- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #29.541
biraz önce sıkıntıdan mayıs annelerıne baktım.ne manyak k.valıdeler var yaa.hoş benımkı de az sınır etmemişti benı.ay var ya sınır bozmak gıbı olmasın ama bı suru gıcıklığa hazırlayın kendınızı.
bugun geldı 1 saat o da nıye geldıgı uzun hıkaye menfaati için kızım kaldı 20<gun var mı bı ıhtıyacın vs.hiçbişey.domuz gıbı geldı gıttı.ay şimdiden gerılıyorum.
Hosgeldin
Var var olmazmi
Cutekitty ile cerser dogum yapti
aman Allahım 2 bebeğimiz daha mı geldi :))) çok şükür iyidirler umarım...geçmişte bakayım bugün mü yazıldı dün mü
hazımsızlık bence.ılk hamılığimde k.pederım dıyodu kı ay maşallah cildi falan hiç bozulmadı çirkinleşmedı falan.k.valıdem hemen dıyodu kı. erooooolll ben de hiç bozulmamıştım ben de çok guzeldım hamıleyken falanistınasız ama.her seferınde.
hazımsızlık bence.ılk hamılığimde k.pederım dıyodu kı ay maşallah cildi falan hiç bozulmadı çirkinleşmedı falan.k.valıdem hemen dıyodu kı. erooooolll ben de hiç bozulmamıştım ben de çok guzeldım hamıleyken falanistınasız ama.her seferınde.
kızlar sakın catlamadım dıe ıcınız ferah ferah gezmeyın bende 38 haftalık oldum ve 2 gun once catladıgımı gordum ve karnımın altın avuc ıcı buyuklugunde catlagım vaarrr
valla hiç öyle endişelerim yok bnm...
4.ayımdan beri çatlaklarla yaşıyorum
Ben daha çatlamadım
inş catlamadayada benım gıbı 38. haftada patlatma
selam arkadaşlar
bizim haftada bire düşmüştü kontrollerimiz bugünde gittik geldik doktora
ama dr sadece nst istedi ultrasna almadı hiç böyle yapmazdı ne zaman gitsem alırdı neden böyle yaptı acaba
10 gün geçmeden oldğu için ücret ödemedik ondanmı acaba çok şaşırdım
hiç öyle huylarıda yoktu ama...
sancılarım çok dedim dr.a nst ye baktı nstde sancı çıkmamış öyle dedi
idrar testi yaptırttı orda enfeksiyon varmış sancılarım ondan olabilirmiş
ama hadi suyum azaldıysa haydi bişi olduysa bence ultsona da bakmalıydı 2 haftada bir yeterliymiş
kızlar sizinde her hafta alıyormu doktorunuz ultrasonaa???????????
geçmişi okuyamadım kızlar ağrısı sızısı olan herkese allahımşifalar versin doğuran arkadaşlar olursada allahım hepsine sağlık sıhat versn acelem var kızlar cevap veren olursa gelince okurum hepinizi çok sewiyorum hoşçakalın sağlıkla kalın allahım yardımcınz olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?