2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

doktor yeni olduğu için sesi çıkmıyordur
öğrenir yakında bağırıp çağırmayıdevlet hastaneleri malesef böyle
bende sırf o yüzden devlette doğum yapmak istemiyorum tanıdık doktor çok olduğu halde

devlet hastanesi sanki parasız hastaneymiş gibi
bi dünya paramız kesiliyor sigorta için!!!
ama düzen nedir anlamıyorum
doktorlar hır hır
hemşireler
ordaki görevliler hepsi birbirinden beter al birinin vur ötekine
hastalara gelince de ortalama 12 milyon insanın olduğu bir şehirde de her türlüsü mevcut
allah sabır selamet versin!!!

Eevt kesinlikle katiliyorum. Hatta kendi adima simdiye kadar yaptigim en iyi yatirim ozel saglik sigortasiymis.
Benimki sadece dogumu kapsiyor, bir sene bekleseydim gebeligi de kapsiycakti. Bekleyemedik
İkincide oyle yapicam kesinlikle, bir yil onceden baslaticam sigortayi.

herkese iyi tatiller diliyorum
10 dk itibariyle 3 günlük haftasonu tatilimiz başlıyoorrrr
oleeeyyyy
kendinize iyi bakın
öyle temizlik falan yapıp bebişlerini riske atmayın
nekadar iyi de hissetseniz bebişleri yorduğumuzu unutmayıınnnnn
baş baş : )))

niobella cım
biraz aksilikler sıralaması olmuş galiba üzüldüm canım
tabiki doktorların işi çok zor onların mesleğine gerçekten çok saygı duyorum ve mesleğini layıkıyla yerine getiren doktorlarada hayranım doğrusu....
ama b azı doktor amcalarımız da çok ruhsuz oluyor canımmm özellikle dewlet hastanesindekiler mutlaka geçerli bir sebepleri vardırda
neyse :)
ben de bir keresinde acil bir durumdan dolayı dewlete gitmek zorunda kalmıştm kanamam vardı beni alttan muayene etmemesi gerektği halde bebeğin sağlığı için falan filan diyerek alttan muayene etti ve çok kabaydı eli çok ağardı benim ilk alttan muayenemdi ve iki hafta psikolojm çöktü resmen
kendi dr.umda kızdı hatta bana nasıl alttan muayene eder diye çünkü o zamanlar plesentam alttaydı...
allahtan benim kendi doktorum çok başarılı artı kibar ve nazik bir insan şakacı güler yüzlü kızarken bile kırmadan kızıyor insan başka ne isterki muayene olurken...

Selam arkadaslar herkese hayirli cumalar. Biz daha yeni kalktik gecmisi okuduk tek tek alinti yapamiyorum Allah razi olsun soruma cvp vermissiniz icim cok rahatladi. Son haftalarda tansiyon dan korkuluyor ya bende bayagi tirstim ama baska yasiyan arkadaslar da varmis. Son 2-3 haftadir cok gezdik fazla yorulduk heralde stresten ve yorgunluktan olabilir.
Bu arada topigin en genc annesi sorulmus, heralde en yasli ve kidemli anneside benim:))) 35 yas ve 4. Cocuk:))

vvaaooovv bence 35 yaşında 4 çocuk annesi olmak süper , içimizdeki en genç sizsiniz

kızlar doktor dan geldik
paşamız gayet sağlıklıymış
2.250gr 44 cm olmuş
yine kafası önden gidiyor kocakafalı önemli olan vucudu dedi
oda 1 hafta geri dahada gerilemesin dedi doktor amcamız
bende ki b12 eksikliğinden dolayı fazla kilo almamış
8 mayıs da 37. haftamızda çağırdı çatı kontrolü var dedi:18::18:
şuan herşey normal doğumu gösteriyor dedi
nts ye girdik sağ olsun paşam hiç kıpırdamadı o her dk yoklayan sancılarda hiç uğramadı
dolayısıyla nst miz güzel çıktı

nts ye girmeyi tam 3 saat bekledim o arada gördüklerim
41. haftada bi bayan gelmiş sabah hiç sancı yok suni sancıı verdiler saat 15.00 normal epidural le kızını kucağına aldı
baba doğumhanenin önünde resmen dokuz doğurdu bebişi görüncede nasıl ağladı

iki aile vardı bebişleri kuvezde doğalı 10 gün olmuş bebeği 1 kere gördük diyorlar bez getirmişler bide mama anne nasıl üzgündü doğum yaptım ama bebeği eve götüremeyince hiç birşey anlamadım diyor ayyy çok zor çok üzüldüm
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin bebişlerimizi alıp evimize geleliiimm

ay canım maşallah bebişine seninde iyi olmana sevindim , ay o ağlayan baba beni okurken bile duygulandırdı benim odun kocam napıcak acaba duygularını sevincini hiç belli etmez de çok görmek isterim surat ifadesini kardeşime diecem kameraya çek surat ifadesini :) tabi kadeşimde heycandan çekebilirse :)

eşimle 19da evlendim 4 sene çıktık daha dayanamadık beraber büyüdük biz şimdi 2 yaşında oğlum var

maşallah doğuma 3 kiloyu geçer tombiiş olur :)))

eşimle 19da evlendim 4 sene çıktık daha dayanamadık beraber büyüdük biz şimdi 2 yaşında oğlum var

ikinize de maşallah diyorum ne güzel tecrubelisiniz.
bende çok erken evlendim 20 yaşındaydım severek ve isteyerek evlendim
2 yıllık evliyiz daha doğrusu tam iki yıl dolmadı
bile.2 yıl dolunca inşallah bebiğimide kucağıma alacağım.

Canim sana da masallah, bende senin gibi 20 yasindaydim evlendigimde ve aynen senin gibi 22 yasimda ilk bebisimi kucagima aldim. Ileride cok guzel oluyor simdi oglum 13,5 yasinda nerdeyse benim boyumda:))gorenler erkek kardesim saniyor:))
Sende ileri de oyle olucaksin ins.

iyi akşamlar kızlarr..
bir arkadaşım var da 32 haftalık doğum yapmış:26: tansiyonu yüksek çıkıyormuş çok önemliymiş bu durum bebeği son 1 ay annenin damarları tıkandığından gelişememiş 15 gündür küvezdeymiş bebek kilo almasını bekliyoruz dedi ne kadar çok erken doğum haberleri alıyorum ben yaa
tansiyon problemi olanlar çok dikkat etsin sürekli takip etsin derim ben Allah korusun zamanında gelsin yavrularımızda tedbiri elden bırakmamak lazım:26:

Ayyy canim ya Allah yardimcisi olsun ins. Rabbim cabucak iyilestirip kollarina almayi nasip etsin bebisini ins.
Bende en cok tansiyondan korkuyorum en riskli haftalardayiz,Rabbim saglikli ve zamanin da kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi ins.

amin canım inşAllahh ben çok korkar oldum erken doğumdan ya neyseki arkadaşımın bebeğide iyiymiş sadece kilo almasını bekliyorlar inşAllah kucağına alır tez zamanda 15 gündür küvezde ne kadar uzunn bi süree bi anne içinn

Kizlar ben de benim minik kizimi cok merak etmeye basladim.
34.haftada doktorumuza gidicez, dogum icin birsey soyleyemez herhalde.
36. Haftaya kadar dogum konusmak icin erken oluyor anladigim kadariyla. Umarim cok irilesmemistir kuzucuk
36. Haftayi tamamlayinca cok rahat edicem, kuvoze konma derdi kalmiycak ya da cok azalicak

Tabikide bi anne icin cok buyuk imtihan yavrusunu alip koklamayi duslerken 15 gun boyunca bi cam kuvez'in disindan bakmak bebegine cok uzucu. Ama dedigin gibi sadece buyumesini bekliyorlarmis cok sukur baska sorun yokmus. Rabbim zamaninda dogumlar nasip etsin hepimizie ins.

amin inşAllahh..
benim sanırım bu akşam dr a gitmem gerekecekk:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…