- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #29.581
ben öğleden sonra uykusuna güveniyorum bakalım
senin işin zor muş ya hem misafir hem ütü
bitki çaylarından içtin mi 1-2 saat uyusan iyi olur
ben öğleden sonra uykusuna güveniyorum bakalım
senin işin zor muş ya hem misafir hem ütü
bitki çaylarından içtin mi 1-2 saat uyusan iyi olur
kızlar hastane çantamıza tekrar göz gezdirdik bebişe 2 takım hastane çıkışı koydum 7-8 adet bez koydum yeter mi bir takım daha koysam mı ?
Evet bir papatya melisa icersem 3-4 gibi uyurum belki.
Senin niye sancin var? Ne zaman sonraki kontrolun?
Dogum yaklasti mi acaba?
Gunaydin anneler dun aksamdan beri hastanedeyiz her an dogum olabilirmis.bugun olmasa bile bi hafta icinde olacakmis. Lutfen bize dua edin
Gunaydin anneler dun aksamdan beri hastanedeyiz her an dogum olabilirmis.bugun olmasa bile bi hafta icinde olacakmis. Lutfen bize dua edin
ben sey duydum goya belı ınce olanların gobeklerı cok catlarmıs kalın bellılerın catlamazmıs bılemıyorum yanııı :44:
kızlar yine benim ağrılarım başladı adet sancısı gibi çok tırsıyorummm bebişimde kıpır kıpı baskı var kasılma toplanmada var :S:S
selam arkadaşlar
bizim haftada bire düşmüştü kontrollerimiz bugünde gittik geldik doktora
ama dr sadece nst istedi ultrasna almadı hiç böyle yapmazdı ne zaman gitsem alırdı neden böyle yaptı acaba
10 gün geçmeden oldğu için ücret ödemedik ondanmı acaba çok şaşırdım
hiç öyle huylarıda yoktu ama...
sancılarım çok dedim dr.a nst ye baktı nstde sancı çıkmamış öyle dedi
idrar testi yaptırttı orda enfeksiyon varmış sancılarım ondan olabilirmiş
ama hadi suyum azaldıysa haydi bişi olduysa bence ultsona da bakmalıydı 2 haftada bir yeterliymiş
kızlar sizinde her hafta alıyormu doktorunuz ultrasonaa???????????
geçmişi okuyamadım kızlar ağrısı sızısı olan herkese allahımşifalar versin doğuran arkadaşlar olursada allahım hepsine sağlık sıhat versn acelem var kızlar cevap veren olursa gelince okurum hepinizi çok sewiyorum hoşçakalın sağlıkla kalın allahım yardımcınz olsun inşallah
bence 1 takım daha koy. ben 5 takım koydum. ama hepsi hastane çıkışı değil.
çok kirleniyor diyorlar genelde.zaten küçücükler yerde kaplamıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?