- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #32.601
iyi geceler diyorum ama kimse yoktur galiba beni de uyku tutmadı... galiba doğuracam bi enerji var üstümde sormayın gitsin...
maşallah diyeyim kendimetüm evi tek başıma temizledim... baya ayrıntılı bi temizlik oldu...eşim evde olmasına rağmen kıyamadım... sonra akşam yemeği ve arkasından uyumuşum yaklaşık 1 saat uyandıktan sonra bi enerji sormayın gitsin bi sürü ütülenecek kıyafetler vardı 2 saat onları ütüledim... hızımı alamayıp yatak odasındaki dolapların hepsini silip tekradan yerleştirdim sonra ortalığı toparladım... ancak oturabildim sağ kasığımda felaket bi ağrı var yalancı sancı olsa gerek birazdan yatağa gidecem ama uykum yok bu arada hiç şişmeyen ayaklarım felaket şişti... neyse benden bu kadar iyi geceler...
çok zor Allah kolaylık versin bende 2 hafta önce çektirinceye kadar 1 ay filan çektim o ağrıyı kimse çekmedi taa ki özele gidene kadar.rahatım şimdi.o ağrıyı unutamıyorum ağzıma gözüme burnuma kulaklarıma heryerime vuruyordu.karanfil at ağzına o çok iyi geliyor.20 lik dişlerim ağrıyor
çok fena bugün ağrısından
kahvaltıda bişey yiyemedim
hem de altlı üstlü çıkıyorlar
ben hiç içemiyorum canım işte sütlü tatlı yoğurt dondurma filan idare ediyorum.kızlar sut içiyo musunuz?öf 3 gundur hiç içmedım ben.böö geldı garimeyve daha cazıp gelıyo serın serın.h.sonu geldımı butun duzenık bozuluyo benım.h.içi gene daha duzenlı beslenıyorum vlla.
gelmişsin hoşda gelmişsinSaruboceq bende facede gruba katılmak istiyorum ama özelden mesaj gönderemiyorum sana, mesaj sayım 100 olmamış daha
ayak şişliğide ne canım dolma ayak oldu zaten 39 numaraydı ayaklarım.amanınnn 40 numarada şişiyor.zaten artık hamile kotuyla gidiyorum işe babet filan da giymiyorum spor ayakkabı giyiyorum.parmaklarımda şiştiler.Sizinde ayaklariniz sis mi? Tontis tontisler,agriyorda bazen yururken.
benim içinde öyle diyorlar.sonradan pipi eklettiririz szin için diyorumm.benim deli gibi parmaklarım şiş sadece başka hiç bir yerimde göbüşüm hariç hamile gibi değilim ama parmaklarımda o kadar çok ağrıyorki katlayamıyorum resmen. bugün beni gören teyzelerin hepsinin söylediği şey ay maşallh erkekmi? hayır kız. hımmm erkek gibi ama karnın. eeee ne kadar kaldı doğuma 2 hafta inşallh. aaaaaa daha düşmemiş karnın offff belki benimki düşmicek belki benim kızım erkek fatma olcak anası gibi uyuz oldum heee
bizimkide dün bi havalardaydı bende kızdım ona.yaptırmadım.kendim yaptım ne uğraşcam onunla.ben bugün tüm ütüleri bitirdim,bazen oturarak,bazende ayakta yaptım ama bitti şükür,geriye yıkancak çamaşırların ütüsü kaldı,ondan sonrakiler kocama ait olur heralde
aslında temizliğide yapıyodu ama bugün biraz atıştık ve ben ona küsüp bıraktırdım temizlik yapmayı,o nun da canına minnetmiş çekti gitti,gezdi geldi
yarın bi arkadaşım gelip camlarımı halletcek inşallah,tülleri takacak,geri toz vs de ben yaparım,bi banyo lavabo ovulcak kalıyo,onu da hırsım geçerse kocaya yaptırırım sanırım,çünkü eğilmek zorluyo artık beni
maşallah de canım kendine nazar değdirirsin vallaiyi geceler diyorum ama kimse yoktur galiba beni de uyku tutmadı... galiba doğuracam bi enerji var üstümde sormayın gitsin...
maşallah diyeyim kendimetüm evi tek başıma temizledim... baya ayrıntılı bi temizlik oldu...eşim evde olmasına rağmen kıyamadım... sonra akşam yemeği ve arkasından uyumuşum yaklaşık 1 saat uyandıktan sonra bi enerji sormayın gitsin bi sürü ütülenecek kıyafetler vardı 2 saat onları ütüledim... hızımı alamayıp yatak odasındaki dolapların hepsini silip tekradan yerleştirdim sonra ortalığı toparladım... ancak oturabildim sağ kasığımda felaket bi ağrı var yalancı sancı olsa gerek birazdan yatağa gidecem ama uykum yok bu arada hiç şişmeyen ayaklarım felaket şişti... neyse benden bu kadar iyi geceler...
20 lik dişlerim ağrıyor
çok fena bugün ağrısından
kahvaltıda bişey yiyemedim
hem de altlı üstlü çıkıyorlar
Kızlar facedeki grubumuz süper gelmek isteyen varsa birimizden birmize ulaşsın olurmu
günaydın sevgili anneler :)
face grubuna ben de katılmak isterim , nasıl katılıyoruz?
hadi iyi haberlerle gel canımmgünaydınnnnnnn
deli miyim neyim değil mi...okuldaki arkadaşlar da öyle düşünüyor...geldim okula...amannnn evde kalıpta hiç bunalamazdım vallahi...kim ne derse desin...oturuyorum masamda bir yandan davranış notları girerken bir yandan da sizlere yazıyorum...
50 kişilik sınıfta da 14 kişi gelmiş...rahatım anlayacağınız,bu haftayı da atlatırsam...haftaya gelmem zaten karnelerin verileceği hafta yeter derim geldiğim...
bugün dr.mda randevum var...raporumu yazacak sanırım...
beyaz geceliği ev için al istersen canım çok kan olmazmı?kizlar herkese gunaydin..
doktora kontrolu olacaklar hayirli haberlerle gelin insalalh.. bi kacgundur dogum yok.. bebisler bekliyorlar zamanini..
Bbirde bisi sorucam.. gecelik alanlar hic beyaz aldiniz mi? ben bugun bi gecelik aldim beyaz cok tatli ama acaba kullanisli olurmu? kan falan gecermi ? olmadi hastaneye goturmeyip evde mi giysem diye dusunuyorum..
günaydın sevgili anneler :)
face grubuna ben de katılmak isterim , nasıl katılıyoruz?
günaydın herkeseee
bn bu gece uyuyamadım hiiiçççççç
neredeyse yarım saatte bi uyandım, blki 5 kez wc ye gitmişimdir
şu anda da uykum var ama sırf yatarsam öğlene kadar uyurum die yatmadım.
hatta yatağımı bile topladım pc ye oturmadan ki beni cezbetmesin diye
bi de gece acayip acayip rüyalar gördüm, onların da sıkıntısı oldu herhalde
hava da yağmurlu zaten, offff çok sıkıcı....
Son zamanlarda oldugumuzdan herhalde.Bende bir okadar kalkmisimdir wc e
bende kalktığımda inanılmaz sıkışmıştım.
artık sağ sol ayrımıda yapamıyorum nereyi bulursam o tarafa yatıyorum ben ya:44:
merhaba arkadaşlar,
birkaç sayfa öncesinde doğum sonrası kilolar konusunu okudum. malum bebiş var artık çok sık giremiyorum ama ben doğuma 66,5 kg ile girmiştim. eve geldiğimde 60 kg idim.
şimdi 58 kiloyum. 55,5 kg ile hamile kalmıştım. ama doktorum kontrolde kilo vermemem gerektiğini yoksa sütümün azalacağını söyledi
bu arada sezeryandan sonra süt hemen gelmiyor, bende 1 gün sonra az gelmişti. bebeğim 3050 kg doğmuştu ama hastaneden çıkarken 2830 kg'a düştü. bu arada sarılık için de sık sık emzirmek gerekiyor ama süt yeterli değilse mama öneriyorlar ne yazık ki
ben promalt içecek, humana still tea ve bol sıvı komposto falan içiyorum. şu an bebeğim kilo alıyor maşallah.
hepinize hayırlı doğumlar...
unuttum bu arada doktorum operasyondan 2 gün sonra korse giyebileceğimi ve giymem gerektiğini söyledi. ben de gündüz evde giyiyorum, göbeğim epey toparladı gibi alakası var mıdır bilmem ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?