2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım kızım odasının çoğunu ben kurdum :) park yatağınıda kurup kaldırmıştık zor değil :)

Maşallah canım ne güzel hazırlamışsın herşeyini. Bence tam gibi eksik yok :)

kızlar herkese çok çooook selamlar uzun zaman oldu giremiyorum biraz daha sıkca giremeyeceğim annemler burda hep birlikte zaman geçitriyoruz genelde :) nete girme fırsatım pek olmuyor yakında daha sık sirmeye başlarım hrkes iyidir umarım sağlıklarınız sıhatleriniz yerindedir inşallah şöyle bir geçmişe bakıvereyim

ne güzel olmuş listen canım inş. hayırlısıyla alırız artık ellerimize bebişlerimiziii ağız mendilini bolca koy canım onlaar çok kullanılıyormuş
ben birde pike takımı götürsemmi diye düşünüyorum ya hastanede vardı ama ben karar veremedim
birde bazı anneler süt gelmezse diye mamada alıyormuş
başka bir şey gelirse aklıma yine yazarım canım

bende yarın alacağım kısmetse :)))

bebek için pike takımı mı?
ben alta battaniye üste battaniye sererim diye düşünüyorum
2 günlüğüne pike götürmeye gerek yok gibi ama
ağız mendili daha çok koyarım olmadı, ama kimi bebek de hiç kullanmıyor bile
mama almayı düşünmüyorum canım
hastane çevresinde bisürü market eczane var
gerekirse eşim gidip hemen alır
zaten hastane kendisi veriyor sanırım mamayı gerekirse

herkese iyi tatiller
kendinize dikkat edin
bebişlere iyi bakıınnnn
görüşürüz teyzoşlarr

merhaba canım çok şükür herkesler iyi bir sorun yok sende iyisin annenlerde yanında o hh keyfini çıkar.

herkese iyi tatiller
kendinize dikkat edin
bebişlere iyi bakıınnnn
görüşürüz teyzoşlarr

güle güle canım iyi tatiller..

Kizlar ben bittim bugun. Tuller yikandi, cok kiristilar, kadin isleri yaparken ben de butun gun utu yaptim. Sadece tuller bitti, bir oda eksik, onu bir dahaki sefere biraktik. Hala makinede guneslikler var, onlari utulemicam ve kocama astiricam. Fonlar da yarina kalir, onlarin utulenmesi lazim:-(
Geberdim, yerimden kalkamiyorum. Biraz uyusam iyi olur.

merhaba canım çok şükür herkesler iyi bir sorun yok sende iyisin annenlerde yanında o hh keyfini çıkar.
güle güle canım iyi tatiller..

tşkr ederim canım :)

herkese iyi tatiller
kendinize dikkat edin
bebişlere iyi bakıınnnn
görüşürüz teyzoşlarr
sende kendine iyi bak

yok kendim içinn pike takımı alıp almama konusunda kararsızım...
hmm iyi o zaman canım yakınlarda varsa öyle daha mantıklı aklıma sadece bunlar geldi artı olarak maşallah sen herşeyi düşünmüşsün zaten

kızlar ya bana 15 dk dr sancı gibi birşey giriyor 15 dk aralıksız değil :) 15dk dır girip girip çıkıyo hazırlık kasılmaları deniyor omu ki ?

Son düzenleme:
işler bitmiş ama neysek,
yat uyu boşver yeterince yorulmuşsun

bence hiç gerek yok canım
hastanede hergün değişiyorlar zaten

sancın konusunda da fikrim yok
hayır olsun :26:

haftasonu tatil çantası gibi olmuş maşallah
için nasıl rahat edecekse öyle hazırla canım.
herkesin deneyimi farklı oluyor neticede. her şeyi aldığı halde eksiği çıkanlar olduğu gibi iki üç parçanın bile gereksiz geldiği zamanlar da oluyor..

gereksiz olsun da eksik olmasın canım
kullanmazsam alır getiririm nolacak
fazla mal göz çıkarmaz di mi

işler bitmiş ama neysek,
yat uyu boşver yeterince yorulmuşsun

bence hiç gerek yok canım
hastanede hergün değişiyorlar zaten

sancın konusunda da fikrim yok
hayır olsun :26:

canım fotoğraf makinası için sen mi eşinmi ilgileniyor bilmiyorum ama yedek pil yada pil şarjını unutmayın
ay heycan y aptım :)
o gün bir gelse inş.

Kizlar bu kansizlik olayi beni bayagi korkutuyor.
Yarin doktor bu durumda normal dogum riskli derse yikilirim.
Kan ignesi falan gibi seyler verirse de cok siserim kesin.
Sanki bir etkisi olacakmis gibi dun aksam, bugun oglen kirmizi et yedim

Iyi günler herkese.
Bende hazirlasam mi artik hastane cantasini
Ama alinacak cok seyim var daha.
Bu ay beklenmedik bir fatura cikti.O yüzden son eksikleri hazirana birakayim diyorum.Bi yandan da aman bu ay da kenara koymayi verin para,eksikleri bitir diyorum
Cok kararsizim ben, ne olcak bu halim:18:

Bu mide yanmasi beni mahvediyor.Hergun hergun yeni birseyler buluyor dindirecek.Badem e gectim tekrardan. 100 gr yemisimdir sabahdan beriBir zarari olurmu acaba?

Hicde aclik hissetmiyorum artik.Esim yemek yemiyorsun diye kiziyor,halbuki aksam yemegi yemiyorum bi.Az önce salata yedim yarin sabaha kadar acikmam:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…