2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

geçmiş olsun canım inş. erken doğmaz bebiş zamanında gelir,bol bol dinlen.

tuanacım geçmiş olsun,aklına kötü şeyler getirme...olumlu düşün,hayırlısıyla vaktinde doğurursun inşallah...

iyi akşamlar canım hem sancın var hem de ütü yapıyosun olmaz ama dikkat etmelisin az kaldı biraz daha sık dişini yorma kendini Allah korusun teyzelerin dediği çıkarsa küçücük olur bebişin yazık ona

güle güle kullanın

bizim çok eksiğimiz kalmadı ama herşey yıkanacakk ütülenecek hazırlanacak falannnnn tembelim biraz
teşekkür ederim
bizde çamaşırları yıkattık çoğunu
ütüledik biraz kaldı işte
gerçi görümcem yaptı ütüyü falan

milletin dediğine bakma sen :)
geçmiş olsun...
benimde yürürken alt tarafıma
sanki bıçak saplanıyor gibi oluyor
sanırım oğluşum ayaklarıyla oraya baskı yapıyor
onun dışında bel ağrım çok fazla.

slm hanımlar benim bugün itibariyle hamileliğimin 32+4 günü erken doğum yapmaktan çok korkuyorum,sürekli kendimi dinliyorum gece kalkıp kendimi konntrol ediyorum suyum filan gelmiş mi diye sizlerde aynı duyguları yaşıyormusunuz,

bnm hiç öyle erken doğum yapma korkum yok..
aklıma bile gelmez diyebilirim burada okumasam...

kızlar bugün gittiğim yerde bi kadın bana dedi ki eskiden genç kız gibiydin, hamilelik seni kadınsı yapmış dedi.
kadın gibi olmuşun dedi
:26:

kızlar bugün gittiğim yerde bi kadın bana dedi ki eskiden genç kız gibiydin, hamilelik seni kadınsı yapmış dedi.
kadın gibi olmuşun dedi

ay böyle kadınlara gülesim geliyor:)patavatsız şey,insanın moralini bozmaya bayılıyorlar kaldı ki genç kız gibi kalmayı kim başarabilmiş ki,bence hepimiz çıtır anne olacağızbize her şey yakışır

canım napayım korktum hiç bişey hazır değil en azından hastahaneye götürceklerimi yıkayıp ütüleyeyim dedim bir anda bebiş gelirse hazır olsun diye :44:

canım benim bebiş biraz aceleci galiba 31. haftada doğum pozisyonunu aldı en son 34. haftada kontrole gittiğimde doktorum baya aşağıya inmiş dikkat et heran gelebilir dedi ama daha gelmesin ya daha çokk küçük... ben ayaklarını kasıklarımda hissediyordum sonra bi rahatladım o hafta dönmüş ama kafası daha çok sancı yapıyor

Günaydin anneler,hayirli cumalar
olipps oh ne güzel bebisini görcen.Kotu seyler dusunme,ins hersey yolundadir

kadın gibi olmuşun dedi

canım sakın kafana takma. böyle insanlar karşısındakini üzerek besleniyorlar malesef.emin ol ki 7-8 kg alsaydın bu seferde bebeği beslemiyorsun falan diye bir sürü laf edecekti.bu insanlar yeter ki içlerindeki kötülüğü kusmak istesin.sen ne yaparsan yap, ne dersen de, ne olursan ol onlar yinede laf edecek yer bulup çıkartıyorlar. hiç takmamak lazım bu yüzden. bebeğin ve sen sağlıklımısınız gerisi boş hikaye.

eminim ki hamilelikde annelikte sana çok yakışmıştır.ama en kötü ihtimalle kadın gibi bile olmuş olsan bebişimiz için 3-5 ay böyle görünmeye değer nasılsa 1 yıl olmadan eski halimize döneceğiz.ne var 3-5 ay kilolu olalım biraz dünyanın sonu değil ya. kıskanan herkes çatlasdın.biz dünyanın en güzel duygusunu yaşıyoruz çok şükür

günaydııınnnnn
hayırlı cumalarr
kolaylıklar
bugün de bir an önce bitsin evimize gidelim
haftasonu başlasııınnnnn

kadın gibi olmuşun dedi

halt etmiş o
ayrıca regl olan her genç kız artık birey olarak kadındır! kadından kastı nedir?
cık cık cık
ayrıca biz Allahın izni ile "anne" olacak ayrıcalıklı kişileriz
saakııınn moralini bozmasına izin verme bu tür saçmalıkların canımcım...

ben C&A dan gecelik aldım hem de 29 TL

Ben de bakmaliyim! Doyamadim geceliklere.

Gunaydin kizlar. Dun misafirimiz gec gitti. Uzun sure ayakta kalinca cok yoruldum. Gece ölü gibi yatmisim. İlacimi icmeye bile kalkamadim.
Bugun de temizlikci geliyor, cok is var evde. Perdeler yikanacak, balkondaki ciceklere bakmam lazim. Yarin da doktor kontrolumuz var, bakalim hayirlisi artik.

Ben en iyisi okula gitmeden camasirlari makinaya atayim

Tekrardan herkese hayirli cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…