2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

valla canım sen şanslısın kardeşin ne güzel klube gidiyormuş ve o cekcekmiş.bizde öyle fotoğrafla uğraşan kimse yok.bu kadar masrafın arasında bide ona bütçe ayırmak zor geliyor artık birisi çekcek fotoğraflarımız yani çekenin yeteneğine kalıyor bütün iş

hadi yaa benimki 31+1 mesela ultrasona göre 35 olmuştur çoktan çünkü 28+6 iken bacak boyu ve kilo haftası 34 tü.bugün doğum çantamı hazırladım ama geceliğim yok terliğim yok eksiklerim var.kocam kardeşinin düğün eksiklerini tamamlamaya çalıştığı için benimkiler kalıyor hep.

cardelenss tatlım kardeşinin işleri az beklese ne olurmuş yani...senin haftaların az kaldı biraz bunu görse daha iyi...görümcek mi kaynın mı evlenen???

bu arada albüme neden foto ekleyemediğimi buldum,meğer fotolarımın boyutu büyükmüş...

yokkk olmaz onların işi önemli benimki bekler 9 aydır beklediği gibi.kaynım evlenicek bir elti eksikti zaten

esracım alemsin vallahi cnm ne diyeyim koymuşsun kafana bari çok yorma kendini dikkat et...

cardelenss şaştım şimdi,eşin niye böyle yapıyor ki...amannnn boşver be önce çocuğum ve ben de sen de o zaman...elbet günün birinde anlar bu kocalar eşleriyle ve evlatlarıyla bir aile olduklarını ve 1. önceliğin onlar olmaları gerektiğini...

albüme foto ekledim,eklemeye de devam edeceğim inşallah...

iyi akşamlar
herkes iyidir umarım
gerçi genel olarak şikayetlerimiz
başladı..bu hafta hiç takip edemedim
sayfalar baya ilerlemiş oluyor.

bizde bugün bebişimin
tüm ütüleneceklerini hallettik ve yerleştirdik
az gibi görünüyordu ama minik minik
baya zaman alıyor.halamız sağolsun
hepsini ütüledi baya yoruldu.
yarında kuzenimize diş buğdayı yapacağız
dua falan okunacak.bu hafta koşturmayla geçti
haftaya dinleneceğimsonra da oğluşun
odasının duvarlarını halledeceğim..

ay park yatak da tmm.
ama içinden nereye sokacağımı buşamadığım 4 tane boru çıktı.
bi de çıt çıtlana dört köşesi var yatağın ama çıtçıtın biri bozuk

canım park yatak sağlıklımıymış araştırdın mı?

sağlıklı mıymış derken beğendiğim bi tane aldım cnm, öyle maddesini vb incelemedim açıkçası.
tüm park yataklar gibi paraşüt kumaştan bişey işte.
zaten ilk 6 ay ve bi de tatille gittiğimiz de kullansın diye aldım odama koyucam.
kendi karyolası var odasında.
bi de nesi sağlıklı olucak ki?
ben içine ayrı yatak alcam, sonra ne biliim çarşafı yorganı, nevresimi falan ayrı olcak zaten.
başka neye dikkt ediyim ki.

ama park yatak ı yaparken benim bel sağlığım gitti sanırım

canım benım ınternette park yatak kurulumu dıye vıdeolar var onlara bakabılırsın . ben valla kurdum aha da boyle oldu . ayrıca bebısın gule gule kullansınnn

ay park yatak da tmm.
ama içinden nereye sokacağımı buşamadığım 4 tane boru çıktı.
bi de çıt çıtlana dört köşesi var yatağın ama çıtçıtın biri bozuk

yan kısım bozuk olmayabilir
karşılıklı bi şekilde açarsanız düzelir
biz geçen seneden deneyimli olduğumuz
için kolayca kurduk demirlerde alttaki
sallanmasını sağlayan demirler olabilir

aman dikkat et geçmiş olsun. ne bileyim o kumaşı kafamı karıştırıyo naylonumsu bişey ya ondan sordum. pratiklik açısından ben de düşündüm de araştırmadım hiç

canım benım ınternette park yatak kurulumu dıye vıdeolar var onlara bakabılırsın . ben valla kurdum aha da boyle oldu . ayrıca bebısın gule gule kullansınnnEki Görüntüle 401701

yan kısım bozuk olmayabilir
karşılıklı bi şekilde açarsanız düzelir
biz geçen seneden deneyimli olduğumuz
için kolayca kurduk demirlerde alttaki
sallanmasını sağlayan demirler olabilir

kızlar kurdum ben de şu an bi eksiği yokmuş gibi görünüyo.
alttaki sallanması için olan demirlerden ayrı bi demir bunlar...

bi de çıt çıt şöyle, bnm aldığım ın üstünde bi aparat var oyun halısı oluyo takınca, onu takmak için olan çıt çıt bozuk.
yani yatakla pek ilgisi yok aslında
şu aşağıdaki gibi bakın, bnm yatak da bundan zaten

Ben goremedim albumlerde.

bunun markası ne canım merak ettım

canım benım ınternette park yatak kurulumu dıye vıdeolar var onlara bakabılırsın . ben valla kurdum aha da boyle oldu . ayrıca bebısın gule gule kullansınnnEki Görüntüle 401701

kızlar fiyatları ne kadar bu park yatakların?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…