- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.921
12 haziran gorunuyor, ama belli olmaz tabiiGuzel dileklerin icin tesekkur ederim, ben fotoya bogucam forumu, biktirana kadar kizimin odasi, hastane odamiz, sekerimiz, kizimin kendisi falan olur yani
Evet ben bayagi iyi dayandim ama sebebi biraz da acibademdeki egitimlerdi aslinda. Ordaki bir doktor detaylida sorun cikmazsa bir daha 31-32 de bir gorunmeniz yeter demisti. Amerikadaki uygulamardan falan bahsetmisti, ben de bir sorunum yok diye salladim muayeneleri. Biraz da benim doktorun hastanenin cok pahali olmasinin etkisi var. Kendime kizima o kadar alisveris yapiyorum doktor hastane parasi batiyor. Gecen gittigimde bir idrar tahlili, bir seker yuklemesine 100 lira vermistim. Muayene de 100. Sonuc: iyisin bir sorun yok. Bunu ben de biliyordum zaten
Ultrasondan da birsey anlamiyorum zaten yuzunu kapadi sipa, ne biliyim iste ben de bir cinsim
Bu arada benim annem de beni 18nde dogurmus, kendisi hayati boynca hep zayif ve genc gorunen bir anne oldu. Hic bir zaman inanmadilar anne kiz oldugumuza, ama ben neredeyse 32 olucam, yani erken anneanne yapmadim kendisiniBen hayatimi dolu dolu yasadim, 18imde anne olmayi istemezdim acikcasi, tam zamaninda anne oluyorum, kendimi hazir hissettigim bir yastayim
Utopyacim, dogumgunun tekrardan kutlu olsun Rabbim sevdiklerinle daha nice guzel,mutlu ve saglikli yillar nasip etsin ins.
Ayrica hediyen de cok guzel ama ondan da guzeli sevildigini bilip dusunulmek heralde Rabbim omur boyu daim etsin ins.
Bi de cok gecmis olsun ayni dert bende de var dvmli tansiyonum dusuyor esim o yuzden yanliz disari cikmama izin vemiyor benimde. Havalar daha da isininca napicaz bilmiyorum hic disari cikamiycaz heralde(
Yarin da misafirlerin varmis bence kendine cok dikkat et,zor ama yorulmamaya calis ben en son misafirden sonra bel agrisindan ve baskidan 2 gun yatmistim((
Son olarakta izne ayrilmissin heralde bence bundan sonra bol bol dinlen cnm hatta arada canin da skilsin bence cunku sonra oyle bir misafir gelicekki skilmaya hic vaktin olmuycak:))))
Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin.
torun erkek olunca ayrı sevindiler çünkü erkek çocukları yok.
Allah rahmet eylesin hamile kalınca insan annesinin değerini çok daha iyi anlıyor.
Allah başımızdan eksik etmesin bide biz altlı üstlü oturuyoruz
Amiiin cnm. Evt hamilelikte insan yaninda sadece annesini ariyo
Ayrica masallah valla anneyle altli ustlu oturuyosun hemde,aman nazar degmesin ins.
Yanliz cok ballisin valla kiymetini bil:)))
12 haziran gorunuyor, ama belli olmaz tabiiGuzel dileklerin icin tesekkur ederim, ben fotoya bogucam forumu, biktirana kadar kizimin odasi, hastane odamiz, sekerimiz, kizimin kendisi falan olur yastayim
gebelikte yükselmesinden çok korkmuştum ama keşke bu kadar sık da düşmese
ben de eşimsiz biyere gitmiyorum kolay kolay
zaten hamile kaldığımdan beri toplu taşıma araçlarına hiç binmedim, orda havasızlıktan fenalaşıyorum iyice
yarın da okuldan arkadaşlar gelecek, yardımcı olurlar yormazlar beni
sabah erken kalkıp evi temizlicez eşimle
sonra da hazırlıkları yapıcam işte, salatalar vs.
çok yormam kendimi
cidden sabah erkenden kalkmak zorunda olmayıp ayaklarımı uzatıp yatmayı özledim
ilk hafta heralde hiçbişey yapmadan yatacam
Jelibonum ben 29un sonlarinda evlendim, simdi 31 in sonlarindayim.
Esimle yaklasik 3 yil flort ettik, ondan sonra evlendik. O biraz daha gezelim tozalim seyahat edelim falan diyordu, ben direttim bebek yapalim diye.
İlk denemede hamile kaldim, sonra da sabirsizlanmaya basladi. Elinden gelse hemen dogurtucak beni, cocuklara cok duskun, hemen de baba moduna girdi
utopya hediyen cok ciciymis,güle güle kullan
Benim d.gunumede az kaldi,kocis ne alcak acaba,alcakmi veya
Ben skldim,kac gundur sacimi kestireyim diyordum ama simdi kalkip kendim kescem.Insallah mahvetmem
benim göğüslerim çok hassas emzirirken yara olmasından
korkuyorum bu lansinoh kremi son bir ay kala kullanmamız gerekiyor ya
ben şimdiden başlasam ne olur???
kızlarr slmlarrrr. odamız geldi montajını yaptılar, birazdan yüklicem resimleri..
ütopya kolyen çok güzelmiş cnmm, güle güle kullan.
ayyy nilobella orası öyle karanlık izbe bi yer işte.
hastalar da aynı dediğin gibi maalesef.
Yine de tahlillerini yazdırabilmene sevindim.
bugün bnm oda işi olmasaydı ve hbrim de olsaydı bu kadar beklediğinden yanına gelirdim valla. arkadaşlık ederdim sana
ne güzel ilk denemede başarmışsınız
ben 8 ay denedim
hormonlarla falan uğraşıp ilaç kullanmak zorunda kaldım
hatta son ay artık bizim çocuğumuz olmuyor moduna bile girmiştik
çok şkür Allah yaşattı bize de bu duyguyu
ne güzel ilk denemede başarmışsınız
ben 8 ay denedim
hormonlarla falan uğraşıp ilaç kullanmak zorunda kaldım
hatta son ay artık bizim çocuğumuz olmuyor moduna bile girmiştik
çok şkür Allah yaşattı bize de bu duyguyu
Eki Görüntüle 396459 Eki Görüntüle 396460 Eki Görüntüle 396461 Eki Görüntüle 396462 Eki Görüntüle 396463 Eki Görüntüle 396464
bakın bakalım beğenecek misiniz?
şimdi sizce bu odaya yeni perde gerekir mi?
bi de bu halı bnm odada duran halıydı, sizce değiştirip çocuk halısı alayım mı?
hadi bana fikir verin
demin girdim yazacaktım birden tansiyonum düştü çok kötü hissettim
tuzlu ayran falan içip uzandım biraz
9/5e çıktı sonunda, şimdi biraz daha iyiyim
yarın misafirlerim var alışveriş yapmam pazara gitmem lazım
ordan da dışarda bişeyler yer geliriz hiç halim yok
bugün eşimin hediyesi geldi
tahmin ettiğim gibi kolye almış
Eki Görüntüle 396395
kendi başına aldığı ilk hediyesi, mutlu oldum
bugün okulda da son günümdü, doğumgünüme denk gelmesi de büyük süpriz oldu
öğretmen arkadaşlarım hamile tişörtleri, kitaplar vs. almışlar
pasta falan da aldılar mum üfledik tenefüste
her tenefüs bir tantanayla geçti
öğrencilerim yine süprizler yaptılar
başka sınıflardan da çiçek geldi, tezahuratlar falan
ama en orjinali şuydu bence
sınıfın birinde derse girdim
öğretmen masamın hepsini notlarla doldurmuşlar
öğrenciler küçük kağıtlara düşüncelerini yazmış, masama koymuşlar hepsini
çok duygulandım güzel bir andı
sevilmek çok güzel bişey gerçekten
anlıcanız güzel bir doğumgünü ve güzel bir vedaydı benim için
bakalım bundan sonrası nasıl geçecek evde, çalışmamak nasıl olacak benim için görecez
Eki Görüntüle 396459 Eki Görüntüle 396460 Eki Görüntüle 396461 Eki Görüntüle 396462 Eki Görüntüle 396463 Eki Görüntüle 396464
bakın bakalım beğenecek misiniz?
şimdi sizce bu odaya yeni perde gerekir mi?
bi de bu halı bnm odada duran halıydı, sizce değiştirip çocuk halısı alayım mı?
hadi bana fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?