2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

cerserrrrrrrrrrrr maşallahhh maşallahhhh maşalahhhh maşalahhhh :)

ayyyyyyy bayıldım bebişin eyaaaaaaa rüyamda gördüğüm bebeğe benziyorr cimcimeye bakk yaaaaa büyümüş küçülmüş yerim gözlerinniniiiiii :)

oyyyyy maşalaaahhhhhhh

bende seni merak ediyordum
çok sewindim bebeişin kilosuna
bu hafta da aynı tempoda dewam etmeni rica ediyorusssss

Bebek Nasıl Yapılır ? diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş :)

"Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar"
(Abby, 6 yaşında)

"Ben asla bebek yapmıcam Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş"
(Marie-Ann, 9 yaşında)

"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir"
(Paul, 6 yaşında)

"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır"
(Edward, 6 yaşında)

"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
(Shelley, 7 yaşında)

"Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor"
(Alistair, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin veya bunlara gerek de yok aslında"
(Peter, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım"
(Lyn, 9 yaşında)

"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım"
(Francis, 7 yaşında)

"Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır"
(Paulette, 6 yaşında)

Kızlar bugün Allahın izniyle Üç Aylara girmiş bulunuyoruz,bu günden itibaren doğacak bebişler üç aylarda doğmuş olcak,Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine hepimize kolay doğumlar ve sağlıklı bebişler nasip etsin inş.Üç aylar duasını paylaşayım,bol bol okuyalım inş.

oooyyy maşallah kuzunaa Allahım nazarlardan korusun uzun ömürler versin nasılda tatlı annesi bizim yerimizede kokla minnoşunu
Saol cnm koklamam mı hiç, darısı sizlere
canım en kocamanından maşalaaaahhhhh diyorum
allah nazardan esirgesin
çok duygulandım valla yaaa

hangi hastanede yaptın canım doğumu?
amin canım Allah hepimizinkini korusun sizlerede nasip olsun inş. canım ben HRS de doğum yaptım. çokta memnun kaldım verdiğim her kuruş helal olsun. basımızdan ne doktor ne hemsire eksildi tuvalete bile onlar götürdü üstümü değiştirdiler bezimi bile Annemle eşime oturmaktan başka iş düşmedi bebekle benim basımda pervane oldular.

maşallah cnm
Allah nazarlardan saklasın
bizim için de öp kokla...
Allah bizlerede nasip etsin
sağlıkla inş

maşallah cnm
Allah nazarlardan saklasın
bizim için de öp kokla...
Allah bizlerede nasip etsin
sağlıkla inş

maşallah allah nazarlardan korusun böle haberleri alınca bende miniğime kavuşmak istiyorum artık

aman allahım maşallah içimizde öyle bıcırıklarmı var

kızlar çok çok teşekkürler Allah sizide rüyanızdakilere, minişlerinize, bıcırıklarınıza sağ salim kavustursun öpmek koklamak nasip olsun. Hepsi uzun ömürlü olsun inş.

oyyyy oooooooooooy
bir sürü maaaşallah kocaman kocamannn allahım nazarlardn esirgesin sağlıkla sıhatle büyümeyi nasip etsin inşallah canımmmm
çok tatlı maaşallahh allahım yaa bizede nasip et yavrularımızı kucaklamayıııı

ayyy çok duygulandım ben tekrardan

mayıs annelerrinin doğum hikayelerini okuyorum duygu patlaması yaşadım resmen

ben bu kadar ağlak değildim ne oldu bana sulu gözlü oldum çıktım

kızlar çok çok teşekkürler Allah sizide rüyanızdakilere, minişlerinize, bıcırıklarınıza sağ salim kavustursun öpmek koklamak nasip olsun. Hepsi uzun ömürlü olsun inş.

canım geceleri falan nasılsınız
kaç saatte bir kalkıyor
sütün yeterli geliyor mu
kolay tutabildi mi memeyi, kolay emebildi mi
emerken canın acıyor mu
gündüz uykusu nasıl
çok ağlayan bir bebek mi
evle veya yemekle uğraşabilecek kadar kendimize zamanımız kalacak mı?
çok soru sordum ama müsaitsen cvplarsan sevinirim

ceraser

evet bende bunları merak ediyorum ayrıca artı olarak daaaa ayrıntılı doğum hikayenimüsait oldğn bir zaman bizimle paylaşırmısın canımmm

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/528363-2012-haziran-annelerinin-dogum-hikayeleri.html

canım benim sütüm sezeryan olmasına ragmen hemen geldi, ama azdı tabi öncedende hastaneye yatınca sezeyan oalbilir diye 2 gündür aç kaldık onunda etkiisi var doktor doğumlarda 3 güne kadar gelir dedi benim ertesi gün çoğaldı su an elimle sıkınca bile akıyor ama hoşaf, dut suyu, süt arttırıcı cay içtim sütüm çok bol. geceleri 2-3 saatte bir kalkıyor emiyor gazını çıkarınca yine uyuyor, gündüzde aynı sayılır sadece çok emdiği için arada hıçkırık tutuyor sinir oluyor bazen ozamanlar süre uzayabiliyor ama genel olarak çok sorunlu değil sadece 2 saatte bir 1, 1 saatini ayırman gerekiyor. yeterki gaz cıksın
zaten meme emme refleksiyle doguyorlar, doğumdan hemen sonra verdiler ikimizide çıplak yatırdılar ki hissedince bebeği beyinde süt hormonu daha kolay salgılanıyormus artık iyice öğrendi cork cork emiyor.
sadece acıkınca ve emdikten sonra gazı olunca ağlıyor.
valla su an annem olduğu için ben bebek bakmaktan başka iş yapmıyorum ama kalır sadece biraz bölük pörçük olabilir.
göğüslerim kötü işte ki 1 ay önceden lansinoh kullananmama ragmen çok acıyor tek kurtarıcım kalkan oldu lansinoh sürüp kalkan koyunca azda olsa rahatladım. bu arada aldığım çoğu sey gereksizmiş kalkan hariç tek kurtarıcım o

merhabalar,

ben de 36. haftaya kadar 24 kilo aldım 49 kilo ile hamile kalmıştım.aldığım kilolar hiç de umrumda değil :)) sadece aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum:) çatlaklarım da var hafiften napalım yani

cerser Allah kuzuna sağlık sıhhat bir ömür mutluluk nasip etsin inşallh Allah analı babalı büyütsün. 2 gündür büyük stresteydim kızım büyümedi yada bişey çıkar diye çok şükür kızımın hiç bişeyi yok sağlıklı üstünede şimdi senin meleğinin görünce içim çıktı ağlamaktan. artık bizde alalım sağ sağlim evlatlarımızı kucağımıza

çok sağol canım zaman ayırıp cvpladığın için
bebişine maşallah diyorum
inşallah hep böyle sorunsuz devam eder
demek kalkan iyi geldi, buna da çok sevindim
kremi önceden sürmenin de işe yaramadığı kanıtlandı
sağlık olsun napalım
kremi sürüp kalkan koyarız biz de
sütünün bol olmasına da çok sevindim
inşallah bizlerin de öyle olur

cerser maşallah bebeğin çok şeker bakıyorum doğum yapanlar çoğaldı. bugün bende doktora gittim çatı muaynesini yapar diye düşünmüştüm ama malesef yapmadı. konuştuk normalmi sezaryenmi diye sordu ben tüm cesaretimle normal dedim zaten şimdilik normal görünüyor dedi. pazartesi çatı muaynesini yapacak o zaman tam belli olacakmış.

amann allahım 41 kere masallah sana prenses
ne dıyecegımı sasırdım resmen bakmaya doyamadımyaaa benımde karnımda boyle bısı mı var sımdı demeden edemedım malum sat larımızda aynı yanı benım cımcıme kızımda boylemıı sımdı aayyy yerım ben bunlarıı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…