- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #29.181
canım benimde pazartesi günü büyük temizliğim var doğum temizliği yapılcak inş. valla bu veletler pat diye gelecekler canım sezeryan olmadıktan sonra hiç ümitlenme seni hazırlıklı yakalıycak diye ama dua et önce sancını hisset önce suyun gelmesin yani, ben hep onu istiyorum sancı sıklığımı takip edeyim 5 dk'ya düşünce hastaneye gidiyim ama suyumuz gelirse mecburen hemen gidicez hastaneye...
O kadar nstye giriyoruz, ultrasonda didik didik herseyine bakiyorlar. Dogumun yaklastigini anlamayan doktora yuh diyorum, baska da birsey demiyorum. Yirtsin o diplomayi, hele bir erken dogurayim sorarim ben o doktora!
O kadar nstye giriyoruz, ultrasonda didik didik herseyine bakiyorlar. Dogumun yaklastigini anlamayan doktora yuh diyorum, baska da birsey demiyorum. Yirtsin o diplomayi, hele bir erken dogurayim sorarim ben o doktora!
kızlar cerser cevap yazdı.mesaj cevabı aynen yazıyorum altta.
"2 cm açılmam var suyum çok az ama pek sancım yok nst'de odada yatıyorum sancı olmazsa sezeryana alıcaklar bekliyorum"
kızlar cerser dün alt tarafının yürürken ağrıdığını yazmış birde gece sancılandım yazmış
bu gecede suyum geldi demiş acaba bi gün önceki ağrı ve sancılar doğumun başladığının sinyalimiydi:26:
kızlar cerser cevap yazdı.mesaj cevabı aynen yazıyorum altta.
"2 cm açılmam var suyum çok az ama pek sancım yok nst'de odada yatıyorum sancı olmazsa sezeryana alıcaklar bekliyorum"
Hadi hayirlisi
suyum cok az derken,azaldimi demek istedi acaba
valla canım hiç bilmiyorum :)) artık o kadarını bilirlermi seniçn pazartesi kontrole gittiğimde sorcam gidişata göre ufukta doğum gözüküyorm diye
canım Allah yardımcın olsun, bir avazda kurtarsın..ama inş. şimdiye kadar hayırlısıyla almışsındır bebişini kucağına
günaydın kızlar.bugün iş yerindeki son günüm.normalde 1 hafta daha duracaktım ama ağrılar kasılmalar sıklaşmaya başladı korktum bugün ayrılıcam.
kocam dün ben uyurken bizim nişan düğün balayı ve benim hamilelik fotolarımdan kolajlar yapmış yapıştırmış evin duvarlarına sabah göreyim diye.çooookkkk mutlu oldum
böle aynı teksasta aranan katiller gibi oldu ama gözlere siyah çizgi çekince artık idare edin
36+3 'lük ela nur'um ve ben bugün son iş günümüzdeyiz
Eki Görüntüle 420839
öznurcum seni gördüm de
elanur nerde onu göremedim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?