2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben öğleden sonra uykusuna güveniyorum bakalım
senin işin zor muş ya hem misafir hem ütü
bitki çaylarından içtin mi 1-2 saat uyusan iyi olur

Utuyu sabahtan yaptim yaptim, yoksa kalir. Aksama halim olmuyor genelde. Yarin da disarda oluruz kesin, pzt gunune kocaya gomlek momlek hazirlamak lazim illaki:-(

kızlar hastane çantamıza tekrar göz gezdirdik bebişe 2 takım hastane çıkışı koydum 7-8 adet bez koydum yeter mi bir takım daha koysam mı ?

bence 1 takım daha koy. ben 5 takım koydum. ama hepsi hastane çıkışı değil.
çok kirleniyor diyorlar genelde.zaten küçücükler yerde kaplamıyorlar.

Evet bir papatya melisa icersem 3-4 gibi uyurum belki.
Senin niye sancin var? Ne zaman sonraki kontrolun?
Dogum yaklasti mi acaba?

yarın 38. haftamız bitiyor 39. haftaya giriyoruz 15 günümüz kaldı bizim heyecan yaptım
acaba bebiş gelcekmi diyorum yada bunlar doğuma hazırlık mı anlamadım:44:
salı günü kontrolümüz var

Kizlar gunaydinnn hepinize,gene uykusuz bir gece gecirmissiniz(bende ayni durumdayim ne tarafa donsem tam dalip rahat uyuyamiyorum malesef(bizde daha gece 11:34 ancak 1:00 gibi yatiyorum tabi buna yatmak denirse.
Az kaldi yaaa sabirr bebisler gelince de az uyuycaz belki ama oz olucak ,gecede o 3-4 saatlik uyku simdiki uykularimizdan daha dinlendirici olucak emin olun.

ben çıkıp azcık yürüyüş yapayım
nasılsa uyku kaçtı bi kere
dönüştede anneannemizin balkonun da kahvaltımızı yapalım,
görüşürüz kızlarrr

Gunaydin anneler dun aksamdan beri hastanedeyiz her an dogum olabilirmis.bugun olmasa bile bi hafta icinde olacakmis. Lutfen bize dua edin

ben sey duydum goya belı ınce olanların gobeklerı cok catlarmıs kalın bellılerın catlamazmıs bılemıyorum yanııı :44:

aman mıllet de ne dıyeceğini şaşırmış:)) benım belım de gaytet ınceydı.ılkınde 21 kg aldım ve hiç çatlamadım.onda çatlamadın bunda hiç çatlamazsın dedı dr.çok şükür 37.haftadayım ve hala çatlkamadım ama tedbırı elden bırakmıyorum tabıu suruyorum kremımı.şimdilik 13 kg aldım.

kızlar yine benim ağrılarım başladı adet sancısı gibi çok tırsıyorummm bebişimde kıpır kıpı baskı var kasılma toplanmada var :S:S

,ya bende de var o dunden berı belım kasıklarım adet olcakmış gibi ağrıyo.

Gunaydin anneler dun aksamdan beri hastanedeyiz her an dogum olabilirmis.bugun olmasa bile bi hafta icinde olacakmis. Lutfen bize dua edin

hadı bakalım allah yardımcın olsun.

dün gece kızımın kıpırtısından bir türlü uyuyamadım ee tabı bnm sayemde kocişte uyuyamadı gece 4:30da yemek yemek için dışarı attık kendimizi sabah ezanı okunurken koskoca bursada sonunda bi yer bulabildik karnımızı doyurmak için sabah 6 da uyumuşum ama yeni kalktım ama hala uykum var :))

beni 32. haftadan itibaren her hafta çağırıyor doktorum. her gidişimde önce nst, sonra ultrason muayenesi yapıyor. ücret ödemediğim zamanlarda bile bakıyor, ki çok şükür riskli bir durumum olmadığı halde. bence bakması gerekirdi, sonuçta suyun azalmış olabilir, plesantanın durumu da önemli. son haftalar daha önemli bence.

kızlar bu arada ben de 23/05/2012 tarihinde doğum yapacağım inşallah. çok heyecan verici, çok güzel bi duygu bu kadar yaklaştığını bilmek. dualarınızı bekliyorum. herkese kolay, sorunsuz ve hayırlı doğumlar diliyorum.

bence 1 takım daha koy. ben 5 takım koydum. ama hepsi hastane çıkışı değil.
çok kirleniyor diyorlar genelde.zaten küçücükler yerde kaplamıyorlar.

canım birgün kalacağı 5 takım çok değil mi

günaydın bu arada kızlar ben rahat uyudum ama bebişimin pek hareket etmemesi canımı sıktı

hanımlar tünaydın bu saat oldu kendimi yataktan kazıdımda kalktım resmen artık doğum iznindeyim çok iş var onun için kalktım kahvaltı yapmam gerekiyor ama aklım sizde önce size bakayım dedim herkesler iyidir inş. varmı doğuran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…