2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar fiyatları ne kadar bu park yatakların?
bebegım benımkisinn markası kraft . bebek aglayınca kendı kendıne muzık calmaya baslıyor ve tıtrıyor aynı zamanda gece lambası da devreye gırıyor . donencelı muzıklı tıtresımli 75*110 boyutunda fıyatı da 350 ytl idi 300 e aldımmm

he ama bnmkinin öyle özellikleri yok tabi, sadece yanında bi müzik aparatı var, öyle mızır mızır bişi çalışyo işte.
laf olsun diye
ölçüleri de 60x100

canım bunu en az 4 yasına kadar kullanır ancak o zamana kadar borclarımı oder ve bı oda alabılırım herhaldee...

e tabi kullanır cnm 4 yaşına kadar.
iyi günlerde kullansın inşşş.
ben geçici olarak kullanacağım için çok para vermek istemedim,
bi an önce odasına ve kendi yatağına alışsa iyi olur

saol cnm cım...sen ne zaman ızne cıkıcaksın cnm yaa bence önden kullan kı eksılerını felan hallet bıde yan gel yat bugunler bı daha bulunmaz sonra bebısler uyutmıcak bızı zaten

canım daha 30. haftamdayım 2 hafta sonra doktor durumuna göre çalışabilir raporu yazcak.inan işe zor gidiroyurm artıkın. evde yuvarlanmak istiyorum ama bebişim doğduktan sonra ücretsiz izin alma gibi bi lüksüm olmadığından zorda olsa çalışıp doğumdan sonraya bırakmak istiyorum haftalarımı. ama olurda dayanamazsam napim izne ayrılırım bende.

Eki Görüntüle 401706
30+4 oğluşum
kızlar bu arada 15 kiloyu geçmiş durumdayım
acayip kilo aldım

canım çok tatlısınız. bencede dert etme kilolarını. ayrıca öyle çokda kilolu gelmedin gözüme.

hmnoglu parkyatak için o 4 demirin yerini sölim
belki şimdiye coktan bulmuşsundur gerçi ama
bebek kucukken yatsın diye yukselten ekstra bi ortusu varya yatak koyulan yer
işte onun tabanını sabıtlemek için 4 demir cıkıo
uçları birbirine gecıo zaten kumasta onların yeri vardır..
benm anladıgım bu umarm yardımcı olmustur..

günaydın iyi haftasonları hanımlar..
biz az önce uyandık babamızı bekliyıoruz
ekmek getirirse kafaltı yapıcaz çok acıktık

bende cok ıstedım dogum fotografcısı fakat dedıgın gıbı fıyatlar ucuk oldugundan vazcaydık bende kendı makınamla cekıcem ıns

bende agırlastıgımı hıssedıorum yavas yavas göbusımde ındı bıde bebekte dogum kanalına gırmıs bana öle gelıorkı erkencı davrancak bızım mınnak...
cnm ben arabaya bıle bındıgımde gelene kadar haşat oluyorum belım agrıyor allah yardımcın olsun calısmak hıc te kolay degıl 32 haftadan sonra ızne ayrılırsında rahatlarsın ınss fazla calısıp yorulma bence tabı yıne senın kararın...

slm kızlar dunden berı çok içim sıkılıyor sinir basıyo ağlayasım geliyo hormonlarla alakalı galıba ama çok sıkıldım bu halımden böyle olan varmı

slm kızlar dunden berı çok içim sıkılıyor sinir basıyo ağlayasım geliyo hormonlarla alakalı galıba ama çok sıkıldım bu halımden böyle olan varmı

beni de sinir basıyo, içim sıkılıyo hatta durup durup ağlıyorum ama hormanlarımın suçu yok bu sefer.
tüm suç eşimin şu an çok sinirliyim ona

merhaba haziran annelerii, biz çok hasta oldukk sabaha kadar uyuyamadıkk:2::2:

geçmiş olsun cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…