- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.821
zeynepYUS kullanıcısından alıntı
merhaba kızlaaaar tatlı oğlum 3 gündür ilk defa derin uykuya dalınca size yazayım dedim
hızlıca yazıp kaçacağım uyurken izleyesim geldi =)
doğumumuz kolay geçti öncesi biraz zor tabi epidural yapılırken çırılçıplak oluyorsun o masanın üstünde ama birkaç daika sonra bebeğini görmenin heyecanından utanmıyorsun
doktorunuz söylemese bile önceki gün katı şeyler yemezseniz ve büyük abdestinize rahat çıkarsanız lavmana gerek kalmıyor benim doktorum söylemişti çok şükür
epiduralli olunca bayılmadığınız için bebeğiniz doğar doğmaz kucağınızda öyle güzel bir duygu ki
ben acı hissetmedim ama her dokunuşlarını kesilirken karnımda çizgi gibi ilerlediklerini falan hissediyordum hatta bebeği çıkarırlarken de çok net hissettim
sezaryen olacağıma canımcan can ayrılışını hissedemeyeceğim için üzülüyordum ama Rabbime şükürler olsun o duyguyu da yaşattı
öncesi20dakika kadar, ameliyat 15 dakika kadar, dikişler d 15dk civarı sürüyor. bebek çıkana kadar hepinize dua ettim inşallah kolayca doğurursunuz. Rabbim biliyor yakın çevremde kime lazımsa okudum. tabi en başta da oğluma, çekirdek ailemize ve akrabalarımıza. evlat hasretiyle Rabbine sığınanlara...
bebek çıkıp da sesini duyunca ise yüreğim yerinden taşacaktı öyle bir duygu ki yazarken gözlerim doluyor o an hıçkırıklara boğuldum sonsuz şükür ettim hele bebeğimi kucağıma getirdiklerinde içimden taşacaktım öpüştük koklaştık sonra babasıyla beraber gittiler...,,
doktorum haklıymış boynunda 2 defa kordon dolanmış eşim de doğuma girdiğinden o da görmüş kilomuz da doktorun tahmininden 150gr kadar eksik çıktı sadece şükürler olsun sağlığı da iyi yavrumun
o günü sayfalarca yazsam bitmez kızlar ama oğlum uyanmak üzere mıkırdanıyor
size muhakkak yazmak istediğim birkaç şey var:
göğüs kreminizi asla ihmal etmeyin ben ağlaya ağlaya emziriyorum bugün çünkü aşırı tahriş oldu
dünden beri kalkan kullanıyorum biraz fayda edecek gibi siz de muhakkak krem ve kalkan alın çamaşırla teması bile çok can yakıyor
beli bol ve yüksek pijama alın yanınıza benim dünya para verip aldığım pijamalar sargılar nedeniyle valizde kaldı
emzirme atletini doğumdan sonra asla tavsie etmem bebek memeyi koklaya koklaya dokuna dokuna uyumak istiyor ben hala yakası g,ym,yorum yakası kolay esneyen ip askılı atlet giyiyorum içine de ped ve kalkan takıyorum zaten sabahlık olduğu için uçları görünmüyor
oğlum uyanıyorrrr zeynep kaçar oğlunu öper koklar izlere de nasip olsun diye dua eder!!
mayıs annelerine bakıyordum
göğüs kalkanı gerekli mi diye soran bazı arkadaşlar vardı
ben çevremdem edindiğim bilgilere göre almıştım
ama topikte emin olamayan arkadaşlar görsün dediiimmmm
ne mutlu annişe yaa almış bebişini kucağına darısı başımızaaaa
ay böyle kadınlara gülesim geliyor:)patavatsız şey,insanın moralini bozmaya bayılıyorlar kaldı ki genç kız gibi kalmayı kim başarabilmiş ki,bence hepimiz çıtır anne olacağızbize her şey yakışır
canım napayım korktum hiç bişey hazır değil en azından hastahaneye götürceklerimi yıkayıp ütüleyeyim dedim bir anda bebiş gelirse hazır olsun diye :44:
canım benim bebiş biraz aceleci galiba 31. haftada doğum pozisyonunu aldı en son 34. haftada kontrole gittiğimde doktorum baya aşağıya inmiş dikkat et heran gelebilir dedi ama daha gelmesin ya daha çokk küçük... ben ayaklarını kasıklarımda hissediyordum sonra bi rahatladım o hafta dönmüş ama kafası daha çok sancı yapıyor
canım sakın kafana takma. böyle insanlar karşısındakini üzerek besleniyorlar malesef.emin ol ki 7-8 kg alsaydın bu seferde bebeği beslemiyorsun falan diye bir sürü laf edecekti.bu insanlar yeter ki içlerindeki kötülüğü kusmak istesin.sen ne yaparsan yap, ne dersen de, ne olursan ol onlar yinede laf edecek yer bulup çıkartıyorlar. hiç takmamak lazım bu yüzden. bebeğin ve sen sağlıklımısınız gerisi boş hikaye.
eminim ki hamilelikde annelikte sana çok yakışmıştır.ama en kötü ihtimalle kadın gibi bile olmuş olsan bebişimiz için 3-5 ay böyle görünmeye değer nasılsa 1 yıl olmadan eski halimize döneceğiz.ne var 3-5 ay kilolu olalım biraz dünyanın sonu değil ya. kıskanan herkes çatlasdın.biz dünyanın en güzel duygusunu yaşıyoruz çok şükür
halt etmiş o
ayrıca regl olan her genç kız artık birey olarak kadındır! kadından kastı nedir?
cık cık cık
ayrıca biz Allahın izni ile "anne" olacak ayrıcalıklı kişileriz
saakııınn moralini bozmasına izin verme bu tür saçmalıkların canımcım...
zeynepYUS kullanıcısından alıntı
merhaba kızlaaaar tatlı oğlum 3 gündür ilk defa derin uykuya dalınca size yazayım dedim
hızlıca yazıp kaçacağım uyurken izleyesim geldi =)
doğumumuz kolay geçti öncesi biraz zor tabi epidural yapılırken çırılçıplak oluyorsun o masanın üstünde ama birkaç daika sonra bebeğini görmenin heyecanından utanmıyorsun
doktorunuz söylemese bile önceki gün katı şeyler yemezseniz ve büyük abdestinize rahat çıkarsanız lavmana gerek kalmıyor benim doktorum söylemişti çok şükür
epiduralli olunca bayılmadığınız için bebeğiniz doğar doğmaz kucağınızda öyle güzel bir duygu ki
ben acı hissetmedim ama her dokunuşlarını kesilirken karnımda çizgi gibi ilerlediklerini falan hissediyordum hatta bebeği çıkarırlarken de çok net hissettim
sezaryen olacağıma canımcan can ayrılışını hissedemeyeceğim için üzülüyordum ama Rabbime şükürler olsun o duyguyu da yaşattı
öncesi20dakika kadar, ameliyat 15 dakika kadar, dikişler d 15dk civarı sürüyor. bebek çıkana kadar hepinize dua ettim inşallah kolayca doğurursunuz. Rabbim biliyor yakın çevremde kime lazımsa okudum. tabi en başta da oğluma, çekirdek ailemize ve akrabalarımıza. evlat hasretiyle Rabbine sığınanlara...
bebek çıkıp da sesini duyunca ise yüreğim yerinden taşacaktı öyle bir duygu ki yazarken gözlerim doluyor o an hıçkırıklara boğuldum sonsuz şükür ettim hele bebeğimi kucağıma getirdiklerinde içimden taşacaktım öpüştük koklaştık sonra babasıyla beraber gittiler...,,
doktorum haklıymış boynunda 2 defa kordon dolanmış eşim de doğuma girdiğinden o da görmüş kilomuz da doktorun tahmininden 150gr kadar eksik çıktı sadece şükürler olsun sağlığı da iyi yavrumun
o günü sayfalarca yazsam bitmez kızlar ama oğlum uyanmak üzere mıkırdanıyor
size muhakkak yazmak istediğim birkaç şey var:
göğüs kreminizi asla ihmal etmeyin ben ağlaya ağlaya emziriyorum bugün çünkü aşırı tahriş oldu
dünden beri kalkan kullanıyorum biraz fayda edecek gibi siz de muhakkak krem ve kalkan alın çamaşırla teması bile çok can yakıyor
beli bol ve yüksek pijama alın yanınıza benim dünya para verip aldığım pijamalar sargılar nedeniyle valizde kaldı
emzirme atletini doğumdan sonra asla tavsie etmem bebek memeyi koklaya koklaya dokuna dokuna uyumak istiyor ben hala yakası g,ym,yorum yakası kolay esneyen ip askılı atlet giyiyorum içine de ped ve kalkan takıyorum zaten sabahlık olduğu için uçları görünmüyor
oğlum uyanıyorrrr zeynep kaçar oğlunu öper koklar izlere de nasip olsun diye dua eder!!
mayıs annelerine bakıyordum
göğüs kalkanı gerekli mi diye soran bazı arkadaşlar vardı
ben çevremdem edindiğim bilgilere göre almıştım
ama topikte emin olamayan arkadaşlar görsün dediiimmmm
ne mutlu annişe yaa almış bebişini kucağına darısı başımızaaaa
günaydınlar ve hayırlı cumalar hanımlar:)Bugün oğlumu göreceğiminş. her şey yolundadır:26:
Günaydin anneler,hayirli cumalar
olipps oh ne güzel bebisini görcen.Kotu seyler dusunme,ins hersey yolundadir
günaydın güzel anneler.
günaydııınnnnn
hayırlı cumalarr
kolaylıklar
bugün de bir an önce bitsin evimize gidelim
haftasonu başlasııınnnnn
Sizlerede Günaydınlarrrrrrrrr annişlerrrr,
Herkese hayırlı cumalar, bu haftayıda bitirdik ohhhhhhh
günaydın herkese. geçmişi okudum geldim.
88prenses22 geçmiş olsun.
ütopya ne güzel her şeyi yerleştirmişsin. güle güle giysin bebişin.
betulllgultekin senin de ellerine sağlık.
ilk- maşallah göbüşüne de bebişine de.
olipss park yatağınızı güle güle kullanın.
ben de aldım göğüs kalkanı ama değiştirsem mi gereksiz mi diye düşündüm. sonra da dursun belki lazım olur dedim. sanırım lazım olacak. ama bana çok büyük geldi. sütyenden belli olur gibi. evde kullanırız artık.
günaydın herkese, hayırlı cumalar...
bugünü de sorunsuz ağrısız sızısız atlatırız inşş..
ben anladım ki çok dışarlarda olduğum günler ve iş yaptığım günler bacaklarımla oramın birleştiği yerler çok fena ağrıyor.
bugün o moddayım...
ama yine de bugünümüze şükür
tuanacım korkma cnm yaa, inşş sorun çıkmadan zamanında gelir..
bu arada tesellileriniz için saolun kızlar...
yani evet ben çok kilo aldım, hamilelikte zaten başka bi şişiriyo insanı, tabiki 52 kilo olduğum zamanki gibi görünemem
ama öyle sarkık surkuk da değilim yani.
e bide hamile kıyafetleri malum, çuval gibi. eşim de öyle hamile badilerinden dışarda giydirmiyo çok çıkıyo göbeğin die.
mecbur çuval gibi gömlekler vb giyorum...
kötü niyetle söylemedi belki o kadın da ama çok üzüldüm öyle demesine((((((((((
Bende henüz almadım kalkan, daha o tür şeyler almadım pompada almadım alayım bari bu hafta sonu. Alanlar hangi marka aldınız, göğüs ucu ve kalkan ayrı şeyler mi offf hiç bilmiyorum yaaa
ben avent aldım canım. sanırım burdaki arkadaşlardan alanların çoğu da avent aldı.
Canim, elbise alabilirsin. Hem cok rahat, hem de sempatik oluyor. Ben seni gordugum icin rahatlikla soyliyim, oyle kadin gibi falan gorunmuorsun sdece hamilesindogumdan sonra ebru salli pilatesi yapariz evde, karnimizi toparlariz sarkma olmaz
ben avent aldım canım. sanırım burdaki arkadaşlardan alanların çoğu da avent aldı.
ben de göğüs pompasını avent aldım, kalkanı da inceleyip bıraktım hiç rahat bişimiş gibi görünmedi, çok zorlanırsam gönderirim kocişi aldırırım diye düşündüm, ama pompa şart...
tamam canım saol peki çifli mi teklimi ya da ne fark ediyor
ay çok teşekkür ederim
zaten kesinlikle zayıflicam şu doğumu bi yapiyim, öyle sen emziriyosun çok ye laflarına kanmicam.
sadece süt yapıcak şeylerden bol bol yiyip, spor da yapıp eskisi gibi olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?