2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Utopyacim, dogumgunun tekrardan kutlu olsun Rabbim sevdiklerinle daha nice guzel,mutlu ve saglikli yillar nasip etsin ins.
Ayrica hediyen de cok guzel ama ondan da guzeli sevildigini bilip dusunulmek heralde Rabbim omur boyu daim etsin ins.
Bi de cok gecmis olsun ayni dert bende de var dvmli tansiyonum dusuyor esim o yuzden yanliz disari cikmama izin vemiyor benimde. Havalar daha da isininca napicaz bilmiyorum hic disari cikamiycaz heralde(
Yarin da misafirlerin varmis bence kendine cok dikkat et,zor ama yorulmamaya calis ben en son misafirden sonra bel agrisindan ve baskidan 2 gun yatmistim((
Son olarakta izne ayrilmissin heralde bence bundan sonra bol bol dinlen cnm hatta arada canin da skilsin bence cunku sonra oyle bir misafir gelicekki skilmaya hic vaktin olmuycak:))))

senin gittiğin hastanede gerçekten pahalı
benim içim acırdı iyice pinti oldum
aslında her ay muayeneye gerek yokmuş ama insan merak ediyor.

aynı benim annem ama ben kendimi yaymış durumdayım
peki geç mi evlendin ??eşim benim bu yaşımda karşıma
çıksaydı daha farklı olurdu sanırım pişman değilim ama seçici olmaya başladım
bebeğe daha bekleyim diyordum ama görümcemin bebişi çok tatlı insan görünce istiyor
eşime kalsa evlenir evlenmez yapalım diyordukendini hazır hissetmen güzel bence
istemeden olması kötü

gebelikte yükselmesinden çok korkmuştum ama keşke bu kadar sık da düşmese
ben de eşimsiz biyere gitmiyorum kolay kolay
zaten hamile kaldığımdan beri toplu taşıma araçlarına hiç binmedim, orda havasızlıktan fenalaşıyorum iyice
yarın da okuldan arkadaşlar gelecek, yardımcı olurlar yormazlar beni
sabah erken kalkıp evi temizlicez eşimle
sonra da hazırlıkları yapıcam işte, salatalar vs.
çok yormam kendimi
cidden sabah erkenden kalkmak zorunda olmayıp ayaklarımı uzatıp yatmayı özledim
ilk hafta heralde hiçbişey yapmadan yatacam

12 haziran gorunuyor, ama belli olmaz tabii Guzel dileklerin icin tesekkur ederim, ben fotoya bogucam forumu, biktirana kadar kizimin odasi, hastane odamiz, sekerimiz, kizimin kendisi falan olur yastayim

Hadi bakalim hayirlisi ins. en hayirli zmnda gelsin prensesin cnm.
Zaten mayis'i iple cekiyorum topik o zmn acayip senlenicek ins. Guzel haberler arka arkaya gelicek,heyecanla sirada kim var acaba diye bekliycez super olucak:)))ayrica resimlere bakmak cok zevkli oluyo valla kimsenin bikacagini sanmiyorum sen yolliyabildigin kadar yolla bence biz hepsine zevkle bakariz cnm:))))

utopya hediyen cok ciciymis,güle güle kullan

Benim d.gunumede az kaldi,kocis ne alcak acaba,alcakmi veya
Ben skldim,kac gundur sacimi kestireyim diyordum ama simdi kalkip kendim kescem.Insallah mahvetmem

Aynen bende yukselmesinden cok korkuyordum hala da korkuyorum cunku arada bas agrisi oluyo aklima hemen acaba tansiyonmu sorusu geliyor. Burda toplu tasima yok sayilir zaten,esim araba surmeme izin vermiyo artik hele uzak yerlere 1 saat yola falan gidemiyorum cok yorucu oluyor.
Valla yorulmamaya dikkat et mutlaka ara ara dinlen cnm. Insallah kolaylikla atlatirsin yarini.
Bence de soyle gec kalkmanin tadini cikar derim:)))tabi oglusun izin verirse:))

Jelibonum ben 29un sonlarinda evlendim, simdi 31 in sonlarindayim.
Esimle yaklasik 3 yil flort ettik, ondan sonra evlendik. O biraz daha gezelim tozalim seyahat edelim falan diyordu, ben direttim bebek yapalim diye.
İlk denemede hamile kaldim, sonra da sabirsizlanmaya basladi. Elinden gelse hemen dogurtucak beni, cocuklara cok duskun, hemen de baba moduna girdi

benim göğüslerim çok hassas emzirirken yara olmasından
korkuyorum bu lansinoh kremi son bir ay kala kullanmamız gerekiyor ya
ben şimdiden başlasam ne olur???

kızlarr slmlarrrr. odamız geldi montajını yaptılar, birazdan yüklicem resimleri..

ütopya kolyen çok güzelmiş cnmm, güle güle kullan.
ayyy nilobella orası öyle karanlık izbe bi yer işte.
hastalar da aynı dediğin gibi maalesef.
Yine de tahlillerini yazdırabilmene sevindim.
bugün bnm oda işi olmasaydı ve hbrim de olsaydı bu kadar beklediğinden yanına gelirdim valla. arkadaşlık ederdim sana

bizimde 2 yıl sürdü
yani 18imde sevdim hahhaa
çocuk yaşta kandırdı
bence tam zamanı direttiğin iyi olmuş
bende anca olur diyordum ama senin dediğin gibi ilk denemede hamile kalıverdim
ne yapalım inş bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

utopya hediyen cok ciciymis,güle güle kullan

Benim d.gunumede az kaldi,kocis ne alcak acaba,alcakmi veya
Ben skldim,kac gundur sacimi kestireyim diyordum ama simdi kalkip kendim kescem.Insallah mahvetmem

Tatlim kuafor mu yok orda? Niye kendin kesiyorsun? Yarini bekleyemez misin?

benim göğüslerim çok hassas emzirirken yara olmasından
korkuyorum bu lansinoh kremi son bir ay kala kullanmamız gerekiyor ya
ben şimdiden başlasam ne olur???

Canim istedigin zaman kullanabilirsin bir sakincasi yok. Ben uzun zamandir aklima estikce kullaniyorum, bir yan etkisini gormedim.

ne güzel ilk denemede başarmışsınız
ben 8 ay denedim
hormonlarla falan uğraşıp ilaç kullanmak zorunda kaldım
hatta son ay artık bizim çocuğumuz olmuyor moduna bile girmiştik
çok şkür Allah yaşattı bize de bu duyguyu

Canim valla gelseydin ne guzel olurdu, öldüm sıkıntıdan. Bir de su saatte aliriz da demiyorlar oyle bekliyorsun bos bos. Bu tahlilleri sifada yaptirsaydim 300 falan tutardi, en azindan param cebimde kaldi bu kadar eziyete ragmen
Hayirli olsun odaniz, ben o modeli cok begeniyordum zaten gule gule yatsin oglusun odasinda

bakın bakalım beğenecek misiniz?

şimdi sizce bu odaya yeni perde gerekir mi?

bi de bu halı bnm odada duran halıydı, sizce değiştirip çocuk halısı alayım mı?
hadi bana fikir verin

bende öncesinde prolaktin muhabbetiyle uğraştım
ama bebek istediğim için değil adet düzensizliğinden
gidip yüksek olduğunu öğrenmiştim.Allah isteyen herkese
versinn

Utopyacim her iste bir hayir vardir, cok guzel zamanda hamile kalmissin. Temmuz agustosta hamileligi dusunemiyorum!!!

güle güle kullansın canım
bence renkli bi perde ve halı al.
çokta bebeksi bişey alma derim.
bu arada halın benim mutfak halımın aynısı

Canımm doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle huzurlu mutlu ve sağlıklı nice doğum günleri geçirirsin inş. Hediyen çok güzelmiş,iyi günlerde kullan tatlımm,böyle güzel hediyelerin devamı hep gelir inşÖğrencilerin süprizi gerçekten çok güzel ve özel olmuş,hiç bir hediye bu kadar sevindirmezdi heraldi,sevildiğini bilmek güzel şey... Ne mutlu sana ki öğrencilerine kendini bu kadar çok sevdirmişsin.
Canımm tansiyon konusu önemli cidden,dikkatli ol,benim de bi ara sürekli 9/5 çıkıyordu,toplu taşıma araçlarında bayılıyordum ama hamdolsun düzeldi artık,kendiliğinden normale döndü,kansızlık bende de var,ama ben pekmez falan yiyemiyorum Ferritinim çok düşüktü,hamilelikten önce ferrritin 6 idi,halsizlik hat safhada yani,izne ayrılman çok iyi oldu,ben de gün sayıyorum,darısı benim başıma inş,gel 2 mayıs geeell:)

Esracim, oda harika, gradrop super kullanisli gorunuyor. Ama ben olsam hali ve perdeyi degistirirdim ne yalan soyliyim
İlla cocuk halisi sart degil ama odanin renklerine daha uygun birsey bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…