- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.961
kafama hiç takmıyorum zaten valla
haftalarca izne ayrılmayı bekledim
doktorum da uzan dinlen her fırsatta yorma kendni dedi, canıma minnet
ben de mayıs 15ten sonra bi temizlikçi bulup cam falan sildiricem işte
şimdilik eşim idare ediyor bizde, yeter napıyım
boşverelim bence bu parmak hesabını
kafa karıştırmaya gerek yok
göğüs uçlarımız birbirine benziyor desene
aynen kafam karıştı iyiceevet göğüs uçlarımız ve de yanlış hatırlamıyorsam oğluşlarımızın kafalarının önden gitmesi de birbirine benziyodu
kızlar benim evim kaloriferli olduğu için, çok isliydi...ben 2 hafta önce iki kadın tuttum. storları bile yıkattırdım. kadınlar arkadaşımın ablasıgil zaten. Seda sen hiç temizlik yapma, doğumdan önce biz gene bi günde gelir hazırlarız evini. erken dogurcak olursan, anahtarı alırız senden, sen eve gelmeden biz her yeri temizleriz, sen merak etme dediler....bende saldım walla. yapabileceğim kadar toz alıom, süpürge tutuom o kadar. temizlik yapıom derken bebeğimi erken dogurmuyım di mi:)
kızlar benim evim kaloriferli olduğu için, çok isliydi...ben 2 hafta önce iki kadın tuttum. storları bile yıkattırdım. kadınlar arkadaşımın ablasıgil zaten. Seda sen hiç temizlik yapma, doğumdan önce biz gene bi günde gelir hazırlarız evini. erken dogurcak olursan, anahtarı alırız senden, sen eve gelmeden biz her yeri temizleriz, sen merak etme dediler....bende saldım walla. yapabileceğim kadar toz alıom, süpürge tutuom o kadar. temizlik yapıom derken bebeğimi erken dogurmuyım di mi:)
kızlar göğüs uçlarımda sivilce gibi şeyler çıkmış
sizde de var mı yaa
niye çıkmışki
gerçi epeydir vardı da hiç yakından incelememiştim
heheh..dün bende kayınvelidemin bi komşusunu gördüm göz ucuyla ama yanımda arkadaşım vardı derin derin muhabbet ediyomuşçasına yoluma devam ettim kadına hiç başımı çevirmedim bile :) şimdi 2 saat onun laflarını dinliyemezdim :)) senin etrafındada pek patavatsız insanlar varmış.melinam bebike
ayy bizim senle yakın günlerimiz, bnm oğluş da senin ki kadar olmuştur inşş...
demin markete çıktım geldim kızlar, markette k. validemin bi komşusu gördü beni.
bayaa şişkolaşmışsın dedi
sanırım evrim geçirdim
ay canım senin neyine bu millet laf ediyorki maşallah kuzum sana mikemmel gözüküyosun..bu arada alın size bi göbik fotosu
hakkında bu kadar konuşulmuşken koymasam olmazdı yani
Eki Görüntüle 401150
canım günü birlikse bu yolculuk bencede müstakbel poponun üstüne oturbirde günübirlik gidip gelecek sabah çıkacak akşam gelecek yani ben mahvolurum sanırsam en iyisi popomun üstünde oturmak:44::44:
canım hayırlı olsun bebişin bundan sonra kat kar artısın inş. değerlerin.bebişin şuan seninle.MERHABA BANA DESTEK OLACAĞINIZI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM TECRÜBELİSİNİZ ÇÜNKÜ....
şimdi ben yeni hamil olduğumu öğrendim..son adet günüm 22 mart hesaplamalara göre 5 hafta 1 gün olarak görünüyor.
benim ilk öğrendiğimde betahcgm 49.9(SALIGÜNÜ) idi ertesi gün 75(ÇARŞAMBA GÜNÜ) oldu bugün yani gün aşırı yapılan betahcg 264 (CUMA GÜNÜ)oldu..gün aşırı yapılan ölçümde 2 katı artış olması gerkirken 75 ve 264 arasında 2.5 katından fazla bir artış olduğu görünüyor...sizce ters giden bir durummu var??
ACİL DESTEK!!!!!!!!!!!!!:18::18:
4 parmak acıklaması yapayım kızlar bunu cok kısıden duydum hemsıreden bıle yanı
gogus altından gobek arasını orcuyorsunuz kac parmagınız gırıyor kızlar benım suanda dolu dolu 3 parmagım gırıyor
bıde dun sordum ama kımse cevap yazmadı benım goguslerımden sut gelmeye basladı tabı sıkınca sızdende gelıyormu
ben ahşap beşik aldım canımKızlar haftaya kızımın beşiğini alıcam ama herkes tahta beşik alma diyor taşınabilir al diyorlar ama ben sık sık seyehat eden biri değilim bebeğimin beşiği odamda dursun istiyorum sadece odadan odaya taşımakta bana mantıklı gelmiyor?
Aranızda beşik alan var mı ? Memnun kalan ya da başka bir tavsiyesi olan var mı?
canım bende de var o dün farkettim şöyle ucu beyaz beyaz bi kaç tane dimi?
süt oluşuyodur diye düşündüm bi sorun olmaz heralde.ben ahşap beşik aldım canım
odama da kurdum
dediğin gibi oda oda gezdirmeyi düşünmüyorum beşiği
ev tipi ana kucağı aldım
yanıma alacağım zaman onu kullanırım
biyere gideceğim zaman kullanmak için de park yatak aldım
onu açmadık paketli bekliyor
bence içine ne siniyorsa onu al
evet canım aynen öyle
heheh..dün bende kayınvelidemin bi komşusunu gördüm göz ucuyla ama yanımda arkadaşım vardı derin derin muhabbet ediyomuşçasına yoluma devam ettim kadına hiç başımı çevirmedim bile :) şimdi 2 saat onun laflarını dinliyemezdim :)) senin etrafındada pek patavatsız insanlar varmış.
ay canım senin neyine bu millet laf ediyorki maşallah kuzum sana mikemmel gözüküyosun...
olmaz bence ama doktora soralım artık gidincesüt oluşuyodur diye düşündüm bi sorun olmaz heralde.
doktorum dedi ki yenilerde bir hastası 38 kilo almış tamay ne biliim, böyle ikisi de üstüste geldi.
yani biraz fazla kilo almış olabilirim ama 25-30 kilo alanlar da varmış yani. napiim
ay yemeğimi yaptım, makinedeki çamaşırlar da bitmiş onları da astım.
dışarı çıksam, hava alsam ne güzel olur.
ama ben yoruldum bile
bu arada sanırım ilk_ kendini temizliğe vurdu, sesi soluğu çıkmıyo
ya kızlar kuranınız vardır eminim, ben bu akşam kociş gelene kadar park yatakla bebik arabasını kurayı diyorum. hani bi sorun falan çıkarsa değiştirme vaktimiz olsun hem.
nasıl kolay mı kurması, tek başıma yapabilir miyim?
olmaz bence ama doktora soralım artık gidince
doktorum dedi ki yenilerde bir hastası 38 kilo almış tam
ankarada felaket yağmur başladı bardaktan boşalırcasına yağıyor
hoş zaten dışarı çıkmaya hiç niyetim de yoktu ama
park yatağı bence yalnız kuramazsın eşini bekle
eşim kurmuştu bizde kurduk baktık kaldırdık
çok da basit değil kurulumu
yaaa o yagmur kizimin kiyafetkerini bi daha yikadiben asagida utu yaparken baslamis gormedim bi ciktim ki yukari son yikadigim parti islanmis daha dogrusu su icinde kalmis. bende yikama isi bitti diye sevinmistim
yaaa o yagmur kizimin kiyafetkerini bi daha yikadiben asagida utu yaparken baslamis gormedim bi ciktim ki yukari son yikadigim parti islanmis daha dogrusu su icinde kalmis. bende yikama isi bitti diye sevinmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?