2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar merhaba. biz bugün bebişi gördük 1900 gr. olmuş oğluşum. ve çok heyecanlı bişey oldu tahminen 10-15 mayıs arası doğum yapıcam şimdiden heyecan yaptım nolur benim için dua edin

neden o kadar erken benimde sezeryan ama 38.haftada alcak kısmetse bu doktorlar nasıl hesaplıyo haftayı ya biz farklı onlar farklı anlamaddım valla

Canim 34. Hafta cok erken degil mi?

neden o kadar erken benimde sezeryan ama 38.haftada alcak kısmetse bu doktorlar nasıl hesaplıyo haftayı ya biz farklı onlar farklı anlamaddım valla

kızlar benim hamilelik sorunlu ya. kalp hastalığı çıktı bende daha önce bahsetmiştim. rahatsızlığım ilk çıktığında 30 haftaya getir yeter demişti doktor şimdi her şey yolunda gidiyo çok şükür 31 bitti. 34 te alacaklar işte çünkü sonuna kadar bekletmek büyük risk

selam kızlar............
kaç gündür gelemedim
geçmişi okuycam

FERDA doğum günün kutlu olsun .........
eşin tek başına hediye almayı başarmış
darısı benimkinin başına...........

Melisayla papatya cayi yaptim, onu icip yaticam
Kizlar yarin sabah yogaya gidicem, aslinda evde de yapmam lazim tembellik ediyorum.

Haftada bir neye yeter ki?!

eğer küvez olayı olursa devlet hastanesini tercih edin çünkü sizde yanında kalıyosunuz emzirip tekrar koyuyosunuz küveze benim oğlum yattı sarılıktan 1 hafta özelde zor geçti sonra düşünce çıkardılar ve tekrar yükseldi bende devlete götürdüm yanında bende kaldım erken doğum yapanlar içinde geçerli hem emzirdim uyuttum yatırdım kızımda olursa küvezlik direk devlet hastanesine yer bulabilirsem tabikide inşallah olmaz 2 ay çok uğraştım uzamış sarılıktı anne sütü yapıyodu sarılık

Canim mevzuyu biliyorum ama sen oldugunu unutmusum. Umarim sorunsuz bir sekilde alirsin yavrunu kucagina.

çok üzüldüm çok geçmiş olsun

aslında haklısın fırsatları değerlendirmek lazım dimi???

Aksamustu 5-6 arasi uyudum simdi de uykum gelmiyor.
Off ya napsam da uyusam

burda biraz vakit geçirsen uykun gelir sanırım, hem daha erken değilmi..

kızlar merhaba. biz bugün bebişi gördük 1900 gr. olmuş oğluşum. ve çok heyecanlı bişey oldu tahminen 10-15 mayıs arası doğum yapıcam şimdiden heyecan yaptım nolur benim için dua edin

cnm Allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin...

Canim rabbim seninde bebisinin de yardimcisi olsun ins. Topigin ilk bebisi seninki olucak heralde saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim. Doguma girecegin zaman mutlaka soyle ki dua edip biseyler okuyalim sizin icin ins.

Canim gecmis olsun zor zamanlar gecirmissin ama cok sukur gecmis. Rabbim bu sefer saglikla bebisini eline alip hemen eve donmeyi nasip etsin ins.
Anne sutu mu sarilkk yapiodu ilginc,benimde kucuk oglumda sinira yaklasmisti dr bana dvmli emzir ki sarligi gecsin diyodu. Cok sukur ilerlemeden atlatmistik.

bu arada annem ben ve abimin bebekliğinden bi kaç parça eşya saklamış..
geçen gün baktıkta mermerşah kumaştan zıbınlar elbiseler ağız mendilleri falan vardı..
bugün onlardan başladım yıkamaya...
minnak minnak çamaşırları astım şimdi balkona...
bu arada dalan roxy sabun tozu kullandım gayet temiz yıkamış..
hem de doğal sabunmuş...
yarında kocişle beşik işini halledicez inş..
şimdi uyuyoruz iyi geceler...

iyi geceler kızlar nasılsınız geçmişe pek bakamadım bişey soracağım akıllıbıdığı göremedim bikaç gündür nerde acep

iyi geceler kızlar nasılsınız geçmişe pek bakamadım bişey soracağım akıllıbıdığı göremedim bikaç gündür nerde acep

Iyi geceler cnm. Bildigim kadariyla o arkadas izne ayrilmis evinde net yokmus heralde , bende onceki sayfalarda arkadaslar yazmis ordan ogrendim:))

Günaydin hanimlar. Biz erkenciyiz. Gecede pek uyuyamadim. Babamizin kalkmasini bekliyoruz. Oglumun cicilerini yikayacagiz bugun.

herkese selam
gerçi kimse kalmamış ama
bugün nasıl bi uyku düzenim vardı anlayamadım
eşimle küstüm konuşmuyoruz sinirden akşam
yemeği yememiştim 1 bardak süt içmiştim
sabah 6.30 gibi oğlumun tekmeleriyle uyandım sonra
kendimi kötü hissettim 7 gibi kalkıp bişeyler atıştırdım
yatınca uyuyamadım sonra kendiliğimden dalmışım ve 11 e kadar uyudum
dünden beri sabır diyorum ayrıca dün kutlu doğum haftasıymış
gece yatmadan önce yasin okudum,bol bol dua ettim Allah kabul eder inşallah.
dilimde pek dönmüyor ama alışkanlık haline getirmek istiyorum
şimdiye kadar daha 3cü okuyuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…