2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Gunaydin canim. Bebek gunlugunu ben de dusunuyorum, english homeda vardi guzel defterler. Bir de ona uyumlu kutular falan.
Humana stil tea almistim ben, serum fizyolojik almadim. Bence alkolsuz tuborg da is gorur, zaten o malt iceceklerinin tadi berbatmis.
Son bir ikea seferi dusunuyorum, cibinlik almamistim belki ondan alirim.

Günaydin anneler
Hic uyuyamadim yine,berbat bir geceydi

Masallah canim,ne guzel hersey yolunda

kızlarrrr benim suyum geliyor neolur dua edin çıkıyoruz birazdan ama inanılmaz korkuyorum, titremeye başladımmmm. sizin dualarınız kaabul olur diye gitmeden hemen girmek istedim

Allah kolaylik versin canim.Ay heycan yaptim
Insallah sag saglim bebisini alirsin kucagina

nilobella cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım
english home da görmemiştim ben iyi ki söyledin canım.orayada bir bakayım

Günaydın bugün son iş günüm artık aranıza evden bağlanıcam ayy doğum var çok heycanlandım
kızlarrrr benim suyum geliyor neolur dua edin çıkıyoruz birazdan ama inanılmaz korkuyorum, titremeye başladımmmm. sizin dualarınız kaabul olur diye gitmeden hemen girmek istedim
canım Allah yardımcın olsun belkide şuan bebeğini kokluyorsundur..

evet canım çok para vermişsiniz hmonglu söylemişti , neyse artık almışsınız yapın bakalım merakla bekliyorum :))

canımmm inanmıyorum,,sağlıkla alır inş kucağına dogum olmustur belkide heyecan yaptım şimdi bu arada günaydın herkesee

canım Allah yardımcın olsun, bir avazda kurtarsın..ama inş. şimdiye kadar hayırlısıyla almışsındır bebişini kucağına

günaydın kızlar.bugün iş yerindeki son günüm.normalde 1 hafta daha duracaktım ama ağrılar kasılmalar sıklaşmaya başladı korktum bugün ayrılıcam.
kocam dün ben uyurken bizim nişan düğün balayı ve benim hamilelik fotolarımdan kolajlar yapmış yapıştırmış evin duvarlarına sabah göreyim diye.çooookkkk mutlu oldum

Ne romantik ve hos bir dusunce

kızlar günaydın herkese.
cerser den haber yok mu? doğurdu mu acaba? aramızda 3 gün var onunla. heyecan yaptım. allah'ın izniyle alır bebişini kucağına inşallah. mesaj atayım dedim ama öznur sen atmışsın. hepimiz yüklenmeyelim birden. mesaj gelirse haberdar et ne olur. meraklandım.
bizim de bugün işde son günümüz. iş yerinde doğurmadan bitirdim 5 haftayı allaha şükür.

böle aynı teksasta aranan katiller gibi oldu ama gözlere siyah çizgi çekince artık idare edin
36+3 'lük ela nur'um ve ben bugün son iş günümüzdeyiz

Kizlar dogum olayi hic onceden sinyal vermeden baslayabiliyor mu acaba?
Doktor anlar herhalde, dogumun yakin falan diye. Ben dogumdan degil de hazirliksiz yakalanmaktan cekiniyorum.
Haftaya cuma temizlikcim gelsin, pzt muayene olucam 38'i de doldurmus olurum. Cati muayenem yapilir, ona gore dogumu beklerim diye planlamistim. Bu veletler kafalarina gore zirt diye cikmaya karar vermezler degil mi?

Cok aciktim ben
Canim birsuru sey istiyor. Bugunde mutfak alisverisine cikcez.Bu canimin istedigi seylerin yuzunden baya bir masrafli mutfak alisverisi olcak

haber varmi cerser den?

Günaydın... Tecrübeli annelerden öğrenilecek çok şey var sanırım.Zira ben de doğum sancılarım ne zaman nerede başlayacak diye çok merak ediyorum. Bu ay sonu işten ayrılıyorum, artık yavaş yavaş zorlanmaya başladım. Yalnız yavrucak masanın kenarını artık poposunda hissetmeyince durumu garipseyip tepki verecek diye korkuyorum

canım benimde pazartesi günü büyük temizliğim var doğum temizliği yapılcak inş. valla bu veletler pat diye gelecekler canım sezeryan olmadıktan sonra hiç ümitlenme seni hazırlıklı yakalıycak diye ama dua et önce sancını hisset önce suyun gelmesin yani, ben hep onu istiyorum sancı sıklığımı takip edeyim 5 dk'ya düşünce hastaneye gidiyim ama suyumuz gelirse mecburen hemen gidicez hastaneye...

Benim en cok korktugum sey,dogumun basladigini anlamicam diye.
Sancilari,suyun gelmesini..
Varsin ev filan kalsin

artik doguma giden anneler bilgilendircek bizi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…