2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar son yarım saattir karnım çok sert hem acıyor hem de ağrım var bugün dışarı da çıkmadım iş de yapmadım neden böyle oldu anlamadım size de böyle oluyor mu?

kızlar son yarım saattir karnım çok sert hem acıyor hem de ağrım var bugün dışarı da çıkmadım iş de yapmadım neden böyle oldu anlamadım size de böyle oluyor mu?

Ben okdr uzun süre yasadim gecen.Uzanip dinlendim gecti.O gün ara ara girdi tekrar agri ama ilki kadar uzun süreli degildi. Biraz daha bekle istersen (bir 30dk daha ?) Sonra devam ediyorsa acile git veya hastaneyi ara bence.Ben kendim oyle yapmayi dusunuyordum eger 1saat surseydi

bende öle sanıorum kı benım mınnak mayısta dogcak:))
herkese göre 6 haftam kaldı ama bana göre sankı 3 haftam kalmıs gıbı amanınnn yusuf yusuf oldum bı yandan napcam bılmem tum hastaneyı ınletmesem ıyıdır:18:

cnm bende senin gibi düşünüyorum, erkenden gelicekmiş gibi, bence anneye malum olur, ben de en geç mayıs sonu bekliyorum, bir de erken doğum yapan nisan annelerini gördükçe iyice kaptırdım kendimi...

evt cnm aynen öle benım oglum olucak demıstım ruyamda öle görmustum hakkatende oglum oldu ruyamda bıde normal dogum yapıyodum hıcbısey hıssetmıodum bumuymuş dogum dıodum ıns dogumumda öle olur

valla en son salı gunu hatıce ablam sagolsun geldı camlar dahıl heryerlerımı sıldı supurdu o gunden berıdırde elımı bıseye degmıyorum banyo dısında tabıı :))
yan gelıp yatıorum zaten doguma yakında ablamlar gelıcek temızlıge ınss zaten temızlık yapamıorum hemen belıme agrılar gırıor o yuzden hıcc ellemıorum

cnm sen daha hazırlamadın mı cantanı?hemen hemen sımdı eve gıdıosun cantanı hazırlıosun ıcınıde rahata kavusturuosun kenarda dursun ne me lazım tabıkı mınnaklar hep vaktınde gelsın ısterız fakat 32 haftadan sonra bızım hastane cantamızın hazır olması lazım..

cnm bende aclık hıssetmıorum nedense eger 4-5 arası yemıssem helekı aksam hıc bısey yıyemıorum(

dediğin gibi yarım saat falan daha bekleyim de olmazsa acile giderim.aksi gibi hem eşimle konuşmuyorum hem de bu akşam toplantısı var oyüzden geç gelecek

cnm maşallah bebeğine, benimki de saçlı ah bi de saç rengini görsek di mi ama???

Degil vallahi:26: Ozaman ben bu hafta tüm eksiklerimi alayim,dursun kenarda. 34.Hafta filan diyordum ama hicde belli olmaz.Kenarda dursun dedigin gibi

dediğin gibi yarım saat falan daha bekleyim de olmazsa acile giderim.aksi gibi hem eşimle konuşmuyorum hem de bu akşam toplantısı var oyüzden geç gelecek

Hay aksi ya. Neyse sakinligini koru canim.Yakinmi acil? Gerci insallah gecerde gitmeye gerek kalmaz.

cnm maşallah bebeğine, benimki de saçlı ah bi de saç rengini görsek di mi ama???

sağol canım, benim bebeğimn büyük ihtimalle simsiyah saçları annesi gibi babası gibi küçük teyzesi sarı saçlı mavi gözlü olurda ona benzerse biz baya komik olucaz anne baba çocuk olarak ben kara kaş kara göz beyaz tenliyim eşim esmer kızımızda teyzesine benzewrse bak gör sen komediyiii

Kizlar bu kansizlik olayi beni bayagi korkutuyor.
Yarin doktor bu durumda normal dogum riskli derse yikilirim.
Kan ignesi falan gibi seyler verirse de cok siserim kesin.
Sanki bir etkisi olacakmis gibi dun aksam, bugun oglen kirmizi et yedim

Canım geçmiş olsun. Olumlu düşün inş. kan değerlerin iyi çıkar normal yaparsın doğumunu zaten bu kadar hareket bu kadar yoga yapıpta normal yapmazsan ayıp olur :))

Ye canım afiyet olsun :)) Mide yanması bende de oluyor özellikle çok fazla eğildiğimde gaviscon sağolsun yoksa çok fena oluyorum..
Bende çok yemek istemiyorum ama kızım için yiyorum herşeyi napıyım :)

Son haftalara girdikçe daha çok yoruyoruz kendimizi dikkat et kendine dinlen uyu sakın bişey yapma ...

slm annişler
Benm bel agrısı daha dogrusu belimdeki kas spazmı beni terketmeyecek gibi
2gndur yine zorlanıoruz koltuga oturup kalkarken
iyice 80lik teyze olduk
artık ew gözüme batsada temizlik fln dokunmayacagm cnku sonrasını ben çekiyorum..
önceden beliyle ilgili sorunu olanlar bu donemde daha cok zorlanıo gercekten..
bugun piknieee gittikk ohh miss havada
ama oturmak bile zorladı o bankların tepesinde..
neyse yinede guzeldi huzurluydu..
birazda gecmişi okuyayım donerim kızlar..

slm kızlar nasılsınıız?
3 gündür uyku haram oldu arada uyuyorum ondada sacma sapan ruyalar goruyorum..oğlum sureklı sağ tarafıma baskı yapıyor yururken ııce aşagıya toplanıyor..
onceden tekmeler atarddı sımdılerde balık gıbı kayıyor sızdede mı oyle? karnım kocaman oldu çık agırlartım elim,kolum ,bacagım hiç biryere sıgmıyor artık kendımle kavga etmeye bsladım..

Yeni tasinan komsularin matkap, cekic seslerinden uyumak cok zor oldu. Bir yarim saat falan dalmisim galiba.
Cok fenayim. Kipirdayacak halim kalmamis. Bu arada yagmur basladi, camlar bugun silindi ya, yagmasa sasardim zaten.
Camasirlar yikanip utulenmedigi icin ben de hastane cantasi falan hazirlamadim.
Haftaya o isi de halledicem. Biberon, emzik, gogus pomapasi falan koyulacak, onlari da sterilize etmek lazim. Arzumun makinesini aldim ama acmadim daha, bir de onu calistirmayi ogrenmek lazim. Ayni sekilde gogus pompasini da. Sterilize edince de ikeanin fermuarli saklama posetlerine koysam olur mu acaba? Gogus pedi almadim ben bu arada, lansinoh kremle gelen esantiyonlar var ilk basta yeter herhalde.

kızlar ben dışardan girdim eve, yapmur yağamaya başladı..
şanslıyım di mi ama?

cnm sizin apartmanın dışı sarı renkli 5 katlı ve sizin evin balkonu tam köşede ve tamamen pimapen kaplıysa eğer ben senin yardımcı kadınını balkonunda gördüm sanırım

ağrısı olan arkadaşlar yatın dinlenin bakalım biraz, belki iyi gelir...

Doktor randevun ne zaman? Biraz erken baslamis senin agrilar. Hayirdir niye bu kadar agirlastin?
Sag taraftaki kasilmalar pek sevilmez, bir gorunsen doktora iyi olur.

Bizimki yesil bir bina, 4 katli. Ev kosede, balkon panjurlu ama acik. Sen haftya gelsene bize, cay icelim bizim balkonda
Elcagizlarimla sana birseyler pisiririm.

Bizimki yesil bir bina, 4 katli. Ev kosede, balkon panjurlu ama acik. Sen haftya gelsene bize, cay icelim bizim balkonda
Elcagizlarimla sana birseyler pisiririm.

yanlış görmüşüm demekk ki

inş cnm gelirim, ben de beklerim. bnm de güzel bi balkonum var

bu arada dışarı çıkmışken kocamı çökertiyim dedim ve kendime şunları aldım kızlar
bu gömleğin mavi çiçeklisini aldım..

böyle bi elbise aldım ama önündeki mavi biyeleri yok bnmkinin

bi de bu gömlekten aldım amaben böyle kemer takamam herhalde koca göbekten

kızlar bir de haftaya bnm kuzenin nikahı var, şu elbise nasıl olur sizce, bi de bunun siyahı da var. siyahını alsam daha az dikkat çekerim herhalde değil mi? çünkü o kadar akrabanın büyümüş gözlerle patavatsız şeyler söylemesini duymak istemiyorum da:26:

Gule gule giy esracim. Cok cici seyler almissin.
Kadinlar morali bozulunca alisverise veriyor kendini iste oh olsun patavatsiz teyzelere!
Bence dugune de guzel olur o elbise ama siyah alma, bahar ayindayiz karartma icini siyahlarla.
Kirmizi sana cok yakisir, zaten istesen de istemesen dikkat cekersin, es dost bir yoklar karnini.
Bence bosuna karalara burunme, onun bunun lafina bakip.

canım hepsi birbirinden güzel. güle güle giyin. elbiseye gelince bende bu renk iyi siyah alma derim. hem hamişiz dikkat çekelim nolcak şöle gerine gerine yürürsün millet güzel parlayan hamiş görsün..

saol cnm bnmm daha iyileri senin olsun inşş..
ay ne biliim dikat çekmiyim diye düşünmüştüm bnde.
haftaya da gidip onu aliim olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…