2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben de tam tersi hep ne kadar zor olacak diye düşünüyorum

sana özendim valla.

maşallah bebişine canım.
bizim bebişler hem adaş hem koca kafalı yani

yani ben de park yatak için öyle pahalı bişi almayı düşünmüyorum.
sizce 60x100 park yatağa 65x95 yatak olur mu kızlar, eğer oluyorsa ebebektekini alıcam ben de.
bi açıp bakayım park yatağı da olmazsa öyle karar veririm.
sivrisinekten koruyucu spreyler falan var ya nilgüncüm onlardan alabilirsin. hem senin için hem bebik için.
sonra rahat rahat temiz havanın tedını alırsınız.
ya bebekler doğduktan sonra bizim elimiz ayağımız gibi oluyormuş, nasıl el ayak şimdi bize zorluk çıkarmıyorsa onlar da öyle çıkarmaz inşşşş..

maşaallah cnmm, bn de pzrtsi gidicem inşş kontrole bi aksilik çıkmazsa.
çok mrk ediyoyorum boyunu posunu, sağlığını

hello bacılarr
dün doktor kontrolümüz vardı eymen paşam 2.130gr olmuş 42 cm ve 2aydır doğum pozisyonunda duruyo,
benim oğluşumda koca kafalı doktor amcamız genetik dedi bana koca kafalısın demek istedi galba
2hafta önden gidiyomuş gelişimi 4kiloyu bulur doğuma kadar sezeryan öneriyorum sana çok zorlanırsın normal doğumda dedi bana da mantıklı geldi okadar iri bebek kolay doğmaz heralde
nst ye de bağladı beni bişy çıkmadı çok şükür :)

aynen cnm bende öyleyım henuz 9 kılo almısım hamılelıkten bu yana hanı bazı hamıleler vardır ya cok yerler böle benımde tam aksıne böle dusununce dıorum keske bı hap olsa karnımı doyursa ben yemek yemesem cok ıstahsızım((

Aaaaa çatı muayenesi nedir kızlar ya alttan mı bakıyor nasıl bakıyor? amannn
catı muayenesını bana abartmıslardı fakat hıc bısey yok cnm...

günaydın ve hayırlı cumalar kızlar... kahvaltımı yaparken geçmişi okudum da göğüs kalkanı ve pompasını ben de almadım hala, aslında doğumdan sonra ihtiyaç olursa alırım diye düşünüyorum bakalım kararım değişebilir de her an, yarın kontrolümüz var çok heyecanlıyım oğlumu göreceğim için elazığa gidicez belki pazartesiyi de birleştirip 4 gün kalırız belli olmaz gerçi ben pek rahat edemiyorum evim dışında ama eşimişn hatırı var işte, bu arada olipss maşallah bebeğine canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah,
hmnoglu takma sen boş konuşan çok olur hem nolmuş kadına benzediysen kadın değilmiyiz hepimiz taş gibi fıstık gibi kadınlar olcaz bi kaç aya kadar kim ne derse desin.

maşallah bebeğine canım benimkide önden gidiyo sezeryan istiyorum dedim en mantıklısını yaparsın dedi dr, hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah.

ay canım bencede çüş ben netten aldım gelişim yatak 60*120 yarı ortapedik 67 tl'ye..utupya arkadaşımız önermişti.özelcan bebenin sitesinden aldım.küvetini kovasını falanda o siteden aldım hemen ertesi günü gönderdiler ama ben çalıştığım için annemin evine gönderdim gelenler hala dah görmedim yani.bu arada yatağın bi tarafı yazlık bi tarafı kışlık kullanılıyormuş.

herkeslere tünaydın,
olipps ve minilya maaşallah bebiklerinize
kızlar çatı muayenesinden konuşulmuş ben aletle falan sanıyodum nette biraz araştırdım doktor eliyle yapıyomuş

hayırlı cumalaar annısler 2 gunden berı sızım sızım adet sancım gıbı sancım var sanırım sona yaklasıyoruz neyse ben gecmısı okuyum sansıcı olan varsa yazarmı yoksa bıtek bendemı erken basladı hemen okuyup gelıyoorum

bende de oluyor aynı ağrı. ama sürekli değil. arada sırada oluyor, olduğu zaman da epey sürüyor gerçi.

melinam bebike
ayy bizim senle yakın günlerimiz, bnm oğluş da senin ki kadar olmuştur inşş...

demin markete çıktım geldim kızlar, markette k. validemin bi komşusu gördü beni.
bayaa şişkolaşmışsın dedi

sanırım evrim geçirdim

Allahım yarabbim ne kadar çok patavatsız insan var senin çevrende
merak ettim sen ne cevap verdin canım hamileyim deseydin tövbe tövbee

ay ne dicem biliyo hamile olduğumu...
bişey demedim valla, hee dedim
sonra sen nasılsın leyla teyze dedim

ismi gibi leylaymış teyze takma hiç kafana doğurduktan sonra incecik olucaz inşallah, hatta kendimize zayıflama topiğide açarız düşman çatlatırız

günaydın kızlarr
bugün ilk kez evde olmanın tadını çıkardım
yine uykusuz bir gece geçirdim ve sabah 11e kadar yattım
uyuyamasan bile yatmak insanı çok dinlendiriyor gerçekten
sabah müdür yardımcımız aradı
doğum iznindeyim ama nasıl bir mantıksa beni yarınki veli toplantısına çağırdı, gelirsem sevinirlermiş
kurtulamıcam ben bu okulun işlerinden
ben de iyi olursam gelirim dedim artık ne diyim, ama çok tuhaf cidden

bu arada nilobella yorumun için teşekkür ederim
çok düzenli bir insan olduğum söylenemez aslında ama bebişin işleri olunca daha özenli yaptım
açıp açıp bakarım artık

adaer bel desteğinin fiyatını sormuşsun
e-bebekten aldık bizde 29 tl olması lazım fiyatı, sitesinde de var girip bakabilirsin

hmonoglu etrafındaki patavatsızları görmezden gelmek en iyisi
benim etrafımda henüz bu tarz dengesiz laflar söyleyecek kimse yok
umarım da hiç olmaz

bugün de oğlumun çantasını hazırlayım diyorum
kendi çantam için eksikler var hala, onları da tamamlamam lazım
gecelik ve elbise alayım birer tane
2 gecelik yeter sanırım, elbiseyi de çıkarken giyerim
eski stoklarıma bakayım ama önce bir, unuttum neyim var neyim yok
belki bol bir elbise bulurum doğumdan sonra kalan koca göbeğimle giyebileceğim

göğüs zımbırtılarım tamam benim
göğüs ucu pedi-chicco (en güzeli bu), lansinoh da gelmişti ama o baya basit bişey
göğüs ucu kremi-lansinoh (işe yaramazsa garmastanı denicem)
göğüs kalkanı- avent
süt sağma makinası- medela mini elektrikli

bu arada bu söylediğimi lütfen biyere not edin, ilerde belki konuşma fırsatımız olmaz
bebekleriniz pişik olursa en en güzel çözümü hametan pomat
yalnız hametanın kremini almayın pomat olanını alın mutlaka
1 günde hemen etkisini gösteren harika bişeymiş (hrkesten bu şekilde duydum, başta ablamdan)

dün burun aspiratörünü de aldım
otri bebeden
tüm eczanelerde bulabilirsiniz
bir de serum fizyolojik alıcam ama onu sonraya bıraktım artık

bir de yataktan konuşulmuş
işbire biz de sormuştuk
hatta 400küsürlük bir yatak beğendik
eşim alıcam diye tutturmuştu, yatak çok önemli, herşeye dünya para verdik diye
zor ikna edip çıkarmıştım ordan
gelişimin yatağını aldık yarı ortopedik 50 tl gibi bişeydi
bence gayet de güzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…