2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlarr delırmek uzereyım butun halılarımı annemler yıkasın dogum temızlıgı olur dedık yıkadık halılar rekk attı krem beyaz olan yerlerı kahve rengı sıyah oldu suyu tutmakla bnm evlenelı bu ayın 25 ınde bır sene oldu ılk yıkanısı merinosun fasion shagy modeli bıde butun evım adamlar deterjandandır demezmı yuh dedım deterjanlamaya kalmadı ve sıteye baktımkı sikayet com a herkes aynı seyden sıkayetcı anlıcanız elımde patladı butun odaların kı yolluklarım hepsii tuketıcı haklarına sıkayet edeyımmı

Iyi günler anneler,iyisiniz insallah
Sabah esim uykumdan uyandirdi hadi annenlere kahvaltiya gidelim diye. Sersem sersem tamam dedim,evden nasil ciktik anlamadim
Sonra mutfak alisverisine ciktik esimle,yeni geldim eve.Yorgunum hatta uyumakda istiyorum ama uyuyacak gibi de degilim
Evdede yalnizim,ne yapsam diye dusunuyorum

kızlar slm nasılsınız?
dün hiç uğrayamadım oğluşumun oda takımı geldi sabahtan bi başladım
mobilyaları silmekle sonra bütün eşyalarını yıkadım ektra durulama yaptırdım annemde yardıma geldi
gece yarısına kadar kuruyanları ütüledik oda tamam oldu
ama ayaklarım şişti inanamadım görünce resmen morarmışlar hemen uyudum tabi deliksiz

bugünde kocişe arabasını ve portatif beşiğini kurdurdum yazlık kışlık ayırdık
atılcakları eledik

yarın annem gelcek kompale perdeler yıkancak camlar silincek mutfakta var
ben yine duramadım bugün koltukların yüzlerini kırlentlerini yıkıyorum
çamaşır makinem kafayı yemek üzere...

odası güzel oldu sonra resim eklerim
şimdi geçmişe bi bakayım

ayy sen söyler sölemez halılarımın markasına baktım, unutmuşum. bnmkilerde shaggy çünkü ama markası kaşmirmiş. ben daha hiç yıkamadım ama çok sildim, silerken hiç renk gelmedi beze falan.

sen de şikayet et tabi ki.
madem yıkanmaz falan d,ye ibare koysalarmış.

kızlar nasılsınız??
yarın kocam istanbula gidiyor.
illa sende gel diyor bana
sen burda 4 gün sıkılırsın diyor...
ne yapsam acaba gitsemmi
kendi arabamızla gidecez...
o nun biraz işi var bende dayımlara gitsem diyorum
nereye istersen gezdiririm seni diyor...
bişey olur mu araba yolculuğundan acaba

çok uzun bi yol mu cnm, nerede oturuyorsunuz?

kızlar bu erkeklerin hepsi aynı
benimki de güya bugün izinli ve bebeğin dolabı gelecek
ama sabahtan beri kıvrandı dışarı çıkmak için.
bende işim var nereye gidersen git dedim
annemi getirdi bize bebeğin çamaşırlarını yıkıyoz ütülüyrz ki
dolap gelince yerleştirelim..
şimdi de aramış bişi istiyomusun yok dedim istemiyorum...

ayyy aynı cnm ya bizde 35. haftadayız ben çok acele ediyomuşum..
hatta onun hesabına göre daha 33 haftalıkmış ayy delircem artık sustum
kendi kendime alıcam eksiklerimi gitsin ödesin de aklı başına gelsin...

cnm bence şikayet et tabiki..
daha 1 yıl olmuş alalı bir sürü para verilmiş sonuçta..

güle güle kullanın odanızı bizimde 1 saate kadar dolabımız gelecek
yerleşsin foto çekip atarım size..

e bi dr una ara sor istersen...
hem en iyi sen bilirsin kendini. mesela benm öle çok şikayetlerim olmadığı için, bi de arabayla gelinecekse kjendimde o gücü bulurdum.
ama önemli olan senin nasıl hissettiğin

kendimi iyi hissediyorum
doktoruma da bi sorayım bari
giderim herhalde.
evde çok sıkıldım ne zamandan beri

selam haziran anneleri, ben ara ara takip ediyorum ama yazmamıştım daha önce, sizlere bişey sormak istiyorum. bebiş 5 aylıkken işe başladım, şehir değişikliği yaptım, o zamana kadar dr kontrollerimde bi sorun yoktu ama, 5. aydan sonra değişen dr um bebeğin bel çevresinin haftasından geri olduğunu söyledi, doppler istedi 1 kere gittik başka dr a o da toparlayacağına inanıyorum demişti, şu an 34-4 haftadayım ama bebeğin bel çevresi 29, diğerleri de 33 olarak çıkıyo ultrasonda, dr um tekrar doppler istedi, gerekirse daha önce alırız bebeği dedi, benzer bi durumda olan var mı acaba..

Merhaba kizlar.
Nihayet iki ay sonra doktorumuzu gorduk. Birsey kaybetmemisim gecen ayki randuvuyu atlayarak
Kizimin durumu gayet iyi, suyum da yeterli, iki hafta onden gitmeye devam. Agirligimiz 2.400gr olmus. Dogum pozisyonunda su anda. Onden gitmesi erken dogacagi anlamina gelmiyormus, kafa buyudugu icin vajinal dogumu zorlastirmasi anlamina geliyormus. Doguma bebekler karar veriyormus, 38den once hic bir bebegin dogmasini istemezmis doktorlar. Suni sanci da anneye zararli birseymis, mumkunse vermemeyi tercih ediyorlar.

Kansizligimla ilgili herhangi birsey yapilamiyor, dogumda kocamdan iki unite kan alinip hazir bekletilecek. Gerekli testleri simdiden yaptirin dedi.
Kalsiyum destegine gerek yok, bobrek tasi yapabilir dedi. Kalsiymu birakicam ama magnezyuma devam.
Tiroid icin bir endokrine gorunmen lazim dedi. T4 degerim dusuk, ilac kullanmam gerekirmis.
Gezmemde, yurumemde, cinsel iliskide sorun yok. Doguma kadar canin ne istiyorsa yapabilirsin dedi. Hamilelikte yasaklar konulunca kadinlar kendini hasta zannediyor, o yuzden yasak yok dedi.
Nst ye de girdim, kasilma cikmadi.
Sonraki randevumuz 12 mayista, herkese iyi haftasonlari

ohh çok şükür ne güzel sorunsuz gidiyormuş hamilelik. ne çok mrk ettiğim soruyu sormuşsun sanırım dr una.
önden giden bebek erken mi doğar sorusu.
ben de gidince soracaktım zaten. bnde önden gidiyorum çünkü usg ölçümlerine göre..
artık çok daha rahat yürüyüp, gezebilirsin, kimse tutamaz valla seni
çok sevindim senin adına

ben biraz ütü yapıyım kızlar, birikince daha çok zorlanıyorum.

Ben de utuye ve camasira vericem kendimi
Off bitse de kurtulsam artik!

kızlar göğüs uçlarımda sivilce gibi şeyler çıkmış
sizde de var mı yaa
niye çıkmışki
gerçi epeydir vardı da hiç yakından incelememiştim

canım onar ben de de var bazı hamile bayanlarda olurmuş halk arasında çiçeklenme diye geçiyormuş çok bilmiş teyzeler gögüslerin çiçeklendimi diye sordu geçen gün bende öğrenmiş oldum

canım 20 gün çnce arkadaşım doğum yaptı bebiş için kıyafetleriyle beraber havlu istediler bilgine...

nilobella canım gözün aydın maşallah kızına... sanada benim gb endokrin yolu göründü geçmiş olsun
buarada geçen gün şu çengelli iğneleri sormuşsun bi türlü denk gelemedik
çangelli iğnelere 200tl dediler dayımız künyesini 440tl almış iğnelere bayıldım ama ben bakalım ona sıra gelcekmi :44:

merhaba haziran annelerii, biz çok hasta oldukk sabaha kadar uyuyamadıkk:2::2:

çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. ben ıhlamur kaynatmıştım iyi gelmiştim tabi eğer soğuk algınlığı ise seninkide.

slm kızlar dunden berı çok içim sıkılıyor sinir basıyo ağlayasım geliyo hormonlarla alakalı galıba ama çok sıkıldım bu halımden böyle olan varmı

ah ah şu hormonlar. onlara inat kalk dışarı çık hava güzel bi yürüyüş iyi gelir. insan evde kendiyle kalınca sürekli kuruyoda kuruyo özellikle biz hamişler. bebişini düşün canını sıkmamaya çalış bence.

eşin yoruluyodur canım belki. bırak dinlensin adamcağız:)) elbet fırsat bulursunuz.

kızlarr ben kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum .. nefesım darlanıyor her yerım ağrıyor bı yandan terliyorum evin içine sıgmıyorum .. ağlıyorum deli gıbı .. off

bugün topikte nazar var bence. herkes sıkıntılı gibi. inş. tez zamanda atlatırsın canım. ağrıların için doktorun birşey önerdimi canım.

pinpirikli hatunlar:))) diyorum ama bende böyleyim. inş. Allahın izniyle bir sorun çıkmıycak böyle düşün canım. yoksa bu hamilelik dönemini zehir ederiz kendimize. tat almaya bak.

benim eşimde bana göre daha ağırkanlı. ama napcan canım değiştiremeyiz ki. biraz farklı şeylerle uğraş belki kafan dağılır. ama inş. kocişin gönlünü alır. ama uzatma bence canım.

eyvah eyvah çok kötü bi durum. senin yerinde olmak istemezdim inan. ama kesinlikle şikayet et hakkını ara. pişkin pişkin bide deterjandır diyolar ha yuh artık. sen olayın üstüne git belki değiştirirler ozaman. yoksa evde sen ve halılar başbaşa kalırsınız canım.

çok sevindim senin adına canım. bebişinin kilosuda çok iyi. yasaklara gelince benim doktorumda aynen böyle düşünüyor sizler hasta değilsiniz abartmayın diyo:) benim randevumda 14 Mayısta artık daha sık görmek istiyorlar. ne güzel bizde bebişleri görürüz. sonrada gelsin kuzucuklar zamanında. ohhh mis mis.

bu arada kızlar bugün havada güzeldi dışarı çıktım son eksiklerimi tamamladım için bi rahatladıki sormayın. bebişimin halısını aldım lohusa tacı ve onu uygun küpe:)) pijamalarım. hasta bezi bebişime nolur nolmaz diye milupanın mamasını aldım küçüklerinden (inş. emerde ihtiyaç olmaz), dalin sıvı deterjanı aldım. artık iki hafta sonra hazırlıklara başlıycam sizler gibi yıka ütüle işleri felan. hiç eksik kalmadı ne güzel.

foto ekleseydin cnm...
hayırlı olsun bebişin de sen de güle güle kullanın...
bizim bütün kıyafet,deterjan,krem,losyon vb. tarzı ihtiyaçlarımızı teyzeleimiz ve anneannemiz aldılar...bugün de akşama bebek bohçası olarak getirecekler...
gelsin ben de foto çekip ekleyeceğim...
sonra da yıkama,ütüleme işlerine girişeceğim...

not : kızlar,yıkama işlerini yapanlar ne ile yıkadığınızı söyler misiniz...
malum buradan bir arkadaş sorun yaşamıştı,kimdi unuttum şimdi ama aynı sıkıntıyı yaşamayayım diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…