- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.941
bıtanem bende yıkadım katladım yrlestırdım . ki ben temmuz annesıyım . kokmaz neden koksun kı ?? neyle yıkadın canımm sen
kızlar bugün gittiğim yerde bi kadın bana dedi ki eskiden genç kız gibiydin, hamilelik seni kadınsı yapmış dedi.
kadın gibi olmuşun dedi
:26:
Bu arada utopya henuz gelmemis ama unutmadan soyliyim.
O nasil bir duzen, o nasil bir yerlestirme becerisi oyle! Hayran kaldim, ellerine saglik.
O kadar halsizim halsizim deyip o isleri yapmak buyuk basari. Ben de bugun perdeler biterse yarin camasira baslicam, pazar gunu kayinvalide gelip utu yapicak, yerlestirecek. Gucum olursa cmt belki ben de baslarim utuye. Geriye hastane cantamiz ve bebek sekeri kalacak.
Bebek sekeriyle de kayinvalide ilgilenecek, ben geri kalan vaktimi kitap okuyup dinlenerek geciricem.
kızlar pazar günü eşim adapazarına gidecek ordanda ankaraya geçecek bende yanında gitsem hamileliğimin bu haftasından sonra sorun olur mu? bu arada şahsi aracımızla gidicez.
kızlar hazıran annelerınde okuyorum mesela herkez 9 ay 10 gun dolunca dogum yapcak gıbı vakıt var vs planlar ona gore
benmı pımpırıklıyım bana hıc hazıran 7 de dogum yapcam gıbı gelmıyorum zaten kızımın gelısımıne gore 29 mayıs gozukuyor dogumum ama bana hep mayısın 10 ve 20 sı arası dogururum gıbı gelıyor yanı dıyorum 3 haftam var ama kımse benım gıbı dusunmuyor sanırım daha herkez 6 7 haftamız var dıyor
ben heyecanmı yapıyorumda oyle dusunuyorum acaba buara herkez gobegımın dustunu soyluyor bende farkındayım asagı ındı bıraz 4 parmakta dogm olurmus benım suanda 3 parmak ne bıleyım bı ben boyle dusunuyorum snırım :44::44::44::44::44:
ya bisey sorcam bebegin kiyafetlerini yikayip utuleyip dolaba koyan arkadaslar kiyafetler kokuyo mu dolapta kaldikca? esim beni sinir etti o kadar yikadin utuledin simdi 2ay dolapta kokacak tekrar yikiycan diyo? ben daha utuyu bitirmedim utulediklerimi bi carsafa sarip koyuyorum. acaba dolaba yerlestirip ustelerine ortu mu ortsem. niye canimi sikiyo bu adam anlamiyorum.
bıtanem bende yıkadım katladım yrlestırdım . ki ben temmuz annesıyım . kokmaz neden koksun kı ?? neyle yıkadın canımm sen
bende hamileliğimin başından beri oğlumun erken geleceğini hissediyorumbu arada 4 parmakta dogm olurmus ne demek nasıl ölçüyorsunuz?
kızlar ben dayanamıyorum kalkıp temizlik yapıcam
kızlar göğüs uçlarımda sivilce gibi şeyler çıkmış
sizde de var mı yaa
niye çıkmışki
gerçi epeydir vardı da hiç yakından incelememiştim
4 parmak acıklaması yapayım kızlar bunu cok kısıden duydum hemsıreden bıle yanı
gogus altından gobek arasını orcuyorsunuz kac parmagınız gırıyor kızlar benım suanda dolu dolu 3 parmagım gırıyor
bıde dun sordum ama kımse cevap yazmadı benım goguslerımden sut gelmeye basladı tabı sıkınca sızdende gelıyormu
kızlar cevap lütfeeeennn
bu arada göğüsten süt gelme olayını sormuşsunuz
benden gelmiyor heralde
geliyorsa da ben bilmiyorum
ama göğsünü sıkma bence sen uyarma
bende simdi baktım benim de 3 parmağım rahatlıkla gögüsümle göbeğimin arasına sığıyor
yani baktım şimdi ama öyle sivilce falan yok bende. ama göğsün siyah bölümü var ya hani, bnm sol göğsümünki neredeyse diğerinin 2 katı, kocaman bişi.
ben de hiç sıkmadım öyle, süt falan da gelmedi kendiliğinden
4 parmak acıklaması yapayım kızlar bunu cok kısıden duydum hemsıreden bıle yanı
gogus altından gobek arasını orcuyorsunuz kac parmagınız gırıyor kızlar benım suanda dolu dolu 3 parmagım gırıyor
bıde dun sordum ama kımse cevap yazmadı benım goguslerımden sut gelmeye basladı tabı sıkınca sızdende gelıyormu
kızlar cevap lütfeeeennn
bu arada göğüsten süt gelme olayını sormuşsunuz
benden gelmiyor heralde
geliyorsa da ben bilmiyorum
ama göğsünü sıkma bence sen uyarma
banyomu yaptım mis gibi oldum
pis pis terliyorum ya geceleri ne iğrenç
ki ben hiç terlemezdim
çamaşır ve bulaşık makinasını da çalıştırdım huzur içinde oturuyorum
evim pis ama ben huzurluyum valla hiç iş falan yapmıcam
Canım bende yara sivilce gibi birşey yok. En kötü doktoruna sor bakalım herkesin yapısı farklı farklı.
Ay sorma bende çok terliyorum girdiğim her ortam bana çok sıcak geliyor eşim normal diyor serin hatta diyor.
Evi elimden geldiğince topluyorum Mayıs ayında kadın tutup heryeri temizleticem o kadar da yoramam kendimi.
Sen de kafana takma canım bence.
benim 1 parmak bile zor sığıyor ya
o nasıl oluyor anlamadım ben nasıl ölçüyoz
göğsün siyah bölümünde bendeki sivilceler
ama bende de genişleme falan yok sanki
ya da ben hissetmedim
başkalaşım geçiriyoz resmen yaa
valla utopyacım tam anlamamkla birlikte göğüsümün tam altına parmaklarımı birleşik şekilde koydum göbeğimin şişkin yerine kadar 3 parmağım sığdı ama doğru mu yapıoyorum bilemedim
benim de göğüsümde siyah lekeler çıktı ben gibi bişeylerama benimde göğüsümün koyu renkli bölümünde herhangi bir genişleme yok eskisi gibi
boşverelim bence bu parmak hesabını
kafa karıştırmaya gerek yok
göğüs uçlarımız birbirine benziyor desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?