- 13 Şubat 2009
- 4.001
- 14
- 683
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.221
ben de merak ediyorum,bebişimi 20 dk görmek izlemek aklıma geldikçe heyecanlanıyorum.benim 15 şubatta,daha çooook var
benim de 15 şubatta cnm ya şimdiden sabredemiyrm...
özel hastaneye gidenlere bebişin görüntüsünü cd yapıyorlarmış bizim burda yapmıyorlar off yaa siz yaptırdınızmı bizde 3 hafta sonra 3d ulturasyona girecez inşallah bebişimiz iyidir çok şekerler yaa Allah tüm istiyenlere bu duyguları yaşatır inşallah....
cnm bende özel hastaneye gidiyorumm bizim burda da yok. belki ayrıntılı usg de vardır gidince sorarım..
kızlar benim yemem de normal aslında
ama bugün yiyemedim
ayrıca eminim kilo alımım sizden hızlıdır
19. haftamdayım ve 3,5-4 kilo arası aldım (günden güne farkediyor da)
20. haftamdayım bulantılarıma rağmen 10 kilo almışım
artık baskül görmek istemiyorummmmmmm
iyi geceler annişler ve bebişlerii :)
size birsey sorucam sizde bi yerlere uzanıyormusunuz bn uzanıyorum sonra sucluluk duyuyorum ama uzandgmda aklımdan cıkıyo tamamen
cnm ben 2 ay kadar önce banyo dolabından bişi almak için zıpladım bile..
sonra aklıma geldi çok kötü hissettim kendimi bişi olmasın diye bol bol dua ettim...
Allahım koruyor bebeklerimizi cnm Allaha emanetler...
ya sıcak suyla duş bile sakıncalı düşük sebebiymiş diye duymuştum hala da ılık suyla yıkanıyorum ben, ki hamam nekadr sıcak bi alan buhar falan o daha da sakıncalıdır doktorada soramıyorum hamama gidebilirmiyim diye
bende haftasonu eşime dedim kaplıcaya gidelim diye sakıncalı olduğunu bilmiyordum...
günaydın kızllar nasılsınız herkes iidir işlhh bgn bzm kontrolümüz war dua edin hayırlı hbrlerle döniim
cnm hayırlı haberlerle gel inş...
merhaba kızlar bugğn bebeğimin kıpırtılarını hiç duymadım onun için hiç moralim yok( yarında dr kontrolüm var periyodik aylık kontrolümüz ama hiç gitmek istemiyorum aynı şeyleri duymak beni çok üzüyor..yarın benşmde tetenoz aşısı olmam gerekiyor ama yaptırmıycam.
cnm Allaha emanet olsun hemen endişelenme git bakalım kontrolüne eminim güzel haberlerle geliceksin inş..
az önce cılız oğlumdan cılız 2 tekme yedim
şapşallaştım
nasıl anlıyosunuz ya ben daha ayırt edemedim
kızlar doğumdan sonra göbekleri toplamak için ne tarz korse kullanacağız.ben önceki doğumumdan sonra bacaküstünden başlayıp gögüs altına kadar olan korseden almıştım ama bi faydasını göremedim.karın bölgesi aşağıya doğru katlanıyordu.sonrada çıkramıştımzaten bidahada giymedim.bu sefer karın için tek korse almak istiyorum belden ayarlı olanlar varya.hangi marka alsamki nerden alsam acaba???
bende merak ediyorummmmm bi de emzirdikten sonra gögüs sarkmasını nasıl yapıcaz?