- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #24.121
Eki Görüntüle 401940 Eki Görüntüle 401941 Eki Görüntüle 401943 kızlarr delırmek uzereyım butun halılarımı annemler yıkasın dogum temızlıgı olur dedık yıkadık halılar rekk attı krem beyaz olan yerlerı kahve rengı sıyah oldu suyu tutmakla bnm evlenelı bu ayın 25 ınde bır sene oldu ılk yıkanısı merinosun fasion shagy modeli bıde butun evım adamlar deterjandandır demezmı yuh dedım deterjanlamaya kalmadı ve sıteye baktımkı sikayet com a herkes aynı seyden sıkayetcı anlıcanız elımde patladı butun odaların kı yolluklarım hepsii tuketıcı haklarına sıkayet edeyımmı
kızlar nasılsınız??
yarın kocam istanbula gidiyor.
illa sende gel diyor bana
sen burda 4 gün sıkılırsın diyor...
ne yapsam acaba gitsemmi
kendi arabamızla gidecez...
o nun biraz işi var bende dayımlara gitsem diyorum
nereye istersen gezdiririm seni diyor...
bişey olur mu araba yolculuğundan acaba
çok uzun bi yol mu cnm, nerede oturuyorsunuz?
sinir etti beni
gıcık adam nolcak.
ben ne kadar tez canlıysam, hemen bişi olsun istersem bu ve bunun ailesi bi o kadar ağırkanlı.
bişi yapılcaksa yapılır yani, insan süründürülmez ki böyle.
çok uzun hikaye kızlar aslında
bnm abime bi iş için aracı olcaktı, geldi hevesli hevesli anlattı, abim de şimdikiişinden memnun değil, heveslenmişti bayaa şartları falan iyi diye.
bi haftadır sesi çıkmıyo, soruyorum noldu abime hbr veriim diye, böyle muallak muallak cevaplar veriyo.
en son dün akşam sordum adamla konuşmuş da adam eleman almaktan vazgeçmiş.
e dedim ne diye söylemiyosun, kaç gündür soruyorum da. abime de ayıp oldu dedim, o kadar hevesle anlattı ki böyle abime, kesin olmuş gibi yani.
neymiş onu mu düşünüyomuş bitek, kafasında bintürlü şey varmış.
e dedim çıkart böyle şeyleri kafandan, beni de çıkart rahatlarsın dedim.
gece sinirden uyuyamadım, kendi horul horul uyudu
sabah da cnm bitanem diye konuşuyo, hiç yüz vermedim.
işe giderken öpmeye kalktı kapıda ben de kafamı çevirdim, iyi öpmüyorum dedi durup dururkn trip yapıyomuşum
ben de öpmezsen öpme çok da umrumda dedim....
öyle yani , of anlattım rahatladım valla.
böyle anlatınca belki bişey okmuş gibi gözüküyo ama sinir bi durum yani.
bn bütün gece düşündüm abime nasıl sölicem diye. neyse ki annem dedi sabah anlatınca ben söylerim ne var bunda sen sıkma canını diye.
ama beni adamın tavrı sıkıyo, sinir ediyo zaten
hmonoglu bu erkeklerin hepsi aynı vurdumduymaz amannn boşver takma değiştiremeyiz çünkü erkeklerin tipik huyları. benimkide beni sinir etti aslında adam bana bişey yapmadı geçen sene arabamızı değiştirdik 0 araç aldık son model süper, dün gelmiş bunu satıp cc olanını alacakmış çok sinir oldum ben evle ilgili bişey istediğim zaman bayağ konuşmam gerekiyo almıyo sonra diyo kendine milyarlık şeyleri çok rahatlıkla harcayabiliyor birkaç değiştirmek istediğim şey var evde ne gerek var yok mu iyi bu ne güzel diyo kendine gelince farklı ama çok sinir oluyorum bende ama erkek işte.
sıkma canını boşver. bebeğini düşün arada oluyor böyle sıkıntılar biz de geçenlerde bebek eşyası yüzünden ufak bir gerginlik yaşadık. 35. haftama girecem nerdeyse bana aceleci davranıyorsun diyor beyefendiben de artık bu konuyu açmayacam hiçbirşey istemiyorum dedim. bugün işe giderken yanıma geldi yarın alışverişe çıkalım dedi. hiç birşey demedim bakalım ne yapacak benim düşünceli biricik kocam
Eki Görüntüle 401940 Eki Görüntüle 401941 Eki Görüntüle 401943 kızlarr delırmek uzereyım butun halılarımı annemler yıkasın dogum temızlıgı olur dedık yıkadık halılar rekk attı krem beyaz olan yerlerı kahve rengı sıyah oldu suyu tutmakla bnm evlenelı bu ayın 25 ınde bır sene oldu ılk yıkanısı merinosun fasion shagy modeli bıde butun evım adamlar deterjandandır demezmı yuh dedım deterjanlamaya kalmadı ve sıteye baktımkı sikayet com a herkes aynı seyden sıkayetcı anlıcanız elımde patladı butun odaların kı yolluklarım hepsii tuketıcı haklarına sıkayet edeyımmı
kızlar slm nasılsınız?
dün hiç uğrayamadım oğluşumun oda takımı geldi sabahtan bi başladım
mobilyaları silmekle sonra bütün eşyalarını yıkadım ektra durulama yaptırdım annemde yardıma geldi
gece yarısına kadar kuruyanları ütüledik oda tamam oldu
ama ayaklarım şişti inanamadım görünce resmen morarmışlar hemen uyudum tabi deliksiz
bugünde kocişe arabasını ve portatif beşiğini kurdurdum yazlık kışlık ayırdık
atılcakları eledik
yarın annem gelcek kompale perdeler yıkancak camlar silincek mutfakta var
ben yine duramadım bugün koltukların yüzlerini kırlentlerini yıkıyorum
çamaşır makinem kafayı yemek üzere...
odası güzel oldu sonra resim eklerim
şimdi geçmişe bi bakayım
ankara da oturuyorum ben.
gitmeyi istiyorum ama karar veremedim işte...
e bi dr una ara sor istersen...
hem en iyi sen bilirsin kendini. mesela benm öle çok şikayetlerim olmadığı için, bi de arabayla gelinecekse kjendimde o gücü bulurdum.
ama önemli olan senin nasıl hissettiğin
Merhaba kizlar.
Nihayet iki ay sonra doktorumuzu gorduk. Birsey kaybetmemisim gecen ayki randuvuyu atlayarak
Kizimin durumu gayet iyi, suyum da yeterli, iki hafta onden gitmeye devam. Agirligimiz 2.400gr olmus. Dogum pozisyonunda su anda. Onden gitmesi erken dogacagi anlamina gelmiyormus, kafa buyudugu icin vajinal dogumu zorlastirmasi anlamina geliyormus. Doguma bebekler karar veriyormus, 38den once hic bir bebegin dogmasini istemezmis doktorlar. Suni sanci da anneye zararli birseymis, mumkunse vermemeyi tercih ediyorlar.
Kansizligimla ilgili herhangi birsey yapilamiyor, dogumda kocamdan iki unite kan alinip hazir bekletilecek. Gerekli testleri simdiden yaptirin dedi.
Kalsiyum destegine gerek yok, bobrek tasi yapabilir dedi. Kalsiymu birakicam ama magnezyuma devam.
Tiroid icin bir endokrine gorunmen lazim dedi. T4 degerim dusuk, ilac kullanmam gerekirmis.
Gezmemde, yurumemde, cinsel iliskide sorun yok. Doguma kadar canin ne istiyorsa yapabilirsin dedi. Hamilelikte yasaklar konulunca kadinlar kendini hasta zannediyor, o yuzden yasak yok dedi.
Nst ye de girdim, kasilma cikmadi.
Sonraki randevumuz 12 mayista, herkese iyi haftasonlari
ohh çok şükür ne güzel sorunsuz gidiyormuş hamilelik. ne çok mrk ettiğim soruyu sormuşsun sanırım dr una.
önden giden bebek erken mi doğar sorusu.
ben de gidince soracaktım zaten. bnde önden gidiyorum çünkü usg ölçümlerine göre..
artık çok daha rahat yürüyüp, gezebilirsin, kimse tutamaz valla seni
çok sevindim senin adına
ben biraz ütü yapıyım kızlar, birikince daha çok zorlanıyorum.
Ben goremedim albumlerde.
kızlar göğüs uçlarımda sivilce gibi şeyler çıkmış
sizde de var mı yaa
niye çıkmışki
gerçi epeydir vardı da hiç yakından incelememiştim
oğlumun çantasını hazırladım
fazla fazla koydum gibi ama
bi baksanıza sizce eksik var mı?
15-20 adet bebek bezi
1 adet can bebe tek kullanımlık alt açma örtüsü
alt açma örtüsü
mustela pişik önleyici krem
uni baby ıslak mendil
yenidoğan biberon
yalancı emzik
emzik tutucu
emzik kutusu
10lu hastane çıkışı
2 tane uzun kol 1 tane kısa kol zıbın
2 tane patiksiz 1 tane patikli tek alt
2 normal 1 kalın çorap
2 şapka
2 eldiven
4 battaniye (biri hastane çıkışından çıkan küçük battaniye alta sermek için, 2 penye, 1 peluş)
4 tane ağız mendili
merhaba haziran annelerii, biz çok hasta oldukk sabaha kadar uyuyamadıkk:2::2:
slm kızlar dunden berı çok içim sıkılıyor sinir basıyo ağlayasım geliyo hormonlarla alakalı galıba ama çok sıkıldım bu halımden böyle olan varmı
kızlar uyuyamıyorum gecelerı 2 gundur cok gergınım herkez sınırlerımı bozuyor esıme gıcık oluyorum adam ustume tıtrıyo
ben gezmeyı cok sevıyorum 3 gundur evdeyım herkez artık tek basına cıkma dedı korkuttular benıde bende esımın koluna gırıp gezmek ıstıyorum oda sag olsun yastık gormesın evde uyuyoo
bende trıp yapıyorum
kızlarr ben kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum .. nefesım darlanıyor her yerım ağrıyor bı yandan terliyorum evin içine sıgmıyorum .. ağlıyorum deli gıbı .. off
kızlar bu sıtres hıc bıtmıcekmı bugune kadar erken dogum korkusu vardı o bıttı sımdıde kordon dolanması korkum var cok okur oldum 2 gun pek keyıfsızdı kızım hareket etmedı desemm yerı var sonra aklıma bın turlu sey geldı neyse cok sukur bugun haretlerı normale dondu
bu kordon nır dolanırkı tobe yarabbımde
sinir etti beni
gıcık adam nolcak.
ben ne kadar tez canlıysam, hemen bişi olsun istersem bu ve bunun ailesi bi o kadar ağırkanlı.
bişi yapılcaksa yapılır yani, insan süründürülmez ki böyle.
çok uzun hikaye kızlar aslında
bnm abime bi iş için aracı olcaktı, geldi hevesli hevesli anlattı, abim de şimdikiişinden memnun değil, heveslenmişti bayaa şartları falan iyi diye.
bi haftadır sesi çıkmıyo, soruyorum noldu abime hbr veriim diye, böyle muallak muallak cevaplar veriyo.
en son dün akşam sordum adamla konuşmuş da adam eleman almaktan vazgeçmiş.
e dedim ne diye söylemiyosun, kaç gündür soruyorum da. abime de ayıp oldu dedim, o kadar hevesle anlattı ki böyle abime, kesin olmuş gibi yani.
neymiş onu mu düşünüyomuş bitek, kafasında bintürlü şey varmış.
e dedim çıkart böyle şeyleri kafandan, beni de çıkart rahatlarsın dedim.
gece sinirden uyuyamadım, kendi horul horul uyudu
sabah da cnm bitanem diye konuşuyo, hiç yüz vermedim.
işe giderken öpmeye kalktı kapıda ben de kafamı çevirdim, iyi öpmüyorum dedi durup dururkn trip yapıyomuşum
ben de öpmezsen öpme çok da umrumda dedim....
öyle yani , of anlattım rahatladım valla.
böyle anlatınca belki bişey okmuş gibi gözüküyo ama sinir bi durum yani.
bn bütün gece düşündüm abime nasıl sölicem diye. neyse ki annem dedi sabah anlatınca ben söylerim ne var bunda sen sıkma canını diye.
ama beni adamın tavrı sıkıyo, sinir ediyo zaten
Merhaba kizlar.
Nihayet iki ay sonra doktorumuzu gorduk. Birsey kaybetmemisim gecen ayki randuvuyu atlayarak
Kizimin durumu gayet iyi, suyum da yeterli, iki hafta onden gitmeye devam. Agirligimiz 2.400gr olmus. Dogum pozisyonunda su anda. Onden gitmesi erken dogacagi anlamina gelmiyormus, kafa buyudugu icin vajinal dogumu zorlastirmasi anlamina geliyormus. Doguma bebekler karar veriyormus, 38den once hic bir bebegin dogmasini istemezmis doktorlar. Suni sanci da anneye zararli birseymis, mumkunse vermemeyi tercih ediyorlar.
Kansizligimla ilgili herhangi birsey yapilamiyor, dogumda kocamdan iki unite kan alinip hazir bekletilecek. Gerekli testleri simdiden yaptirin dedi.
Kalsiyum destegine gerek yok, bobrek tasi yapabilir dedi. Kalsiymu birakicam ama magnezyuma devam.
Tiroid icin bir endokrine gorunmen lazim dedi. T4 degerim dusuk, ilac kullanmam gerekirmis.
Gezmemde, yurumemde, cinsel iliskide sorun yok. Doguma kadar canin ne istiyorsa yapabilirsin dedi. Hamilelikte yasaklar konulunca kadinlar kendini hasta zannediyor, o yuzden yasak yok dedi.
Nst ye de girdim, kasilma cikmadi.
Sonraki randevumuz 12 mayista, herkese iyi haftasonlari
merhaba haziran annelerii, biz çok hasta oldukk sabaha kadar uyuyamadıkk:2::2:
cnm parise giderken korkmuyomusun bişi olucak diye :26:
bu arada kızlar bugün havada güzeldi dışarı çıktım son eksiklerimi tamamladım için bi rahatladıki sormayın. bebişimin halısını aldım lohusa tacı ve onu uygun küpe:)) pijamalarım. hasta bezi bebişime nolur nolmaz diye milupanın mamasını aldım küçüklerinden (inş. emerde ihtiyaç olmaz), dalin sıvı deterjanı aldım. artık iki hafta sonra hazırlıklara başlıycam sizler gibi yıka ütüle işleri felan. hiç eksik kalmadı ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?