2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar bugün gittiğim yerde bi kadın bana dedi ki eskiden genç kız gibiydin, hamilelik seni kadınsı yapmış dedi.
kadın gibi olmuşun dedi
:26:

Herkesin fikrini bu kadar açık bir şekilde karşısındakini düşünmeden belirtmesi beni deli ediyor be teyze deseydin evlendim hamileyim çocuğum olacak herhalde kadınsı olucam .
Sen kafana takma canım..

Dün bebişin kıyafetlerini ütüledim kayınvalidem belimin nasıl ağırdığını gördüğü halde sandalyede al otur öyle yap dedi insan bir gelir dur kızım ben yapayım der nerdeeee yemek yap çay yap kahvaltı hazırla.. Birde yemeği beğenmez simit almış yiyor ay şaka gibi ya yapmışım yeşil fasulye pilav mis gibi yaranamıyor insan...
Ne güzel sana yardım eden bir kayınvaliden var...

kızlar pazar günü eşim adapazarına gidecek ordanda ankaraya geçecek bende yanında gitsem hamileliğimin bu haftasından sonra sorun olur mu? bu arada şahsi aracımızla gidicez.

Canım ben olsam gitmezdim ama ne olur ne olmaz diye çantanı falan yanına al birde doktoruna danış bir sakınca görmüyorsa gidersin o zaman..

Vallahi benimde 22 Haziran doğumum ama daha erken olur gibi geliyor doktorum 1 Haziran ı geçmeden doğurayım deme diyor :) 38. de gelse iyi olur annesi onu çok özlüyor ve merak ediyor.. Ay bugün rüyamda aynadan göbeğime bakıyorum kızımın elini görüyorum o kadar netti hahaha çok tatlıydı :)

Canım ben yıkadım ütüledim dolaba koydum toz olmasın diye çarşafla üstünü kapattım daha alacaklarım var doğuma 1-2 hafta kala dolaba yerleştirmeyi düşünüyorum. Yani önceden hazırlamanın bir sakıncası yok aksine rahat eder insan. Ayrıca eşine söyle o zaman kendi yapsın herşeyi beğenmiyorsa :)

bıtanem bende yıkadım katladım yrlestırdım . ki ben temmuz annesıyım . kokmaz neden koksun kı ?? neyle yıkadın canımm sen

haci sakir granul sabunla yikadim hicbisey kokmuyor suanda ne deterjan ne sabun kokusu yok. dolabini da temizleyip yerlestircem olmadigi arada acip havalandiririm.

bende hamileliğimin başından beri oğlumun erken geleceğini hissediyorum bu arada 4 parmakta dogm olurmus ne demek nasıl ölçüyorsunuz?

4 parmak acıklaması yapayım kızlar bunu cok kısıden duydum hemsıreden bıle yanı

gogus altından gobek arasını orcuyorsunuz kac parmagınız gırıyor kızlar benım suanda dolu dolu 3 parmagım gırıyor

bıde dun sordum ama kımse cevap yazmadı benım goguslerımden sut gelmeye basladı tabı sıkınca sızdende gelıyormu

slm kızlar...şükür bugün erken saatte girebildim...
gerçi kocem gececi olduğu için bu hafta şu an evde ama benle bir işi yok şimdi bahçeyle uğraşıyor,biber fidelerini dikecekmiş...iyi dedim canıma minnet ben de sizlere bakayım az :)))

araba bugün bendeydi o yüzden 13:00 olmadan eve geldim,dün gece ıspanağı suya koymuştum,hemen onu yıkadım güzelce,pişirdim...
neredeyse 2 aydır ıspanak yapmıyordum taş yapıyormuş diye...ama dedim bari şu son haftalarda yiyeyim finalim olsun bari
neysem işte buradayım geçmişe bakayım az...

kızlar göğüs uçlarımda sivilce gibi şeyler çıkmış
sizde de var mı yaa
niye çıkmışki
gerçi epeydir vardı da hiç yakından incelememiştim

kızlar cevap lütfeeeennn

bu arada göğüsten süt gelme olayını sormuşsunuz
benden gelmiyor heralde
geliyorsa da ben bilmiyorum
ama göğsünü sıkma bence sen uyarma

banyomu yaptım mis gibi oldum
pis pis terliyorum ya geceleri ne iğrenç
ki ben hiç terlemezdim
çamaşır ve bulaşık makinasını da çalıştırdım huzur içinde oturuyorum
evim pis ama ben huzurluyum valla hiç iş falan yapmıcam

bende simdi baktım benim de 3 parmağım rahatlıkla gögüsümle göbeğimin arasına sığıyor

kızlar cevap lütfeeeennn

benden gelmiyor heralde

yani baktım şimdi ama öyle sivilce falan yok bende. ama göğsün siyah bölümü var ya hani, bnm sol göğsümünki neredeyse diğerinin 2 katı, kocaman bişi.
ben de hiç sıkmadım öyle, süt falan da gelmedi kendiliğinden

göğsün siyah bölümünde bendeki sivilceler
ama bende de genişleme falan yok sanki
ya da ben hissetmedim
başkalaşım geçiriyoz resmen yaa

ohooo :) ben elimi koyuyorum göğüs altından göbek deliğimin arasına değmio bile. 7 parmak fln sıgcak sanırım:)

kızlar cevap lütfeeeennn

benden gelmiyor heralde

Canım bende yara sivilce gibi birşey yok. En kötü doktoruna sor bakalım herkesin yapısı farklı farklı.

Ay sorma bende çok terliyorum girdiğim her ortam bana çok sıcak geliyor eşim normal diyor serin hatta diyor.
Evi elimden geldiğince topluyorum Mayıs ayında kadın tutup heryeri temizleticem o kadar da yoramam kendimi.
Sen de kafana takma canım bence.

göğsüme baktım öyle sivilce falan yok yani...
ama şu parmak olayını denedim benim de 3 parmak sığıyor..ne oluyormuş öyle olunca???

kafama hiç takmıyorum zaten valla
haftalarca izne ayrılmayı bekledim
doktorum da uzan dinlen her fırsatta yorma kendni dedi, canıma minnet
ben de mayıs 15ten sonra bi temizlikçi bulup cam falan sildiricem işte
şimdilik eşim idare ediyor bizde, yeter napıyım

benim 1 parmak bile zor sığıyor ya
o nasıl oluyor anlamadım ben nasıl ölçüyoz

valla utopyacım tam anlamamkla birlikte göğüsümün tam altına parmaklarımı birleşik şekilde koydum göbeğimin şişkin yerine kadar 3 parmağım sığdı ama doğru mu yapıoyorum bilemedim

göğsün siyah bölümünde bendeki sivilceler
ama bende de genişleme falan yok sanki
ya da ben hissetmedim
başkalaşım geçiriyoz resmen yaa

benim de göğüsümde siyah lekeler çıktı ben gibi bişeyler ama benimde göğüsümün koyu renkli bölümünde herhangi bir genişleme yok eskisi gibi

boşverelim bence bu parmak hesabını
kafa karıştırmaya gerek yok

göğüs uçlarımız birbirine benziyor desene

valla bnm o siyah yerleri ikisinin de çok farklı büyüklükte

kalkıyım yemeğimi koyayım kızlar, belki pişince azcık şöyle yürüyüşe çıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…