- 13 Şubat 2009
- 4.001
- 14
- 683
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.821
boşver 10 lira daha ne gönderecekler bakalım en fazla 10 lirayı çöpe atmış olurum
bencede canım :) gelince haber ver..bende var arkadaş verdi olmasaydı bende şansımı denerdim :)
:)) fiyat çok hoşmuşama ne gönderirler bilmiyorum
günaydın ve hayırlı cumalar güzel anneler...
biz dün dr amcamıza gittik herbişeyimiz normal sıkıntı yok çok şükür..
haftasına göre uyumlu bebişim kafa 34 boy 33 haftaya göreymiş..
dr amcamızla uzun uzun konuştuk 2 hafta artı - eksiler olabilirmiş..
dr amcamız bize foto da verdi babamızın tıpkısının aynısı bi kız olucak
tabi bu durumdan babamız son derece memnun kaldı babasının kızı dedi tüm gece..
Allah hepimize sağsalim kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inş..
geçmişe bakıyoruz..
günaydın ve hayırlı cumalar güzel anneler...
biz dün dr amcamıza gittik herbişeyimiz normal sıkıntı yok çok şükür..
haftasına göre uyumlu bebişim kafa 34 boy 33 haftaya göreymiş..
dr amcamızla uzun uzun konuştuk 2 hafta artı - eksiler olabilirmiş..
dr amcamız bize foto da verdi babamızın tıpkısının aynısı bi kız olucak
tabi bu durumdan babamız son derece memnun kaldı babasının kızı dedi tüm gece..
Allah hepimize sağsalim kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inş..
geçmişe bakıyoruz..
canım bu site güvenilirmiki? uygun şeyler varbakın buda çok uygun fiyatta.
Kiraz BebeVİRÜS>>VİRÜSBebek Ev Tekstil - SüslemeVİRÜS>>VİRÜSUyku Seti-Nevresim Takımı
öznurcum nasılsın? ya geçen aldığın geceliği gönderdiler mi? beni arayıp gönderemiyceklerini ellerinde bulunmadığını söylediler
Herkesin cuması mübarek olsun arkadaşlar.
Ütopyacım doğum günün kutlu olsun. Nice güzel yaşlara...
uyku sorunu demekki genelde hepinizde var bende bana ne oluyor böle diye korkmaya başlamıştım. kafamı sabit tutamıyorum gözlerim sürekli uyumaklı... Ben annemi çok özledimİnşallah bi aksilik olmazsa yarın yanına gidecem İnşallah 3 saatlik yolculuk beni ve bebişimi sarsmaz memleketimi çok özledim ya burnumda tütüyor havası. gitsemde psilojim düzelse biraz. Her gidişimizde eşimle kavga ediyoruz gerçi , eşimin abisigilde benim memlektte görev yapıyo ve eltim aramızı bozmak iiçin elinden gelen herşeyi yapıyor. of İnşallah kavgasız belasız gider döneriz dua edin kızlar..
herkese merabaaa..
biz dün kontrole gittik, ilk kez nst'ye bağlandım.. yemeğin üstüne iki çikolata bir de meyve suyu hüpletip girdiğim için kızım kıpır kıpırdı, çok güzel dinlediler kalp atışlarını ve hareketlerini.. bende de sancı veya ağrı çıkmadı.. ultrasona geçtik, henüz dönmemiş yavrucuğum, doktor ohhk keyfi yerinde niye dönsün ki diyodoktor bir de dönmemiş olması için bu senin için büyük bi avantaj bu haftalarda, aksi takdirde rahime baskı yapmaya başlayacağından çok rahatsız olurdun ve yalancı sancıların da çok olurdu. çünkü 34-35. haftalar yalancı ağrıların en sık görüldüğü ve annenin en rahatsız olduğu haftalardır dedi. erken doğum riskim de hiç görünmüyormuş, su yeterliymiş.. bebeğin de her an dönme ihtimali var hala dedi. kızım 2440 gr. olmuş, gayet normal dedi önümüzdeki 20 gün daha doğurma benim için yeter dedi. bol bol su içip, her fırsatta dinlenecekmişim. bir de bu aya kadar hep babasına benzetirdik, bu hafta bana benzetti doktorcum ben hala babasına daha çok benzemesini istiyorum, sanırım onu çok seviyorum
çalışamaz raporu vereceği gün çağırdı kontole, daha erken gelmene gerek yok her şey yolunda dedi..
7 mayısta hala dönmemiş olursa veya benim tercihim sezeryandan yana olursa tarih verecek doğum için
kızımı koklamama çok çok az kaldı yaaa, çok heyecanlanıyorum..
canım bu site güvenilirmiki? uygun şeyler var
şunu alayım dedim yanlış anlamadım dimi 6 paket var her birinin içinde 40 tane
Kiraz BebeVİRÜS>>VİRÜSBebek BakımVİRÜS>>VİRÜSIslak Mendiller - Kolonya
iyiyim canım sen nasılsın..aynen tatlım benide arayıp aynı şeyi söylediler az öncede siteden kargo geldi teselli için hediye çeki özür mesajı ve 10 tl hediye çeki göndermişler :))
sağol canım sanada h ayırlı cumalar bebeğinede maşallah allahım ikinizede sağlık sıhat wersin
bizim babamızda kız babası olmaya alışmay abaşladı
arabada prenses var diye cama yapışan bir şey sipariş verdik hattaa :)
amin canım , maşallah bebeğineAllah bağışlasın, bizim oğlumuzu da eşime benzetti dr hem eşim hem de kayınvalidem pek bi mutlu oldular
herkese merabaaa..
biz dün kontrole gittik, ilk kez nst'ye bağlandım.. yemeğin üstüne iki çikolata bir de meyve suyu hüpletip girdiğim için kızım kıpır kıpırdı, çok güzel dinlediler kalp atışlarını ve hareketlerini.. bende de sancı veya ağrı çıkmadı.. ultrasona geçtik, henüz dönmemiş yavrucuğum, doktor ohhk keyfi yerinde niye dönsün ki diyodoktor bir de dönmemiş olması için bu senin için büyük bi avantaj bu haftalarda, aksi takdirde rahime baskı yapmaya başlayacağından çok rahatsız olurdun ve yalancı sancıların da çok olurdu. çünkü 34-35. haftalar yalancı ağrıların en sık görüldüğü ve annenin en rahatsız olduğu haftalardır dedi. erken doğum riskim de hiç görünmüyormuş, su yeterliymiş.. bebeğin de her an dönme ihtimali var hala dedi. kızım 2440 gr. olmuş, gayet normal dedi önümüzdeki 20 gün daha doğurma benim için yeter dedi. bol bol su içip, her fırsatta dinlenecekmişim. bir de bu aya kadar hep babasına benzetirdik, bu hafta bana benzetti doktorcum ben hala babasına daha çok benzemesini istiyorum, sanırım onu çok seviyorum
çalışamaz raporu vereceği gün çağırdı kontole, daha erken gelmene gerek yok her şey yolunda dedi..
7 mayısta hala dönmemiş olursa veya benim tercihim sezeryandan yana olursa tarih verecek doğum için
kızımı koklamama çok çok az kaldı yaaa, çok heyecanlanıyorum..
ben de iyiyim sağol canım,çok güzeldi gecelikler üzüldüm valla en azından teselli hediyesi vermişler o da iyi :)bana da isterseniz 50 tl lik alışveriş yapın dediler ben iptal ettirdim başka yerden alcam artık.
sağol cnm cümlemiz sağlıklı sihhatli olalım inş..
ayy nerden sipariş ettiniz onu netten mi? bizde alalım ondannnnn
kızlar merhaba hyrlı cumalar herkese ılk defa bukadar uyudum yenı kalktım
dun kızım okadar az hareket ettıkı eşimle çok korktuk yerınde duramayan çoçuk hafıf hafıf ıktırıp bıraktı bugun bıraz daha güçlü ama ıkıgun öncekı gıbı deıl neden acaba hala çok korkuorum
kızlarr birinz bişi dermisinzz çok takıldım sizinde böle oluomu[/QUOTE
benimki de bazı günler aşırı hareketli, dakikada 20 tekme atıyor, bazı günlerse - haftada 1 gün en fazla- hareketsiz oluyor, seninle günlerimiz de yakın, ben o günlerde yani hareketsiz olduğunda kilo aldığını okumuştum bir yerde ama yine de doktorunu ara istersen, şahsen ben çok takmıyorum saatte bir de olsa hareket etse yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?