2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

iyi geceler diyorum ama kimse yoktur galiba beni de uyku tutmadı... galiba doğuracam bi enerji var üstümde sormayın gitsin...

maşallah diyeyim kendime tüm evi tek başıma temizledim... baya ayrıntılı bi temizlik oldu...eşim evde olmasına rağmen kıyamadım... sonra akşam yemeği ve arkasından uyumuşum yaklaşık 1 saat uyandıktan sonra bi enerji sormayın gitsin bi sürü ütülenecek kıyafetler vardı 2 saat onları ütüledim... hızımı alamayıp yatak odasındaki dolapların hepsini silip tekradan yerleştirdim sonra ortalığı toparladım... ancak oturabildim sağ kasığımda felaket bi ağrı var yalancı sancı olsa gerek birazdan yatağa gidecem ama uykum yok bu arada hiç şişmeyen ayaklarım felaket şişti... neyse benden bu kadar iyi geceler...

maşallah enerjine aman daha erken doğuma durdun olduğu yerde bebişin :) iyi geceler sana bende çıkıyorum

20 lik dişlerim ağrıyor
çok fena bugün ağrısından
kahvaltıda bişey yiyemedim
hem de altlı üstlü çıkıyorlar
çok zor Allah kolaylık versin bende 2 hafta önce çektirinceye kadar 1 ay filan çektim o ağrıyı kimse çekmedi taa ki özele gidene kadar.rahatım şimdi.o ağrıyı unutamıyorum ağzıma gözüme burnuma kulaklarıma heryerime vuruyordu.karanfil at ağzına o çok iyi geliyor.
kızlar sut içiyo musunuz?öf 3 gundur hiç içmedım ben.böö geldı gari meyve daha cazıp gelıyo serın serın.h.sonu geldımı butun duzenık bozuluyo benım.h.içi gene daha duzenlı beslenıyorum vlla.
ben hiç içemiyorum canım işte sütlü tatlı yoğurt dondurma filan idare ediyorum.
Saruboceq bende facede gruba katılmak istiyorum ama özelden mesaj gönderemiyorum sana, mesaj sayım 100 olmamış daha
gelmişsin hoşda gelmişsin
Sizinde ayaklariniz sis mi? Tontis tontisler,agriyorda bazen yururken.
ayak şişliğide ne canım dolma ayak oldu zaten 39 numaraydı ayaklarım.amanınnn 40 numarada şişiyor.zaten artık hamile kotuyla gidiyorum işe babet filan da giymiyorum spor ayakkabı giyiyorum.parmaklarımda şiştiler.
benim içinde öyle diyorlar.sonradan pipi eklettiririz szin için diyorumm.
bizimkide dün bi havalardaydı bende kızdım ona.yaptırmadım.kendim yaptım ne uğraşcam onunla.
maşallah de canım kendine nazar değdirirsin valla

günaydınn anneler ben bugün erkenciyim gene.kahvaltımı yapıp kızımı yedirip çıkıcam.son iş haftam

günaydın bugün hepimiz için her zamankinden güzel bir gün olur insallh artık neredeyse günleri sayıyorum çok az kaldı çok mutluyum kuşumu kollarıma almak için sabırsızlanıyorum.
burada kimse yok. kuzey-güneyi izliyememiş kaydetmiştim kahvaltımı yaparken onu izliyim.

günaydınnnnnnn
deli miyim neyim değil mi...okuldaki arkadaşlar da öyle düşünüyor...geldim okula...amannnn evde kalıpta hiç bunalamazdım vallahi...kim ne derse desin...oturuyorum masamda bir yandan davranış notları girerken bir yandan da sizlere yazıyorum...
50 kişilik sınıfta da 14 kişi gelmiş...rahatım anlayacağınız,bu haftayı da atlatırsam...haftaya gelmem zaten karnelerin verileceği hafta yeter derim geldiğim...

bugün dr.mda randevum var...raporumu yazacak sanırım...

kizlar herkese gunaydin..

doktora kontrolu olacaklar hayirli haberlerle gelin insalalh.. bi kacgundur dogum yok.. bebisler bekliyorlar zamanini..
Bbirde bisi sorucam.. gecelik alanlar hic beyaz aldiniz mi? ben bugun bi gecelik aldim beyaz cok tatli ama acaba kullanisli olurmu? kan falan gecermi ? olmadi hastaneye goturmeyip evde mi giysem diye dusunuyorum..

20 lik dişlerim ağrıyor
çok fena bugün ağrısından
kahvaltıda bişey yiyemedim
hem de altlı üstlü çıkıyorlar

günaydın herkesejelibons cum aynı dertten ben de müzdaribim.bariz bir diş ağrım yok ama yemek yerken kulağımda acayip bir ağrı oluyor,yemek yemekte güçlük çekiyorumallahım hayırlısı ile şu bebişleri dünyaya getirsek:26:

Günaydin herkese
Hava güzel yine,ama sicakdan mi artik lavaboya kalkmakdanmidir dogru duzgun uyuyamadim
Bugun cikip güneslencez esimle Kollarim yanmis bacaklarim bem beyaz

Bu arada kizlar,face grubuna eklenmek isteyenler ozel msj atarsa bana ismi ve profil resmi nasil diye,eklerim ben sizi

günaydın herkeseee

bn bu gece uyuyamadım hiiiçççççç
neredeyse yarım saatte bi uyandım, blki 5 kez wc ye gitmişimdir
şu anda da uykum var ama sırf yatarsam öğlene kadar uyurum die yatmadım.
hatta yatağımı bile topladım pc ye oturmadan ki beni cezbetmesin diye
bi de gece acayip acayip rüyalar gördüm, onların da sıkıntısı oldu herhalde
hava da yağmurlu zaten, offff çok sıkıcı....

hadi iyi haberlerle gel canımm
beyaz geceliği ev için al istersen canım çok kan olmazmı?
günaydın sevgili anneler :)
face grubuna ben de katılmak isterim , nasıl katılıyoruz?

kızlar yardımcı olur sana şimdi canım.ben işyerinden giremiyorum facee.

Son zamanlarda oldugumuzdan herhalde.Bende bir okadar kalkmisimdir wc e

bende kalktığımda inanılmaz sıkışmıştım.
artık sağ sol ayrımıda yapamıyorum nereyi bulursam o tarafa yatıyorum ben ya:44:

saruboceq ben face için seni eklemiştim ama sen şimdi iştesin bakamicakmışsın sanırım..
ben ne yapayım?
zynep sana mı istek yollayayım?
ne yapayım ?
ne yapayımm???

Son zamanlarda oldugumuzdan herhalde.Bende bir okadar kalkmisimdir wc e

bende kalktığımda inanılmaz sıkışmıştım.
artık sağ sol ayrımıda yapamıyorum nereyi bulursam o tarafa yatıyorum ben ya:44:

ay eve t her uyandığımda sanki bi varil su içmişim gibi sıkışık oluyorum..
ben de son 2-3 gündür böyle, gün içinde de çok gidiyorum tuvalete..
olcak artık herhalde böyle şeyler...

ben sağ yanıma dönüp uyuyamıyorum artık, sol taraf alışkanlık oldu.

unuttum bu arada doktorum operasyondan 2 gün sonra korse giyebileceğimi ve giymem gerektiğini söyledi. ben de gündüz evde giyiyorum, göbeğim epey toparladı gibi alakası var mıdır bilmem ama.

cncım aynen bienimde sütüm 1 gün sonra damlaydı şimdi biraz daha iyi ama yeterli olmadığından bebeğin şekeri düştüğünden aptamil süte başladık bizimde kilomuz düştü dr normal ödem atar bebekler zamanla toplar dedi korseyede gelince kadındoğumcum kullan göbek için dedi ve faydası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…