- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #29.201
ben de istiyorum böle şeyler
eşim gideceği için ağlayıp duruyorum
bugün benim de son günüm
iyi bakalım canım
bugünüde atlattın şükür
inş herşey istediğin gibi olur.
Sordun mu canim ne demekmis?
ohh çok şükür rahatladım
çok meraklanmıştım
inş her şey istediğin gibi olur
3. ye bayıldıımmm internette bulsam ben de alırdım ondannn
çok şükürburada seni beklerken ben doğuracaktım mutsuz olması ne demekmiş öğrenseydin keşke :44:
Kizlar dogum olayi hic onceden sinyal vermeden baslayabiliyor mu acaba?
Doktor anlar herhalde, dogumun yakin falan diye. Ben dogumdan degil de hazirliksiz yakalanmaktan cekiniyorum.
Haftaya cuma temizlikcim gelsin, pzt muayene olucam 38'i de doldurmus olurum. Cati muayenem yapilir, ona gore dogumu beklerim diye planlamistim. Bu veletler kafalarina gore zirt diye cikmaya karar vermezler degil mi?
kızlar cerser dün alt tarafının yürürken ağrıdığını yazmış birde gece sancılandım yazmış
bu gecede suyum geldi demiş acaba bi gün önceki ağrı ve sancılar doğumun başladığının sinyalimiydi:26:
kızlar cerser cevap yazdı.mesaj cevabı aynen yazıyorum altta.
"2 cm açılmam var suyum çok az ama pek sancım yok nst'de odada yatıyorum sancı olmazsa sezeryana alıcaklar bekliyorum"
günaydın kızlar
topiğimizin ikinci bebeği mi geliyor yoksa ya daha çok erken değil mi?
cerser canım Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı
Allah bi avaz kurtarsın inş güzel haberlerini bekliyoruz
kızlar odamızı beğenen yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkürler
daha güzellleri sizin olsun inşallah..
tuana bayıldım odanız çok güzel olmuş
isim treni de çok hoşuma gitti
onu nereye yaptırdınız?
kızlar 2 gündür kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı vardı sızlar gibi ağrıyodu ara ara dün daha fazlaydı öğleden sonra .ağrım yarım saat sürdü geçti 2 saat sonra yine ağrıdı geçti yine ağrıdı normalmi sizce doktordan randevu aldım bakalım gerçi bi hafta oldu gideli ama endişelendim
ben kızımda vita malt içtim çok kilo aldırmıştı bana diğer hamileliğimde toplamda 8 kilo almışken ve doğumdan sonra vermişken vitamaltla tekrar 5 kilo filan daha aldım.çok kalorili yacerser insallh herşey yolundadır dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz
günaydın herkeseayy çok az kaldı bebişlerimizin gelmesine odasına girip girip duruyorum. elbiselerini öpüp kokluyorum giydireceğim günleri hayal ediyorum.çok özledim kuşumu
kızlar aranızda bebiş günlüğü alan var mı. hangisi daha güzel acaba
bizim tek eksiğimiz bebek günlüğü,humana iyi geceler çayı ve serum fizyolojik kaldı. herşey tas tamam olsun istiyorum.herşey elimin altında olmalı. acı elma yağı bile aldım koydum
birde ben eşime vilta malt malt içeceği al dedim bulamamış tuborg alkolsüz bira almış oda %100 malt içeceği yazıyor bu olur mu kızlar ???
darısı bana ay sonuna kadar nasıl dayanıcam bilemiyorum iyice yorulmaya başladımGünaydın bugün son iş günümartık aranıza evden bağlanıcam ayy doğum var çok heycanlandım
QUOTE]
ne guzel daha bir hftam var benim( artık çok zorlanıyorum
benim eltim yolda yürüyüşte doğurcağını anladı.yalnız bi kaç gün önce ona o enerji gelmiş.camları silip halıları silmiş ve evi kırklamıştı çok titizdir sürekli zaten iş yapar.bi gün sonrada yürüyüşde karnı ağrımış.acile bir gidiyorlarki 5 cm açılması olmuş.su gelene kadar da açılma 9 cm olunca hemen doğurdu pat diye.inşallah sizlerinde böyle olur.Kizlar dogum olayi hic onceden sinyal vermeden baslayabiliyor mu acaba?
Doktor anlar herhalde, dogumun yakin falan diye. Ben dogumdan degil de hazirliksiz yakalanmaktan cekiniyorum.
Haftaya cuma temizlikcim gelsin, pzt muayene olucam 38'i de doldurmus olurum. Cati muayenem yapilir, ona gore dogumu beklerim diye planlamistim. Bu veletler kafalarina gore zirt diye cikmaya karar vermezler degil mi?
Allah sağlık versin çabucak doğursun inşallah.kızlar cerser cevap yazdı.mesaj cevabı aynen yazıyorum altta.
"2 cm açılmam var suyum çok az ama pek sancım yok nst'de odada yatıyorum sancı olmazsa sezeryana alıcaklar bekliyorum"
ne güzel olumlu düşünüyorsun inşallah dilediğin gibi kolaycacık olsun.Bence ben haziranin ilk gunlerinde, en gec 5ine kadar dogururum. Ama mayis olmayacak, ona cok eminim nedense.
Bir de sanki benim sancilar sokakta tutacak gibi geliyor, pazarda falan suyum gelebilirayrica cok cabuk gelisecek sanki dogum, 2saatte falan dogurucam, oyle uzun surmeyecek. O yuzden kocami surekli tembihliyorum, is icin falan uzaga gitmek yasak!
hiç kınama canım tecrübeyle sabit ben başkalarında neyi kınıyosam kızımda onu yaşıyorum şu anKizlar bizim evin karsisinda ilkokul var, kiz ogrenciler bahcede o kadar cok ciglik atiyor ki gidip bogasim geliyor.
Saka gibi ya, ciyak ciyak. Benim kizim da bunu yaparsa cekecegi var benden.
çocuklar insana dediklerini yalattırıp yutturup yaşatıyorlar valla
Amin canım inşallah.
sordum canım, mutsuz bebek stresli bebekmiş bu da anne karnında bebeği tehlikeye sokuyormuş kalp durmasına kadar gidebilirmiş bu yüzden. ama ben o gün bişey yemediğim için ve sürekli öğürüp çıkarttığım için alttan üstten bebişim keyifsizmiş. dün maaşallah zıpırık gibiydi bugünde öyle.
amin canım hepimizin inşallah.
amaan doğurmayınöğrendim canım yukarıda cevabı yazıyor.
başlamaz diye düşünüyorum ve dediğin gibi doktorunun erken doğum riskini söylemesi gerekirdi ama kişi kendini yorar ani ve ters hareket yaparsa o zaman doktorda müneccim değil bilsin. benimki bebeğimin sabırsız olduğunu söyledi geçen hafta 40 haftayı beklemez dedi o yüzden ben bu haftadan sonra her an tetikteyim çok şükür bebişimin bütün gelişimide tamamlanmış. kakası bile birikmeye başlamıştı dün:1
benim alt tarafımda ağrı hep oluyo bebek başıyla baskı yapıyomuş doktorun dediği bu.
hayırlısıyla alsın inşallah bebişini kucağına.
bu arada tuana odanız süper olmuş can sağlığıyla büyütün kuzunuzu.
jelibons seninde pijamalar süper iyi günlerde kullan inşallah.
kızlar komşum kahvaltıya çağırdı 2 dk çıkayım hamileyim diye bakıyolar bana görüşürüz sonra
afiyet olsunn
nedense bende hep haziranın ilk haftası doğurcam diyorum :)) seninle bdt aynı bende her sokakta yürüdüğümde ya şimdi suyum gelirse falan oluyorum neden böle bi düşünceye düşüyorum onuda anlamış değilim ya insan hamile olunca normal bi hayal kuramıyor sanırımBence ben haziranin ilk gunlerinde, en gec 5ine kadar dogururum. Ama mayis olmayacak, ona cok eminim nedense.
Bir de sanki benim sancilar sokakta tutacak gibi geliyor, pazarda falan suyum gelebilirayrica cok cabuk gelisecek sanki dogum, 2saatte falan dogurucam, oyle uzun surmeyecek. O yuzden kocami surekli tembihliyorum, is icin falan uzaga gitmek yasak!
öznurcum seni gördüm de
elanur nerde onu göremedim :)))
ehehe Ela'mı içimde saklıyorum annesi yesin onuEvet ya, dogum konusu girince araya oznurun foto kaynadi.
Elanur nerde? Ayrica teessuf ederim sekerim, bize siyah bant cekmissin.
canım neden komşuna falan bıraksaydılar ordan alırdınız..günaydınn kızlarrr :) kaç günüdür uykusuzluğun öcünü bugün 11 saat uyuyarak aldımm
benim işlerim neden tres gider??????
deminde eşim aradı halıcılar apartmaın önüne kadar gelmişler biz geldik derlermiş..eşimde çıkmadan ararım demştiniz ben evde yokum demiş..aşağıya bırakalım derlermiş..deli mi bunlar yaaa ortalığa bırakıp gitcekler pessss....olduuuuuuu .....geri göndermiş..komşularda dicek herşeyi geri yolluyorlarrr :) ya şu adanada ben düzgünce iş yapan bi adamla işimi halledemicem galibaaaa..
günaydın hamişler... herkes iydir umarım. burda acayip kapalı hava kasırga var sanki. tam uyku modundayım vala. şimdi geçmişi kurcaliyim biraz bakalım neler olmuş. öpüyorum minikleri ve güzel annişleri
bu arada öznur ne güzel sen bitirdin bu çalışma olayını benim 4 haftam kaldı( evde olmak istiyorummmm ya.
Geçmiş oku oku bitiremedim 1 gün girmeyince çok şey kaçırıyoruz....ilk bebişimiz doğmuş maşallah:))))mobilyalar alınmış bende pazartesi Ankaraya gidiyorum artık doğm yapacağım yere....benim için hiçbir sene bu sene kadar yorucu olmayacak sanırım...hem taşınma...hem doğum...daha ev bakacağız bu arada:S...Rabbim hepimizin yardımcımız olsun inşallah...
bu arada bebiş şeker numuneleri aldım sizce hangisi güzel:)))
Eki Görüntüle 420435 Eki Görüntüle 420434 Eki Görüntüle 420433 Eki Görüntüle 420432
yaa kaç gündür kafama o takılmış durumda. prezervatif düşünüyorduk önce ama hazırlıksız yakalanmak stemiyorum ne olur ne olmaz... geçen gün diş implantı araştırırken implant denen 3 yıl koruyan ve emzirmeyi engellemeyen bir yöntem okudum. koruyuculuğu çok yüksek. 3 ve 5 yıllık kullanımı var. bunu duyan ya da deneyen var mı acaba aranızda? biraz pahalı olduğu için pek tercih edilmiyormuş. sırf ilacı 320 gb. bi de operasyonu için ekstra dr a ödeme yapılıyormuş. fikri olan varsa sevinirm..Kızlar sonrasında korunmayı nasıl düşünüyorsunuz.
Benim doktorum geçen kontrolümde 3.hamileliğin bu,4.yü vucudun ve rahmin kaldırmaz o yüzden hekimin olarak önermiyorum dedi.Zor oluyor bu sebeple.ben tüpleri bağlatmayı düşünüyorum iki kızım olacağı için.
ayyy inş sağ salim gelir bebiş.. kızlar 37 yi bitirenler günde 5-6 hurma yesinler. içindeki oksitosin suni sancı serumundan çok daha etkili ve acısız... korkudan başlamadım ama 2 hafta sonra başlıyorum ben de... dün benim de alttan iğne batmaları ve inanılmaz uzun süren sertleşme oldu. tansiyonum da 3 saat falan düzelmedi. ayağa kalkıp kabine gittiğimde ise 8/4 tü ve memur daha da düşüyor dedi. yürüyüş yaptık biraz rahatladım ama sanki öğlen 3 ten sonra çocuk bi anda 5 kg falan oldu, taşıyamadım çok zorlandım...kızlarrrr benim suyum geliyor neolur dua edin çıkıyoruz birazdan ama inanılmaz korkuyorum, titremeye başladımmmm. sizin dualarınız kaabul olur diye gitmeden hemen girmek istedim
canım saol hbr verdiğin için...kızlar cerser cevap yazdı.mesaj cevabı aynen yazıyorum altta.
benim dr da çatıyı 38 de muayene edecek ama bu hafta devlete gittim demiştim ya orada sordum. doğuma geldiğinizde kontrol ediyoruz dedi..benimki 36 dan sonra her an hazır ol dedi ama çatı muayenesini 38 de yapıcak onu anlamış değilim:44::44:
dün de baya sancım oldu doğumlar da başladı korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?