2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın kızlar
topiğimizin ikinci bebeği mi geliyor yoksa ya daha çok erken değil mi?
cerser canım Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı
Allah bi avaz kurtarsın inş güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar odamızı beğenen yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkürler
daha güzellleri sizin olsun inşallah..

tuana bayıldım odanız çok güzel olmuş
isim treni de çok hoşuma gitti
onu nereye yaptırdınız?[/QUOTE]

canım sevgi yolunda satılıyor hazır şekilde... boyalı olanlarıda var
ben odayla uyumlu olsun die ahşap seçtim sizin Arda kesinleşti mi?
öyleyse hemen alabilirsin

O kadar nstye giriyoruz, ultrasonda didik didik herseyine bakiyorlar. Dogumun yaklastigini anlamayan doktora yuh diyorum, baska da birsey demiyorum. Yirtsin o diplomayi, hele bir erken dogurayim sorarim ben o doktora!

kızlar 2 gündür kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı vardı sızlar gibi ağrıyodu ara ara dün daha fazlaydı öğleden sonra .ağrım yarım saat sürdü geçti 2 saat sonra yine ağrıdı geçti yine ağrıdı normalmi sizce doktordan randevu aldım bakalım gerçi bi hafta oldu gideli ama endişelendim

kızlar cerser dün alt tarafının yürürken ağrıdığını yazmış birde gece sancılandım yazmış
bu gecede suyum geldi demiş acaba bi gün önceki ağrı ve sancılar doğumun başladığının sinyalimiydi:26:

O kadar nstye giriyoruz, ultrasonda didik didik herseyine bakiyorlar. Dogumun yaklastigini anlamayan doktora yuh diyorum, baska da birsey demiyorum. Yirtsin o diplomayi, hele bir erken dogurayim sorarim ben o doktora!

Şahsen ben sancılarım 5 dk arayla olmaya başlamadan gitmeyi düşünmüyorum. Doktorun belirlediği tarih yanıltıcı olabilir, çünkü benim doktorumun hastası arkadaşım yaşadı bunu. Kıza eziyet ettiler resmen, sonunda da sezaryan.Ya sancılar gelecek, ya da suyum, yoksa dursun durduğu yerde hastane yakın nasılsa

kızlar cerser cevap yazdı.mesaj cevabı aynen yazıyorum altta.
"2 cm açılmam var suyum çok az ama pek sancım yok nst'de odada yatıyorum sancı olmazsa sezeryana alıcaklar bekliyorum"

benimki 36 dan sonra her an hazır ol dedi ama çatı muayenesini 38 de yapıcak onu anlamış değilim:44::44:
dün de baya sancım oldu doğumlar da başladı korkuyorum

kızlar cerser cevap yazdı.mesaj cevabı aynen yazıyorum altta.
"2 cm açılmam var suyum çok az ama pek sancım yok nst'de odada yatıyorum sancı olmazsa sezeryana alıcaklar bekliyorum"

Hadi hayirlisi
suyum cok az derken,azaldimi demek istedi acaba

valla canım hiç bilmiyorum :)) artık o kadarını bilirlermi seniçn pazartesi kontrole gittiğimde sorcam gidişata göre ufukta doğum gözüküyorm diye

sizlerden slm söyledim 2. mesaja cevap.
"hepini duanızı eksik etmeyin Allah hepimize yardım etsin çok zor işlermiş" demiş :18::18::18::18:

valla canım hiç bilmiyorum :)) artık o kadarını bilirlermi seniçn pazartesi kontrole gittiğimde sorcam gidişata göre ufukta doğum gözüküyorm diye

Bence ben haziranin ilk gunlerinde, en gec 5ine kadar dogururum. Ama mayis olmayacak, ona cok eminim nedense.
Bir de sanki benim sancilar sokakta tutacak gibi geliyor, pazarda falan suyum gelebilir ayrica cok cabuk gelisecek sanki dogum, 2saatte falan dogurucam, oyle uzun surmeyecek. O yuzden kocami surekli tembihliyorum, is icin falan uzaga gitmek yasak!

ben de istiyorum böle şeyler
eşim gideceği için ağlayıp duruyorum
bugün benim de son günüm

Kizlar bizim evin karsisinda ilkokul var, kiz ogrenciler bahcede o kadar cok ciglik atiyor ki gidip bogasim geliyor.
Saka gibi ya, ciyak ciyak. Benim kizim da bunu yaparsa cekecegi var benden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…