- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.201
Tesekkur ederim
Bence kimseleri dinlemeBen kimseye sormadim acikcasi.Yoksa benimde aklim karisirdi.Biz esimle gittik begengik aldik.
cnm o yatak çok ustte ya çoçuk düşçek gıbı daha aşağı ındırele bılıyodur demı
Tesekkur ederim
Bence kimseleri dinlemeBen kimseye sormadim acikcasi.Yoksa benimde aklim karisirdi.Biz esimle gittik begengik aldik.
haklısın canım ya. artık kısmet napim. aslında görsellik olarak senin aldığın hoş. ya bide ben yaradılış olarak çok kararsızım
eyvah kararsızsan işin zor
biranda alıp geçmen lazım, yoksa dolanır durursun..daha çok model gördükçe daha çok aklın karışır işin içinden çıkamazsın
Süt icmeye ne kadar özen gosteriyorsunuz?
Aranizda hic icemeyen varmi?
Ben cok cinsim sanirsam. Bazen oluyorki su gibi icebiliyorum.Bazende misir gevregi olmadan icemiyorum
canım sormuşsun ama çıkmıştımutopya canım bebişinin emziğini nasıl aldın kauçuklu mu. eczanemizde sitesindeyim şimdi karar veremedim. bide emzikler aydan aya değişirmi ki
merhaba kızlar bugğn bebeğimin kıpırtılarını hiç duymadım onun için hiç moralim yok( yarında dr kontrolüm var periyodik aylık kontrolümüz ama hiç gitmek istemiyorum aynı şeyleri duymak beni çok üzüyor..yarın benşmde tetenoz aşısı olmam gerekiyor ama yaptırmıycam.
az önce cılız oğlumdan cılız 2 tekme yedim
şapşallaştım
ay maşallah ona.peki akıllıbıdık hangisinin tekme attığını nasıl anlıyorsun????
kızlar doğumdan sonra göbekleri toplamak için ne tarz korse kullanacağız.ben önceki doğumumdan sonra bacaküstünden başlayıp gögüs altına kadar olan korseden almıştım ama bi faydasını göremedim.karın bölgesi aşağıya doğru katlanıyordu.sonrada çıkramıştımzaten bidahada giymedim.bu sefer karın için tek korse almak istiyorum belden ayarlı olanlar varya.hangi marka alsamki nerden alsam acaba???
kızlar doğumdan sonra göbekleri toplamak için ne tarz korse kullanacağız.ben önceki doğumumdan sonra bacaküstünden başlayıp gögüs altına kadar olan korseden almıştım ama bi faydasını göremedim.karın bölgesi aşağıya doğru katlanıyordu.sonrada çıkramıştımzaten bidahada giymedim.bu sefer karın için tek korse almak istiyorum belden ayarlı olanlar varya.hangi marka alsamki nerden alsam acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?