- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #24.101
beni de sinir basıyo, içim sıkılıyo hatta durup durup ağlıyorum ama hormanlarımın suçu yok bu sefer.
tüm suç eşiminşu an çok sinirliyim ona
geçmiş olsun cnmm[/QUOTaslnda bnmde eşimn payı var bnde aglayıp duruyorum snırmdn
kızlar bırını sorcam gercı lınkını bılmıyorum ama kac gundur gormuyorumda aklıma takıldı bu ıkızlerımızın annesı yanlıs hatırlamıyorsam eymen ve vera
yanlıssada af ola
akıllıbıdık doğum iznine ayrıldı ve evinde net olmadığından topic e giremiyor.
ama utopya yla hbr gönderiyot arada sırada.
iyiymiş bi sorun yokmuş, en son 2-3 gün önce hbr gelmişti sanırım
ay bana da herkes haziranda doğum yapıcakmış gibi geliyo, kimse eke doğurmicakmiş gibi geliyo
4 parmak acıklaması yapayım kızlar bunu cok kısıden duydum hemsıreden bıle yanı
gogus altından gobek arasını orcuyorsunuz kac parmagınız gırıyor kızlar benım suanda dolu dolu 3 parmagım gırıyor
bıde dun sordum ama kımse cevap yazmadı benım goguslerımden sut gelmeye basladı tabı sıkınca sızdende gelıyormu
kızlar yazamadım o ara...elektrikler gitti,geldiğin de saat epey ilerlemişti...ondan sonra da kocem rahat durmadı parise gittik geldik birkoca karnımla zor oluyor ama yinede bileti kesiyoruz valla sonra duş,yemek derken bu saat olmuş...
yarında kız kardeşim ve annemler bebek bohçamızı getirecekler bize...
merak içindeyim neler neler almışlardır kimbilir daha görmediğim...
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
kızlar bu sıtres hıc bıtmıcekmı bugune kadar erken dogum korkusu vardı o bıttı sımdıde kordon dolanması korkum var cok okur oldum 2 gun pek keyıfsızdı kızım hareket etmedı desemm yerı var sonra aklıma bın turlu sey geldı neyse cok sukur bugun haretlerı normale dondu
bu kordon nır dolanırkı tobe yarabbımde
:
geçmiş olsun cnmm
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
merhaba haziran annelerii, biz çok hasta oldukk sabaha kadar uyuyamadıkk:2::2:
sinir etti beni
gıcık adam nolcak.
ben ne kadar tez canlıysam, hemen bişi olsun istersem bu ve bunun ailesi bi o kadar ağırkanlı.
bişi yapılcaksa yapılır yani, insan süründürülmez ki böyle.
çok uzun hikaye kızlar aslında
bnm abime bi iş için aracı olcaktı, geldi hevesli hevesli anlattı, abim de şimdikiişinden memnun değil, heveslenmişti bayaa şartları falan iyi diye.
bi haftadır sesi çıkmıyo, soruyorum noldu abime hbr veriim diye, böyle muallak muallak cevaplar veriyo.
en son dün akşam sordum adamla konuşmuş da adam eleman almaktan vazgeçmiş.
e dedim ne diye söylemiyosun, kaç gündür soruyorum da. abime de ayıp oldu dedim, o kadar hevesle anlattı ki böyle abime, kesin olmuş gibi yani.
neymiş onu mu düşünüyomuş bitek, kafasında bintürlü şey varmış.
e dedim çıkart böyle şeyleri kafandan, beni de çıkart rahatlarsın dedim.
gece sinirden uyuyamadım, kendi horul horul uyudu
sabah da cnm bitanem diye konuşuyo, hiç yüz vermedim.
işe giderken öpmeye kalktı kapıda ben de kafamı çevirdim, iyi öpmüyorum dedi durup dururkn trip yapıyomuşum
ben de öpmezsen öpme çok da umrumda dedim....
öyle yani , of anlattım rahatladım valla.
böyle anlatınca belki bişey okmuş gibi gözüküyo ama sinir bi durum yani.
bn bütün gece düşündüm abime nasıl sölicem diye. neyse ki annem dedi sabah anlatınca ben söylerim ne var bunda sen sıkma canını diye.
ama beni adamın tavrı sıkıyo, sinir ediyo zaten
slm kızlar dunden berı çok içim sıkılıyor sinir basıyo ağlayasım geliyo hormonlarla alakalı galıba ama çok sıkıldım bu halımden böyle olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?