- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.901
Kizlar ben de benim minik kizimi cok merak etmeye basladim.
34.haftada doktorumuza gidicez, dogum icin birsey soyleyemez herhalde.
36. Haftaya kadar dogum konusmak icin erken oluyor anladigim kadariyla. Umarim cok irilesmemistir kuzucuk
36. Haftayi tamamlayinca cok rahat edicem, kuvoze konma derdi kalmiycak ya da cok azalicak
amin inşAllahh..
benim sanırım bu akşam dr a gitmem gerekecekk:26::26:
Hayirdir cnm. Kotu birsey yok degil mi?
Sakin korkup stres yapma kendine tamammi cnm.
evet bizde annemle öyleyiz herkes bizi kardeş sanıyor çünkü 18 inde doğurmuşCanim sana da masallah, bende senin gibi 20 yasindaydim evlendigimde ve aynen senin gibi 22 yasimda ilk bebisimi kucagima aldim. Ileride cok guzel oluyor simdi oglum 13,5 yasinda nerdeyse benim boyumda:))gorenler erkek kardesim saniyor:))
Sende ileri de oyle olucaksin ins.
Kizlar ben de benim minik kizimi cok merak etmeye basladim.
34.haftada doktorumuza gidicez, dogum icin birsey soyleyemez herhalde.
36. Haftaya kadar dogum konusmak icin erken oluyor anladigim kadariyla. Umarim cok irilesmemistir kuzucuk
36. Haftayi tamamlayinca cok rahat edicem, kuvoze konma derdi kalmiycak ya da cok azalicak
yok stresten değil de vajinamda yanma oluyor değişik bir şeklde sanırım üşüttüm kendimii
evet bizde annemle öyleyiz herkes bizi kardeş sanıyor çünkü 18 inde doğurmuş
şuanda 40 yaşında hala taş gibi valla incecik
inş bende öyle olurum
Masallah annene nazar degmesin ins. O bizden de erken evlenmis,sende farkediyorsundur kendin de annesi genc olan cocuklarda kendine guven ve mutluluk daha fazla oluyor. Benim kizim da 10,5 yasinda arkadaslari beni gordugunde bu annenmi ne kadar genc demisler sasirmislar. Cok mutlu bi sekilde anlatiyo bunu,tabi onlar mutlu olunca annenin de hosuna gidiyo:)))
Hic merak etme sende oyle olursun ins. Erkenden cocuk sahibi olmak cok guzel bence geriye donsem gene erken evlenirdim ve hemen cocuk isterdim fikrim degismezdi yani:))))
inş bende öyle olurum
Masallah annene nazar degmesin ins. O bizden de erken evlenmis,sende farkediyorsundur kendin de annesi genc olan cocuklarda kendine guven ve mutluluk daha fazla oluyor. Benim kizim da 10,5 yasinda arkadaslari beni gordugunde bu annenmi ne kadar genc demisler sasirmislar. Cok mutlu bi sekilde anlatiyo bunu,tabi onlar mutlu olunca annenin de hosuna gidiyo:)))
Hic merak etme sende oyle olursun ins. Erkenden cocuk sahibi olmak cok guzel bence geriye donsem gene erken evlenirdim ve hemen cocuk isterdim fikrim degismezdi yani:))))
evet oda aynı şekilde severek evlenmiş ananem hiç istememiş
o yüzden ben hep 25 den önce evlenmem derdim ama büyük konuşmamak gerekiyormuş.
aramızda çok yaş farkı olmadığından beni daha iyi anlayabiliyor
sonradan olma bi kardeşim var benden 13 yaş küçük onunla şimdiden anlaşamıyorlar
ileride daha da zorlanacağını düşünüyorum.ilk başlarda çok hoşuma gidiyordu
ama şimdi hoşlanmıyorum gencecik kadına anne deme küçük kardeşin desin yakışmıyor diyorlar
bide anane yapıyorsun diyorlar.
ne güzel inş bende hiç pişman olmam.
Kizlar,ben kendimi balina gibi hissediyorumZaten penguen gibi yuruyorum
Bugun depresifim nedense.Suratim asik kalktigimdan beri,cok huysuzum.Cocuk gibi hissediyorum kendimi.
Bu oglusumda beni endiselendiriyor. saat 17 den sonra kendinden ses veriyor.Önce hickirigi geliyor,sonra tepinmeleri.Ardindan kaburgalarima artik ayaginimi sokuyor ne yapiyorsa.Aciyor,birseyler bastiriliyor oraya.
bende öyleyim ama yürüyüşüm değişmedi
oğluşunun hareketleri seni endişelendirmesin
sevindirsin hareketli ve sağlıklı demek ki.
benimkide kaburgama acayip baskı yapıyor
artık çok güçlendiler.
ütopya kolyeni güzel günlerde kullan
kendi başlarına bişey almaları gerçekten çok güzel .devamı gelir inş
son gününün güzel geçmesine sevindim bundan sonra umarım bol bol dinlenirsin
tansiyonun baya düşük aslında hamilelik açısından iyi bişey(yani yüksek çıkmasından )
evet oda aynı şekilde severek evlenmiş ananem hiç istememiş
o yüzden ben hep 25 den önce evlenmem derdim ama büyük konuşmamak gerekiyormuş.
aramızda çok yaş farkı olmadığından beni daha iyi anlayabiliyor
sonradan olma bi kardeşim var benden 13 yaş küçük onunla şimdiden anlaşamıyorlar
ileride daha da zorlanacağını düşünüyorum.ilk başlarda çok hoşuma gidiyordu
ama şimdi hoşlanmıyorum gencecik kadına anne deme küçük kardeşin desin yakışmıyor diyorlar
bide anane yapıyorsun diyorlar.
ne güzel inş bende hiç pişman olmam.
Evt cnm buyuk konusmamak lazim,bende 3 tane yeter artik istemiyorum diyodum 4. Yolda Rabbim'in takdiri napalim:))
Yas farki az olunca anneyle arkadas gibi oluyosun her derdini paylasabiliyosun seni daha iyi anliyo bence cok guzel bisey. Ayrica o dengesizce laflari kim soyluyoki gencecik kadina anne deme ne demek ya o senin annen yani seni dogurmus buyutmus,bide anneanne yapicaksin falan ne kadar sacma sozler bunlar,sen hic kafana takma cnm keyfini cikar annenle olmanin. Ben genc yasta kaybettim annemi keske daha genc olsaydi,yasasaydi dogumlarimda yanimda olsaydi. Annen gencecik anneanne oluyo bence hicte mutsuz degildir,insallah bende cok yaslanmadan anneanne olurum:)
Ayrica pisman olucagini hic sanmiyorum bebisini eline alinca gene konusalim bu konulari unutma:))))
teşekkürler canım
bundan sonra hep kendisi alsın işte, demek ki seçebiliyormuş
tansiyon konusunda da yüksek olmasından iyidir evet
ama olduk olmadık yerlerde düşmesinden korkuyorum
daha önce otobüste bile bayılmışlığım var
yalnız başıma bayılırım biyerlere düşüp kalırım diye korkuyorum
sanırım kansızlıktan kaynaklanıyor
destekleyecek bişeyler yemeye başla
bundan sonra evdesin daha dikkatli ol.
düzenli pekmez iç kuru üzüm falan ye
Evt cnm buyuk konusmamak lazim,bende 3 tane yeter artik istemiyorum diyodum 4. Yolda Rabbim'in takdiri napalim:))
Yas farki az olunca anneyle arkadas gibi oluyosun her derdini paylasabiliyosun seni daha iyi anliyo bence cok guzel bisey. Ayrica o dengesizce laflari kim soyluyoki gencecik kadina anne deme ne demek ya o senin annen yani seni dogurmus buyutmus,bide anneanne yapicaksin falan ne kadar sacma sozler bunlar,sen hic kafana takma cnm keyfini cikar annenle olmanin. Ben genc yasta kaybettim annemi keske daha genc olsaydi,yasasaydi dogumlarimda yanimda olsaydi. Annen gencecik anneanne oluyo bence hicte mutsuz degildir,insallah bende cok yaslanmadan anneanne olurum:)
Ayrica pisman olucagini hic sanmiyorum bebisini eline alinca gene konusalim bu konulari unutma:))))
Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin.
torun erkek olunca ayrı sevindiler çünkü erkek çocukları yok.
Allah rahmet eylesin hamile kalınca insan annesinin değerini çok daha iyi anlıyor.
Allah başımızdan eksik etmesin bide biz altlı üstlü oturuyoruz
Evt cnm idrar yolu enfeksiyonu olabilir ihmal etme hemen git ozmn. Gerci ilk soylucdkleri sey bol bol su ic artik biliyoruz,ama extra ilac falan da verebilir belki. Cok gecmis olsun cnm.
kansızlık da baş dönmesi yapıyor ama bu seferki bildiğin tansiyon düşmesi
ikisini de bol bol yaşadığımdan artık ayırt edebiliyorum hangi baş dönmesi hangisinden kaynaklı
zaten ölçtüğümde de tansiyonu epey düşük çıkıyor
evde kendimi besiye çekicem inşallah
kansızlık için çok dikkat ediyorum ama bakalım yükselecek mi değerlerim
inşallah toparlayabilirim bakalım artık
oda yorgunluktan kaynaklanıyor olabilir
kolay değil hamile hamile ayakta o kadar çocukta uğraşmak
millet evdekine bakamıyor .siz kaç tanesiyle uğraşıyorsunuz.öğretmenlere çok üzülüyorum
yükselir inşallah bide doğum sırasında çok kan kaybedeceğiz
o yüzden çok dikkat etmen gerek
Cnm sen bildigim kadariyla uzun zmndir gitmiyordun doktora degilmi?simdi bebisin sana cok buyumus degismis gelicek:))
Rabbim guzel haberler aldirsin ins. Ne guzel simdiye kadar problemsiz gecirmissin bundan sonrasi da boyle olur ins. Ayrica sende haziran annelerinin ilk dogum yapicak olanlarindansin degil mi?
Ilk bebis resimleri sizlerden gelicek ins:))
inş bende öyle olurum
en son bende 28 haftalıkken gördüm çok büyümüştü ve hiç bişey anlamadım
bi tek ayaklarıyla karnımı tekmelediğini anladım
siyah beyaz foto verdi onlarda da hiçbişey anlaşılmıyor.
açıkcası artık görmek o kadar heyecan vermiyor
tekmelerini hissetmek çok daha güzel.sadece sağlığını merak ettiğim için geciktirmek istemiyorum.
sen iyi dayandın bu zamana kadar
olabilir canım yorgunluktan
bugün sınıfta 2 defa fenalaştım
camları falan açtırdım da öyle kendime geldim
tam zamanında ayrıldım izne çünkü artık baya zorluyor beni
kansızlık için de doktor da aynısını dedi
toparlamam lazımmış doğumda zor olurmuş
ama elimden geleni yapıyorum
pekmez bile içiyorum böggg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?