- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #24.021
aferin sanahmonoglu aldıklarını güle güle giy canım.
ben bugün evi süpürdüm sildim mutfak camını sildim perdesini yıkadımdolaplarını falan tezgahı temizledim,banyoları temizledim çamaşır sularıyla, toz aldım, bebeğin nevresimlerini yıkamıştım onları ütüleyip yatağına serdim, 3 makina çamaşır yıkadım, dün halılarım yıkamadan gelmişti serdim banyo yaptıım oh misss oturuyorum şimdi deşarj oldum çok mutluyumdaha yeni oturdum. halbuki 2 hafta önce temizlikçi gelip dip köşe temizlemişti ve pazar günüde annemler yine temizlik yapmışlardı ama dayanamadım bugün bayağ kirli gözüküyodu ev şuan rahatım
tek canımı sıkan mutfak camını sildim ve yağmur yağdı ne zaman camlarım silinse bu başıma geliyoo
annemden gelıorum yenı balkonda cay sefası yaparken bırden bıre nısan yagmuru bastırdı hem cayımızı yudumladık hemde yagmuru seyrettık hafıf sımsek caktı ve mıss gıbı yagmur kokusu ohhh yengem de balkondan cıktı baksana kıs dedı karsı komsunun camasırları hep ıslandı vah vah dedı o arada bı sesss abımım sesıı asıye arkadakı camasırlar gıttı guzelım dıordu 15 dk sonra geldı ne safım yaa dıo mılletın camasırlarına acırken kendı camasırlarımı unuttumm
suan evdeyım koçiş gelmedııı koçişi beklıorummm ayy annemden cıkmaz oldum bugunlerde kıslar yaa sabah kahvaltı oglen yemek aksamda cay sefası ohhhh mıss gıbı annemde ıyıce alıstı bebıs olunca da gel kıss dıo bısıcık olmaz 4 bına var aramızda zaten dıoo
hmonoglu aldıklarını güle güle giy canım.
ben bugün evi süpürdüm sildim mutfak camını sildim perdesini yıkadımdolaplarını falan tezgahı temizledim,banyoları temizledim çamaşır sularıyla, toz aldım, bebeğin nevresimlerini yıkamıştım onları ütüleyip yatağına serdim, 3 makina çamaşır yıkadım, dün halılarım yıkamadan gelmişti serdim banyo yaptıım oh misss oturuyorum şimdi deşarj oldum çok mutluyumdaha yeni oturdum. halbuki 2 hafta önce temizlikçi gelip dip köşe temizlemişti ve pazar günüde annemler yine temizlik yapmışlardı ama dayanamadım bugün bayağ kirli gözüküyodu ev şuan rahatım
tek canımı sıkan mutfak camını sildim ve yağmur yağdı ne zaman camlarım silinse bu başıma geliyoo
kızlar etrafımda gördüğüme göre bebeğinin gelişimi ileri olan anneler genelde erken doğum yapıyor
geçen gün anlatmış
37. haftasında bebeğin suyu geldi kakasını yapmış diye
bebeği baya önde gidiyordu
gelişimini tamamlamış demekki
bebeği önde giden anneler herşeye hazırlıklı olsunlar tetikte beklesinler
annemden gelıorum yenı balkonda cay sefası yaparken bırden bıre nısan yagmuru bastırdı hem cayımızı yudumladık hemde yagmuru seyrettık hafıf sımsek caktı ve mıss gıbı yagmur kokusu ohhh yengem de balkondan cıktı baksana kıs dedı karsı komsunun camasırları hep ıslandı vah vah dedı o arada bı sesss abımım sesıı asıye arkadakı camasırlar gıttı guzelım dıordu 15 dk sonra geldı ne safım yaa dıo mılletın camasırlarına acırken kendı camasırlarımı unuttumm
suan evdeyım koçiş gelmedııı koçişi beklıorummm ayy annemden cıkmaz oldum bugunlerde kıslar yaa sabah kahvaltı oglen yemek aksamda cay sefası ohhhh mıss gıbı annemde ıyıce alıstı bebıs olunca da gel kıss dıo bısıcık olmaz 4 bına var aramızda zaten dıoo
Benim 3 haftaya daha ihtiyacim var, ondan sonra cani ne zaman isterse gelsin.
Saka maka hamileligi de bitiriyoruz, hic bugunler gelmez saniyordum.
Bu arada hazirlik da hic bitmiyormus, dusundukce bir eksik bulunuyor.
Bebek arabasina bir sineklik almak lazim, o da lazim olur. Ama iceri bir sinek kacarsa da fena
aferin sana
yine oturamadın
ne kadar şanslısın
maşallah size
kısss delıı yorma kendını bak ben 10 gun once az kalsın doguruyordum accık rahat dur bosverrrr evıı pıslık götursun yan gel yat bosverrr valla bende delı gıbı temızlık yapanlardandım ama sımcık yapmıorum valla canımdan önemlımı dıorum
eksik diyince
küvet ayağı aldınız mı kızlar siz??
ben kararsız kaldım gerekli mi acaba
yoksa yine kaşıntım mı tuttu bilemedim
benim 1 hafta önde çıktı en son. bazen değişiyor ama hep önde. korkmadım vala bilakis sevindim:)) çünkü sabırsızlıkla kızımı bekliyorum. vala gelişmiş olsunda bizler 35. haftada bütün herşeyi hazırlamış olalım bencede.
ohhhh ne güzel Alllah keyfinizi artırsın. ben hala işteyim((
kızlar etrafımda gördüğüme göre bebeğinin gelişimi ileri olan anneler genelde erken doğum yapıyor
geçen gün anlatmış
37. haftasında bebeğin suyu geldi kakasını yapmış diye
bebeği baya önde gidiyordu
gelişimini tamamlamış demekki
bebeği önde giden anneler herşeye hazırlıklı olsunlar tetikte beklesinler
bilmiyorumki rahat olur yıkarken eğilerek yıkamak daha zordur gibime geliyo ama ben elimden kaçırır yere düşürürüm diye korktuğumdan almadım
hmonoglu aldıklarını güle güle giy canım.
canım yaa pazartesiden beri kendimi zaptediyodum kalkmıyodum ama bugün daha fazla dayanamadım bende gerçekten hastalık boyutunda, durduramıyorum kendimi 3 gün dursam dördüncü gün başlıyorum temizliğe, kociş gelince biryerlere saklanmam lazım mahvedecek beni
benim oğluşum da 10 gün önden gidiyor.yani erkenden gelebilir mi? zaten gününden erken geleceğini hissediyorum ama şimdi böyle okuyunca bi tırstım yani:18: en iyisi ben bu hafta çantamı hazırlayıp bi kenara koyayım ne olur ne olmaz
eksik diyince
küvet ayağı aldınız mı kızlar siz??
ben kararsız kaldım gerekli mi acaba
yoksa yine kaşıntım mı tuttu bilemedim
ben de düşündüm valla onu
düşerse falan diye korktum
hele sepetsiz olanları çok güvenliksiz geldi
sepetli olanlar da 100 tl çok pahalı sanki değermi acaba
ben dedim ama, ilk_ kendini kaybetti temizlik yapıyo dedim
bende elimden fırtar da bebek kayar diye o küvet ayaklarından almadım
Ben aldim, valla yerlerde surunemem. Hatta tahliye aparati da aldim, kuveti bosaltmak zor olmasin diye.
Su odayi bir yerlestirelim, eksikleri daha net gorucem. Aklimda var ama hala birkac sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?