2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar benim evim kaloriferli olduğu için, çok isliydi...ben 2 hafta önce iki kadın tuttum. storları bile yıkattırdım. kadınlar arkadaşımın ablasıgil zaten. Seda sen hiç temizlik yapma, doğumdan önce biz gene bi günde gelir hazırlarız evini. erken dogurcak olursan, anahtarı alırız senden, sen eve gelmeden biz her yeri temizleriz, sen merak etme dediler....bende saldım walla. yapabileceğim kadar toz alıom, süpürge tutuom o kadar. temizlik yapıom derken bebeğimi erken dogurmuyım di mi:)

ben onu bile yapmıyorum valla
yan gel yat modundayım sürekli
ben de hamilelik öncesi bi kadınla çalışıyordum ama bir eve hergün gitmeye başlayınca bana zamanı kalmdı
hamile kalınca başka kadın çağırdım, hiç beğenmedim yaptığı işi
eşim dedi ben yaparım boşver
bidaha da almadım ama birini bulmam lazım şimdi

hı işte banada ptesi 2 kadın birden gelicek
camlar halılar koltuklar kapılar banyolar balkonlar dolaplar temizlenecek
lay lay loommmm
sonra doğum nezaman olursa o zaman bir daha gelip toparlayıverirler
sağolsunlar çok iyidirler

Kızlar haftaya kızımın beşiğini alıcam ama herkes tahta beşik alma diyor taşınabilir al diyorlar ama ben sık sık seyehat eden biri değilim bebeğimin beşiği odamda dursun istiyorum sadece odadan odaya taşımakta bana mantıklı gelmiyor?

Aranızda beşik alan var mı ? Memnun kalan ya da başka bir tavsiyesi olan var mı?

melampusefe
melampusefe isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline) Papatya

Giriş tarihi
Mar 2012

Merhaba kızlar 06 Nisan Cuma günü oğluşumu kucağıma aldım.Darısı doğurmayan nisan annelerine artık.Benden size tavsiye kendinizi sakın ama sakın yormayın son günlerde.Doğuma 1 gün kala kendimi baya bir yordum,son hazırlıklar ne diye...Doğumdan sonra ayağımda damar tıkanıklığı olduğu tesbit edildi.Meğerse kendimi yorduğum o gün olmuş.Şimdi bacağım sürekli ıslak duracak şekilde sarılı,ayağımda varis çorabı.Tabi ayağım sürekli yukarıda duracak şekilde olmalı.
Oğlum şimdi mışıl mışıl uyuyor.sürekli onu izlemek istiyorum,tabi hiçbir anını kaçırmak istemiyorum.

heheh..dün bende kayınvelidemin bi komşusunu gördüm göz ucuyla ama yanımda arkadaşım vardı derin derin muhabbet ediyomuşçasına yoluma devam ettim kadına hiç başımı çevirmedim bile :) şimdi 2 saat onun laflarını dinliyemezdim :)) senin etrafındada pek patavatsız insanlar varmış.

bu arada alın size bi göbik fotosu
hakkında bu kadar konuşulmuşken koymasam olmazdı yani

Eki Görüntüle 401150
ay canım senin neyine bu millet laf ediyorki maşallah kuzum sana mikemmel gözüküyosun..

birde günübirlik gidip gelecek sabah çıkacak akşam gelecek yani ben mahvolurum sanırsam en iyisi popomun üstünde oturmak:44::44:
canım günü birlikse bu yolculuk bencede müstakbel poponun üstüne otur
canım hayırlı olsun bebişin bundan sonra kat kar artısın inş. değerlerin.bebişin şuan seninle.

canım neymiş öyle parmak falan boşver kafanı böyle şeylerle doldurma , göğüslerinide kesinliikle sıkma erken sancı başlatırsın.doktorum beni uyardı krem sürerken göğüs uçlarını uyarma sakın dedi.

yok cnm sıkmıyorum yanı soyle oldu aslında baktım ıkı gogsumdede ucu boyle beyaz beyaz aa dedı acaba sutmu gelıyorda ondan sonra bır kere mahsus ıkısınıde denedım boyle ıyne ucu gıbı pıt dıe cıktı bıdahada ellemedım zaten

normalde lansınoh kremı masaj yaparak surerdım ama sımdı hemen ustune surdurup gecıyorum

ben ahşap beşik aldım canım
odama da kurdum
dediğin gibi oda oda gezdirmeyi düşünmüyorum beşiği
ev tipi ana kucağı aldım
yanıma alacağım zaman onu kullanırım
biyere gideceğim zaman kullanmak için de park yatak aldım
onu açmadık paketli bekliyor
bence içine ne siniyorsa onu al

canım bende de var o dün farkettim şöyle ucu beyaz beyaz bi kaç tane dimi?

evet canım aynen öyle

süt oluşuyodur diye düşündüm bi sorun olmaz heralde.

ay ne biliim, böyle ikisi de üstüste geldi.
yani biraz fazla kilo almış olabilirim ama 25-30 kilo alanlar da varmış yani. napiim

ay yemeğimi yaptım, makinedeki çamaşırlar da bitmiş onları da astım.
dışarı çıksam, hava alsam ne güzel olur.
ama ben yoruldum bile

bu arada sanırım ilk_ kendini temizliğe vurdu, sesi soluğu çıkmıyo

ya kızlar kuranınız vardır eminim, ben bu akşam kociş gelene kadar park yatakla bebik arabasını kurayı diyorum. hani bi sorun falan çıkarsa değiştirme vaktimiz olsun hem.
nasıl kolay mı kurması, tek başıma yapabilir miyim?

süt oluşuyodur diye düşündüm bi sorun olmaz heralde.
olmaz bence ama doktora soralım artık gidince

doktorum dedi ki yenilerde bir hastası 38 kilo almış tam

ankarada felaket yağmur başladı bardaktan boşalırcasına yağıyor
hoş zaten dışarı çıkmaya hiç niyetim de yoktu ama

park yatağı bence yalnız kuramazsın eşini bekle
eşim kurmuştu bizde kurduk baktık kaldırdık
çok da basit değil kurulumu

oğlumun çantasını hazırladım
fazla fazla koydum gibi ama
bi baksanıza sizce eksik var mı?

15-20 adet bebek bezi
1 adet can bebe tek kullanımlık alt açma örtüsü
alt açma örtüsü
mustela pişik önleyici krem
uni baby ıslak mendil
yenidoğan biberon
yalancı emzik
emzik tutucu
emzik kutusu

10lu hastane çıkışı
2 tane uzun kol 1 tane kısa kol zıbın
2 tane patiksiz 1 tane patikli tek alt
2 normal 1 kalın çorap
2 şapka
2 eldiven
4 battaniye (biri hastane çıkışından çıkan küçük battaniye alta sermek için, 2 penye, 1 peluş)
4 tane ağız mendili

yaaa o yagmur kizimin kiyafetkerini bi daha yikadi ben asagida utu yaparken baslamis gormedim bi ciktim ki yukari son yikadigim parti islanmis daha dogrusu su icinde kalmis. bende yikama isi bitti diye sevinmistim

yaaa o yagmur kizimin kiyafetkerini bi daha yikadi ben asagida utu yaparken baslamis gormedim bi ciktim ki yukari son yikadigim parti islanmis daha dogrusu su icinde kalmis. bende yikama isi bitti diye sevinmistim

kötü olmuş canım yaa
çok fena yağdı
neyse sen hemen topla bidaha çalıştır istersen
içeri serersin kuruması için

ayyyyyy çok üzüldüm beee, en sevmediğim şeydir bişey bitti diye düşünürken bi aksilik çıkması

merhabalar haziran anneleriii
herkesler iyidir inşAllah geçmişi okumadan geldimm
dün meleğimi görmeye gittim kızım elini cenesini avuçlar şekilde kavramış çok rahat bir hal sergiliyorduu bebeğim çok hareketli dr pozitif bir bebek mutlu bebek ondan çok hareketli dedii
1430 gr
40 cm ve tutam tutam saçı olan bir prenses o

Merhaba arkadaşlar,
yazamıyorum ama ara ara takip ediyorum.Bizde 34 haftalık olduk.Bazı arkadaşların kasıklarında batma olduğunu yazmışlar.benimde oluyordu oturup kalkınca çok zorluyor.yatakta dönünce ço ağrıyor.ilk başladığında idrar tahlili yaptırdım bişi çıkmadı.Artık hamileliktendir diye ağrıları çekmeye başlamıştım ancak kontrole gidince doktoruma bahsettim bide kültüre bakalım dedi.enfeksiyon çıktı.7 tane iğne ve temizleyici hap kullanıyorum.Aynı ağrısı olan arkadaşlar dikkat!Herkese şimdiden Kolay doğumlar sağlıklı bebişler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…