2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar benim yemem de normal aslında
ama bugün yiyemedim
ayrıca eminim kilo alımım sizden hızlıdır
19. haftamdayım ve 3,5-4 kilo arası aldım (günden güne farkediyor da)

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.elimizde değil heyecanlanıyoruz,bişi olucak diye panikliyoruz.stres yaptığına değemeyecek inşallah yavrunu görüp rahatlayacaksın.bende cuma günü gidicem detaylı için birde ekg yapılıcak benim kuzuma,inşaALLAH ikisinide sağ salim atlatırız.ben panik atak hastasıyım bende çok stres yapıyodum aynı senin gibi hemen karnım ağrımaya başlıyodu,sürekli wc ihtiyacı duyuyodum şimdi evden çıkmadan önce belden aşağısına sıcak su tutuyorum küvette,sonra abdest alıp evden çıkıyorum sürekli dua okuyorum yolda o çok rahatlatıyo beni.

sağol canım, inşallah senin de iyi geçer, problemsiz atlatırız. ben de deneyeyim bakalım yarın işe yarar mı bende :)

kızlar benim yemem de normal aslında
ama bugün yiyemedim
ayrıca eminim kilo alımım sizden hızlıdır
19. haftamdayım ve 3,5-4 kilo arası aldım (günden güne farkediyor da)

ben de 3,5 - 4 kg aldım. 21. haftadayım. ilk 3 ay zaten kilo bile vermiştim bulantıdan. yani 1,5 ayda almışım bu kiloyu. biraz hızlı gibi :)

ben de 3,5 - 4 kg aldım. 21. haftadayım. ilk 3 ay zaten kilo bile vermiştim bulantıdan. yani 1,5 ayda almışım bu kiloyu. biraz hızlı gibi :)

çok değil bence,bende 57 ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum.
zaten yapacak bişey yok
şunu fazladan yiyorum kısayım dediğim bişey yemiyorum
ama bünye meselesi sanırım
bi de zayıf başladım ben 53 ile, boyum 168
canımız sağolsun

Kizlar iyi aksamlar size.
Ben umutsuz kadinlarini izlemeye gideyim
güle gülee

Slm kızlar nasılsınız? bugün şehirdışından kardeşim geldi bütün gün annemdeydim anca girdim ama topiktede hiç kimse yokmuş pek bişey kaçırmamışım
kociş gececi tvde de hiç bişi yok amaaaaannn vakit geçmek bilmiyooo

iyi geceler annişler ve bebişlerii :)
size birsey sorucam sizde bi yerlere uzanıyormusunuz bn uzanıyorum sonra sucluluk duyuyorum ama uzandgmda aklımdan cıkıyo tamamen

kızlar yarın ankaraya gitcem günübirlik ankamalle uğrayıp bebişe alışveriş yapım diyorum :)

iyi geceler annişler ve bebişlerii :)
size birsey sorucam sizde bi yerlere uzanıyormusunuz bn uzanıyorum sonra sucluluk duyuyorum ama uzandgmda aklımdan cıkıyo tamamen

canım uzanmamaya calış ben ya sandalyeyle çıkıyorum üst dolaplara ya da eşimden yardım alıyorum dikkat etmek lazım,
bende hamama termale gitmeyi özledim önceden eşimle her ay giderik mis olurduk, sıcak su bebeğe zararlı demişlerdi ilk aylarda hala zararlı mı acaba bi gitsem bişy olurmu acaba :26:

kızlar yarın ankaraya gitcem günübirlik ankamalle uğrayıp bebişe alışveriş yapım diyorum :)

cepaya git bence
h&r mağazası var
her gidişimde ağzımın suyu akıyor
biileri deli olduğumu düşünecek olmasa hepsinden birer tane alırım o kadar yani

bazen ben de unutup uzanıyorum canım
ama genelde dikkat ediyorum tabi

a a sıcak su zararlı mıymış??ben de gitsek mi ki diye düşünüyordum:44:

ben de son ay 2 kilo aldım ama boy ile orantılı olması da önemli,benim boy 160 kilom 54 idi 56 oldu yani

herkese iyi akşamlar,

Arkadaşlar sanki regl olucakmışım gibi karnımda ağrı hissettim bugün.Ayaklarımı üşütmüş olabileceğimden şüpheleniyorum ama bu tarz bi sorunla karşılaşan var mı aranızda??
Bir de soruma gelen cevaplar mesaj listemde gözükmüyor tek tek sayfalara bakmak mı lazım??

bende de oldu
üşütünce oluyor

mothercare var ya ankamallde ondan oraya gitcektim bende canım cepada da varmı mothercare koca gün benim hepsini dolaşırım

a a sıcak su zararlı mıymış??ben de gitsek mi ki diye düşünüyordum:44:

ya sıcak suyla duş bile sakıncalı düşük sebebiymiş diye duymuştum hala da ılık suyla yıkanıyorum ben, ki hamam nekadr sıcak bi alan buhar falan o daha da sakıncalıdır doktorada soramıyorum hamama gidebilirmiyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…