2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Bu arada utopya henuz gelmemis ama unutmadan soyliyim.
O nasil bir duzen, o nasil bir yerlestirme becerisi oyle! Hayran kaldim, ellerine saglik.
O kadar halsizim halsizim deyip o isleri yapmak buyuk basari. Ben de bugun perdeler biterse yarin camasira baslicam, pazar gunu kayinvalide gelip utu yapicak, yerlestirecek. Gucum olursa cmt belki ben de baslarim utuye. Geriye hastane cantamiz ve bebek sekeri kalacak.
Bebek sekeriyle de kayinvalide ilgilenecek, ben geri kalan vaktimi kitap okuyup dinlenerek geciricem.

yaa sorma bana bide dedi ki ay sen hiç erkek gibi durmuyosun kız gibi duruyo senin ki dedi. yüzünden öyle anlaşılıyo dedi..

amannnn ne biliim işte. neyse ki bi daha uzun süre görmeyeceğim birisi

yaa sorma bana bide dedi ki ay sen hiç erkek gibi durmuyosun kız gibi duruyo senin ki dedi. yüzünden öyle anlaşılıyo dedi..

amannnn ne biliim işte. neyse ki bi daha uzun süre görmeyeceğim birisi

Hey Allahım ya kendi dünya güzeli heralde, halbuki hamile birini üzmek ne kadar günah ya çünkü insan takmasada aklında kalıyor ben mesala hergün aynada burnuma bakar oldum
bence uzun süre değil hiç görüşme

Bende henüz almadım kalkan, daha o tür şeyler almadım pompada almadım alayım bari bu hafta sonu. Alanlar hangi marka aldınız, göğüs ucu ve kalkan ayrı şeyler mi offf hiç bilmiyorum yaaa

canım göğüs kalkanı ve pedi chicconun
göğüs ucu kremi doktorumuzun tavsiyesi garmastan
pompamız medala mini elektrikli ve pilli göğüs pompası
nihayet hepsi tamam

Kızlar bişi daha sorucam,

şimdi ben 32+0 da çalışabilir raporu almıştım 5 haftam aktarıldı, ama zaten sonuna kadar çalışmıcaktım bu hafta ayağım falan şişincede ayrılayım diyorum şimdi de tam 35+0 da mı almam gerekiyor haftaya 1 mayıs tatil diye bi sonraki pazartesi alayım dedim ama oda 35+4 e geliyor direk 36 olarak alabilirmiyim yoksa 4 gün boşa mı calışmış olurum:44::44:

Bu arada 1 mayis saliya geliyor, kocam carsambaya kadar evdeymis.
Napsak bilemedim, pazartesi piknige mi gitsek napsak?
Haftaici sakin sakin piknik guzel olabilir

canım istediğin zaman doktoruna gidip çalışamaz raporunu alabiliyorsun çalışabilr raporunu aldıktan sonra. ka. gün çalıştıysan o kadarı aktarılır. çarşamba günü alsan bile salı resmi tatil olduğu için çarşambadan başlayacak. bişey kaybetmezsin yani.

canım ben hafta dönümüm perşembeye geliyor yani 3 mayısa tam 35+0 oluyor ama ben cumada gelirim pzt ayrılırım diyordum 7 mayısta yani ama ozamanda 35+4 oluyor işte diğer raporda 5 hafta aktarılması yazınca acaba hafta mı aktarabiliyoruz günlerde yazılıyormu onu bilemedim yani pzt gidersem raporda 1 hafta mı 2 hafta mı aktarılması yazacak onu bilemedim

canım çalışabilir raporu alman fark etmez ne zaman izine çıkmak isterse gidip doktorundan raporunu istiyosun ve o seni izine çıkarıyor.benim doktorum bana çalışabilir raporu verdi ne zaman istersen gel seni izine çıkarırım dedi.

günaydın annişler ve sevgili bebişleri
Yarın tatil oleyy.
Şu göğüs ucu kalkanını bi araştırayım bakalım.Galiba kullanışlı ve gerekli bişi herkes ondan bahsetmiş.
Kızımın odası nerdeyse bitmek üzere halı ve perdesi kaldı sadece (avizesi, süslü beşiği,büyüyen yatağı,alçı dekoru,kocaman dolabı hazır)
6 tane 0-3 aylık zıbın
3 tane 6 aylık zıbın
2-3 tane cicili bicili elbise ,şortlu tulum
1 tane 2 numara prima 3-6 kg arası (daha 1 numara 2-5 kg arası ve 2 numara 1 er tane daha almak lazımmış ablam öle dedi)
Bebek kıyafetini yıkamak için elde ve matik sabun tozu
Bebek askıları
5-6 tane mama önlüğü (çeşit çeşit kullanımlı ,boğazdan bağlamadı giydirmeli muşambalı.. vs)
2 tane ilk adım ayakkabısı (daha erken ama hediye geldi)
1 tane battaniye

Şimdilik bunları aldım mayısta annem ve kayınvalidemle eksik gedik alışverişine çıkıcaz hepsini aynı anda alıcaz eksikleri bu gidişle inşallah.
aaa ah daha kendime hiç bişi almadım .Çalışan bir hamile oalrak çok zorya hiç zamanım kalmıyor .Çok yoruluyorm.

ya ne güzel kocalarınızla uzun uzun vakit geçiriyorsunuz benimkinin kendi işi haftasonu bile yok ( piknik desen hasret kaldım valla gitceksin şöle bi güzel ...... yapıcaksın :)
gidin vallaha benim yerimede ye canım açık havada çokda güzel iştahı olur insanın..

benimkide öyle dedide benim derdim hafta değilde gün olarak aktarılabiliyormu acaba 35+4 te gittiğimde nasıl hafta aktarıcak onu merak ediyorum:44::44:

benimkide öyle dedide benim derdim hafta değilde gün olarak aktarılabiliyormu acaba 35+4 te gittiğimde nasıl hafta aktarıcak onu merak ediyorum:44::44:

günaydın...
benim bildiğim gün olarak aktarılıyor. haftanı beklemene gerek yok.
ben de çalışabilir raporu almıştım. 34. haftam bitince izne çıktım ama raporu kapattırmadım. kalan günlerimi yıllık izin yazdım.
sonra kullanacağıma şimdi kullanacağım izinlerimi. maaş almış olurum diye düşündüm 3 hafta daha.

valla bugünü bitirsek bende çarşambaya kadar yokum işteeee
bu akşam ananemize gidicez
alıcaz onu bize götürücez
ctesi günü ptesi yapılacak olan büyük temizliğe hazırlık ıvır zıvır işlerimizi halledicez
pazar günü malum şahıs "elti" min çeyizi gelicek mecburi katılım sağlıycaz
ptesi kadınlar gelicek evmiz miss olucak misss inşallah
salıda kalanları derler toplarız anniştomla
çarşamba işe geliriz hayırlısıylaa

ben de aynı derttn muzdaribim cnm ya
adamın yüzünü gün ışığında göremiyorum desem yeridir.
kaç haftadır diyorum şöyle gündüz bi çıkalım, bi deniz kenarına ya da bi ağaçlık yere gidelim diyorum.
kısmet olmadı bi türlü. bi pazar günümüz var, onda da öğlene kadar yatıyo, sonra saat 4 e kadar kahvaltısı, banyosu, ayaklarını uzatıp çay içmesi vb sürüyo zaten.
e sonra gün bitti, bişey kalmadı zaten.

bu arada ben bi dışarı çıkıp markete gideyim.
yoğurt vb yok, ben yemeklerimi yoğurtsuz yiyemem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…