- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.241
yooo var mı ki
...............................
arkadaşlar ben ilk defa yazıyrum buraya hepinize hayırlı olsun bebişleriniz :)
merhaba arkadaşlar
öncelikle bu hafta çok giremeyeceğim kayınvaldemler bize geldi bi hafta kadar kalırlar diye tahmin ediyorum bilgisayarımız da tv ye bağlı oldğu için yazdğım herşeyi kapı gibi okuyacaklarından onlar varken pek girmek istemiyorum şimdı dışarıya gezmeye gittiler bende rahatsız oldğum için ewde kaldım gidemedim son havadisleri yazayım dedim sizlere bazı sorunlarım var belki tavsiyeleriniz olur
daha önce yazmıştım cumartesi günü detaylı ultrasyona girdim bebişimi uzun uzun izledim çok güzel bir duyguydu
ama bazı sorunlarımız varmış sağlığı çok şükür yerinde
ama plesentam çok aşağıdaymış ve bebeğim ters duruyormuş ve suyum yetersiz oldğu içinde dönemiyormuş buda benim ağrıyı çok hissetmeme sebep oluyormuş böyle demişti ve doktorum
veeee dün gece ağrıdan uyuyamadım sabahta wc ye bi gittim elimi aşağıya bir koydum elime baktım elimde kan var birden yüzüm uyuştu sanki bebek zaten aşağıda bir şey oluyor diye nasıl korktum anlatamam
apar topar doktora gittim ultrasyona aldılar alttanda baktılar malesef ben istemedim alttan muayeneyi ama mecbur kaldım
benim kendi doktorum buraya bir saat uzakta oldğu için en yakın dewlet hast. gittimkanamanın sebebini bulamadı herşey normal görünüyor dedi birde işte bebeğin ters ve aşağıda oldğndan bahsetti şuanda kahve akıntım var
uzun oldu biraz ama işte benden şimdilik bu kadar
dualarınızı eksik etmeyin kızlar bugün kötü bir gün dü birde bunların üzerine kayınvaldem ne olacak sanki hepimiz hamile olduk bir şey olmaz diyip durdu pişkin pişkin içim yandı çok acıdı işte((((((
merhaba arkadaşlar
öncelikle bu hafta çok giremeyeceğim kayınvaldemler bize geldi bi hafta kadar kalırlar diye tahmin ediyorum bilgisayarımız da tv ye bağlı oldğu için yazdğım herşeyi kapı gibi okuyacaklarından onlar varken pek girmek istemiyorum şimdı dışarıya gezmeye gittiler bende rahatsız oldğum için ewde kaldım gidemedim son havadisleri yazayım dedim sizlere bazı sorunlarım var belki tavsiyeleriniz olur
daha önce yazmıştım cumartesi günü detaylı ultrasyona girdim bebişimi uzun uzun izledim çok güzel bir duyguydu
ama plesentam çok aşağıdaymış ve bebeğim ters duruyormuş ve suyum yetersiz oldğu içinde dönemiyormuş buda benim ağrıyı çok hissetmeme sebep oluyormuş böyle demişti ve doktorum
veeee dün gece ağrıdan uyuyamadım sabahta wc ye bi gittim elimi aşağıya bir koydum elime baktım elimde kan var birden yüzüm uyuştu sanki bebek zaten aşağıda bir şey oluyor diye nasıl korktum anlatamam
apar topar doktora gittim ultrasyona aldılar alttanda baktılar malesef ben istemedim alttan muayeneyi ama mecbur kaldım
benim kendi doktorum buraya bir saat uzakta oldğu için en yakın dewlet hast. gittimkanamanın sebebini bulamadı herşey normal görünüyor dedi birde işte bebeğin ters ve aşağıda oldğndan bahsetti şuanda kahve akıntım var
dualarınızı eksik etmeyin kızlar bugün kötü bir gün dü birde bunların üzerine kayınvaldem ne olacak sanki hepimiz hamile olduk bir şey olmaz diyip durdu pişkin pişkin içim yandı çok acıdı işte((((((
umaygülay geçmiş olsun canım
kafana takma inşallah önemli bişey değil gibi
suyunu artırmanın yollarına bak sen
su artarsa bebek de rahat hareket eder heralde
ben daha ayrıntılıya 10 şubatta giricem
makat pzisyonu dedğin popo aşağıda ayak kafa yurarda bumu ?benim ilk bebeğim hepp makat pozisyondaydı bi sorun olmuyo....
hoşgeldin cnm aramıza...
sağol cnmm
cnm çok geçmiş olsun..bende 15 şubatta gireceğim ayrıntılı usg ye bakalım bize ne dicekler...
önemli bişey olsa müdahele ederlerdi cnm ya sıkma canını bence..
kaynanayı da takma nasıl istediğimizi bilmediklerinden basite indirgiyolar ki oğulları pek ilgi göstermesin diye bir nevi kıskançlık yani :)))
sen bol bol dinlen stres yapma beslenmene dikkat et Rabbime emanet meleklerimiz...
canım mümkün mertebe yorma kendini
bebek çok şükür sağlıklı gerekirse yatarsın ama yine sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah kuzunu
kayınvalideni takma haklısın de geç...gereksiz strese girme onun yüzünden
Allah yardımcınız olsun senin ve miniğinin
evet biraz kıskançlık vardır tabi gerçi çok kötü bir kaynana değil benimkis(çok şükür) de işte biraz kıskanç işte bir oğlan olunca ondan galiba ben ahhh sancım var dedikce dizlerini oovalıyor ahh dizlerim çok ağrıyor aşkım yaa diyor (benim eşimeeee)) ben aşkım diyom diye ode dioo
hmm umarım dönebilir o zaman iki gün arayla iki farklı doktordada aynıydı duruşu çok su içek suyumuzu arttırır dimiumaygülay evet makat pozisyon dediğim o popo aşağıda baş yukarda büyünce taşıması biraz zor oluyo hep o çünkü sürekli başını kaburgamın altına sokuyordu
hahaha bilmem ki :) olmayız umarım :)amanın
Bu erkek anaları ayrı bir komedi oluyo oğulları evlenince
biz de mi öyle olucaz acep:44:
merhaba arkadaşlar
kızlar size bişi sorucam yine :))
idrar yollarında kum var aynı zamanda enfeksiyonda var..
son 2 gündür wc ye gidip çıktıktan sonra sanki bebek rahmime doğru
tekme atıyor sanki..
yani ben öyle hissediyorum da olabilirmi böyle bişey sizce?
hafifte ağrılı oluyo...
mrb hanımlar herkes iyimi?
ben sabah tetanoz aşısı yaptım..şimdilik ağrım pek yok sonradanmı çıkıyo?
merhaba kızlar bugğn bebeğimin kıpırtılarını hiç duymadım onun için hiç moralim yok( yarında dr kontrolüm var periyodik aylık kontrolümüz ama hiç gitmek istemiyorum aynı şeyleri duymak beni çok üzüyor..yarın benşmde tetenoz aşısı olmam gerekiyor ama yaptırmıycam.
kızlar size bişi sorucam yine :))
idrar yollarında kum var aynı zamanda enfeksiyonda var..
son 2 gündür wc ye gidip çıktıktan sonra sanki bebek rahmime doğru
tekme atıyor sanki..
yani ben öyle hissediyorum da olabilirmi böyle bişey sizce?
hafifte ağrılı oluyo...
birdahaki kontrolun yakınsa bunu mutlaka sor dr.na ama şöyle diyim ben sana bendede biraz enf. vardı dr ilaç yazmadı bol su iç bakalım dewam ederse bir hafta sonra gel ilaç yazayım dedi ama çok hafif ilaçlar oldğu için kendimizi üşütmemeye ve enf. kapmamaya dikkat etmeliyiz
kum içinse bilemiyorum ama onun içinde su içmek bolca işe yarayabilir
t.u.a.n.n.a
tşk ederim canım ya sağol inş.güzel haberleri vermeye çalışacağım
canım akşama biraz kızarır ve şişer kolun ben 3-4 gün üzerine yatamamıştım ve biraz zonkluyor
canım benim bu haftalarda hergün duymayabilirsin ki ben 21. haftama girdim bu haftada artık hergün hissedebiliyorum 2. bebeğim birde benim, kafana takma normaldir bence, yaklaşık 1 haftadırda hıçkırıklarını hissedebiliyorum artık, 1 yada 2 hafta daha sabret bak görürsün nasılda kıpır kıpır olacak
kızlar ben çıktım birdaha ne zaman girerim bilemiyormisairler var şimdilik ewde yakın zamanda görüşürüz umarım hepinizi ve ebbişlerinizi allaha emanet ediyorum sağlıkla kallın hoşçakalın :) uyumlu oldu
kızlar ben çıktım birdaha ne zaman girerim bilemiyormisairler var şimdilik ewde yakın zamanda görüşürüz umarım hepinizi ve ebbişlerinizi allaha emanet ediyorum sağlıkla kallın hoşçakalın :) uyumlu oldu
bence sen bilerek unut ekranda açık kalsın
biz de kayınvalidene sevgiler! gönderelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?