- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #24.001
kızlar son yarım saattir karnım çok sert hem acıyor hem de ağrım varbugün dışarı da çıkmadım iş de yapmadım neden böyle oldu anlamadım size de böyle oluyor mu?
kızlar hazıran annelerınde okuyorum mesela herkez 9 ay 10 gun dolunca dogum yapcak gıbı vakıt var vs planlar ona gore
benmı pımpırıklıyım bana hıc hazıran 7 de dogum yapcam gıbı gelmıyorum zaten kızımın gelısımıne gore 29 mayıs gozukuyor dogumum ama bana hep mayısın 10 ve 20 sı arası dogururum gıbı gelıyor yanı dıyorum 3 haftam var ama kımse benım gıbı dusunmuyor sanırım daha herkez 6 7 haftamız var dıyor
ben heyecanmı yapıyorumda oyle dusunuyorum acaba buara herkez gobegımın dustunu soyluyor bende farkındayım asagı ındı bıraz 4 parmakta dogm olurmus benım suanda 3 parmak ne bıleyım bı ben boyle dusunuyorum snırım :44::44::44::44::44:
cnm bende senin gibi düşünüyorum, erkenden gelicekmiş gibi, bence anneye malum olur, ben de en geç mayıs sonu bekliyorum, bir de erken doğum yapan nisan annelerini gördükçe iyice kaptırdım kendimi...
kafama hiç takmıyorum zaten valla
haftalarca izne ayrılmayı bekledim
doktorum da uzan dinlen her fırsatta yorma kendni dedi, canıma minnet
ben de mayıs 15ten sonra bi temizlikçi bulup cam falan sildiricem işte
şimdilik eşim idare ediyor bizde, yeter napıyım
Iyi günler herkese.
Bende hazirlasam mi artik hastane cantasini
Ama alinacak cok seyim var daha.
Bu ay beklenmedik bir fatura cikti.O yüzden son eksikleri hazirana birakayim diyorum.Bi yandan da aman bu ay da kenara koymayi verin para,eksikleri bitir diyorum
Cok kararsizim ben, ne olcak bu halim:18:
Bu mide yanmasi beni mahvediyor.Hergun hergun yeni birseyler buluyor dindirecek.Badem e gectim tekrardan. 100 gr yemisimdir sabahdan beriBir zarari olurmu acaba?
Hicde aclik hissetmiyorum artik.Esim yemek yemiyorsun diye kiziyor,halbuki aksam yemegi yemiyorum bi.Az önce salata yedim yarin sabaha kadar acikmam:18:
Ben okdr uzun süre yasadim gecen.Uzanip dinlendim gecti.O gün ara ara girdi tekrar agri ama ilki kadar uzun süreli degildi. Biraz daha bekle istersen (bir 30dk daha ?) Sonra devam ediyorsa acile git veya hastaneyi ara bence.Ben kendim oyle yapmayi dusunuyordum eger 1saat surseydi
merhabalar haziran anneleriii
herkesler iyidir inşAllah geçmişi okumadan geldimm
dün meleğimi görmeye gittim kızım elini cenesini avuçlar şekilde kavramış çok rahat bir hal sergiliyorduubebeğim çok hareketli dr pozitif bir bebek mutlu bebek ondan çok hareketli dedii
1430 gr
40 cm ve tutam tutam saçı olan bir prenses o
bende öle sanıorum kı benım mınnak mayısta dogcak:))
herkese göre 6 haftam kaldı ama bana göre sankı 3 haftam kalmıs gıbı amanınnn yusuf yusuf oldum bı yandan napcam bılmem tum hastaneyı ınletmesem ıyıdır:18:
evt cnm aynen öle benım oglum olucak demıstım ruyamda öle görmustum hakkatende oglum oldu ruyamda bıde normal dogum yapıyodum hıcbısey hıssetmıodum bumuymuş dogum dıodum ıns dogumumda öle olur
valla en son salı gunu hatıce ablam sagolsun geldı camlar dahıl heryerlerımı sıldı supurdu o gunden berıdırde elımı bıseye degmıyorum banyo dısında tabıı :))
yan gelıp yatıorum zaten doguma yakında ablamlar gelıcek temızlıge ınss zaten temızlık yapamıorum hemen belıme agrılar gırıor o yuzden hıcc ellemıorum
cnm sen daha hazırlamadın mı cantanı?hemen hemen sımdı eve gıdıosun cantanı hazırlıosun ıcınıde rahata kavusturuosun kenarda dursun ne me lazım tabıkı mınnaklar hep vaktınde gelsın ısterız fakat 32 haftadan sonra bızım hastane cantamızın hazır olması lazım..
cnm bende aclık hıssetmıorum nedense eger 4-5 arası yemıssem helekı aksam hıc bısey yıyemıorum(
dediğin gibi yarım saat falan daha bekleyim de olmazsa acile giderim.aksi gibi hem eşimle konuşmuyorumhem de bu akşam toplantısı var oyüzden geç gelecek
cnm maşallah bebeğine, benimki de saçlı ah bi de saç rengini görsek di mi ama???
Kizlar bu kansizlik olayi beni bayagi korkutuyor.
Yarin doktor bu durumda normal dogum riskli derse yikilirim.
Kan ignesi falan gibi seyler verirse de cok siserim kesin.
Sanki bir etkisi olacakmis gibi dun aksam, bugun oglen kirmizi et yedim
Iyi günler herkese.
Bende hazirlasam mi artik hastane cantasini
Ama alinacak cok seyim var daha.
Bu ay beklenmedik bir fatura cikti.O yüzden son eksikleri hazirana birakayim diyorum.Bi yandan da aman bu ay da kenara koymayi verin para,eksikleri bitir diyorum
Cok kararsizim ben, ne olcak bu halim:18:
Bu mide yanmasi beni mahvediyor.Hergun hergun yeni birseyler buluyor dindirecek.Badem e gectim tekrardan. 100 gr yemisimdir sabahdan beriBir zarari olurmu acaba?
Hicde aclik hissetmiyorum artik.Esim yemek yemiyorsun diye kiziyor,halbuki aksam yemegi yemiyorum bi.Az önce salata yedim yarin sabaha kadar acikmam:18:
kızlar son yarım saattir karnım çok sert hem acıyor hem de ağrım varbugün dışarı da çıkmadım iş de yapmadım neden böyle oldu anlamadım size de böyle oluyor mu?
Kizlar ben bittim bugun. Tuller yikandi, cok kiristilar, kadin isleri yaparken ben de butun gun utu yaptim. Sadece tuller bitti, bir oda eksik, onu bir dahaki sefere biraktik. Hala makinede guneslikler var, onlari utulemicam ve kocama astiricam. Fonlar da yarina kalir, onlarin utulenmesi lazim:-(
Geberdim, yerimden kalkamiyorum. Biraz uyusam iyi olur.
Kizlar ben bittim bugun. Tuller yikandi, cok kiristilar, kadin isleri yaparken ben de butun gun utu yaptim. Sadece tuller bitti, bir oda eksik, onu bir dahaki sefere biraktik. Hala makinede guneslikler var, onlari utulemicam ve kocama astiricam. Fonlar da yarina kalir, onlarin utulenmesi lazim:-(
Geberdim, yerimden kalkamiyorum. Biraz uyusam iyi olur.
slm kızlar nasılsınıız?
3 gündür uyku haram olduarada uyuyorum ondada sacma sapan ruyalar goruyorum..oğlum sureklı sağ tarafıma baskı yapıyor yururken ııce aşagıya toplanıyor..
onceden tekmeler atarddı sımdılerde balık gıbı kayıyor sızdede mı oyle? karnım kocaman oldu çık agırlartım elim,kolum ,bacagım hiç biryere sıgmıyor artık kendımle kavga etmeye bsladım..
kızlar ben dışardan girdim eve, yapmur yağamaya başladı..
şanslıyım di mi ama?
cnm sizin apartmanın dışı sarı renkli 5 katlı ve sizin evin balkonu tam köşede ve tamamen pimapen kaplıysa eğer ben senin yardımcı kadınını balkonunda gördüm sanırım
ağrısı olan arkadaşlar yatın dinlenin bakalım biraz, belki iyi gelir...
Bizimki yesil bir bina, 4 katli. Ev kosede, balkon panjurlu ama acik. Sen haftya gelsene bize, cay icelim bizim balkonda
Elcagizlarimla sana birseyler pisiririm.
yanlış görmüşüm demekk ki
inş cnm gelirim, ben de beklerim. bnm de güzel bi balkonum var
bu arada dışarı çıkmışken kocamı çökertiyim dedim ve kendime şunları aldım kızlar
Eki Görüntüle 401580 bu gömleğin mavi çiçeklisini aldım..
Eki Görüntüle 401581 böyle bi elbise aldım ama önündeki mavi biyeleri yok bnmkinin
Eki Görüntüle 401582 bi de bu gömlekten aldım amaben böyle kemer takamam herhalde koca göbekten
kızlar bir de haftaya bnm kuzenin nikahı var, şu elbise nasıl olur sizce, bi de bunun siyahı da var. siyahını alsam daha az dikkat çekerim herhalde değil mi? çünkü o kadar akrabanın büyümüş gözlerle patavatsız şeyler söylemesini duymak istemiyorum da:26:
Eki Görüntüle 401583
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?