2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben de merak ediyorum,bebişimi 20 dk görmek izlemek aklıma geldikçe heyecanlanıyorum.benim 15 şubatta,daha çooook var

benim de 15 şubatta cnm ya şimdiden sabredemiyrm...

cnm bende özel hastaneye gidiyorumm bizim burda da yok. belki ayrıntılı usg de vardır gidince sorarım..

kızlar benim yemem de normal aslında
ama bugün yiyemedim
ayrıca eminim kilo alımım sizden hızlıdır
19. haftamdayım ve 3,5-4 kilo arası aldım (günden güne farkediyor da)

20. haftamdayım bulantılarıma rağmen 10 kilo almışım
artık baskül görmek istemiyorummmmmmm

iyi geceler annişler ve bebişlerii :)
size birsey sorucam sizde bi yerlere uzanıyormusunuz bn uzanıyorum sonra sucluluk duyuyorum ama uzandgmda aklımdan cıkıyo tamamen

cnm ben 2 ay kadar önce banyo dolabından bişi almak için zıpladım bile..
sonra aklıma geldi çok kötü hissettim kendimi bişi olmasın diye bol bol dua ettim...
Allahım koruyor bebeklerimizi cnm Allaha emanetler...

bende haftasonu eşime dedim kaplıcaya gidelim diye sakıncalı olduğunu bilmiyordum...

günaydın kızllar nasılsınız herkes iidir işlhh bgn bzm kontrolümüz war dua edin hayırlı hbrlerle döniim

cnm hayırlı haberlerle gel inş...

cnm Allaha emanet olsun hemen endişelenme git bakalım kontrolüne eminim güzel haberlerle geliceksin inş..

az önce cılız oğlumdan cılız 2 tekme yedim
şapşallaştım

nasıl anlıyosunuz ya ben daha ayırt edemedim

bende merak ediyorummmmm bi de emzirdikten sonra gögüs sarkmasını nasıl yapıcaz?

selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam biz geldim.. oznurum nasılsın iyi ol emi

saol canım iyi olmaya çalışıyorum gün geçtikçe korkularım artmıyo desem yalan olur yarın periyodik kontrolümüz var hiç gitmek istemiyorum hayırlısı artık..
sen nasılsın canım..

saol canım iyi olmaya çalışıyorum gün geçtikçe korkularım artmıyo desem yalan olur yarın periyodik kontrolümüz var hiç gitmek istemiyorum hayırlısı artık..
sen nasılsın canım..

bende iyiym çok şükür... iyisin oznur dme öle git yarın güzel güzel haberlerini al hiçbişey olmucak tamam

slm kızlar ben geldim.nasılsınız?

bende iyiym çok şükür... iyisin oznur dme öle git yarın güzel güzel haberlerini al hiçbişey olmucak tamam

canım merhaba nasılsın?bebişinin cinsiyeti belli oldu mu çok merak ediyorum senin bebişiöğrenemeyen bi sen vardın sanırım

slm kızlar ben geldim.nasılsınız?

canım merhaba nasılsın?bebişinin cinsiyeti belli oldu mu çok merak ediyorum senin bebişiöğrenemeyen bi sen vardın sanırım

ayyyy sen nerelerdesin meraktan öldürdün beni... benim oğlum olacakmış geçen hafta öğrendim

merhaba arkadaşlar
öncelikle bu hafta çok giremeyeceğim kayınvaldemler bize geldi bi hafta kadar kalırlar diye tahmin ediyorum bilgisayarımız da tv ye bağlı oldğu için yazdğım herşeyi kapı gibi okuyacaklarından onlar varken pek girmek istemiyorum şimdı dışarıya gezmeye gittiler bende rahatsız oldğum için ewde kaldım gidemedim son havadisleri yazayım dedim sizlere bazı sorunlarım var belki tavsiyeleriniz olur

daha önce yazmıştım cumartesi günü detaylı ultrasyona girdim bebişimi uzun uzun izledim çok güzel bir duyguydu
ama bazı sorunlarımız varmış sağlığı çok şükür yerinde
ama plesentam çok aşağıdaymış ve bebeğim ters duruyormuş ve suyum yetersiz oldğu içinde dönemiyormuş buda benim ağrıyı çok hissetmeme sebep oluyormuş böyle demişti ve doktorum
veeee dün gece ağrıdan uyuyamadım sabahta wc ye bi gittim elimi aşağıya bir koydum elime baktım elimde kan var birden yüzüm uyuştu sanki bebek zaten aşağıda bir şey oluyor diye nasıl korktum anlatamam
apar topar doktora gittim ultrasyona aldılar alttanda baktılar malesef ben istemedim alttan muayeneyi ama mecbur kaldım
benim kendi doktorum buraya bir saat uzakta oldğu için en yakın dewlet hast. gittim kanamanın sebebini bulamadı herşey normal görünüyor dedi birde işte bebeğin ters ve aşağıda oldğndan bahsetti şuanda kahve akıntım var
uzun oldu biraz ama işte benden şimdilik bu kadar
dualarınızı eksik etmeyin kızlar bugün kötü bir gün dü birde bunların üzerine kayınvaldem ne olacak sanki hepimiz hamile olduk bir şey olmaz diyip durdu pişkin pişkin içim yandı çok acıdı işte ((((((

ayyyy sen nerelerdesin meraktan öldürdün beni... benim oğlum olacakmış geçen hafta öğrendim

canım internette sorun var,bi de semester tatiline girdik eve pek vakit de bulamıyorum.benim 3lü test sonucum 1/1200 çıktı en son,doktor bi sorun yok dedi,ayrıntılı ultrason da haftaya çarşamba inşallah bi sorun çıkmaz.ben demiştim sana oğluşun olacak gibime geliyor diye.rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah hepimize

inşallah bişey olmaz cnm benim kayınvalideyide takma şuan moralini yğksek tut sen boşveeeeeeeeer

hmm aldık haberini ama gözler hep seni aradı allaha şükür...hepimize Allah yardıme tsin sağ salim kucagımıza alalım inş.

çok saolun inan aklımdasınız ama internet paketi değişmiş evdeki,sürekli bağlantı gidip geliyor.bu arada yeni face grubuna üye değilmisin sen?

çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bence istirahat et yorma kendini. Allah yardımcın olsun

umaygülay geçmiş olsun canım
kafana takma inşallah önemli bişey değil gibi
suyunu artırmanın yollarına bak sen
su artarsa bebek de rahat hareket eder heralde

ben daha ayrıntılıya 10 şubatta giricem

kızlar daha yeni üye olduğum için bişey sorcam size şu yorumlarınızın altında çıkan bebeğin haftasını göstren çizelgeler nerden yapılıyor bulamadııımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…