2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ay canım Allah sabır versin sana eltin tam bir gıcıkmış ama eşininde ondan farkı yok yani kadın onu dolduruyor eşinde iyiliğinizi düşündüğünü söylüyor neden böyle yapıyor ki benim böyle bi kocam olsa kafasını kırardım..ben varken eltimin ağzına bakıcak he
anniştolar
bişi sorucaaammm
konuşulmuştu daha önce
uygun bebek çikolataları olan bir internet sitesi vardı
bir türlü bulamıyorum
hani uğurböcekli falan
hatırlayan varmııı????
Burda canım
Rb Organizasyon & Parti Ssleme Malzemeleri

güvenilir canım ben aldım birkaç bişey.
canım bende unıbaby ıslak mendillerini aldım.

kızlar mecburen doğum öncesi iznime çıkmak zorunda kaldım kızım acele ediyor gelmek için erken doğum riskim var ne yapıcam erken doğarsa daha çok küçük ((

canım hiç stres yapma korkmada dikkatli ol sadece kendini iyi hissedip hiç bişey yapma eşin yapsın aileler yardımcı olsun , doğacağı varsada doğar arkadaşım 33. haftalık doğum yaptı maşallah bebiş iyi ama küçük biraz.melek gibi ama miss

herkese hayırlı cumalar nasılsınız ???

kızlar benim 2 gündür ayak bileklerimde şişlik var.doktora gitmeme 1 hafta kaldı.
randevuya kadar gitmesem doktora bişey olmaz herhalde.11 kilo almışım bugün baktımda.

oyyy yerim onun pamuk ellerini mis kokuluma benim gördüğünde bizim yerimizede kokla canım allah bağışlasın

kızlarrrrr almanyadan erkek arkadasımın eşi doğum yapmış sezeryanla38+0 maaşallahı varmış paşasının ama fırlama kordonuyla öyle bi oynamışkı boynuna bacaklarına kollarına dolanmış kordonu
şükür sağ salım doğmuş bizde hyrlısıyla sag salım kucaklarımıza bır alsak

cöznurcum canım eltilerin hepsi aynı olmuyor neyseki diğer ikisiyle bi sorunumuz yok çok şükür inŞAllah sorunsuz bir eltin olur canım. yoksa başa belalar Valla...

valla bela olursa da kendine
olmazsa da kendine
ben öyle karşımdaki insanın düzeysizliklerini kaile almadığımdan yok sayarım
kalır öyleeee
ha benimle geçinmek isterse başımla beraber
istemezse de yok açııkk
eşimle arama girmesi de eşimin izin vermesiyle doğru orantılı olacağından bunu yaparsa affı yoktur öyle bir davranışta bulunacağını da sanmıyorum

evet canım kesinlikle zaten eşimde bitiyo iş ama benimki çok ii niyetli ailesi ne yapsa sineye çekiyor ailesinden kimseye yok diyemez. ne derlerse tamam der bu durumdan bıktım işin doğrusun u sölemek gerkirse. yeri geldiğinde ailesiyle kavga edebilen kocalara hayranım o yüzden. zor bi durum Allah kimsenin başına vermesin..

zor evet
ama bu baştan belli olan bir durumdur
kimse evlendi diye ailesini silip atacak diye bir şey yok
amaaaaa
evlendiğinde sorumlu olduğu bir başka evi ailesi olduğunu bilmeli ve ailesinede bunu bildirmeli
karı koca hayatı ve eski aile hayatı arasında git geller olduğunda zor
allah yardımcın olsun

kızlarrr bn prensesimin gecen hafta paylaşmadım fotosnu bakın
eliyle okey yapmış bize sorun yok dıo doktorla koptuk gülmekten dahada net bllı olsun dıe kalemle
bır kenarını işaretledi

kızlarrr bn prensesimin gecen hafta paylaşmadım fotosnu bakın
eliyle okey yapmış bize sorun yok dıo doktorla koptuk gülmekten dahada net bllı olsun dıe kalemle
bır kenarını işaretledi

şimdi olduuuuuuuuuuuuu

Eklentiler

• $016.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 23
şimdi olduuuuuuuuuuuuu

maşallah canım Allah esirgesin

saol canım Bbşetmeyi öğrenicem inşallah bu durumla

Kizlar ben bugun sabahin 8nden 3 e kadar yani 7 saat boynca merdivenkoy poliklinigindeydim.
Aksilikler ust uste geldi. Randevuyu kadin dogumdan almisim, megerse gebeden almaliymisim.
Dunku grev yuzunden muayene olamayanlar da bugune yigildigi icin poliklinik ana baba gunuydu.
Randevumu bir bolumden digerine aldilar ama randevu saatimi kaybetmis oldum.
Dolayisiyla ha simdi ha bes dakika sonra derken saatler gecti, ogle tatili girdi araya.
Ogleden sonra da bir yarim saat bekledim, en nihayetinde tahlillerimi yazdirabildim.
Doktorlarin haline cok acidim, o kadar zor bir okulu okuduktan sonra isyeri olarak pis karanlik bir hastanede calismak cok zor olmali.
Gunde 50 kisiye bakiyorlar ve baktiklari kadinlarin kadinlikla alakasi yok. Bir ucube şovu seyrettim. Ne dertlerini dogru durust anlatabiliyorlar,
Ne de denileni anliyorlar. Les gibi gezmeleri de ayri bir dert. Zavalli doktorlar igrenc kokulu kadinlari nasil muayene ediyorlar, aklim almiyor.

Bu arada doktor en son 7 hafta once muayene oldugumu duyunca kizdi biraz, kontrollerinizi aksatmayin falan dedi. Kendisine muayene olmadim yine de Bundan sonraki haftalarda suyumuz azalabilirmis, o nedenle kontroller sıklasiyormus.
Gelecek haftadan itibaren 2 haftada bir muayene olmam gerekiyormus, sart mi diye sordum evet dedi.
Yani doktordan kacamiycam artik, umarim benimki daha az cagirir

anniştolar
bişi sorucaaammm
konuşulmuştu daha önce
uygun bebek çikolataları olan bir internet sitesi vardı
bir türlü bulamıyorum
hani uğurböcekli falan
hatırlayan varmııı????
bende ordan alacaktım beraber baktık
ama siteyi bulamadım
bişey sorcam en genç anne kimler acaba mesela 23 yaşındayım 2 bebeğim merak ediyorum benim gibi olan varmı
ben varım canım 22 yaşındayım
ama ilk bebeğim.
evett doğru hatırlıyorsun
aceleci anne benimmm

baya bi yorulmuşsun canım , bazı kadınlar malesef öyle oluyor.
canım yavruşun için katlanacan artık mecburen doktora az kaldı sabret Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah

nilobella sanırım devlet has. gittin işte o pis kadınlar yüzünden
bi çok doktor da hasta ayrımı yapmadan genelde kaba davranıyor o yüzden
devlet hastanelerini sevmiyorum.gerçekten işleri zor ama
hasta ayrımı yapmaları gerek diye düşünüyorum.

kızlar kardeşimin gösterisi vardı ordan geliyorum
velilerden biri çok genç tanışıyorduk
3.bebeğini doğurmuş çok şeker bi kızı olmuş bittim
bebek zamanında doğmuş fakat 2 kg doğmuş
şimdi 3 ay bitmiş ama hala minicik çıtı pıtı bişey
doğumu özelde yenimahalle bilgi hastanesinde yapmış çok memnun kalmış bende bi gidip görüyüm diyorum
sezeryanla 1000 tl ye doğum yapmış süperdi diyor.

Son düzenleme:

doğru söylemiş canım.önce 10 gunde bır falan sonra da 2-3 gunde bır hatta.

Eveet devlet hastanesi oluyor. Genc bir doktor vardi ama yazik cok uzuldum. Bikmis laf anlatamamaktan.
Gunde 50 tane hasta bakan doktorun eline allah kimseyi dusurmesin! Ben sirf tahliller icin gittim, ona bile pisman oldum.
Ne zaman cagrilacagimi bilemeden 7 saat gecirdim. Hala inanamiyorum

ayyyyhhhh
çok kötü fena bunaldımmm yaaa
huuuuuuuuufffffff
gram hava yok lanet ofiste
cadoloz müdürde odasının kapısını açmıyorki camdan hava girsin içeriye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…