2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

aslında bende arka koltukta yolculuk yapmayı planlıyordum geniş genişş ama beni götürmeye pek meyilli değil otur o göbeğinle yollarda ne işin var yollarda doğurursun diyo

cnm bende senin gibi düşünüyorum, erkenden gelicekmiş gibi, bence anneye malum olur, ben de en geç mayıs sonu bekliyorum, bir de erken doğum yapan nisan annelerini gördükçe iyice kaptırdım kendimi...

yok canım her an herşeye hazırlıklı olmalıyız bende hiç zamanında geleceğini düşünmüyorum her an tetikte bekliyorum senlik bir durum değil yani, ama çok kafayı takmamak lazım oluruna bırak herşeyin hayırlısı.

canım doktoruna bi sor bence haftan ilerde çünkü, bende yarın ankaraya gidicem ama 32.haftadayım daha 2saatlik yoldan bişy olmaz :)

evet bir doktoruma sorayım bakalım ne diyecek? ama o kadar yol eşim tek gitsinde istemiyorum ya da en iyisi onuda göndermemek bir bahane bulurum olmadı sancım var yalnız kalamam vs. gibi.

cnm bende senin gibi düşünüyorum, erkenden gelicekmiş gibi, bence anneye malum olur, ben de en geç mayıs sonu bekliyorum, bir de erken doğum yapan nisan annelerini gördükçe iyice kaptırdım kendimi...

benımle aynı fıkırde bırının olmasına sevındım yoksa kendımı zırvalıyor gıbı hıssedıyorum cok nadır bebekler 9 ay 10 gunu tamamlıyorlar
tamam acele etmıyorum ama ona gore hazırlıgımı temızlıgımı bıtırmek ısterım sonraa aaa erken geldı velet bak daha eksıklerım vardı demek ıstemıyorum

MERHABA BANA DESTEK OLACAĞINIZI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM TECRÜBELİSİNİZ ÇÜNKÜ....

şimdi ben yeni hamil olduğumu öğrendim..son adet günüm 22 mart hesaplamalara göre 5 hafta 1 gün olarak görünüyor.
benim ilk öğrendiğimde betahcgm 49.9(SALIGÜNÜ) idi ertesi gün 75(ÇARŞAMBA GÜNÜ) oldu bugün yani gün aşırı yapılan betahcg 264 (CUMA GÜNÜ)oldu..gün aşırı yapılan ölçümde 2 katı artış olması gerkirken 75 ve 264 arasında 2.5 katından fazla bir artış olduğu görünüyor...sizce ters giden bir durummu var??
ACİL DESTEK!!!!!!!!!!!!!:18::18:

Son düzenleme:

öncelikle gözün aydın, merak etme sıkıntı yoktur bu kadar kafana takma stres yapma rahat ol, ne düşünürsen üstüne çekersin pozitif düşün. hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip olsun.

geçen sene bir tane kaybım varda o yüzden biraz tedirginim..teşekkür ederim...rabbim sizede hayırlı doğumlar versin...sağlıklı hayırlı ve huzurla büyütürsünüz inş..bebişlerinizi...

bence hersey mukemmel gidiyor canini sikacak bi durum yok. cunku benim de oyle olmustu ilk degerler yaniltici olabiliyor. benim ilk deger 38 cikti 2 gun sonra 76 cikmasi gerekirken 103 cikti sonraki 2. gunde 365 civari biseydi. o yuzden kafana takma. zaten bi kac hafta sonra ultrasonda rahatca gorulebilir olcak ve doktor sana daha detayli bilgi verecek. hayirlisi ile kucagina almak nasip olsun. hic bir sorun yok.

neden hergün kan testi yaptırıyosun ki cnmm, 1-2 hafta daha sabret, dr a git. zaten o zmn dr görüyor bebek ne alemde.
takılma bu kadar, daha neler neler olucak çünkü bu süreçte. biraz rahat olman lazım

Allah ım ben koca hamile oldum da tecrübe paylaşıyorum

ya bisey sorcam bebegin kiyafetlerini yikayip utuleyip dolaba koyan arkadaslar kiyafetler kokuyo mu dolapta kaldikca? esim beni sinir etti o kadar yikadin utuledin simdi 2ay dolapta kokacak tekrar yikiycan diyo? ben daha utuyu bitirmedim utulediklerimi bi carsafa sarip koyuyorum. acaba dolaba yerlestirip ustelerine ortu mu ortsem. niye canimi sikiyo bu adam anlamiyorum.

bende hamileliğimin başından beri oğlumun erken geleceğini hissediyorum bu arada 4 parmakta dogm olurmus ne demek nasıl ölçüyorsunuz?

kızlar pazar günü eşim adapazarına gidecek ordanda ankaraya geçecek bende yanında gitsem hamileliğimin bu haftasından sonra sorun olur mu? bu arada şahsi aracımızla gidicez.

canım ben gecen hafta 4,5 saatlik yola gittim arkada yastığım yorganım uyuya uyuya inanılmaz rahat gittim. eskişehirden ankaraya nasıl geldiğimi bile hatırlamıyorum ama doktoruma sormustum hiç bir problem olmaz demişti en fazla ayağın şişer dedi yattıığım için o bile olmadı

niye koksun canım ya
kirli çamaşırlarla beraber duracak olsa neyse de
ben yıkadım hepsini de yerli yerine astım bile
hiç de bişey olacağını sanmam
bakma sen eşine

aaay ne çok biliyo bu erkekler.
tertemiz dolapta, tertemiz kıyafetler kokar mıymış hiç?

dolap kapakları açık kalsın madem, böylece havalanırlar. olmaz mı??

kızlar göğüs uçlarımda sivilce gibi şeyler çıkmış
sizde de var mı yaa
niye çıkmışki
gerçi epeydir vardı da hiç yakından incelememiştim

bıtanem bende yıkadım katladım yrlestırdım . ki ben temmuz annesıyım . kokmaz neden koksun kı ?? neyle yıkadın canımm sen

teşekkür ederim bilgileriniz için annelerimiz ve bebişlerimiz....hepinize mucks..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…