2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar sakın catlamadım dıe ıcınız ferah ferah gezmeyın bende 38 haftalık oldum ve 2 gun once catladıgımı gordum ve karnımın altın avuc ıcı buyuklugunde catlagım vaarrr

bende çatlamaktan korkuyorum eşim çok takıntılı çünkü

ben sey duydum goya belı ınce olanların gobeklerı cok catlarmıs kalın bellılerın catlamazmıs bılemıyorum yanııı :44:

benim belim oldukça ince ama henüz yok umarımda olmaz badem yağı sürüyorum umarım işe yarar :18:

selam kızlar 2 gündür evle uğraşıyordum daha yeni perdeler bitti ve aynı şekilde ben de bittim.... çok şükür temizlik işi falan kalmadı sabahda şirinemin kıyafetlerini yıkar ütülerim. artık çantamı hazırlayayım diyorum biraz geç oldu ama ohh beeee ne rahatmış üstümde büyük bir yüktü resmen evin temizliği. artık serbestsin kızım gelebilirsin yolun açık olsun

Son düzenleme:
Iyi geceler anneler
Uykum yok ama uyumam lazim
Basimda catliyor. Zaten erkenden uyaniyorum

kızlar iyi geceler.. doktorumuz bebişin doğum pozisyonuna girdiğini söyledi ve 2800 gr mış. doğum şeklini konuştuk fakat normal istiyorsan günde yarım saat yürümen lazım dedi ben hiç yürüyemiyorum hemen dalağım şişiyor ve sağ bacağım çok ağrıyor sezaryan istersende haziranın 7 sinde falan alırız dedi. tereddütlerim var :) sizlerde durumlar nasıl? bu arada iki arkadasımız doğum yaptı Allah bizlere de bir an önce sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

okurken bu saat oldu
bebeklerimiz gelmiş cok sewindim!!
ama bebegimi kucagıma almadan bi turlu okuduklarımı idrak edemicem hepsi hayal gibi geliyo bana cnku!
hayalimde hastane odası dogum fln bi şekilde canlanıyo ama
bebegi kucagıma verdiklerinde hissedecegim duyguyu bi turlu isimlendiremiyorum
ve hepimiz gibi en cok merak ettiğim sey bu duygu nasıl bişey??
bu sorunun cevabınıda yaşamadan bilemeyecegiz:/

canım merhaba nasılsın? Ya ben sana birşey sorucam sen şu an hangi hastaneye gidiyorsun?

Bu gece de uyku yok. Uyku bastirdigi an yatsaydim uyurdum belki, saat biraz gecince kacti. Dön sola dön saga olmadi sirtustu derken sabahi sabah ettim yine. En son 04:50 de demir hapimi aldim, o saatten beri oturuyorum.
Biktim ya, yine maymuna dondum uykusuzluktan.

nilgüncüm al benden de o kadar... bende ilacı içtim bekliyorum
iki gündür adet sancısı gb ağrılarımda var onlaarda eklenince hiççç uyku yok

Dogunca bu veletler de uyutmayacak bizi.
Napsam da uyusam bilemiyorum, bugun de dag gibi utu var.
Ogleden sonra da caya misafir. Gunduz uykusu da imkansiz yani:-(

Dogunca bu veletler de uyutmayacak bizi.
Napsam da uyusam bilemiyorum, bugun de dag gibi utu var.
Ogleden sonra da caya misafir. Gunduz uykusu da imkansiz yani:-(

ben öğleden sonra uykusuna güveniyorum bakalım
senin işin zor muş ya hem misafir hem ütü
bitki çaylarından içtin mi 1-2 saat uyusan iyi olur

günaydın hoşbulduk tuanacım teşekkür ederim
aslında ben hergün fosur fosur uyurdum benide eşim uyutmadı uykusu kaçmış.4 den beri uyanığım bende. benim uykumu kaçırdı şimdide mışıl mışıl uyuyor
nihancım bugün yorucu bir gün olacak desene.dikkat et kendine yinede fazla yormamaya çalış.ütüyü falan yarın yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…