- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.841
Philips Avent Göğüs Kalkanı 2`li - e-bebek.com
oldukça kullanışlı bişeye benziyor. 6 parçası var. akan sütleri falan da topluyomuş.
Philips Avent Göğüs Kalkanı 2`li - e-bebek.com
oldukça kullanışlı bişeye benziyor. 6 parçası var. akan sütleri falan da topluyomuş.
ya sen niye takılıyorsun ki canım insanların dediklerine boiver heryerde birileri çıkıyor insanın moralini bozuyor, geçen birisi bana burnun kocaman olmus kız olduğu belli dedibiraz üzüldüm başta ama sonra aman dedim onun cahilliği, insallah bebikleri sağlıkla kucamıza alalım, sonra yine taş oluruzzzz. Ayrıca bence ne olursa olsun ne kadar kilo alırsak alalım hamilelik kesinlikle bi güzellik katıyor. ben hamile kimi görürsem göreyim ki önceden de böyleydi çok tatlı geliyor
yaa sorma bana bide dedi ki ay sen hiç erkek gibi durmuyosun kız gibi duruyo senin ki dedi. yüzünden öyle anlaşılıyo dedi..
amannnn ne biliim işte. neyse ki bi daha uzun süre görmeyeceğim birisi
Bende henüz almadım kalkan, daha o tür şeyler almadım pompada almadım alayım bari bu hafta sonu. Alanlar hangi marka aldınız, göğüs ucu ve kalkan ayrı şeyler mi offf hiç bilmiyorum yaaa
canım göğüs kalkanı ve pedi chicconun
göğüs ucu kremi doktorumuzun tavsiyesi garmastan
pompamız medala mini elektrikli ve pilli göğüs pompası
nihayet hepsi tamam
Hemen bakayım araştırayım bu haftasonu alayım bende ozaman madem öle bide süt saklama poşeti alayım başka lazım olan bişi var mı
Kızlar bişi daha sorucam,
şimdi ben 32+0 da çalışabilir raporu almıştım 5 haftam aktarıldı, ama zaten sonuna kadar çalışmıcaktım bu hafta ayağım falan şişincede ayrılayım diyorum şimdi de tam 35+0 da mı almam gerekiyor haftaya 1 mayıs tatil diye bi sonraki pazartesi alayım dedim ama oda 35+4 e geliyor direk 36 olarak alabilirmiyim yoksa 4 gün boşa mı calışmış olurum:44::44:
ooo sen bitirmişin güle güle kullan bende ped ve lansinoh krem aldım gerisini bu hafta alayım
canım istediğin zaman doktoruna gidip çalışamaz raporunu alabiliyorsun çalışabilr raporunu aldıktan sonra. ka. gün çalıştıysan o kadarı aktarılır. çarşamba günü alsan bile salı resmi tatil olduğu için çarşambadan başlayacak. bişey kaybetmezsin yani.
Kızlar bişi daha sorucam,
şimdi ben 32+0 da çalışabilir raporu almıştım 5 haftam aktarıldı, ama zaten sonuna kadar çalışmıcaktım bu hafta ayağım falan şişincede ayrılayım diyorum şimdi de tam 35+0 da mı almam gerekiyor haftaya 1 mayıs tatil diye bi sonraki pazartesi alayım dedim ama oda 35+4 e geliyor direk 36 olarak alabilirmiyim yoksa 4 gün boşa mı calışmış olurum:44::44:
Bu arada 1 mayis saliya geliyor, kocam carsambaya kadar evdeymis.
Napsak bilemedim, pazartesi piknige mi gitsek napsak?
Haftaici sakin sakin piknik guzel olabilir
canım çalışabilir raporu alman fark etmez ne zaman izine çıkmak isterse gidip doktorundan raporunu istiyosun ve o seni izine çıkarıyor.benim doktorum bana çalışabilir raporu verdi ne zaman istersen gel seni izine çıkarırım dedi.
benimkide öyle dedide benim derdim hafta değilde gün olarak aktarılabiliyormu acaba 35+4 te gittiğimde nasıl hafta aktarıcak onu merak ediyorum:44::44:
Bu arada 1 mayis saliya geliyor, kocam carsambaya kadar evdeymis.
Napsak bilemedim, pazartesi piknige mi gitsek napsak?
Haftaici sakin sakin piknik guzel olabilir
ya ne güzel kocalarınızla uzun uzun vakit geçiriyorsunuz benimkinin kendi işi haftasonu bile yok( piknik desen hasret kaldım valla gitceksin şöle bi güzel ...... yapıcaksın :)
gidin vallaha benim yerimede ye canım açık havada çokda güzel iştahı olur insanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?