hani sancı olsa dicem bebikten ama bu nedir anlam veremedim bi türlü.

bu arada bugün bebik odamız gelicek, öğleden sonra dediler.
heyecanla onu bekliyorum.

nilobella eteğin hayırlı olsun, güle güle giy inşş.
anneler falan hep öyle, geçen bnmki de diyo. öyle göbeğini göstere göstere gezme diye.

Son düzenleme:

sağol cnm cümlemiz sağlıklı sihhatli olalım inş..
ayy nerden sipariş ettiniz onu netten mi? bizde alalım ondannnnn

amin canım , maşallah bebeğine Allah bağışlasın, bizim oğlumuzu da eşime benzetti dr hem eşim hem de kayınvalidem pek bi mutlu oldular

Allah razı olsun cnm sizede maşallah...
ayy sorma ya ben sana demiştim bana benzicek diyip durdu:)))

kızlar bu arada yarın inş bebeğimin beşiğini sipariş edicez..
bugünden kıyafetleri yıkamaya başladım...
rahatsız olan arkadaşlara geçmişler olsun..
ütopyacım doğum günün kutlu olsun..
sağlıkla nice yaşlara inş...

hasta olan herkese geçmiş olsun umarım bişey çıkmaz
doğum gunu olanlarında allah bır ömür boyu bebekleri eşleri ve sevdıklerı ıle mutluluk versin herşey gönlünüzce olsunn

ay sen 34 haftadasın valla çok az kalmış ben bile heycanlandım :)) kızınada maşallah koca kız olmuş

canım bende istemedim 50 tl alışverişi sanada yakında teselli armağanı gelir :))

sağol cnm cümlemiz sağlıklı sihhatli olalım inş..
ayy nerden sipariş ettiniz onu netten mi? bizde alalım ondannnnn

canım oto yedek parç satanir site vardı eşim ordan malzeme alıyordu onuda görüp aldık eşine dersen o bulur sana netten araba şeylerini beyler iyi biliyor...

ben yinede eşim uyanınca ona sorar sana özeldenmsj atarımlinkini canımmm

Son düzenleme:

kızlarr birinz bişi dermisinzz çok takıldım sizinde böle oluomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…