- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #24.041
bilmem canım erken olur mu olmaz mı ama
ben gördüğümü söyledim hazırda bekleyin diye
arkadaşın oğlu iriydi işte 37de kakasını yaptı düşünün
kaka genelde 40tan sonra yapıyor bebekler
iyi tanımışsın beniya belimiz kopacak gibi olursa masanın üstüne koyar yıkarız yıkayamaz mıyız acaba? üff zaten nasıl yıkayacağımı bilmiyorum balık gibi kaygan kaygan öyle tepelere çıkartamam bebikimi kayar gider elimden Allah muhafaza. çünkü ben kendimi biliyorum bebeği günde en az iki kere yıkıycam ve kimseyi beklemiycem tez canlı olduğum için en iyisi çömüp yıkayım ben
iyi tanımışsın beniya belimiz kopacak gibi olursa masanın üstüne koyar yıkarız yıkayamaz mıyız acaba? üff zaten nasıl yıkayacağımı bilmiyorum balık gibi kaygan kaygan öyle tepelere çıkartamam bebikimi kayar gider elimden Allah muhafaza. çünkü ben kendimi biliyorum bebeği günde en az iki kere yıkıycam ve kimseyi beklemiycem tez canlı olduğum için en iyisi çömüp yıkayım ben
bebişlerin sağı solu belli olmuyormuş canım.benim arkadasım doğuma daha on gün var diye rahat rahat kontrole gitti meğer 4 cm açılması varmış hemen doğuma aldılardediğin gibi hazırda beklemekte fayda var bugün çok ağrım oldu zaten oyüzden bir an önce hazırlıklarımı tamamlayım bari
benim oğluşum da 10 gün önden gidiyor.yani erkenden gelebilir mi? zaten gününden erken geleceğini hissediyorum ama şimdi böyle okuyunca bi tırstım yani:18: en iyisi ben bu hafta çantamı hazırlayıp bi kenara koyayım ne olur ne olmaz
oh valla miss
ben de kontrole gittiğimde 4 cm açılmam olsa keşke (zamanı geldiğinde tabi)
4 cmden sonra epidural de yapılıyor zaten
mis gibi doğum olur heralde
ablamlar yeğenimi kendi odalarında yıkıyorlardı
küveti yatağın üstüne koyuyorlardı
hem düşürme korkusu olmuyor hem de yüksekte oluyor
kararsız kaldım
tek sorun küveti tekrar yataktan alıp banyoya götürmek olacak
gerçi onu da eşim düşünsün
hangisinden aldın?
resmini göstersene markası modeli?
oh valla miss
ben de kontrole gittiğimde 4 cm açılmam olsa keşke (zamanı geldiğinde tabi)
4 cmden sonra epidural de yapılıyor zaten
mis gibi doğum olur heralde
yatışından 4-5 saat sonra geldi ufaklık.hastaneye gittiğinde sancısı bile yokmuşnormal doğum için o cesaretlendirdi beni çok rahat bi doğum olmuş darısı sağlıkla hayırlısıyla bizlerin başına inşallah
kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama doğum fotoğraçısı konusunda ne düşünüyorsunuz? ankarada bikaç kişiden fiyat aldım 500-600tl arasında fiyat veriyorlar ve paket içeriği arttıkça bu fiyat daha da yukarı çıkıyor.siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama doğum fotoğraçısı konusunda ne düşünüyorsunuz? ankarada bikaç kişiden fiyat aldım 500-600tl arasında fiyat veriyorlar ve paket içeriği arttıkça bu fiyat daha da yukarı çıkıyor.siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
eksik diyince
küvet ayağı aldınız mı kızlar siz??
ben kararsız kaldım gerekli mi acaba
yoksa yine kaşıntım mı tuttu bilemedim
benim doğum yapacağım hastanenin kendi fotoğrafçısı var başka fotoğrafçı sokmuyolar ama fiyatlar dediğin gibi hep aynı o civarlarda, ben hemşirelerden birine vericem foto makinasını çeksin sonra onları shoplarım ben o kadar para veremem, zaten doğuma birsürü para vericez. hastanenin fotoğrafcısı 800 tl dedi bize bende lazım değil dedim
Bizim arkadaslar çiseren diye birine cektirdiler. 750 lira istiyor ve nakit. Digerlerini pek begenmedik, sacma sapan birine de 300 lira verip parami sokaga atamam.
Hastaneye de bebek icin yenidogan masrafimiz var 700-800 civari, o yuzden simdilik dusunmuoruz. Paralar coktan suyunu cekti
eksik diyince
küvet ayağı aldınız mı kızlar siz??
ben kararsız kaldım gerekli mi acaba
yoksa yine kaşıntım mı tuttu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?