2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Tesekkur ederim
Bence kimseleri dinleme Ben kimseye sormadim acikcasi.Yoksa benimde aklim karisirdi.Biz esimle gittik begengik aldik.

haklısın canım ya. artık kısmet napim. aslında görsellik olarak senin aldığın hoş. ya bide ben yaradılış olarak çok kararsızım

haklısın canım ya. artık kısmet napim. aslında görsellik olarak senin aldığın hoş. ya bide ben yaradılış olarak çok kararsızım

eyvah kararsızsan işin zor
biranda alıp geçmen lazım, yoksa dolanır durursun..daha çok model gördükçe daha çok aklın karışır işin içinden çıkamazsın

Süt icmeye ne kadar özen gosteriyorsunuz?
Aranizda hic icemeyen varmi?
Ben cok cinsim sanirsam. Bazen oluyorki su gibi icebiliyorum.Bazende misir gevregi olmadan icemiyorum

mrb hanımlar herkes iyimi?
ben sabah tetanoz aşısı yaptım..şimdilik ağrım pek yok sonradanmı çıkıyo?

herkse günaydın kızlarrrr..
Hilma cım geçmiş olsun, bu arada tüm kontrole gidicek arkadaşlar inşş güzel haberlerle gelir.
zeynep beşik hakkaten güzelmiş. çok sade ve şık. ben böyle şeyleri seviyorum. ben de işte böyle bişi alıp bi de iki kapılı gardolap almayı düşünüyorum.

kızlar bi de ben bu sabah göbeğimde bi krampla uyandım. böyle bi 15 dk falan sürdü. kramp gibi de değil de ne biliim acayip bişeydi. acaba uyurkan göbek üstü yattım da oğlum rahatsız mı oldu ki

Süt icmeye ne kadar özen gosteriyorsunuz?
Aranizda hic icemeyen varmi?
Ben cok cinsim sanirsam. Bazen oluyorki su gibi icebiliyorum.Bazende misir gevregi olmadan icemiyorum

benim sütle aram iyi ama şişkinlik yapıyor. içmiyorum o yüzden. yoksa tadı hoşuma gidiyor. sen içemiyorsun diye üzülme kalsiyumu yoğut-peynirden felan alabiliyorsun çünkü. tabi yoğurt ve peynir yiyebiliyosan

günaydın güzel annelerr
sabah ezanına kadar yatakta dönüp durdum uyuyamadım hiç
eşim markafoniden bi nevresim almış onu sermiştim dün ilk defa kumaşı çok kaşındırdı beni uyuyamadım hiç
dier nevresimlerim taç marka yumuşacık bulutların üstünde gibiyim onlarla,
bunu da desenini beğenip almış eşim ama dandikmiş kumaşı battı resmen bana
misafir nevresimi olarak ayırcam artık :)

merhaba kızlar bugğn bebeğimin kıpırtılarını hiç duymadım onun için hiç moralim yok ( yarında dr kontrolüm var periyodik aylık kontrolümüz ama hiç gitmek istemiyorum aynı şeyleri duymak beni çok üzüyor..yarın benşmde tetenoz aşısı olmam gerekiyor ama yaptırmıycam.

günaydın herkese
güzel bir gün olur umarım

utopya canım bebişinin emziğini nasıl aldın kauçuklu mu. eczanemizde sitesindeyim şimdi karar veremedim. bide emzikler aydan aya değişirmi ki
canım sormuşsun ama çıkmıştım
ben avent aldım canım
onunkiler slikon oluyor
dişleri çıkana kadar bence slikonlar uygun canım
ama bpa içermemesine dikkat etmek lazım
emziklerin ayları önemli canım evet
yenidoğan alman lazım
bebek büyüdkçe ağzı da büyüyeceğinden küçük emziklerden hoşlanmıyorlar

daha erken canım
duyarsın daha
bebişin uyuyodur belki
bak bugün ben de hiç hissetmedim daha
istersen çikolata ye bitane

kızlar doğumdan sonra göbekleri toplamak için ne tarz korse kullanacağız.ben önceki doğumumdan sonra bacaküstünden başlayıp gögüs altına kadar olan korseden almıştım ama bi faydasını göremedim.karın bölgesi aşağıya doğru katlanıyordu.sonrada çıkramıştımzaten bidahada giymedim.bu sefer karın için tek korse almak istiyorum belden ayarlı olanlar varya.hangi marka alsamki nerden alsam acaba???

ay maşallah ona.peki akıllıbıdık hangisinin tekme attığını nasıl anlıyorsun????

oğlan sağda kız sol üstte, belki tamamen üstte

tekme olduğunu zannediyorum ilk defa bu kadar netti, daha önce dalgalanma yerdeğiştirme gibi hissediyordum gaz hareketi herhalde diyordum ama karın yüzeyime çok yakın olduğu için gaz da olamaz diyordum hep
ama bu sefer göbek deliğinin hemen altında sağda mısır patlaması gibi bişey oldu
2 kez oldu
hemen elimi koydum hissedeyim diye bidaha olmadı:26:

Son düzenleme:
selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam biz geldim.. oznurum nasılsın iyi ol emi

lohusa korsesi diye medikallerden satılanlardan almıştım ben baya faydasını gördüm göbeğimi çok ii toparlamıştı

lohusa korsesi diye medikallerden satılanlardan almıştım ben baya faydasını gördüm göbeğimi çok ii toparlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…