2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Canim benimki mali musavir, surekli turk ticaret kanununa calisiyor. Evde olsa bile kendisini disari cikarmak cok zor.
Bir de o kitaplara falan bir daldi mi, yerinden kipirdatmak imkansiz oluyor. 4 gun tatil oldugu icin bir umut diyorum ama belli olmaz.

30 nisan pt nasıl tatil oldu?

Canin sen elini birseye surme, zaten calisiyorsun. Birak baskalari yapsin.
Ben bugun yerimden kalkmiyorum, dun cok yorulmustum, sabah dayak yemis gibi kalktim.
Temizlik isleri insanin belini bukuyor, mutfakta fazla kalmak da oyle.
Dikkat et, gaza gelme

yok yok hiiiç bişeye elimi sürmiycem : ))
annem ve kociş yaparlar ben kontrol memeurluğu yaparım
çeyiz olayına gelince de zaten umrum değil giyinip süslenip büyük gelin oalrak kurulurum hahaahahahha
tarzım değil ama mecburi yön 1:

benimkide öyle dedide benim derdim hafta değilde gün olarak aktarılabiliyormu acaba 35+4 te gittiğimde nasıl hafta aktarıcak onu merak ediyorum:44::44:

CAnım ben izinlere bakan memurada sordum hastanede de sordum gün gün aktarılıyormuş, hatta erken doğum yaptığında bile gün gün hesaplanıp öle aktarlıyormuş. yani istediğin tarihte ayrılabilirsin hiç kaybın olmaz

Canim benim kocamin sirketinde tatil ama resmi tatil midir bilemiyorum.

BEn hiç bi sitede öle açıklama göremedim resmi tatil değil şimdiik öle haber yok arkadaşlar.

saol canım ya öğrenmek istediğim oydu öyle olursa süper olur benim için

benimkide öyle dedide benim derdim hafta değilde gün olarak aktarılabiliyormu acaba 35+4 te gittiğimde nasıl hafta aktarıcak onu merak ediyorum:44::44:
canım sen al iznini onlar nasıl yapacğını bilirler o kadarını düşünmek için yorma kendini.
yok canım bizim pazarımızda yok yani öğlen gidersek bi yere akşama doğru 5 gibi falan dönmemiz gerekiyor malaesef.
o zaman büün kadınlık güdülerini kullanarak kocanı ikna etmeye çalış
arkadaşlar bu bilgiyi nereden edindiniz?kesin olarak tatil olacak mı pazartesi günü? acil bilgi verirseniz sevinirim...

canım pazartesi değil salı günü 1 mayıs günü resmi tatil.

ay gittim geldim, hava pek güzel bugün.

geiderken bizim burda işbir yatak var, park yatak için yatak almadım daha. bi sorayım kaç paraymış diye dedim.
60x100 yatak için 275 tl dedi.
ben de içimden çüş dedim

bende bi yuuuhhhh diyim
hatta orda soruyu soran ben olsaydım direk dışımdan yuuhhh derdim

ben e-bebekten aldım canım. babyjem visko yatak, 75 TL 'ye aldık. Ölçüsü 65x95

kızlar birşey sorayım.
içinizde nst'ye giren var mı? doktorum 1 hafta normal kontrole gelirsin, 1 hafta nst'ye demişti geçen cuma kontrolde.
randevum bugündü ama doktorun ameliyatı çıktığı için pazartesiya aldılar. haftaya cuma da normal kontrolüm var zaten. 4 gün için ekstra muayene ücreti vermiyim diyorum.
sizler muayenede nst giriyor musunuz? yoksa ayrıca bir gün mü gidiyorsunuz merak ettim.

Park yataga fazla yatirim yapma canim, gereksiz.
Ben bir actim baktim, geri topladim sonra. Karyolasinda bile yatirabilirim, cunku altinda bir de yetiskin yatagi var.
Bir sure kocama uykusuzluk eziyeti olmasin diye ben de orda takilabilirim.
Seninkinin de karyolasi var, bir iki ay yaninda yatirirsin sonra odasina postalarsin
Ucuzundan bir silte al gec, park yatak oraya buraya tatile kalmaya falan giderken cok kullanisli.

Dun teyzemler gelmisti yemege, Altinolukta ciftlikleri var. Bizim kizin kirki cikinca belki bir haftasonu 3-4 gunlugune oraya gidebiliriz.
Ben hemen yaptim plani, park yatagini da gotururuz. Tertemiz havasi var oranin, iyi olur. Sivrisinek olayi bir tek dusundurucu:44:
Bebekli hayati hep kolay gibi dusunuyorum, hayalkirikligi yasamasm bari

slmlar hanımlar,ben işbirden karyola için aldım,sanırım aynısından bahsediyoruz 225 e aldım..çok rahat test ettimpark yatak için e bebekten aldım.
bu arada drdan yeni geldim oğlum 1875gr,43cm olmuşgayet güzel dedi dr teyzemiz,kan değerlerimde iiymiş..biraz koca kafalı dedi amabaş aşağı geliyor,artık hayırlısı:)çatı kemiğim acıyor dedim,normal dedi.hormonların etkisi ile kemiklerimiz yumuşamaya başlıyormuş Alllahım ne güzel yaratmış,kemiklerimiz yumuşuyor ki bebiş rahat çıksın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…