- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #29.161
cerser insallh herşey yolundadır dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz
günaydın herkeseayy çok az kaldı bebişlerimizin gelmesine odasına girip girip duruyorum. elbiselerini öpüp kokluyorum giydireceğim günleri hayal ediyorum.çok özledim kuşumu
kızlar aranızda bebiş günlüğü alan var mı. hangisi daha güzel acaba
bizim tek eksiğimiz bebek günlüğü,humana iyi geceler çayı ve serum fizyolojik kaldı. herşey tas tamam olsun istiyorum.herşey elimin altında olmalı. acı elma yağı bile aldım koydum
birde ben eşime vilta malt malt içeceği al dedim bulamamış tuborg alkolsüz bira almış oda %100 malt içeceği yazıyor bu olur mu kızlar ???
kizlar gecmisi okumadan yaziyorum
doktordan simdi geldik.. hersey iyi cok sukur. ama yine kilosunu ogrenemedim.. Crazymom ablacim msn'den yazdim sana
ilk once idrar ve kan ornegi verdik
sonra dr alttan muayene etti ve 1 cm acikligin var cok iyi dedi..ama canim acidi biraz kendimi kastim galiba
bebisimizi gorduk ve kalp sesini dinledik..
gece kac olursa olsun saat 3 yada 5, kan veya suyun gelirse mutlaka ara dedi..
dogumdan korkuyorum dedim zaten epidural alacaksin korkma dedi
baya rahatladim doktorumu seviyorum guveniyorum ama kiloyuda ogrenebilseydik keske..
neyse saglikli olsunlarda cok sukur. haftaya galiba ayrintiliya girecem. o zaman ogrenirim insallah
simdi bi gecmisi okuyalim, neler kaynatmissiniz
kızlarrrr benim suyum geliyor neolur dua edin çıkıyoruz birazdan ama inanılmaz korkuyorum, titremeye başladımmmm. sizin dualarınız kaabul olur diye gitmeden hemen girmek istedim
nilobella cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım
english home da görmemiştim ben iyi ki söyledin canım.orayada bir bakayım
canım Allah yardımcın olsun belkide şuan bebeğini kokluyorsundur..kızlarrrr benim suyum geliyor neolur dua edin çıkıyoruz birazdan ama inanılmaz korkuyorum, titremeye başladımmmm. sizin dualarınız kaabul olur diye gitmeden hemen girmek istedim
Canim bravo sana, ellerine saglik. Benim kocamin bir kalipla 3 tane plastik sablona 50 tl verdigimizi duyunca gozleri yuvalarindan firladi
Cerser, canim cok heyecanlandim. Umarim kolay bir dogum olmustur. Tez vakitte hayirli haberlerini aliriz insallah
kızlarrrr benim suyum geliyor neolur dua edin çıkıyoruz birazdan ama inanılmaz korkuyorum, titremeye başladımmmm. sizin dualarınız kaabul olur diye gitmeden hemen girmek istedim
Günaydın bugün son iş günümartık aranıza evden bağlanıcam ayy doğum var çok heycanlandım
QUOTE]
ne guzel daha bir hftam var benim( artık çok zorlanıyorum
canım Allah yardımcın olsun, bir avazda kurtarsın..ama inş. şimdiye kadar hayırlısıyla almışsındır bebişini kucağına
günaydın kızlar.bugün iş yerindeki son günüm.normalde 1 hafta daha duracaktım ama ağrılar kasılmalar sıklaşmaya başladı korktum bugün ayrılıcam.
kocam dün ben uyurken bizim nişan düğün balayı ve benim hamilelik fotolarımdan kolajlar yapmış yapıştırmış evin duvarlarına sabah göreyim diye.çooookkkk mutlu oldum
Günaydın bugün son iş günümartık aranıza evden bağlanıcam ayy doğum var çok heycanlandım
QUOTE]
ne guzel daha bir hftam var benim( artık çok zorlanıyorum
biter canım merak etme bende son anıma kadar çalıştım son 2 günüm kalıyor ondada artık gelmiim dimi :)
Kizlar dogum olayi hic onceden sinyal vermeden baslayabiliyor mu acaba?
Doktor anlar herhalde, dogumun yakin falan diye. Ben dogumdan degil de hazirliksiz yakalanmaktan cekiniyorum.
Haftaya cuma temizlikcim gelsin, pzt muayene olucam 38'i de doldurmus olurum. Cati muayenem yapilir, ona gore dogumu beklerim diye planlamistim. Bu veletler kafalarina gore zirt diye cikmaya karar vermezler degil mi?
Kizlar dogum olayi hic onceden sinyal vermeden baslayabiliyor mu acaba?
Doktor anlar herhalde, dogumun yakin falan diye. Ben dogumdan degil de hazirliksiz yakalanmaktan cekiniyorum.
Haftaya cuma temizlikcim gelsin, pzt muayene olucam 38'i de doldurmus olurum. Cati muayenem yapilir, ona gore dogumu beklerim diye planlamistim. Bu veletler kafalarina gore zirt diye cikmaya karar vermezler degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?