2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

yok cnmm daha ona girmicemde kasıklarım çok ağrıdı gece sağımdan soluma dönemedim yaaa içim bi tuhaf bgn...

bazen bana da oluyo sağdan sola dönerken
içerde sanki ayaklarını diriyorlarmış gibi
4-5 saniye sonra geçiyo

normaldir o kadar şey oluyo içerde kaslar, bağlar da geriliyo haliyle
inşallah içini rahatlatıp döneceksin

işlhh cnm işlhhh...................
günaydın canım. bugün iyiyiz biz bebişimle. umarım hayırlı haberlerle gelirsin doktordan.

işlhh cnmmm

Gunaydin anneler,nasilsiniz bugun ?
Bugun bebisimin yatagini kurcez odamiza Bakalim ne kadar yer kalcak minik odada

günaydın herkese.. yaa bişey sorucam benim 5-6 gündür geceleri mide bulantısı ile uyanıyorum yaa daha da uyuyamıyorum acaip midem bulanıo sabahta tabi, çıkarıyorum uff hiç böle olmamıştım ben

Gunaydin anneler,nasilsiniz bugun ?
Bugun bebisimin yatagini kurcez odamiza Bakalim ne kadar yer kalcak minik odada

yatağa bayıldım zeynep, ben de ikea nın gullıver modelini beğenmiştim sizinki de gullivere benziyor, çok beğendimmm
güle güle yatsın-uyusun-büyüsün miniğin

allah içinize sindirsin ii gnlerde kullanmayı nasip etsin işlhh
Amin,insallah :)

yatağa bayıldım zeynep, ben de ikea nın gullıver modelini beğenmiştim sizinki de gullivere benziyor, çok beğendimmm
güle güle yatsın-uyusun-büyüsün miniğin

Saol akillibidik Evet benziyor gulliver modeline.Bizim ilk aklimizdaki oydu,hem yer konusundan dolayi hemde kullanan herkes Gulliverden memnun diye. Neye niyet neye kismet

günaydın herkese.. yaa bişey sorucam benim 5-6 gündür geceleri mide bulantısı ile uyanıyorum yaa daha da uyuyamıyorum acaip midem bulanıo sabahta tabi, çıkarıyorum uff hiç böle olmamıştım ben

günaydın hilmacığım,
bulantılarla 3 aydır boğuşan biri olarak sana tavsiyem yatağının başucunda sürekli tuzlu bir kraker bulundur
gece miden bulanınca at iki tane, miden onlarla oyalanırken tekrar uyumaya çalış.. ve kesinlikle AYAKLARINI SICAK TUT
çok çabuk soğuk alıyoruz biz hamileler.. mide bulantısı üşütme kaynaklı da oalbilir.

Gunaydin HilMa. Gecmis olsun oncelikle
Aksam yatmadan agir seyler mi yiyorsun acaba? Ben sirf meyve yiyebiliyorum yani normal hafif bi aksam yemegi bile gece midemi bulandiriyor benim.
Benim aklima baska birsey gelmedi

ya bu öle acaip bişey yaa sanki, acaip yaglı yemek yemişim gibi sanki
Gunaydin HilMa. Gecmis olsun oncelikle
Aksam yatmadan agir seyler mi yiyorsun acaba? Ben sirf meyve yiyebiliyorum yani normal hafif bi aksam yemegi bile gece midemi bulandiriyor benim.
Benim aklima baska birsey gelmedi

yok yaa yemeği erken yiyoruz zaten meyvede fazla yiyemiyorum rahatsız edio zaten en fazla 1 kivi bide havuç falan öle yani... geçen hamileliğimde olmamıştı böle bişey

Son düzenleme:

zeynepcim aldığın yatak çok güzel. güle güle kullanın. ya ben karar veremiyorum. kimi park yatak al diyo kimi karyola. şaşırdım napcağımı.

zeynepcim aldığın yatak çok güzel. güle güle kullanın. ya ben karar veremiyorum. kimi park yatak al diyo kimi karyola. şaşırdım napcağımı.

Tesekkur ederim
Bence kimseleri dinleme Ben kimseye sormadim acikcasi.Yoksa benimde aklim karisirdi.Biz esimle gittik begengik aldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…