- 14 Kasım 2011
- 1.303
- 501
- 73
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.881
Park yataga fazla yatirim yapma canim, gereksiz.
Ben bir actim baktim, geri topladim sonra. Karyolasinda bile yatirabilirim, cunku altinda bir de yetiskin yatagi var.
Bir sure kocama uykusuzluk eziyeti olmasin diye ben de orda takilabilirim.
Seninkinin de karyolasi var, bir iki ay yaninda yatirirsin sonra odasina postalarsin
Ucuzundan bir silte al gec, park yatak oraya buraya tatile kalmaya falan giderken cok kullanisli.
Dun teyzemler gelmisti yemege, Altinolukta ciftlikleri var. Bizim kizin kirki cikinca belki bir haftasonu 3-4 gunlugune oraya gidebiliriz.
Ben hemen yaptim plani, park yatagini da gotururuz. Tertemiz havasi var oranin, iyi olur. Sivrisinek olayi bir tek dusundurucu:44:
Bebekli hayati hep kolay gibi dusunuyorum, hayalkirikligi yasamasm bari
slmlar hanımlar,ben işbirden karyola için aldım,sanırım aynısından bahsediyoruz 225 e aldım..çok rahat test ettimpark yatak için e bebekten aldım.
bu arada drdan yeni geldim oğlum 1875gr,43cm olmuşgayet güzel dedi dr teyzemiz,kan değerlerimde iiymiş..biraz koca kafalı dedi ama baş aşağı geliyor,artık hayırlısı:)çatı kemiğim acıyor dedim,normal dedi.hormonların etkisi ile kemiklerimiz yumuşamaya başlıyormuş Alllahım ne güzel yaratmış,kemiklerimiz yumuşuyor ki bebiş rahat çıksın:)
Park yataga fazla yatirim yapma canim, gereksiz.
Ben bir actim baktim, geri topladim sonra. Karyolasinda bile yatirabilirim, cunku altinda bir de yetiskin yatagi var.
Bir sure kocama uykusuzluk eziyeti olmasin diye ben de orda takilabilirim.
Seninkinin de karyolasi var, bir iki ay yaninda yatirirsin sonra odasina postalarsin
Ucuzundan bir silte al gec, park yatak oraya buraya tatile kalmaya falan giderken cok kullanisli.
Dun teyzemler gelmisti yemege, Altinolukta ciftlikleri var. Bizim kizin kirki cikinca belki bir haftasonu 3-4 gunlugune oraya gidebiliriz.
Ben hemen yaptim plani, park yatagini da gotururuz. Tertemiz havasi var oranin, iyi olur. Sivrisinek olayi bir tek dusundurucu:44:
Bebekli hayati hep kolay gibi dusunuyorum, hayalkirikligi yasamasm bari
slmlar hanımlar,ben işbirden karyola için aldım,sanırım aynısından bahsediyoruz 225 e aldım..çok rahat test ettimpark yatak için e bebekten aldım.
bu arada drdan yeni geldim oğlum 1875gr,43cm olmuşgayet güzel dedi dr teyzemiz,kan değerlerimde iiymiş..biraz koca kafalı dedi ama baş aşağı geliyor,artık hayırlısı:)çatı kemiğim acıyor dedim,normal dedi.hormonların etkisi ile kemiklerimiz yumuşamaya başlıyormuş Alllahım ne güzel yaratmış,kemiklerimiz yumuşuyor ki bebiş rahat çıksın:)
maşallah bebişine canım.
bizim bebişler hem adaş hem koca kafalı yani
selamlar herkese
şikayetler artmış geçmişe baktım da
herkes benzer durumlarda
Allah hayırlısıyla doğru zamanda kurtarsın hepimizi
öznurcum eşinle tartışmışsın heralde
bu eşler bazen böyle düşüncesiz davranabiliyor
dün de benimkine kızdım ben ama bugün barıştık
anlar hatasını da seni üzdüğüyle kalır
doktorum beni 32den sonra 2 haftada bir çağırıyor
benimki çok çağırıyor demekki
gerçi ben şikayetçi değilim
artık daha çok merak ediyorum
ya bişey sorucam
ben neden hiç acıkmıyorum yaa normal mi bu
kahvaltımı daha yarım saat önce yaptım
acaba sıkıntı olur mu
dün akşam da yemek yemedim sadece çorba içtim
catı muayenesını bana abartmıslardı fakat hıc bısey yok cnm...Aaaaa çatı muayenesi nedir kızlar ya alttan mı bakıyor nasıl bakıyor? amannn
hello bacılarr
dün doktor kontrolümüz vardı eymen paşam 2.130gr olmuş 42 cm ve 2aydır doğum pozisyonunda duruyo,
benim oğluşumda koca kafalı doktor amcamız genetik dedi bana koca kafalısın demek istedi galba
2hafta önden gidiyomuş gelişimi 4kiloyu bulur doğuma kadar sezeryan öneriyorum sana çok zorlanırsın normal doğumda dedi bana da mantıklı geldi okadar iri bebek kolay doğmaz heralde
nst ye de bağladı beni bişy çıkmadı çok şükür :)
ay gittim geldim, hava pek güzel bugün.
geiderken bizim burda işbir yatak var, park yatak için yatak almadım daha. bi sorayım kaç paraymış diye dedim.
60x100 yatak için 275 tl dedi.
ben de içimden çüş dedim
a a senin bebişin adı da mı poyraz olacak
hayırlı cumalaar annısler 2 gunden berı sızım sızım adet sancım gıbı sancım var sanırım sona yaklasıyoruz neyse ben gecmısı okuyum sansıcı olan varsa yazarmı yoksa bıtek bendemı erken basladı hemen okuyup gelıyoorum
melinam bebike
ayy bizim senle yakın günlerimiz, bnm oğluş da senin ki kadar olmuştur inşş...
demin markete çıktım geldim kızlar, markette k. validemin bi komşusu gördü beni.
bayaa şişkolaşmışsın dedi
sanırım evrim geçirdim
Allahım yarabbim ne kadar çok patavatsız insan var senin çevrende
merak ettim sen ne cevap verdin canım hamileyim deseydin tövbe tövbee
ay ne dicem biliyo hamile olduğumu...
bişey demedim valla, hee dedim
sonra sen nasılsın leyla teyze dedim
bu arada alın size bi göbik fotosu
hakkında bu kadar konuşulmuşken koymasam olmazdı yani
Eki Görüntüle 401150
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?