- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.461
krampların sebebi kalsiyum-magnezyum dengesizliğimaşallah oğluşuna benim paşanın da kafası önden gidiyormuş ben hep sola yatmaya çalışıyorum ama sol bacağıma devamlı kramp giriyor ve uykumdan uyandırıyor
aslında benim doktorum da su içmenin artırmadığını söyledi bebeğin suyunucanım su için hatırlarsın aylarca benimde suyum azdı artık normal bol bol su iç diyor doktorum ama bi prof. bana suyumun az olduğunu su içmemin artırıp artırmayacağını sorduğumda su içmen bişiyi değiştirmez amniyo suyunu bebek üretiyor demişti.yani bünyeylemi alakalı nedir bu su işi anlamadım.ama son haftalara doğru amniyo sıvısı azalıyormuş sanırım.
selamlar
doktordan geldik
oğlum 1746 gram olmuş
31+3 iken 31 hafta çıktı kilosu ama normaldir heralde
baş 32+5
uyluk 30+5
karın 31+5 çıktı
kafa büyük bacak küçük yine her zamanki gibi
suyum biraz azmış, bol bol dinlen, tvyi de yatarak izle dedi (sürekli ev işi yapan hanımlara duyrulur, kesinlikle yormuyosun artık kendini her fırsatta uzanıyorsun dedi)
nstde sanırım bir sıkıntı çıkmadı çünkü sormayı unuttum
ama çıksa söylerdi heralde dedim
nst ile ilgili oğlun çok hareketli dedi
suyunu da kafaya takma bebeğe yetecek kadar var, üstelik hareketli bebek mutlu bebektir, seninki de çok hareketli herşey yolunda dedi
çok sevimli bir kadın
kötü haber tellalı değil yani
hep olumlu konuşuyor çok seviyorum bu huyunu
izne de ayrıldım işte okula verdim raporumu
doktorum da bol bol uyu dinlen dedi işte
2 hafta sonrasına da randevu verdi
3 lt su ve sola yatış dedi
hastanelerden konuşulmuş
akayda ablam doğum yaptı
hemşirelerinden çok memnun kalmasak da anestezist gayet iyi
doktoru tolga beydi
hastane odası falan da güzel
epidural sezeryan olmuştu 2 gece yattı
ben akropole gidiyorum, memnunum
hiçbişeyde fiyat farkı yok
normal sezeryan epidural olsun olmasın 1500 tl
hayırlısıyla bir gelelim o günlere
vaooovvv ne kadar çok kişi var topikte :))
Toplam 30 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 16 ziyaretçi)
oznur_u, vizon, bnmge, zevol, GkcG, hmonglu, minesualp, nursenaa, smoker, Simuzer, utopya06, zemka, demirbaby, coznur
eee artik isimiz gucumuz yok herkes izinde
utopya birde aklıma gelmişken söyliyeyim her hamilelik her bebek aynı olmaz ama ablam kızına hamileyken başı büyük çıkıyordu bacak boyu kısa son ana kadarda hep böyle denmişti bi doğdu 54 cm başıda normaldi yani ultrason yanıltıyo kısada olsa sağlıklı olsundaa önemli değil
kızlar benimde ellerim uyuşuyor sabaha karşı uyandığım zaman kas katı oluyorlar sallıyorum ancak kendine geliyor..biraz internette araştırdım KARPAL TÜNEL SENDROMUymuş gebelikte olurmuş ve gebelikten sonra kendiliğinden geçermiş.
başka yaşayan varmı bu durumu?
biliyorum canım haklısın
doktor kendisi de dedi
kemik ölçümleri çok doğru değil çünkü güzel kesit alamıyoruz izdüşüm alıyoruz dedi
yeğenime de aynısını dediler
38. haftada 51 cm doğdu o da
sağlıklı olsun dert değil
ama yeğenim hakikaten koca kafa
Selam annişler nasılsınız?.Kaç gündür nete giremiyordum,bi göz attım geçmişe geldim,kaç gündür temizlik yapıyorduk annem ve arkadaşımla,bebeğimin beşiği geldi,kıyafetlerini mayıs ayında yıkayıp ütüleyecektik ama benim sabırsız annem dayanamadı yıkadı ütüledi tek tek sağolsun.. Tabi bu koşuşturmaca da ben de üşüttüm rahatsızlandım,dün gece istifra ettim,hiç bişey yiyemiyorum,tansiyonum 8/4 e düştü,Allahtan kızım çok hareketli de iyi olduğunu bilmek teselli veriyor bana... Dün gece sabaha kadar gözümü kırpmadım mide ağrılarımdan.. Bugün de işe gitmedim,evde yatıyorum.. Kızlar nolur dua edin de iyileşeyim,bütün kemiklerim ağrıyor,iyileşemezsem bu hafta sonu gideceğimiz tatil iptal olcakBu ağrılar hamileyken daha da dayanılmaz oluyor,bir an önce sağlıcakla kucaklarımıza alsak meleklerimizi...
selamlar
doktordan geldik
oğlum 1746 gram olmuş
31+3 iken 31 hafta çıktı kilosu ama normaldir heralde
baş 32+5
uyluk 30+5
karın 31+5 çıktı
kafa büyük bacak küçük yine her zamanki gibi
suyum biraz azmış, bol bol dinlen, tvyi de yatarak izle dedi (sürekli ev işi yapan hanımlara duyrulur, kesinlikle yormuyosun artık kendini her fırsatta uzanıyorsun dedi)
nstde sanırım bir sıkıntı çıkmadı çünkü sormayı unuttum
ama çıksa söylerdi heralde dedim
nst ile ilgili oğlun çok hareketli dedi
suyunu da kafaya takma bebeğe yetecek kadar var, üstelik hareketli bebek mutlu bebektir, seninki de çok hareketli herşey yolunda dedi
çok sevimli bir kadın
kötü haber tellalı değil yani
hep olumlu konuşuyor çok seviyorum bu huyunu
izne de ayrıldım işte okula verdim raporumu
doktorum da bol bol uyu dinlen dedi işte
2 hafta sonrasına da randevu verdi
3 lt su ve sola yatış dedi
hastanelerden konuşulmuş
akayda ablam doğum yaptı
hemşirelerinden çok memnun kalmasak da anestezist gayet iyi
doktoru tolga beydi
hastane odası falan da güzel
epidural sezeryan olmuştu 2 gece yattı
ben akropole gidiyorum, memnunum
hiçbişeyde fiyat farkı yok
normal sezeryan epidural olsun olmasın 1500 tl
hayırlısıyla bir gelelim o günlere
ay ilahi güldürdün beniiiAllah sizi güldürsüünn
kızlar şaka bi yanada nisan bitiyor mayıs geliyor çoğunun doğuma 39-40 gün kalmıışşşş
ben heyecanlanıyorum çokkk
ben yaşamıştım 20li haftalarda. çok rahatsız ediciydi. sürekli sağ elim uyuşuk oluyordu ve sabah uyandığımda çok ağrı oluyordu. doktoruma da sordum, arşatırdım da. dediğin gibi hamilelikte ortaya çıkıyomuş ve ya son haftalara doğru ya da doğumdan sonra geçiyormuş. doktorum krem verebilirim dedi ya da bantlar varmış onlardan kullanabilirsin dedi. çok rahatsız edici olursa beyin cerrahiye yönlendiriyoruz dedi. benim için çok sıkıntı olmadı. artık yaşamıyorum da. umarın seninki de geçer canım.
kızlar benimde ellerim uyuşuyor sabaha karşı uyandığım zaman kas katı oluyorlar sallıyorum ancak kendine geliyor..biraz internette araştırdım KARPAL TÜNEL SENDROMUymuş gebelikte olurmuş ve gebelikten sonra kendiliğinden geçermiş.
başka yaşayan varmı bu durumu?
Selam annişler nasılsınız?.Kaç gündür nete giremiyordum,bi göz attım geçmişe geldim,kaç gündür temizlik yapıyorduk annem ve arkadaşımla,bebeğimin beşiği geldi,kıyafetlerini mayıs ayında yıkayıp ütüleyecektik ama benim sabırsız annem dayanamadı yıkadı ütüledi tek tek sağolsun.. Tabi bu koşuşturmaca da ben de üşüttüm rahatsızlandım,dün gece istifra ettim,hiç bişey yiyemiyorum,tansiyonum 8/4 e düştü,Allahtan kızım çok hareketli de iyi olduğunu bilmek teselli veriyor bana... Dün gece sabaha kadar gözümü kırpmadım mide ağrılarımdan.. Bugün de işe gitmedim,evde yatıyorum.. Kızlar nolur dua edin de iyileşeyim,bütün kemiklerim ağrıyor,iyileşemezsem bu hafta sonu gideceğimiz tatil iptal olcakBu ağrılar hamileyken daha da dayanılmaz oluyor,bir an önce sağlıcakla kucaklarımıza alsak meleklerimizi...
sona doğru yaklaşıyoruzzzz.bi yandan seviniyorum bi yandan da hafif hafif tırsmaya başladım. hayırlısıyla doğururuz inşalalah hepimiz.
bilmiyorum ki cnmmm, ben de olmadı hiç öyle bişey...
ayy çok geçmiş olsun cnmmm, yormamak lazım kendimizi.
kesin temizlik olurken cam kapı açıktı, sen de cereyanda kaldın demekk kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?