- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.181
güle güle git hayırlı haberlerle dön inşallah
detaylı ultrasona mı gireceksin?
yok cnmm daha ona girmicemde kasıklarım çok ağrıdı gece sağımdan soluma dönemedim yaaa içim bi tuhaf bgn...
günaydın kızllar nasılsınız herkes iidir işlhh bgn bzm kontrolümüz war dua edin hayırlı hbrlerle döniim
işlhh cnm işlhhh...................bazen bana da oluyo sağdan sola dönerken
içerde sanki ayaklarını diriyorlarmış gibi
4-5 saniye sonra geçiyo
normaldir o kadar şey oluyo içerde kaslar, bağlar da geriliyo haliyle
inşallah içini rahatlatıp döneceksin
günaydın canım. bugün iyiyiz biz bebişimle. umarım hayırlı haberlerle gelirsin doktordan.
Gunaydin anneler,nasilsiniz bugun ?
Bugun bebisimin yatagini kurcez odamizaBakalim ne kadar yer kalcak minik odada
Gunaydin anneler,nasilsiniz bugun ?
Bugun bebisimin yatagini kurcez odamizaBakalim ne kadar yer kalcak minik odada
Amin,insallah :)allah içinize sindirsin ii gnlerde kullanmayı nasip etsin işlhh
yatağa bayıldım zeynep, ben de ikea nın gullıver modelini beğenmiştim sizinki de gullivere benziyor, çok beğendimmm
güle güle yatsın-uyusun-büyüsün miniğin
günaydın herkese.. yaa bişey sorucam benim 5-6 gündür geceleri mide bulantısı ile uyanıyorum yaa daha da uyuyamıyorum acaip midem bulanıo sabahta tabi, çıkarıyorum uff hiç böle olmamıştım ben
günaydın herkese.. yaa bişey sorucam benim 5-6 gündür geceleri mide bulantısı ile uyanıyorum yaa daha da uyuyamıyorum acaip midem bulanıo sabahta tabi, çıkarıyorum uff hiç böle olmamıştım ben
yatağa bayıldım zeynep, ben de ikea nın gullıver modelini beğenmiştim sizinki de gullivere benziyor, çok beğendimmm
güle güle yatsın-uyusun-büyüsün miniğin
günaydın hilmacığım,
bulantılarla 3 aydır boğuşan biri olarak sana tavsiyem yatağının başucunda sürekli tuzlu bir kraker bulundur
gece miden bulanınca at iki tane, miden onlarla oyalanırken tekrar uyumaya çalış.. ve kesinlikle AYAKLARINI SICAK TUT
çok çabuk soğuk alıyoruz biz hamileler.. mide bulantısı üşütme kaynaklı da oalbilir.
Gunaydin HilMa. Gecmis olsun oncelikle
Aksam yatmadan agir seyler mi yiyorsun acaba? Ben sirf meyve yiyebiliyorum yani normal hafif bi aksam yemegi bile gece midemi bulandiriyor benim.
Benim aklima baska birsey gelmedi
günaydın kızlarr ben beşiiği göremedım 3 sayfaya kadar baktım paylaşrmsnz tekrarrrr
Besik bu topicde :)
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...ziran-anneleri-bebislere-neler-alindi-28.html[/QUz
nekadar bu beşik cnm bıde sallnmıyr demı
TL olarak 166 lira. Hayir sallanmiyor besikBesik bu topicde :)
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...ziran-anneleri-bebislere-neler-alindi-28.html[/QUz
nekadar bu beşik cnm bıde sallnmıyr demı
Almadik daha cibinlik. Hatta isminin o oldugunu bile bilmiyordum.Komik bi ismi varmiscibinliği de aldınız mı?
ikeada çok güzel cibinlikler var almadıysan düşünebilirsin
biz Eymen'in yatağına bunu;
cibinlik < HIMMEL | IKEA Türkiye
Vera'nın yatağına da bunu aldık
cibinlik < FABLER | IKEA Türkiye
daha piyasada yatak yok ama cibinlikleri hazır :)))
Hic bakmadim hatta aklimda yoktu ama alsak iyi olur.Bakayim biraz netden.
zeynepcim aldığın yatak çok güzel. güle güle kullanın. ya ben karar veremiyorum. kimi park yatak al diyo kimi karyola. şaşırdım napcağımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?