2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

herkese hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bugün :)

kızlarr birinz bişi dermisinzz çok takıldım sizinde böle oluomu

canım benim oğluşumun da hareketleri azalmıştı dün doktora sordum eğer çok yorulduysan,ayakta kaldıysan bebek de yorulur oyüzden olur dedi.dün kontrolde de herşey yolunda çıktı çok şükür oyüzden bence kendini çok yorma bol bol dinlenmeye çalış ama bu durum seni çok endişelenditiyorsa doktorunu ara bi sor isterse.

ütopyacım doğum günün kutlu olsun çekirdek ailenle ve tüm sevdiklerinle nice yıllara

Son düzenleme:

cnm bnm geçen hafta daha çok hareket ediyodu, bu hafta daha az.
yeri azaldı diye düşünüyorum bn.
ama yine de yatıp bekleyince tepikleri hissediyorum.

ama öyle çok aralıklı hareket etmediği olmadı hiç.

onun eşi biraz baskıcı bi tip eşimde beni hiç sıkmaz kendisi ev hanımı, ben çalışıyormuşum kaynına iyi bakmıyormuşum, eşim memleketime gittiğimizd ben annemlerde kalmalıymışım eşim kendisigilde kalmalıymış ayıpmış eşimin annemlerde kalması. bide birlikte gittiğimizde sürekli eşime fısır fısır bişeyler anlatır. bana sırtını döner oturur. yaptıklarını yazsam varya buraya sığmaz heralde, eşimin ailesinden kimseyle bi sorunum yok herkes sever beni ama o cadı bi türlü rahat yüzü vermedi... eşimle tek kavga sebebimiz eltim diyebilrim . eşime de çok sinirleniyorum yengesine laf söyletmiyor " o bizim iyiliğmizi düşünüyormuş" nasıl iyilikse artık bilemedim tabi. of memlekitime giderken korkuyorum artık. eşimin alesi kalabalık bi aile burda hepimiz çok ii anlaşırız. Ama malesef benim memlketimde olan eltim hayatımı zindana çevirir hiç olmadı telefonla ulaşır huzur bozar gene bozar.. off çok sinirlendim gene ya

tmm tatlım çok sağol...

cnm bebekler her gün aynı performansla hareket etmiyolar..
hem artık yerleri daralıyor eskisi kadar aktif değiller..
korkmana gerek yok bence

kızlar biz ananemiz ve yengemizle dışarı çıkıyoruz..
akşam görüşürüz öptk hepinizi ve minnaklarınızı..

annişleerr
yemeğimizi yediiiik
carrefoura gezmeye gittik
sonra kendimi şımarttım
bambiden bir ayakkabı aldımm

kocişe süprüüzzz oluceeek

ay ne insanlar var ya, sen durup dururken ortalığı karıştır iyi mi
miksermiş anacım tam senin elti..
aman millet yüzünden bozma kocanla aranı, duymamaızlıktan gel güzelim

bugün hava güzel ya herkes dışarlarda herhalde, topicte pek kimse yok

oldu canım
kalkıcak telefonla huzur bozucak
buna eşimde izin vericek
gitsin yengesinde otursun ozaman hiiiiç umrum olmaz
nedemek "iyiliğimizi düşünüyor"
kimse kimseyi düşünmesin bu şekilde düşünce olacaksa
bebişto için herşeyden vazgeçerim stres egerek yok
eltiye hiç gerek yok
banada geliyor bir tane mayıs 11 de
bakalım o nasıl eltilikler peşinde olucakkk

anniştolar
bişi sorucaaammm
konuşulmuştu daha önce
uygun bebek çikolataları olan bir internet sitesi vardı
bir türlü bulamıyorum
hani uğurböcekli falan
hatırlayan varmııı????

güvenilir canım ben aldım birkaç bişey.

cidden az kaldı canım maaşallah bebişinede koca kız olmuş annesi benim bebek en başından beri doğum pozisyonundaydı ama ilk defa beni bu hafta rahatsız etti yalancı doğum sancılarıyla, seninkide döner inşallah.

kızlar mecburen doğum öncesi iznime çıkmak zorunda kaldım kızım acele ediyor gelmek için erken doğum riskim var ne yapıcam erken doğarsa daha çok küçük ((

canım tek suç eşimin zaten bana yaptığı şeyleri sineye çekti ve yengecm yengecim demeyede devam etti. son gitiğimizde boşanmanın eşiğine geldik o pis cadı yüzünden, bu kez başımıza neler gelecek bakalım dua edinde arkadaşlar ağız tadıyla bi tatil geçireyim memleketimde. memleketime hasret kaldım kadın yüzünden..

cöznurcum canım eltilerin hepsi aynı olmuyor neyseki diğer ikisiyle bi sorunumuz yok çok şükür inŞAllah sorunsuz bir eltin olur canım. yoksa başa belalar Valla...

bişey sorcam en genç anne kimler acaba mesela 23 yaşındayım 2 bebeğim merak ediyorum benim gibi olan varmı

ay maşaallah sana cnm ya, demek 2. bebeğin.
ilkinde çok genç anne olmuşsun demekk ki.
ben 27 yaşındayım ve ilk bebeğim olacak inşşş.

bi de senin gibii genç jelibons vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam:26:

merhabalar.gecmışe bakamadım sorun yoktur umarım kımsede.

kahvaltıdan sonra aldım kızımı avm ye gıttık.migrosta çocuk oyuncak ve kıtaplarında %50 ındırım var.hem kıZıma hem karnımdakı mınıge oyuncak kıtap falan aldık.yemek yedık geldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…