- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.861
sana da hayırlı cumalar cnmmm
nslsn canım ben çok halszm ve belim çok ağrıyo
ay canım Allah sabır versin sana eltin tam bir gıcıkmış ama eşininde ondan farkı yok yani kadın onu dolduruyor eşinde iyiliğinizi düşündüğünü söylüyor neden böyle yapıyor kionun eşi biraz baskıcı bi tip eşimde beni hiç sıkmaz kendisi ev hanımı, ben çalışıyormuşum kaynına iyi bakmıyormuşum, eşim memleketime gittiğimizd ben annemlerde kalmalıymışım eşim kendisigilde kalmalıymış ayıpmış eşimin annemlerde kalması. bide birlikte gittiğimizde sürekli eşime fısır fısır bişeyler anlatır. bana sırtını döner oturur. yaptıklarını yazsam varya buraya sığmaz heralde, eşimin ailesinden kimseyle bi sorunum yok herkes sever beni ama o cadı bi türlü rahat yüzü vermedi... eşimle tek kavga sebebimiz eltim diyebilrim . eşime de çok sinirleniyorum yengesine laf söyletmiyor " o bizim iyiliğmizi düşünüyormuş" nasıl iyilikse artık bilemedim tabi. of memlekitime giderken korkuyorum artık. eşimin alesi kalabalık bi aile burda hepimiz çok ii anlaşırız. Ama malesef benim memlketimde olan eltim hayatımı zindana çevirir hiç olmadı telefonla ulaşır huzur bozar gene bozar..off çok sinirlendim gene ya
Burda canımanniştolar
bişi sorucaaammm
konuşulmuştu daha önce
uygun bebek çikolataları olan bir internet sitesi vardı
bir türlü bulamıyorum
hani uğurböcekli falan
hatırlayan varmııı????
canım bende unıbaby ıslak mendillerini aldım.güvenilir canım ben aldım birkaç bişey.
kızlar mecburen doğum öncesi iznime çıkmak zorunda kaldım kızım acele ediyor gelmek için erken doğum riskim var ne yapıcam erken doğarsa daha çok küçük((
ay canım Allah sabır versin sana eltin tam bir gıcıkmış ama eşininde ondan farkı yok yani kadın onu dolduruyor eşinde iyiliğinizi düşündüğünü söylüyor neden böyle yapıyor kibenim böyle bi kocam olsa kafasını kırardım..ben varken eltimin ağzına bakıcak he
Burda canım
Rb Organizasyon & Parti Ssleme Malzemeleri
canım bende unıbaby ıslak mendillerini aldım.
canım hiç stres yapma korkmada dikkatli ol sadece kendini iyi hissedip hiç bişey yapma eşin yapsın aileler yardımcı olsun , doğacağı varsada doğar arkadaşım 33. haftalık doğum yaptı maşallah bebiş iyi ama küçük biraz.melek gibi ama miss
cöznurcum canım eltilerin hepsi aynı olmuyor neyseki diğer ikisiyle bi sorunumuz yok çok şükür inŞAllah sorunsuz bir eltin olur canım. yoksa başa belalar Valla...
valla bela olursa da kendine
olmazsa da kendine
ben öyle karşımdaki insanın düzeysizliklerini kaile almadığımdan yok sayarım
kalır öyleeee
ha benimle geçinmek isterse başımla beraber
istemezse de yok açııkk
eşimle arama girmesi de eşimin izin vermesiyle doğru orantılı olacağından bunu yaparsa affı yoktur öyle bir davranışta bulunacağını da sanmıyorum
evet canım kesinlikle zaten eşimde bitiyo iş ama benimki çok ii niyetli ailesi ne yapsa sineye çekiyor ailesinden kimseye yok diyemez. ne derlerse tamam der bu durumdan bıktım işin doğrusun u sölemek gerkirse. yeri geldiğinde ailesiyle kavga edebilen kocalara hayranım o yüzden. zor bi durum Allah kimsenin başına vermesin..
kızlarrr bn prensesimin gecen hafta paylaşmadım fotosnu bakın
eliyle okey yapmış bize sorun yok dıo doktorla koptuk gülmekten dahada net bllı olsun dıe kalemle
bır kenarını işaretledi
şimdi olduuuuuuuuuuuuu
zor evet
ama bu baştan belli olan bir durumdur
kimse evlendi diye ailesini silip atacak diye bir şey yok
amaaaaa
evlendiğinde sorumlu olduğu bir başka evi ailesi olduğunu bilmeli ve ailesinede bunu bildirmeli
karı koca hayatı ve eski aile hayatı arasında git geller olduğunda zor
allah yardımcın olsun
bende ordan alacaktım beraber baktıkanniştolar
bişi sorucaaammm
konuşulmuştu daha önce
uygun bebek çikolataları olan bir internet sitesi vardı
bir türlü bulamıyorum
hani uğurböcekli falan
hatırlayan varmııı????
ben varım canım 22 yaşındayımbişey sorcam en genç anne kimler acaba mesela 23 yaşındayım 2 bebeğim merak ediyorum benim gibi olan varmı
evett doğru hatırlıyorsunay maşaallah sana cnm ya, demek 2. bebeğin.
ilkinde çok genç anne olmuşsun demekk ki.
ben 27 yaşındayım ve ilk bebeğim olacak inşşş.
bi de senin gibii genç jelibons vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam:26:
Kizlar ben bugun sabahin 8nden 3 e kadar yani 7 saat boynca merdivenkoy poliklinigindeydim.
Aksilikler ust uste geldi. Randevuyu kadin dogumdan almisim, megerse gebeden almaliymisim.
Dunku grev yuzunden muayene olamayanlar da bugune yigildigi icin poliklinik ana baba gunuydu.
Randevumu bir bolumden digerine aldilar ama randevu saatimi kaybetmis oldum.
Dolayisiyla ha simdi ha bes dakika sonra derken saatler gecti, ogle tatili girdi araya.
Ogleden sonra da bir yarim saat bekledim, en nihayetinde tahlillerimi yazdirabildim.
Doktorlarin haline cok acidim, o kadar zor bir okulu okuduktan sonra isyeri olarak pis karanlik bir hastanede calismak cok zor olmali.
Gunde 50 kisiye bakiyorlar ve baktiklari kadinlarin kadinlikla alakasi yok. Bir ucube şovu seyrettim. Ne dertlerini dogru durust anlatabiliyorlar,
Ne de denileni anliyorlar. Les gibi gezmeleri de ayri bir dert. Zavalli doktorlar igrenc kokulu kadinlari nasil muayene ediyorlar, aklim almiyor.
Bu arada doktor en son 7 hafta once muayene oldugumu duyunca kizdi biraz, kontrollerinizi aksatmayin falan dedi. Kendisine muayene olmadim yine deBundan sonraki haftalarda suyumuz azalabilirmis, o nedenle kontroller sıklasiyormus.
Gelecek haftadan itibaren 2 haftada bir muayene olmam gerekiyormus, sart mi diye sordum evet dedi.
Yani doktordan kacamiycam artik, umarim benimki daha az cagirir
Kizlar ben bugun sabahin 8nden 3 e kadar yani 7 saat boynca merdivenkoy poliklinigindeydim.
Aksilikler ust uste geldi. Randevuyu kadin dogumdan almisim, megerse gebeden almaliymisim.
Dunku grev yuzunden muayene olamayanlar da bugune yigildigi icin poliklinik ana baba gunuydu.
Randevumu bir bolumden digerine aldilar ama randevu saatimi kaybetmis oldum.
Dolayisiyla ha simdi ha bes dakika sonra derken saatler gecti, ogle tatili girdi araya.
Ogleden sonra da bir yarim saat bekledim, en nihayetinde tahlillerimi yazdirabildim.
Doktorlarin haline cok acidim, o kadar zor bir okulu okuduktan sonra isyeri olarak pis karanlik bir hastanede calismak cok zor olmali.
Gunde 50 kisiye bakiyorlar ve baktiklari kadinlarin kadinlikla alakasi yok. Bir ucube şovu seyrettim. Ne dertlerini dogru durust anlatabiliyorlar,
Ne de denileni anliyorlar. Les gibi gezmeleri de ayri bir dert. Zavalli doktorlar igrenc kokulu kadinlari nasil muayene ediyorlar, aklim almiyor.
Bu arada doktor en son 7 hafta once muayene oldugumu duyunca kizdi biraz, kontrollerinizi aksatmayin falan dedi. Kendisine muayene olmadim yine deBundan sonraki haftalarda suyumuz azalabilirmis, o nedenle kontroller sıklasiyormus.
Gelecek haftadan itibaren 2 haftada bir muayene olmam gerekiyormus, sart mi diye sordum evet dedi.
Yani doktordan kacamiycam artik, umarim benimki daha az cagirir
nilobella sanırım devlet has. gittin işte o pis kadınlar yüzünden
bi çok doktor da hasta ayrımı yapmadan genelde kaba davranıyor o yüzden
devlet hastanelerini sevmiyorum.gerçekten işleri zor ama
hasta ayrımı yapmaları gerek diye düşünüyorum.
kızlar kardeşimin gösterisi vardı ordan geliyorum
velilerden biri çok genç tanışıyorduk
3.bebeğini doğurmuş çok şeker bi kızı olmuş bittim
bebek zamanında doğmuş fakat 2 kg doğmuş
şimdi 3 ay bitmiş ama hala minicik çıtı pıtı bişey
doğumu özelde yenimahalle bilge hastanesinde yapmış çok memnun kalmış bende bi gidip görüyüm diyorum
sezeryanla 1000 tl ye doğum yapmış süperdi diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?