- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #24.081
bunun markası ne canım merak ettım
bebegım benımkisinn markası kraft . bebek aglayınca kendı kendıne muzık calmaya baslıyor ve tıtrıyor aynı zamanda gece lambası da devreye gırıyor . donencelı muzıklı tıtresımli 75*110 boyutunda fıyatı da 350 ytl idi 300 e aldımmmkızlar fiyatları ne kadar bu park yatakların?
bebegım benımkisinn markası kraft . bebek aglayınca kendı kendıne muzık calmaya baslıyor ve tıtrıyor aynı zamanda gece lambası da devreye gırıyor . donencelı muzıklı tıtresımli 75*110 boyutunda fıyatı da 350 ytl idi 300 e aldımmm
canım bunu en az 4 yasına kadar kullanır ancak o zamana kadar borclarımı oder ve bı oda alabılırım herhaldee...he ama bnmkinin öyle özellikleri yok tabi, sadece yanında bi müzik aparatı var, öyle mızır mızır bişi çalışyo işte.
laf olsun diye
ölçüleri de 60x100
canım bunu en az 4 yasına kadar kullanır ancak o zamana kadar borclarımı oder ve bı oda alabılırım herhaldee...
bebek odası falan aldın mı canım ??e tabi kullanır cnm 4 yaşına kadar.
iyi günlerde kullansın inşşş.
ben geçici olarak kullanacağım için çok para vermek istemedim,
bi an önce odasına ve kendi yatağına alışsa iyi olur
bebek odası falan aldın mı canım ??
saol cnm cım...sen ne zaman ızne cıkıcaksın cnm yaa bence önden kullan kı eksılerını felan hallet bıde yan gel yat bugunler bı daha bulunmaz sonra bebısler uyutmıcak bızı zaten
benim doğum yapacağım hastanenin kendi fotoğrafçısı var başka fotoğrafçı sokmuyolar ama fiyatlar dediğin gibi hep aynı o civarlarda, ben hemşirelerden birine vericem foto makinasını çeksin sonra onları shoplarım ben o kadar para veremem, zaten doğuma birsürü para vericez. hastanenin fotoğrafcısı 800 tl dedi bize bende lazım değil dedim
canım daha 30. haftamdayım 2 hafta sonra doktor durumuna göre çalışabilir raporu yazcak.inan işe zor gidiroyurm artıkın. evde yuvarlanmak istiyorum ama bebişim doğduktan sonra ücretsiz izin alma gibi bi lüksüm olmadığından zorda olsa çalışıp doğumdan sonraya bırakmak istiyorum haftalarımı. ama olurda dayanamazsam napim izne ayrılırım bende.
canım çok tatlısınız. bencede dert etme kilolarını. ayrıca öyle çokda kilolu gelmedin gözüme.
slm kızlar dunden berı çok içim sıkılıyor sinir basıyo ağlayasım geliyo hormonlarla alakalı galıba ama çok sıkıldım bu halımden böyle olan varmı
merhaba haziran annelerii, biz çok hasta oldukk sabaha kadar uyuyamadıkk:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?