2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Merhaba
bende heycanlaniyorum gidecegimde. Ama tedirgin olma.Bebisini gorup hasret giderceksin
Kacda gircen detayli ultrasona?
Ben 1 subatda gircem gunler gecmek bilmiyor.

sağol canım, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)

Merhaba
bende heycanlaniyorum gidecegimde. Ama tedirgin olma.Bebisini gorup hasret giderceksin

evet hatta o kadar heyecanlanıyorum ki her seferinde bağırsaklarım bozuluyor :) bir keresinde muayene odasına giremeyeceğim sandım , tuvaletten çıkamıyordum :)
saat 10:30'da gireceğim. evet beklemek zor oluyor gerçekten, yaklaşınca da heyecan basıyor :)

eğer komidine göre daha kullanışlıysa resimdekini alabilirsin bence.
bu arada bu mide bulantısı bende de geçmedi. 21. haftadayım, geçmeyecek galiba diye düşünüyorum artık.
üstelik her mide bulantısında bişeyler yiyorum bastırmak için

Merhaba

ben de merak ediyorum,bebişimi 20 dk görmek izlemek aklıma geldikçe heyecanlanıyorum.benim 15 şubatta,daha çooook var

eğer komidine göre daha kullanışlıysa resimdekini alabilirsin bence.
bu arada bu mide bulantısı bende de geçmedi. 21. haftadayım, geçmeyecek galiba diye düşünüyorum artık.
üstelik her mide bulantısında bişeyler yiyorum bastırmak için

Farkli bi heycan yan etkisiymis
Guzel haberlerini bekliyoruz artik yarin. Haber edersin bizlere dimi

Farkli bi heycan yan etkisiymis
Guzel haberlerini bekliyoruz artik yarin. Haber edersin bizlere dimi

evet benim vücut böyle tepki veriyor, hassas bağırsak sendromu diye bir rahatsızlığım var ne yazık ki.
artık alıştım :)
hastaneden sonra işe gideceğim, hemen olmasa da akşama haber veririm canım, sağol.

bende aynısı oluyor canım 1 düşüğüm oldu çok istedim bebişimizin olmasını o yüzden bende doktora gittiğimde korkuyorum olumsuz bişey söylicek diye doktor iyi olduğunu söyledikden 1 hafta sonra yine korkularım başlıyor
maşallah oğlusun şimdiden çalışmaya başlamış ne güzel keşke bizde tatile gide bilsek ama siz çalışmış hakketmişsiniz biz evdeydik

canım fazla abur cubur yeme bizde yiyoruz ama fazla değil midelerimiz hassas olur şimdi sade maden suyu varsa iç bana iyi geliyor zararlı değilmiş günde 1 tane

özel hastaneye gidenlere bebişin görüntüsünü cd yapıyorlarmış bizim burda yapmıyorlar off yaa siz yaptırdınızmı bizde 3 hafta sonra 3d ulturasyona girecez inşallah bebişimiz iyidir çok şekerler yaa Allah tüm istiyenlere bu duyguları yaşatır inşallah....

ben özele gidiyorum, ama kendi doktorum yapmıyor. yarın gideceğim doktor yapıyormuş ve 3 boyutlu verecek sanırım..

amin canım, Allah her isteyene yaşatsın inşallah bu duyguyu.

selam kızlar
gün içerisinde geldim baktım ama kimse yok diye yazmadım
sabah uyandık elektrik yoktu
biz de kahvaltıya gittik geldik
sanırım çok kaçırmışım o saatten beri bişey yiyemedim

buarada zeynep bence komodininiz güzel değiştirme
ve de kullanışlı geldi bana

benim ayrıntılı ultrasona da çok var daha
10 şubatta
cd olarak vereceklermiş bana da
merakla heyecanla bekliyorum

ben özele gidiyorum, ama kendi doktorum yapmıyor. yarın gideceğim doktor yapıyormuş ve 3 boyutlu verecek sanırım..

amin canım, Allah her isteyene yaşatsın inşallah bu duyguyu.

inşallah verirler saklarsın büyüyünce gösterirsiniz neyse ben çıktım kızlar hoşcakalın

ben sürekli acıkıyorum , yemezsem de midem bulanıyor... bakalım sonunda kaç kilo olacağım? :)

ben sürekli acıkıyorum , yemezsem de midem bulanıyor... bakalım sonunda kaç kilo olacağım? :)

Bendede durum oyle. Yemedigim zaman midem bulaniyor. En kotusude iste iken. Her 2 saatde molaya cikiyorum bisey yemeye.Agzim hic bos durmuyor. O 2 saat olmadan da ara ara meyve yiyorum

Bendede durum oyle. Yemedigim zaman midem bulaniyor. En kotusude iste iken. Her 2 saatde molaya cikiyorum bisey yemeye.Agzim hic bos durmuyor. O 2 saat olmadan da ara ara meyve yiyorum

evet ben de işe giderken sabah resmen bir poşet yiyecek götürüyorum yanımda. tost, meyve gibi. durumumuz vahim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…