2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar bırını sorcam gercı lınkını bılmıyorum ama kac gundur gormuyorumda aklıma takıldı bu ıkızlerımızın annesı yanlıs hatırlamıyorsam eymen ve vera
yanlıssada af ola

kızlar uyuyamıyorum gecelerı 2 gundur cok gergınım herkez sınırlerımı bozuyor esıme gıcık oluyorum adam ustume tıtrıyo
ben gezmeyı cok sevıyorum 3 gundur evdeyım herkez artık tek basına cıkma dedı korkuttular benıde bende esımın koluna gırıp gezmek ıstıyorum oda sag olsun yastık gormesın evde uyuyoo

bende trıp yapıyorum

kızlar bırını sorcam gercı lınkını bılmıyorum ama kac gundur gormuyorumda aklıma takıldı bu ıkızlerımızın annesı yanlıs hatırlamıyorsam eymen ve vera
yanlıssada af ola

akıllıbıdık doğum iznine ayrıldı ve evinde net olmadığından topic e giremiyor.
ama utopya yla hbr gönderiyot arada sırada.
iyiymiş bi sorun yokmuş, en son 2-3 gün önce hbr gelmişti sanırım

ayy bıde onden gıden bebekler erken dogumolur denmıs galıba dogru 3 hafta once arkadasım 35+6 gunluk dogum yaptı bebegıde 3400 gm 36 hafta ıcın baya koca bebktı ama masallah cok saglıklı benımde kızım 2 hafta onden gıdıyoır benımde yakın sanırım :18::18:

akıllıbıdık doğum iznine ayrıldı ve evinde net olmadığından topic e giremiyor.
ama utopya yla hbr gönderiyot arada sırada.
iyiymiş bi sorun yokmuş, en son 2-3 gün önce hbr gelmişti sanırım

saol cnm evet herkezın evınde net yok normal tabı ama bıde ıkız olunca bende merak etmıstım

kızlarr ben kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum .. nefesım darlanıyor her yerım ağrıyor bı yandan terliyorum evin içine sıgmıyorum .. ağlıyorum deli gıbı .. off

kızlar bu sıtres hıc bıtmıcekmı bugune kadar erken dogum korkusu vardı o bıttı sımdıde kordon dolanması korkum var cok okur oldum 2 gun pek keyıfsızdı kızım hareket etmedı desemm yerı var sonra aklıma bın turlu sey geldı neyse cok sukur bugun haretlerı normale dondu

bu kordon nır dolanırkı tobe yarabbımde

kızlar mayıs annelerıne baktımda tektek dogurmuslar nısanda

ayy mayıs gırıncede sanırım bızde tektek baslıycaz inş bebıslerımızı kucagımıza almaya

ay bana da herkes haziranda doğum yapıcakmış gibi geliyo, kimse eke doğurmicakmiş gibi geliyo

ayy yaprak dokumu gıbı baslayınca topıktekıler dogurmaya ozaman ınanırız sanırım 37 38 gorelımde sonrada dogsun ıns nabalım sabırsız sımdıkıler

bu durumda benimki 3 parmak şu an
doğuma bi parmak mesafemi kaldı yani

cnm parise giderken korkmuyomusun bişi olucak diye :26:

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

noluyo kıııı hayırdır?

yaw bu pimpirikli şeyleri nerde düşünüyosunuz yahuuu
rahat olun biraz inş bişi olmicak bebiklerimize..
her hamişin olduğu kadar bizim de risklerimiz var ama bunları düşünüp
kendini üzmek de niye tadını çıkarmak varken...

babamız pazara gitti..
bende çamaşırları yıkamaya başladım
birazdan ütüye başlarım yine..
akşam üzeri de dolabımız gelicek
onu da yerleştirirsek çantamızın hazırlanması kalıyo geriye..
ben aldığım pijama gecelikleri de yıkadım kızlar...
herkese kolay gelsin bugün evdeyim ara ara bakarım sizlere de..
hoşçakalın...

merhaba haziran annelerii, biz çok hasta oldukk sabaha kadar uyuyamadıkk:2::2:

cok gecmiş olsun cnm..

kızlar bu ne sinir sıkıntı??
sıkmayın kendinizi yapın bi çay kahve bişey çıkın balkona şööle derin derin nefes alın bi rahatlayın..
hoşunuza giden bişey yapın uzaklaşın sizi sinir eden düşüncelerden..
ne bilim çikolata fln yeseniz?!
bi anlık olumlu düşünmek bile sizi sakinlestirmeye yetecektir...

sinir etti beni
gıcık adam nolcak.
ben ne kadar tez canlıysam, hemen bişi olsun istersem bu ve bunun ailesi bi o kadar ağırkanlı.
bişi yapılcaksa yapılır yani, insan süründürülmez ki böyle.

çok uzun hikaye kızlar aslında
bnm abime bi iş için aracı olcaktı, geldi hevesli hevesli anlattı, abim de şimdikiişinden memnun değil, heveslenmişti bayaa şartları falan iyi diye.
bi haftadır sesi çıkmıyo, soruyorum noldu abime hbr veriim diye, böyle muallak muallak cevaplar veriyo.
en son dün akşam sordum adamla konuşmuş da adam eleman almaktan vazgeçmiş.
e dedim ne diye söylemiyosun, kaç gündür soruyorum da. abime de ayıp oldu dedim, o kadar hevesle anlattı ki böyle abime, kesin olmuş gibi yani.
neymiş onu mu düşünüyomuş bitek, kafasında bintürlü şey varmış.
e dedim çıkart böyle şeyleri kafandan, beni de çıkart rahatlarsın dedim.

gece sinirden uyuyamadım, kendi horul horul uyudu

sabah da cnm bitanem diye konuşuyo, hiç yüz vermedim.

işe giderken öpmeye kalktı kapıda ben de kafamı çevirdim, iyi öpmüyorum dedi durup dururkn trip yapıyomuşum
ben de öpmezsen öpme çok da umrumda dedim....

öyle yani , of anlattım rahatladım valla.
böyle anlatınca belki bişey okmuş gibi gözüküyo ama sinir bi durum yani.
bn bütün gece düşündüm abime nasıl sölicem diye. neyse ki annem dedi sabah anlatınca ben söylerim ne var bunda sen sıkma canını diye.
ama beni adamın tavrı sıkıyo, sinir ediyo zaten

hmonoglu bu erkeklerin hepsi aynı vurdumduymaz amannn boşver takma değiştiremeyiz çünkü erkeklerin tipik huyları. benimkide beni sinir etti aslında adam bana bişey yapmadı geçen sene arabamızı değiştirdik 0 araç aldık son model süper, dün gelmiş bunu satıp cc olanını alacakmış çok sinir oldum ben evle ilgili bişey istediğim zaman bayağ konuşmam gerekiyo almıyo sonra diyo kendine milyarlık şeyleri çok rahatlıkla harcayabiliyor birkaç değiştirmek istediğim şey var evde ne gerek var yok mu iyi bu ne güzel diyo kendine gelince farklı ama çok sinir oluyorum bende ama erkek işte.

sıkma canını boşver. bebeğini düşün arada oluyor böyle sıkıntılar biz de geçenlerde bebek eşyası yüzünden ufak bir gerginlik yaşadık. 35. haftama girecem nerdeyse bana aceleci davranıyorsun diyor beyefendi ben de artık bu konuyu açmayacam hiçbirşey istemiyorum dedim. bugün işe giderken yanıma geldi yarın alışverişe çıkalım dedi. hiç birşey demedim bakalım ne yapacak benim düşünceli biricik kocam

slm kızlar dunden berı çok içim sıkılıyor sinir basıyo ağlayasım geliyo hormonlarla alakalı galıba ama çok sıkıldım bu halımden böyle olan varmı

Bana da ara ara soldan soldan geliyor kafama takıyorum bazı şeyleri ama kızımda etkilenir diye hemen atıyorum kafamdaki düşünceleri... İçini ferah tut canım bak hava da güzel çık dışarı temiz hava al biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…