- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.881
Eveet devlet hastanesi oluyor. Genc bir doktor vardi ama yazik cok uzuldum. Bikmis laf anlatamamaktan.
Gunde 50 tane hasta bakan doktorun eline allah kimseyi dusurmesin! Ben sirf tahliller icin gittim, ona bile pisman oldum.
Ne zaman cagrilacagimi bilemeden 7 saat gecirdim. Hala inanamiyorum
Eveet devlet hastanesi oluyor. Genc bir doktor vardi ama yazik cok uzuldum. Bikmis laf anlatamamaktan.
Gunde 50 tane hasta bakan doktorun eline allah kimseyi dusurmesin! Ben sirf tahliller icin gittim, ona bile pisman oldum.
Ne zaman cagrilacagimi bilemeden 7 saat gecirdim. Hala inanamiyorum
doktor yeni olduğu için sesi çıkmıyordur
öğrenir yakında bağırıp çağırmayıdevlet hastaneleri malesef böyle
bende sırf o yüzden devlette doğum yapmak istemiyorum tanıdık doktor çok olduğu halde
Kizlar ben bugun sabahin 8nden 3 e kadar yani 7 saat boynca merdivenkoy poliklinigindeydim.
Aksilikler ust uste geldi. Randevuyu kadin dogumdan almisim, megerse gebeden almaliymisim.
Dunku grev yuzunden muayene olamayanlar da bugune yigildigi icin poliklinik ana baba gunuydu.
Randevumu bir bolumden digerine aldilar ama randevu saatimi kaybetmis oldum.
Dolayisiyla ha simdi ha bes dakika sonra derken saatler gecti, ogle tatili girdi araya.
Ogleden sonra da bir yarim saat bekledim, en nihayetinde tahlillerimi yazdirabildim.
Doktorlarin haline cok acidim, o kadar zor bir okulu okuduktan sonra isyeri olarak pis karanlik bir hastanede calismak cok zor olmali.
Gunde 50 kisiye bakiyorlar ve baktiklari kadinlarin kadinlikla alakasi yok. Bir ucube şovu seyrettim. Ne dertlerini dogru durust anlatabiliyorlar,
Ne de denileni anliyorlar. Les gibi gezmeleri de ayri bir dert. Zavalli doktorlar igrenc kokulu kadinlari nasil muayene ediyorlar, aklim almiyor.
Bu arada doktor en son 7 hafta once muayene oldugumu duyunca kizdi biraz, kontrollerinizi aksatmayin falan dedi. Kendisine muayene olmadim yine deBundan sonraki haftalarda suyumuz azalabilirmis, o nedenle kontroller sıklasiyormus.
Gelecek haftadan itibaren 2 haftada bir muayene olmam gerekiyormus, sart mi diye sordum evet dedi.
Yani doktordan kacamiycam artik, umarim benimki daha az cagirir
nilobella sanırım devlet has. gittin işte o pis kadınlar yüzünden
bi çok doktor da hasta ayrımı yapmadan genelde kaba davranıyor o yüzden
devlet hastanelerini sevmiyorum.gerçekten işleri zor ama
hasta ayrımı yapmaları gerek diye düşünüyorum.
kızlar kardeşimin gösterisi vardı ordan geliyorum
velilerden biri çok genç tanışıyorduk
3.bebeğini doğurmuş çok şeker bi kızı olmuş bittim
bebek zamanında doğmuş fakat 2 kg doğmuş
şimdi 3 ay bitmiş ama hala minicik çıtı pıtı bişey
doğumu özelde yenimahalle bilgi hastanesinde yapmış çok memnun kalmış bende bi gidip görüyüm diyorum
sezeryanla 1000 tl ye doğum yapmış süperdi diyor.
Selam arkadaslar herkese hayirli cumalar. Biz daha yeni kalktik gecmisi okuduk tek tek alinti yapamiyorum Allah razi olsun soruma cvp vermissiniz icim cok rahatladi. Son haftalarda tansiyon dan korkuluyor ya bende bayagi tirstim ama baska yasiyan arkadaslar da varmis. Son 2-3 haftadir cok gezdik fazla yorulduk heralde stresten ve yorgunluktan olabilir.
Bu arada topigin en genc annesi sorulmus, heralde en yasli ve kidemli anneside benim:))) 35 yas ve 4. Cocuk:))
vvaaooovv bence 35 yaşında 4 çocuk annesi olmak süper , içimizdeki en genç sizsiniz
kızlar doktor dan geldik
paşamız gayet sağlıklıymış
2.250gr 44 cm olmuş
yine kafası önden gidiyor kocakafalı önemli olan vucudu dedi
oda 1 hafta geri dahada gerilemesin dedi doktor amcamız
bende ki b12 eksikliğinden dolayı fazla kilo almamış
8 mayıs da 37. haftamızda çağırdı çatı kontrolü var dedi:18::18:
şuan herşey normal doğumu gösteriyor dedi
nts ye girdik sağ olsun paşam hiç kıpırdamadı o her dk yoklayan sancılarda hiç uğramadı
dolayısıyla nst miz güzel çıktı
nts ye girmeyi tam 3 saat bekledim o arada gördüklerim
41. haftada bi bayan gelmiş sabah hiç sancı yok suni sancıı verdiler saat 15.00 normal epidural le kızını kucağına aldı
baba doğumhanenin önünde resmen dokuz doğurdubebişi görüncede nasıl ağladı
iki aile vardı bebişleri kuvezde doğalı 10 gün olmuş bebeği 1 kere gördük diyorlar bez getirmişler bide mamaanne nasıl üzgündü doğum yaptım ama bebeği eve götüremeyince hiç birşey anlamadım diyor ayyy çok zor çok üzüldüm
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin bebişlerimizi alıp evimize geleliiimm
ay maşaallah sana cnm ya, demek 2. bebeğin.
ilkinde çok genç anne olmuşsun demekk ki.
ben 27 yaşındayım ve ilk bebeğim olacak inşşş.
bi de senin gibii genç jelibons vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam:26:
kızlar doktor dan geldik
paşamız gayet sağlıklıymış
2.250gr 44 cm olmuş
yine kafası önden gidiyor kocakafalı önemli olan vucudu dedi
oda 1 hafta geri dahada gerilemesin dedi doktor amcamız
bende ki b12 eksikliğinden dolayı fazla kilo almamış
8 mayıs da 37. haftamızda çağırdı çatı kontrolü var dedi:18::18:
şuan herşey normal doğumu gösteriyor dedi
nts ye girdik sağ olsun paşam hiç kıpırdamadı o her dk yoklayan sancılarda hiç uğramadı
dolayısıyla nst miz güzel çıktı
nts ye girmeyi tam 3 saat bekledim o arada gördüklerim
41. haftada bi bayan gelmiş sabah hiç sancı yok suni sancıı verdiler saat 15.00 normal epidural le kızını kucağına aldı
baba doğumhanenin önünde resmen dokuz doğurdubebişi görüncede nasıl ağladı
iki aile vardı bebişleri kuvezde doğalı 10 gün olmuş bebeği 1 kere gördük diyorlar bez getirmişler bide mamaanne nasıl üzgündü doğum yaptım ama bebeği eve götüremeyince hiç birşey anlamadım diyor ayyy çok zor çok üzüldüm
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin bebişlerimizi alıp evimize geleliiimm
Selam arkadaslar herkese hayirli cumalar. Biz daha yeni kalktik gecmisi okuduk tek tek alinti yapamiyorum Allah razi olsun soruma cvp vermissiniz icim cok rahatladi. Son haftalarda tansiyon dan korkuluyor ya bende bayagi tirstim ama baska yasiyan arkadaslar da varmis. Son 2-3 haftadir cok gezdik fazla yorulduk heralde stresten ve yorgunluktan olabilir.
Bu arada topigin en genc annesi sorulmus, heralde en yasli ve kidemli anneside benim:))) 35 yas ve 4. Cocuk:))
eşimle 19da evlendim 4 sene çıktık daha dayanamadık beraber büyüdük biz şimdi 2 yaşında oğlum var
ikinize de maşallah diyorum ne güzel tecrubelisiniz.
bende çok erken evlendim 20 yaşındaydım severek ve isteyerek evlendim
2 yıllık evliyiz daha doğrusu tam iki yıl dolmadı
bile.2 yıl dolunca inşallah bebiğimide kucağıma alacağım.
iyi akşamlar kızlarr..
bir arkadaşım var da 32 haftalık doğum yapmış:26:tansiyonu yüksek çıkıyormuş çok önemliymiş bu durum bebeği son 1 ay annenin damarları tıkandığından gelişememiş 15 gündür küvezdeymiş bebek kilo almasını bekliyoruz dedi ne kadar çok erken doğum haberleri alıyorum ben yaa
tansiyon problemi olanlar çok dikkat etsin sürekli takip etsin derim ben Allah korusun zamanında gelsin yavrularımızda tedbiri elden bırakmamak lazım:26:
Ayyy canim ya Allah yardimcisi olsun ins. Rabbim cabucak iyilestirip kollarina almayi nasip etsin bebisini ins.
Bende en cok tansiyondan korkuyorum en riskli haftalardayiz,Rabbim saglikli ve zamanin da kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi ins.
amin canım inşAllahh ben çok korkar oldum erken doğumdan ya neyseki arkadaşımın bebeğide iyiymiş sadece kilo almasını bekliyorlar inşAllah kucağına alır tez zamanda 15 gündür küvezde ne kadar uzunn bi süree bi anne içinn
Tabikide bi anne icin cok buyuk imtihan yavrusunu alip koklamayi duslerken 15 gun boyunca bi cam kuvez'in disindan bakmak bebegine cok uzucu. Ama dedigin gibi sadece buyumesini bekliyorlarmis cok sukur baska sorun yokmus. Rabbim zamaninda dogumlar nasip etsin hepimizie ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?