2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

İyi akşamlar bayanlar ne güzel günleriniz az kalmış Allahın izniyle bizlerde bugünlere geliriz inşallah

olipsss hayırlı olsun cnmm, sağlıklı günlerde kullansın inşş....

ay o hararet bende de var, yanıyorum resmen. hem de nasıl terliyorumm

off çok sıkılıyorum, kociş bu akşam da geç gelecekmiş

Kocislerin eve gec gelmesi cok kötü

Ben artik sklmiyorum Bugun tum gun evdeydim,temizlik yapmiyorum zaten.Esim sagolsun dun aksam 22de geldi isten,evi supurdu sagi solu temizledi
Ders yaptim sonra az yattim,ardindan tv ,kk derken aksam oldu.Simdide esim isten gelmeden yemegi hazirladim.
Dünki agridan sonra temizlikden de korkuyorum

zypzyp sorma canım bende de var o ateş basmaları şu an bile yanıyorum resmen.

hayırlı olsun canım sağlıkla kullansın bebişin inşallah.

olipsss hayırlı olsun cnmm, sağlıklı günlerde kullansın inşş....

ay o hararet bende de var, yanıyorum resmen. hem de nasıl terliyorumm

Ben tüm pencereleri aciyorum Esim eve gelince kapatiyor.O cikinca bidaha aciyorum Simdi iceri cooook güzel serin hava giriyor.Oh ferah ferah ama yinede icim yaniyor.
Bazen buzlu dondurma,su,evde soguk ne icecek varsa tüketiyorum.Ama fayda etmiyor.
Limonata yapmayi bile düsündüm:26:

İyi akşamlar bayanlar ne güzel günleriniz az kalmış Allahın izniyle bizlerde bugünlere geliriz inşallah

Iyi aksamlar,hosgeldin
Amin,insallah sayili gün cabuk geciyor

sizin topikte utopya ile cardelenss benim arkadaşlarım ben onlardan sonra hamile kaldım
ara ara buralara gelip bakmak keyifli oluyor beni ilerleyen zamanlarda neler bekliyor az çok bilgi sahibi oluyorum. Bende de plesenta aşağıda görüldü geçen haftlarda bir kanama yaşadım ama şimdilik iyiyim bakalım inşallah 20. haftalarda doktoruma yine gittiğimde bakılacak yukarı çıkarsa çok rahatlayacam
Aranızda plesentası aşağıda olup bu haftalarda olan var mı? :26:

birisi vardı aslında ama şimdi kim haturlayamadım, hatta hastahanede falan kaldı ama düzeldi haberinide almadık hala doğurmadı yani rahat ol ya o sorunu yaşayan çok var bişi olmaz inş

kızlar kocişe mart ve nisan annelerinden bi kaç doğum hikayesi okuttum , gece pijamalarıyla eline anahtar alan kocaları falan okuyunca önce gülücükler saçtı ama sonunda da bebekleri kucaklarına alan anneleri okuyunca gözleri sulandı...

iyi akşamlar hanımlar
bugün yine çarşıdaydık
çok yoruldum artık ağırlaşıyorum
dün acayip diz ağrısı çektim
alışveriş sırasında ağrı girmişti sabaha kadar devam etti
nedenini anlamadım..
bugünde yürüyünce kendiliğinden geçti.

bugünde oğluşun park yatağının içine
yatak aldık 50 tl dediler 40 tl ye aldık
ufak tefek eksiklerim kaldı
odasının duvarlarını saymazsak
işler azaldıkça rahatlıyor insan

güle güle kullanın

bizim çok eksiğimiz kalmadı ama herşey yıkanacakk ütülenecek hazırlanacak falannnnn tembelim biraz

birisi vardı aslında ama şimdi kim haturlayamadım, hatta hastahanede falan kaldı ama düzeldi haberinide almadık hala doğurmadı yani rahat ol ya o sorunu yaşayan çok var bişi olmaz inş

arkadaşlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum inşallah bizlerde sizin gibi güzelce tamamlarız bu dönemi

çalışıyorum canım ben de. inşallah 2 hafta sonra ayrılıyorum izne. bu arada aramızda fazla yokmuş seninle 2 hafta falan gözküküyor takvimde. tekrar teşekkür ederim canım. güle güle kullan herşeyini.

kızlar iyi akşamlar
iki gündür yazamıyorum
benim sancılarım var ya fazla yürüyemiyorum alt tarafta acayip ağrı var
inşallah erken doğum yapmam ya:26:
sağ olsun etraftaki teyzelerde senin karnın çok aşağıya inmiş sen yakında doğurursun diyolar :18::18:
hayırlısı...

bügün önce kendime aldığım pijamaları gecelikleri yıkadım ütüledim
yazlıkları çıkardım ütüledim biraz öncede bebişin uyku setini yıkadım astım yarında onları ütülerim
çok uzun sürüyor bu ütü işi yaaa...

bi geçmişi okuyayım bakalım siz neler yapmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…