2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım masallah nazar değmesin cok hoş bir oda almışsın halı bence güzel dumuş ama bebiş biraz daha büyüyüp emekleyince filan antialerjik alırsın

güle güle kullansın canım
bence renkli bi perde ve halı al.
çokta bebeksi bişey alma derim.
bu arada halın benim mutfak halımın aynısı

Esracim, oda harika, gradrop super kullanisli gorunuyor. Ama ben olsam hali ve perdeyi degistirirdim ne yalan soyliyim
İlla cocuk halisi sart degil ama odanin renklerine daha uygun birsey bulabilirsin

ben de değiştirmeyi düşünüyorum zaten de yine de bi fikir alayım dedim. peki sizce uyku setinin fon perdelerini alsam olur mu?

uyku seti bu...
yoksa tamamen tülde de bi değişikliğe gitmeli mi?
bu arada cibinlikte uyku setinin cibinliği

hediyenide gule gule kullan..
bizde bugun pazara gittik biçok çesit meyve aldırdım bu saate kadar meyve yedim patladım
benim kocişte tek başıma biyere gitmeme izin vermio bi kuaföre gideyim dedim yok olmaz ben seni bırakırım sonrada alırım izin gunumde dedi..
bizim oturdugumuz yerde heryere uzak işte en yakın market 1km!!
bi ara anneler konuşulmuş benm annemde 19 yasında dogurmus beni..
hep aynı muabbet aaaa annenmiii?!!! jelibon senin dediğin hesap abla de anne deme diyenler banada cok oldu
ben annemin abla gibi olmasını degil anne gibi olmasını istiyodum cnku önce anneye ihtiyacım vardı cok sinir oluodum..
o yuzden yaş fln önemli degil ne kadar anne oldugu önemli!! hazırlıksız anne olmak cok yıpratıcı bişey bence..
yaşayamadıkların birikiyo.. hersey yasanmalı anne olmanın sırası gelmeli..ve katıksız anne olunmalı..

bence yeni bi tül perde diktir canım
içinde küçük renkleri olabilir.
bana sorarsan biraz daha büyüdüğünde de kullanabilsin
tek renkte bir halı alırsın oda tamamdır

Ben fistik yesili birseyler secerdim. Uyku setine cok bagli kalmana gerek yok.
Ben eminonunden kumas secip diktirdim, 140 liraya mal oldu.

aaa kızlar bu arada bebek bakım çantası olarak bunu aldıım, içinde termos kabı vb de var.

bu da oğluşumun mevlüf kıyafeti

hazır foto eklemeye başlamışken bunları da paylaşayım dedim

slm kızlar herkese iyi akşamlar...
ütopyacım hediyen çok güzel iyi günlerde kullan...
hmnoğlu cnm oda çok güzelmiş sağlıkla büyüsün bebişin..
bende olsam halı ve perde de değişiklik yapardım..

bu arada kızlar benim ayaklarım çok şişiyo..
özellikle yol yürüdüğümde fena oluyolar..
bugün 1 no büyük ve kalıbı geniş bi babet aldım...
çok tuzlu da yemiyorum hatta 1 haftadır daha dikkat ediyorum..
bi de baş dönmelerim başladı neden acaba? :26:

teşekkür ederim cnmm, evet tüm fikirler o yönde.
ben de değiştiricem sanırımm
geçmiş olsun sana da cnm, bnm de yüzüm şişiyo ama eller ayaklarda çok şişlik yok.
ama son zamanlarımız artık. hepimizin bi yerlerde bişey çıkıyo ama önmeli olan bu rahatsızlıklar bebişlere zara vermesin

Kizlar yalan dunyayi izliyorum, cok eglenceli.

hehe ben de onu izliyorum

sağol cnm
başdönmelerim korkutuyo bazen beni dr de sormayı unuttum...

kızlarrr eşim bana taktı bu akşam yanaşıyo baya ama ben korkuyorum..
sizce bişi olur mu ki ben çok tedirginim de :26::18:

benim göğüslerim çok hassas emzirirken yara olmasından
korkuyorum bu lansinoh kremi son bir ay kala kullanmamız gerekiyor ya
ben şimdiden başlasam ne olur???

Ya kizlar ben bunu burdaki doktoruma sordum hic gerek yok onceden baslamaya dedi. Ama cocuklar emmeye baslayinca kesin yara oluyo ben 3 cocugumda da yasadim bunu. Ben mecburen bekliycdm cunku dr yazmadan burda ilac alamiyosunuz malesef(

kızlarrr eşim bana taktı bu akşam yanaşıyo baya ama ben korkuyorum..
sizce bişi olur mu ki ben çok tedirginim de :26::18:

amaaaaaaan olmaz bişey.bak keyfine sonra istesenız de zor vakıt bulacaksınız bır araya gelmeye.

Ya kizlar ben bunu burdaki doktoruma sordum hic gerek yok onceden baslamaya dedi. Ama cocuklar emmeye baslayinca kesin yara oluyo ben 3 cocugumda da yasadim bunu. Ben mecburen bekliycdm cunku dr yazmadan burda ilac alamiyosunuz malesef(

ah canım ya benım de feı yara olmuştu göğüslerim.kopmak uzereydı nerdeyse.olduktan sonra ne bı krem ne başka bişey de fayda etmıyo.

Cokkk hosss bi oda olmus cok begendim.Rabbim Insallah hayirlisiyla bebisini kucagina alip ta odasinda uyuttugun ve oynadigi gunleri de gostersin cnm.

ah canım ya benım de feı yara olmuştu göğüslerim.kopmak uzereydı nerdeyse.olduktan sonra ne bı krem ne başka bişey de fayda etmıyo.[/QUOTE]

Valla aynen oyle cnm.aslinda hatta inanmicaksiniz ama ben bi ara krem de fayda etmeyince baska seyler denemistim. Kurusogan'i kestiginizde cikan sut gibi bi sivi var ya onu surunce gecirmisti. 2-3 surmede iyilesmisti:)))o sivinin antibiyotik ozelligi varmis,baktim ilac vermiyolar bende onu kullanirim napiyim:)))ama ise yariyo aklinizda olsun.

kızlar merhaba. biz bugün bebişi gördük 1900 gr. olmuş oğluşum. ve çok heyecanlı bişey oldu tahminen 10-15 mayıs arası doğum yapıcam şimdiden heyecan yaptım nolur benim için dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…