- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #22.961
Aksamustu 5-6 arasi uyudum simdi de uykum gelmiyor.
Off ya napsam da uyusam
kızlar merhaba. biz bugün bebişi gördük1900 gr. olmuş oğluşum. ve çok heyecanlı bişey oldu tahminen 10-15 mayıs arası doğum yapıcam şimdiden heyecan yaptım nolur benim için dua edin
kızlar merhaba. biz bugün bebişi gördük1900 gr. olmuş oğluşum. ve çok heyecanlı bişey oldu tahminen 10-15 mayıs arası doğum yapıcam şimdiden heyecan yaptım nolur benim için dua edin
Canim 34. Hafta cok erken degil mi?
neden o kadar erken benimde sezeryan ama 38.haftada alcak kısmetse bu doktorlar nasıl hesaplıyo haftayı ya biz farklı onlar farklı anlamaddım valla
Tabikide bi anne icin cok buyuk imtihan yavrusunu alip koklamayi duslerken 15 gun boyunca bi cam kuvez'in disindan bakmak bebegine cok uzucu. Ama dedigin gibi sadece buyumesini bekliyorlarmis cok sukur baska sorun yokmus. Rabbim zamaninda dogumlar nasip etsin hepimizie ins.
kızlar benim hamilelik sorunlu ya. kalp hastalığı çıktı bende daha önce bahsetmiştim. rahatsızlığım ilk çıktığında 30 haftaya getir yeter demişti doktor şimdi her şey yolunda gidiyo çok şükür 31 bitti. 34 te alacaklar işte çünkü sonuna kadar bekletmek büyük risk
kızlar benim hamilelik sorunlu ya. kalp hastalığı çıktı bende daha önce bahsetmiştim. rahatsızlığım ilk çıktığında 30 haftaya getir yeter demişti doktor şimdi her şey yolunda gidiyo çok şükür 31 bitti. 34 te alacaklar işte çünkü sonuna kadar bekletmek büyük risk
amaaaaaaan olmaz bişey.bak keyfinesonra istesenız de zor vakıt bulacaksınız bır araya gelmeye.
ah canım ya benım de feı yara olmuştu göğüslerim.kopmak uzereydı nerdeyse.olduktan sonra ne bı krem ne başka bişey de fayda etmıyo.
Aksamustu 5-6 arasi uyudum simdi de uykum gelmiyor.
Off ya napsam da uyusam
eğer küvez olayı olursa devlet hastanesini tercih edin çünkü sizde yanında kalıyosunuz emzirip tekrar koyuyosunuz küveze benim oğlum yattı sarılıktan 1 hafta özelde zor geçti sonra düşünce çıkardılar ve tekrar yükseldi bende devlete götürdüm yanında bende kaldım erken doğum yapanlar içinde geçerli hem emzirdim uyuttum yatırdım kızımda olursa küvezlik direk devlet hastanesine yer bulabilirsem tabikide inşallah olmaz 2 ay çok uğraştım uzamış sarılıktı anne sütü yapıyodu sarılık
iyi geceler kızlar nasılsınız geçmişe pek bakamadım bişey soracağım akıllıbıdığı göremedim bikaç gündür nerde acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?