2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

mothercare var ya ankamallde ondan oraya gitcektim bende canım cepada da varmı mothercare koca gün benim hepsini dolaşırım

cepada da var
hatta cepanın yanında kentpark var orda da var
cepada da bebek mağazası alternatifi fazla
tabi ankamall kadar büyük deil ama benim favorim cepa
hmdeki stokları tüketme bak sakın

sağol canım, inşallah senin de iyi geçer, problemsiz atlatırız. ben de deneyeyim bakalım yarın işe yarar mı bende :)
amin canım sağol,inşallah sende de işe yarar.bi kaç gün dene derim.Allah yardımcın olsun.
zaten yapacak bişey yok
şunu fazladan yiyorum kısayım dediğim bişey yemiyorum
ama bünye meselesi sanırım
bi de zayıf başladım ben 53 ile, boyum 168
canımız sağolsun

güle gülee
sen zayıfmışsın zaten,çok kilo aladan bitirirsin bence sen.
iyi geceler annişler ve bebişlerii :)
size birsey sorucam sizde bi yerlere uzanıyormusunuz bn uzanıyorum sonra sucluluk duyuyorum ama uzandgmda aklımdan cıkıyo tamamen
ben bazen dalgınlıkla uzanıyorum ama özellikle bulaşık makinesini eşim boşaltıyo sağolsun.

a a sıcak su zararlı mıymış??ben de gitsek mi ki diye düşünüyordum:44:

doktorunuz bu konuda uyarmadımı sizi kızlar,beni hem tüp bebek doktorum hem kadın doğumcum uyarmıştı,çok sıcak suyla yıkanmak,sauna,hamam,termal vs kesinlikle yasak.hatta yurtdışında yıllar evvel kadınları doğuma almadan önce sıcak suyla banyo yatırırlarmış ki kemikleri gevşeyip rahat doğum yapsın.ben 5 aydır ılık suyla yıkanıyorum totom donuyo o ayrı mesele ama yapıcak bişi yok.korkunun gözünü seveyim.

bu arada kilo dedik,yemek dedik biz anne kız acıktık,şuan hem yazıyo hem atıştırıyoz.1000 kilo olsak müstehak bize yani.

canım bende bakmıştım bu adrese çook tatlı şeyler var ya
ben zaten hastaneye bebek görmeye gelenler için yaptırcam sadece,
eve gelenlere de lohusa şerbeti vercez
yani bi 20-30 tane yaptırsam yeter heralde

az yaptırıcaksan burdan yaptırabilirsin bence
harika şeyler var
ben 100 tane falan yaptırıcam
okuldan öğretmen arkadaşlarım gelir bol bol
onlara da vermek istiyorum

en fazla 50 tane olur heralde canım oyüzden çok fiyatına bakmadan beğendiğimi yaptırcam nekadr sürede teslim ediyolar acaba

en fazla 50 tane olur heralde canım oyüzden çok fiyatına bakmadan beğendiğimi yaptırcam nekadr sürede teslim ediyolar acaba

valla canım şu beğendiğim 5,5 tl
100 tane yaptırsam 550 tl çok para
vermem o kadar
tanesi 2tlden pahalı bişey düşünmüyorum ben
sitesinde yazıyodur heralde teslim süresi

utopya canım bebişinin emziğini nasıl aldın kauçuklu mu. eczanemizde sitesindeyim şimdi karar veremedim. bide emzikler aydan aya değişirmi ki

modokoyu ve maskoyu gezdim bebek odaları 3.000 den aşağı değil yarın en beğendiğimde karar kıldım bir tanede beşik alıcam hepsini 3.500 e kapatıcam birde dekordaki abajuruda eklettim bu arada 40 günde teslim ediliyormuş elinizi çabuk tutuun ve eve gelincede 15 gün havalandırmak gerekiyormuş sağlıklı kullanılması için hergün nemli bezle silinmeliymiş..
oda alan ve karar vermiş alacak olan varmı

iyi sabahlar kızlar,nasılsınız.umarım herkes güzel bir haftasonu geçirmiştir. biz gece mide yanmasıyla uğraştık,2 maden suyu içip biraz rahatlayıp yattım.gece 3 te ağzıma dolan acı suyla uyandım,ayy perişan etti beni bu yanma.bi daha akşam 7 den sonra meyve dışında bişi yemiycem

günaydın kızllar nasılsınız herkes iidir işlhh bgn bzm kontrolümüz war dua edin hayırlı hbrlerle döniim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…