2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ay senin çevrendekiler sana takmışlar resmen hamilesin yaa 90 60 90 beklemesinler yani, bu arada göbişin çok tatlı hiç de abartılacak bi kilon yok ne hamileler var bu da kilomu.

Yav kızlar foto koyuyorsunuz ya göbüşleriniz bana çok küçük geliyor kendiminkini görünceee halbuki 11 kilo aldım şuana kadar kilo fazlalaığıım yok ama acaba benim bebeğim 10 gün önden gittiği için mi kocaman karnım

kızlar diğer başlığa da yazdım ama buradan da sorayım, lohusa kulodu nedir? yani tek kullanımlıkları mı kast ediyorsunuz yoksa hamilelikte giyilen yüksek belli olanları mı?

bende hiçbiri yok. nasıl birşey alayım? muhtemelen sezaryen olacağım.

canım tek kullanımlıklarda var ama ben büyük beden yüksek bel olanlardan aldım.

bu arada alın size bi göbik fotosu
hakkında bu kadar konuşulmuşken koymasam olmazdı yani

Eki Görüntüle 401150

buna mi diyor tombik diye ne garip insanlar var bence sadece kiskancliktan yapiyorlar. zaten sinir oluyorum ozellikle 50 yas ustu kadinlarin boyle tepeden tirnaga suzmesine. laflar agizlarindna cikarken dusunemiyorlar heralde.
bence super gorunuyorsun masalah

normal mi yoksa hamile kulodu mu canım?

biri yazmisti ama kimdi hatirlamiyorum. kilot alirken sezeryan olma ihtimalini dusunerek alin yoksa dikis yerlerine geliyor acitiyor demisti. ya dusuk bel yada tamamen gobegi kapatan bisey almak lazim bence. gerci ben degil kilot pantolonlari bile gobegimin altina kadar indiriyorum cok rahatsiz ediyor yukari kadar cikanlar.

kızlar pazar günü eşim adapazarına gidecek ordanda ankaraya geçecek bende yanında gitsem hamileliğimin bu haftasından sonra sorun olur mu? bu arada şahsi aracımızla gidicez.

kızlar pazar günü eşim adapazarına gidecek ordanda ankaraya geçecek bende yanında gitsem hamileliğimin bu haftasından sonra sorun olur mu? bu arada şahsi aracımızla gidicez.

ben olsam bu saatten sonra gitmezdim canım
yine de sen bilirsin
doktor bana evde bile çok gezinme sürekli uzan dedi
ki sancım ağrım erken doğum riskim vs yok

bence otuduğun yerden geze geze gidersiniz cnm nolcak ki, bacakların falan ağrırısa arkaya geçer uzatırsın ayakları da, ohhh mis.
istediğin zaman mola da verirsiniz
sonra kocana dersin mesela şöför bey kanalı değiştir, şöför bey klimayı aç, şöför bey duralım lütfen....

ben olsam bu saatten sonra gitmezdim canım
yine de sen bilirsin
doktor bana evde bile çok gezinme sürekli uzan dedi
ki sancım ağrım erken doğum riskim vs yok

birde günübirlik gidip gelecek sabah çıkacak akşam gelecek yani ben mahvolurum sanırsam en iyisi popomun üstünde oturmak:44::44:

kızlar hazıran annelerınde okuyorum mesela herkez 9 ay 10 gun dolunca dogum yapcak gıbı vakıt var vs planlar ona gore

benmı pımpırıklıyım bana hıc hazıran 7 de dogum yapcam gıbı gelmıyorum zaten kızımın gelısımıne gore 29 mayıs gozukuyor dogumum ama bana hep mayısın 10 ve 20 sı arası dogururum gıbı gelıyor yanı dıyorum 3 haftam var ama kımse benım gıbı dusunmuyor sanırım daha herkez 6 7 haftamız var dıyor

ben heyecanmı yapıyorumda oyle dusunuyorum acaba buara herkez gobegımın dustunu soyluyor bende farkındayım asagı ındı bıraz 4 parmakta dogm olurmus benım suanda 3 parmak ne bıleyım bı ben boyle dusunuyorum snırım :44::44::44::44::44:

canım doktoruna bi sor bence haftan ilerde çünkü, bende yarın ankaraya gidicem ama 32.haftadayım daha 2saatlik yoldan bişy olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…