- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.161
mothercare var ya ankamallde ondan oraya gitcektim bende canım cepada da varmı mothercare koca gün benim hepsini dolaşırım
amin canım sağol,inşallah sende de işe yarar.bi kaç gün dene derim.Allah yardımcın olsun.sağol canım, inşallah senin de iyi geçer, problemsiz atlatırız. ben de deneyeyim bakalım yarın işe yarar mı bende :)
sen zayıfmışsın zaten,çok kilo aladan bitirirsin bence sen.zaten yapacak bişey yok
şunu fazladan yiyorum kısayım dediğim bişey yemiyorum
ama bünye meselesi sanırım
bi de zayıf başladım ben 53 ile, boyum 168
canımız sağolsun
güle gülee
ben bazen dalgınlıkla uzanıyorum ama özellikle bulaşık makinesini eşim boşaltıyo sağolsun.iyi geceler annişler ve bebişlerii :)
size birsey sorucam sizde bi yerlere uzanıyormusunuz bn uzanıyorum sonra sucluluk duyuyorum ama uzandgmda aklımdan cıkıyo tamamen
canım uzanmamaya calış ben ya sandalyeyle çıkıyorum üst dolaplara ya da eşimden yardım alıyorum dikkat etmek lazım,
bende hamama termale gitmeyi özledim önceden eşimle her ay giderik mis olurduk, sıcak su bebeğe zararlı demişlerdi ilk aylarda hala zararlı mı acaba bi gitsem bişy olurmu acaba :26:
a a sıcak su zararlı mıymış??ben de gitsek mi ki diye düşünüyordum:44:
kızlarr
şurdaki bebek şekerlerine baksanıza bi harikaaaa
ama biraz pahalıymış
Bebek Şekeri, Bebek Şekeri Modelleri
canım bende bakmıştım bu adrese çook tatlı şeyler var ya
ben zaten hastaneye bebek görmeye gelenler için yaptırcam sadece,
eve gelenlere de lohusa şerbeti vercez
yani bi 20-30 tane yaptırsam yeter heralde
en fazla 50 tane olur heralde canım oyüzden çok fiyatına bakmadan beğendiğimi yaptırcam nekadr sürede teslim ediyolar acaba
iyi geceler kızlarr
günaydın güzel anneler
günaydın güzel anneler
günaydınnnnn. bugün güzel bigün sanki hava güneşli:)
günaydın hanımlar
günaydın kızllar nasılsınız herkes iidir işlhh bgn bzm kontrolümüz war dua edin hayırlı hbrlerle döniim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?